Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лукас и Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
eL
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 12 2006, 09:40 PM) *

П.П. Нали няма вече клипче с тази песен или аз се бъркам unsure.gif

ми незнам. Мисля че няма dry.gif Но наистина това е тяхната песен. 4.gif
Хмм други, които ме карат да се сещам за тях са :
She Will Be Loved - Maroon 5
Drift - Forty Foot Echo (от първи епизод на първа серия)
Fallen - Sarah McLachlan (тази е от 10-та серия, когато Люк беше с Брук, а Пейт отиде да му каже че го обича)
Come On - Ben Jelen (след катастрофата, когато се видяха и той и каза че я обича)
Lavina - The Veils (края на 2ри сезон, сцената на плажа)

ХАха 3.gif Аз само от ОТХ казах ... иначе напоследък като чуя песничката на Миро и Деси Тенекеджиева - Когато всичко свърши се сещам за тях wub.gifБтв поздравче за всички Лейтъновчета с Stereophonics - Maybe Tomorrow walkman.gif
Devil^Rose^^
Даре клипчето дето го майсториш съм сигорна че ще e нещо найстина добро такаче когато го довършиш ще му се радваме от сърце smile.gif
Ели мерси за поздрава happy.gif av-2500.gif за теб също но ти си знаеш така или иначе wink.gif JUST LEYTON LOVE! И всичките песнички дето си изброила са от страшно хубави моменти worthy.gif само като се сетя за тях и .... надеждата за Лейтън не може да умре wink.gif
eL
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 12 2006, 10:24 PM) *

страшно хубави моменти worthy.gif само като се сетя за тях и .... надеждата за Лейтън не може да умре wink.gif

Естественно че няма да умре tongue.gif Ще се борим до последно 12.gif и накрая ще си получим Лейтън 4.gif
Ето още едно любимо мое моментче wub.gif :

IPB Image

Peyton : Хубави ръце ...

IPB Image

Lucas : Хубави крака ...

IPB Image
~*Haley*~
И на мен по ми харесва Лейтън....а и след 17 епизод....кой знаеsmile.gifспоред мен НАЙ-накрая ще са заедно както трябваwink.gif
Nasi
Докато слушах една песен ми дойде идеята за един клип на Лейтън.
Дано утре успея да го направя. Няма да кажа коя е песента, за да е изненада.
Jordan
Давай Наси! 4.gif То аз докато направя моето ще мине и 4ти сезон май...ама така си е като искам да видя кои са най-яките моменти и преглеждам всяка серия wacko.gif
Menna
Брех,че свръхпроизводство на Лейтън-клипове тече 18.gif 18.gif И аз да не мина по-назад и както сме тръгнали ще е интересно какво ще се получи накрая 10.gif
eL
Лейтоновци ... ето ни я надеждата 3.gif :

( by Greatshow on TalkWB...)

In S1, Peyton goes to Lucas's room and declares her feelings for him. It takes Lucas a few episodes before he finally comes to terms with what Peyton said and how he really feels. But in the end, he says to Peyton, "Ever since you came into my room, and told me how you felt about me, I can't stop thinking about you. I've been hiding with Brooke. I don't want to hide anymore, Peyton." Could Mark being doing a repeat of what happened in S1? Since we aren't really going to get the triangle again, but we could possible that Lucas needs Peyton to disclose her feelings for him to realize what he really wants.

I think that since its pretty well known that Mark likes to repeat/recycle storylines, we can almost expect to see something like this. ESPECIALLY if Brooke ends up breaking up with Lucas.

I know there are tons of Brucas spoilers out there that say they get back together, but why aren't we getting any Leyton? I'm starting to feel that Brucasers are making things up and can blame it on rewrites. I could be wrong, speculation.

But I think that Peyton telling Lucas she loved him & kissing him in 316 is definitely a good thing for Lucas. Could this be the end of Brucas and the beginning of Leyton? I'd like to hope so!

PS: If anyone can find pictures to match, that'd be fab. I'm not sure of the exact episode, I know it was one or two after Life in a Glass House. I'm pretty sure he had the same confused look in both, tho!

Във всеки случай според мен ... това със спойтлерите не е сигурно. И горкия Лукас, как го измъчват от 3 сезона с тези 2 мацки ... няма да му е лесно на момчето blush.gif biggrin2.gif

п.с. Ето го объркващия поглед на Лукас от девета серия на първи сезон ... когато беше с Брук ...

IPB Image

ХАх happy.gif Случайно да ви напомня на една скоро видяна сцена, а ?? bigwink[1].gif
Nasi
Направих два wallpapera за клипчето:
Не станаха както трябва, напоследък нямам никакви идеи wacko.gif
IPB Image
IPB Image
Devil^Rose^^
На мен ми харесват, повече първия blush.gif Eто и още някои smile.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
feel_me
браво,бравоsmile.gif
april^^
Eли (няма проблеми да ти викам така,нали 10.gif по кратичко), мерси много за надеждата wink.gif Наистина много ме зарадва и знам че не само мен 3.gif А за Лукас ,май трябва да го помъчат още малко,та да вземе да реши какво иска най накрая 18.gif wink.gif
Devil^Rose^^ ,ее момиче направо са ненормално яки нещата,особено първото 4.gif Само като си спомня сцената с колата в 1 епизод и си мисля ,абе тези 2-мата неможе да не са заедно 0106[1].gif
IPB Image
eL
Замислям и аз едно Лейтън клипче rolleyes.gif ... надявам се да имам повечко време за да го направя като хората blush.gif

Охх колко си ги обичам тия снимчици wub.gif :

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
какви погледи само ... и колко си отиват, Хах happy.gif приличат ми на Албена и Максим ... едни такива русички , готини ... 3.gif

п.с. Мисля че няма човек който да не знае че това са двойката ни по фигурно пързаляне ... но все пак :

IPB Image
ludoto_mimi
Брех, Б1, изненадваш ме, интересуваш се и от фигурно пързаляне. Браво, браво. Мой човек си. 4.gif happy.gif
eL
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 16 2006, 02:12 PM) *

Брех, Б1, изненадваш ме, интересуваш се и от фигурно пързаляне. Браво, браво. Мой човек си. 4.gif happy.gif

Естественно че съм твой човек ... както ти си мой например bigarmhug.gif biggrin2.gif Бтв фигурното пързаляне е любимия ми спорт ... хах happy.gif за да не става оф ... намерих току що едно птрекрасно клипче на Люк и Пейт biggrin2.gif ... на seether ft. amy lee - broken ... мн интересно измислено е ... чакайте инфо да дам че е малко объркано wacko.gif
Пейтън и Лукас са скъсали ... но все още изпитват чувства един към друг ... но сега тя ходи с Джейк, а той с Рейчъл ... абе няма какво да ви обеснявам ... гледайте го blush.gif bigwink[1].gif

в you send it smile.gif

в megaupload smile.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 16 2006, 02:06 PM) *

Хах happy.gif приличат ми на Албена и Максим ... едни такива русички , готини ... 3.gif

1clap[1].gif Русите ангели ! Нали така ги наричаха blush.gif
Мерси за клипчето сега ще го видим smile.gif
eL
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 16 2006, 02:24 PM) *

QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 16 2006, 02:06 PM) *

Хах happy.gif приличат ми на Албена и Максим ... едни такива русички , готини ... 3.gif

1clap[1].gif Русите ангели ! Нали така ги наричаха blush.gif
Мерси за клипчето сега ще го видим smile.gif

Ммм да 4.gif Което е страхотна идея Нинче ... крадваме си го това и ще си наричаме наш'те хора така 10.gif cool.gif
Божеее blink.gif В един форум са направили маратон с музикални клипчета на Лукас и Пейтън ... и всичките са прекрасни ... как да не ги споделя с вас rolleyes.gif biggrin2.gif

IPB Image
brooke, lucas, peyton. song: "Stupid" by Sarah McLachlan
IPB Image
promo - Lucas/Peyton/Brooke
тези двете са на онази мацка дето е правила и Broken ... мн са добри ... второто показва накратко колко чиста и искренна е била любовта им ... на фона на тази с Брук biggrin2.gif Нищо лично към Брукас феновете ... не съм го правила аз blush.gif ама е с мн добър замисъл затова ми хареса ...

Counting Crows - Colorblind - тази е от саудтрака на Секс игри ... страхотна песен smile.gif

How Do I Live Without You \Leanne Rimes : Summary: It's a video about how Peyton can't live without Lucas in her life, that she truly loves him

Song: "Strong Enough"
Short Summary: Basically, it's all fit to lyrics, if you listen and most of the scenes are from 3x16 .. there's a few random scenes that aren't. The sepia tone colored scenes are flashbacks. So, I guess just listen to the words and watch and enjoy

май свършиха Хахах 18.gif Ама с тях и нервите ми да си постна най-после мнението blush.gif .... гледайте и се наслаждавайте 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Елинка клипчето е страшно!А песента е разбивач,зашеметяваща от всякъде!Просто мерси много!-Broken де

Муцинка мерси много и за другите сега ги тегля!!!
Devil^Rose^^
Ели златна си happy.gif клипчетата са върха кое от кое по хубаво wacko.gif а промото Gameover ме разби biggrin2.gif още не съм ги изгледала всичките но продължавам да свалям.
И сега като гледах онзи момент П-Хубави ръце, Л-Хубави крака се сетих за едно аватарче дето имам IPB Image
Тва е няма други като нашите руси ангелчета 10.gif искам Лейтън 19.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 16 2006, 02:20 PM) *

QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 16 2006, 02:12 PM) *

Естественно че съм твой човек ... както ти си мой например bigarmhug.gif biggrin2.gif Бтв фигурното пързаляне е любимия ми спорт ... хах happy.gif

Сега ще ми се карат, че не давам добър пример, пък уж съм мод, а само флуудя. Но трябва да си го кажа. Фигурното пързаляне ми е един от любимите спортове, които мога да гледам постоянно. Повечето зимни спортове са ми любими, въпреки че съм много спъната в краката и не мога да карам ски. Но трябва да се отбележи, че трима души в този форум се интересуваме от това. 4.gif

П.С: По време на Олимпиадата ме съветваха да си сменя ника на zloto_mimi, защото само чаках някой да се изтърси и да обърше леда. Злобно съм. 18.gif 15.gif 18.gif
eL
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 16 2006, 06:12 PM) *

Сега ще ми се карат, че не давам добър пример, пък уж съм мод, а само флуудя. Но трябва да си го кажа. Фигурното пързаляне ми е един от любимите спортове, които мога да гледам постоянно. Повечето зимни спортове са ми любими, въпреки че съм много спъната в краката и не мога да карам ски. Но трябва да се отбележи, че трима души в този форум се интересуваме от това. 4.gif

ХАхахаха 18.gif Мимски луда си ... и т'ва е то. 4.gif Но по красив спорт от нея не съм виждала 3.gif ... хмм Нинка, ти и аз може да си лафим доста дълго за нея като гледам happy.gif ... все пак тук русите ангелчета са на почит ... Албена и Максим/Пейтън и Лукас ХАхах happy.gif колко странно ми прозвуча като ги сложих един до друг ...

Ели златна си клипчетата са върха кое от кое по хубаво а промото Gameover ме разби още не съм ги изгледала всичките но продължавам да свалям.

4.gifМм да Нинче промото Gameover наистина е разбиващо ... хХАх biggrin2.gif една такава бавна музичка ... и после БаМ wink.gif всичко се променя ... 3.gif Велико е измислено ...
п.с. Къф съм идиот 16.gif ... ~*Haley*~ и ^Disaster^ добре дошли във фрии зоната happy.gif на русите ангелчета Люк и Пейт smile.gif
_HriS_TinA_
Оооо кой казва 4е са само трима happy.gif rolleyes.gif ....хммм я да помисли пак ...и аз адски си падам по ледени не6тица ...и даже по едно време "Ice Princess" ми бе6е лиубимият филм ..ххихихи ако не сте го гледали...ами гледаите го много е хубав 10.gif !!! Та така по темата Еллллл Тегля си сладурските клип4ета които си изровила 10х!!! biggrin2.gif
Devil^Rose^^
П.С: По време на Олимпиадата ме съветваха да си сменя ника на zloto_mimi, защото само чаках някой да се изтърси и да обърше леда. Злобно съм.

Хахаха само така 15.gif и аз бях така само чаках някой да падне за да не застава на пътя на фаворитите ми happy.gif
А за фигурното пързаляне rolleyes.gif ами аз израснах с него, много красив спорт
А Хриси за филмите и аз съм гледала "Ice Princess' wink.gif но страшно ми хареса The Cutting Edge: Going for the Gold едно че първия беше с Мойра Кели и той също беше невероятен а сега и този е достоен наследник 4.gif
Сори за офф-а Go Leyton blush.gif
april^^
Даа и 2-те филмчета са страхотни 4.gif А на тая олимпиада щях да си оскубя косата 1iangr[1].gif Наште сладури пак бяха най оригинални и пак оная (Ка)Нафка 1-ва 14.gif
Клипчето ,кво мога да кажа,то само от песента... wub.gifКолко рев се е ревал на нея 18.gif Много е хуваво клипчето наистина worthy.gif Go Leyton
ludoto_tedi
aйде някой да направи клипче на Лейтън с песента на Аксиния - Да те обича като мен.моля ви

П.С. май никой не забеляза че ме нямаше.А колкото до Лейтън аз вече не вярвам че ще са заедно.представяте ли си .....аз толкова лудата фенка на тея двама сладурковци да нямам надежда!!!!
eL
QUOTE(ludoto_tedi @ Mar 17 2006, 10:32 PM) *

П.С. май никой не забеляза че ме нямаше.А колкото до Лейтън аз вече не вярвам че ще са заедно.представяте ли си .....аз толкова лудата фенка на тея двама сладурковци да нямам надежда!!!!

как да не сме забелязали бе Теди blink.gif ... аз си мислих че си се отчаяла до такава степен че вече даже не ти се влиза във форума sad.gif ... Но много се радвам че се завърна ... липсваше ми bigarmhug.gif , Лейтън феновете сме мъничко и всички са мои хора ... трябва да се подкрепяме нали ? inlove.gif
Надежда винаги има ... не бързай да се отчайваш 4.gif
Menna
Яяя,какво яко лафче сте си заформили....да взема и аз да се включа! 18.gif
Както каза Хрис-Не сте само три,защото и аз съм луд фен на фигурното пързаляне,а за Албена и Максим да не говорим worthy.gif worthy.gif
Елинце,сладко,мерси за линковете! bigarmhug.gif Колко много клипове само 3.gif Това,което са замислили с маратона е страхотна идея 10.gif

ПС:Теди,аз ти забелязах отсъствието blush.gif И не се отчайвай за Лейтън 9.gif Като един добър съфорумник ще ти поднеса малко стимул,пък и ако не сте вие с кой ще споря на тема Лейтън и Брукас? sad.gif 10.gif
IPB Image
ludoto_tedi
хихихи.хорица каала ли съм ви е много ви обичам? smile.gif ами и аз да се присуединя към фен клуба на нашите хора
тук са много сладки
IPB Image
тук са изключителни красиви!
IPB Image
а за Лейтън надявам се поне за малко да са заедно!
girl_from_hell
Надежда винаги има ... не бързай да се отчайваш

не мисля вече няма sad.gif и аз изгубих надежда
^Mim0zKa^
Хахахаха айде и аз на клона "Кой е казал 4е са само 3-ма...."ахахахаха smile.gifИ аЗ супер много се кефя на фигурното парзаляне а тея двамата сладури Максим и Албена много им се радвам smile.gif
Теди как така...бе ти пак..много ясну 4е забелязах и дори се 4удех каде е лудата фенка на Leyton... с която си споря за Брукас...ахаха smile.gifДа и аз трябва да ви кажа 4е многооо ви оби4аммм smile.gif
Devil^Rose^^
Ей ще ядете бой mad.gif bangin.gif Няма да се отказвате 9.gif И аз се бях отчаяла по едно време но хубаво че беше Елито, то не бяха клипчета то не бяха снимки wacko.gifи сега още не съм се отказала blush.gif
eL
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 19 2006, 10:09 PM) *

Ей ще ядете бой mad.gif bangin.gif Няма да се отказвате 9.gif И аз се бях отчаяла по едно време но хубаво че беше Елито, то не бяха клипчета то не бяха снимки wacko.gifи сега още не съм се отказала blush.gif

Така ами - дръще фронта Лейтънчовци ... трябва малко воля да покажем, какви са тия отчайващи изречения huh.gif най - лесно е да се откажем нали ?
Като един върл и настоятелен фен ви казвам - don't worry - докато го има ОТХ ще я има и надеждата за Люк и Пейт 10.gif ...
и както нашия пич казва : It's always gonna be there, isn't it? IPB Image

IPB Image
girl_from_hell
не съм от хората който се отказват лесно ама вече чакам 3 сезон и нз аз винаги ще си остана тяхна фенка няма да ви оствя ама вече нямам надежда...
Jordan
Ааа Ели, подкрепям най ожесточено 4.gif Никакво отказване, още дълбоко вярвам, че нещо ще стане biggrin2.gif
_HriS_TinA_
Хахахах на мен пък не ми е минало и през ума да се отказвам 18.gif ....та тва са Лукас и Пейтън ..ехоо хорааа....! - Те не може да НЕ се съберът : inlove.gif :

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
girl_from_hell
неможе ама само ние май смятаме че неможе да не се съберат сценаристите явно не са на същото мнение

ам междодругото мерси за снимките още момнети когато са голями сладурковсци inlove.gif
eL
QUOTE(girl_from_hell @ Mar 21 2006, 02:11 PM) *

неможе ама само ние май смятаме че неможе да не се съберат сценаристите явно не са на същото мнение

Те актьорите от филма не знаят какво са намислили сценаристите а ние ли ? huh.gif Споко ви казвам ... може да сме загубили битката, но не и войната Хаха 18.gif това беше неуместно в случая 16.gif както и да е ...
Хрис миличко мерси за божественярските снимки 18.gif 8.gif Както винаги успяваш да ми подобриш настроението bigarmhug.gif ... хайде и аз да се разпиша за днес bigwink[1].gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Ахх и този момент с описанията wub.gif :
Лукас опиши Пейтън с една дума ...
IPB Image
Лукас : Самотна ...
IPB Image

p.s. Видя се че фенчетата на фигурното пързаляне сме доста ... което мн ме зарадва бтв tongue.gif - така че хора наш'те (Албена и Максим) са на първо място на световното при задължителния танц ... който е гледал евроспорт вчера знае 3.gif Да стискаме палци "русите ангелчета" да продължат в същия дух ... да им натрият нослетата на всички и да се върнат със златно медалче go_team.gif
ludoto_tedi
а на мен този момнет ми е любим
IPB Image
IPB Image
OTH_fenka
Снимките са много яки. Винаги съм си мислела, още в началото, че Пейт и Люк ще са заедно. Харесвам ги и като приятели , но като двойка са номер 4.gif 1 4.gif. Просто много сън луднала на тая тема.

П.С. Може би е хаграмотно от моя страна, но можете ли да кажете как да сложа някоя снимка.
10х. smile.gif
kalipso
Здравейте на всички Лейтън фенове 2hi[1].gif
Искам само да кажа, че страшно монго искам Лукас и Пейтън да се съберат и се радвам, че има толкова много Лейтън фенове. Поздравявам ви 4.gif
angelL
Здравейте на всички. Много благодаря за клипчетата, страхотни са. Няма да губим надежда за Лейтън! Нали затова гледам сериала. blush.gif
Албена и Макс са на първо място след задължителния танц. Ще им стискаме палци за златния медал този път. Заслужават го!
_HriS_TinA_
kalipso & angelL , мили4ки добре до6ли в прекрасният малък свят на Лейтън фен4ета, който сме си създали тука ...!!!! 2hi[1].gif Много се радвам 4e феновете на Лукас и Пейтън продължават да се множат !!! 4part[1].gif ...

... хайде и аз да се разпиша за днес

Елллл bigarmhug.gif ...Обожавам твоите подпис4ета !!! Copy of wub.gif Thanks wink.gif

10x и на Tедито за сладките сним4ици rolleyes.gif

П.С. Може би е хаграмотно от моя страна, но можете ли да кажете как да сложа някоя снимка.
10х.

OTH_fenka зна4и тука става малко офф-4е но пък 6те го направя набързо над полето над което пи6е6 има една лента с инструменти натиска6 на Сложи снимка paste-ва6 то4ният линк (URL-то) към снимката която иска6 да покаже6 натиска6 ОК и си готова ...!Ако не6то все о6те не ти е ясно питай wink.gif
ludoto_tedi
ето едно много готинко клипче:Добрия и Лошия Лукас/Пейтън

Broken L/P
rusi4kata^
ХоРаааАа!!!гледахте ли промото 3.gif Брук се целува с някакъв друг 15.gif все още има НАДЕЖДА 4.gif това доста ме надъхва йеееееее 10.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(rusi4kata^ @ Mar 23 2006, 11:31 AM) *

ХоРаааАа!!!гледахте ли промото 3.gif Брук се целува с някакъв друг 15.gif все още има НАДЕЖДА 4.gif това доста ме надъхва йеееееее 10.gif

Ххихи дам оба4е върни се няколко серии назад Лукас си представя6е оная целувка с Келър ,която съ6то бе6е лиубезно предоставена в едно от промотата happy.gif ....о слу4айите са много разли4ни, но както казва6 може и да има надежда - това си ОТХ ни6то не се знае,от гор4ив опит oбa4e вси4ки знаем 4е промототата много ги из4ан4ват....и накрая вси4ко дадено там няма такъв повратен ефект в сериала ...но пак да не стане офф....
Go Leyton !!! rolleyes.gif
angelL
Няма да губим надежда. Сценаристите си знаят колко Лейтъновци има по света и съм сигурна че ще ни угодят. Не може само Брукасовците да са щастливи! 9.gif
_HriS_TinA_
Ххахаха много си права..но аз не губя надежда просто разсъждавам happy.gif ...найстина много искам да се съберът ,но за една серия вси4ко между Лукас и Брук да рухне твърде кратко време ми се струва...но какво пък ние на6те Л&П ги 4акаме от два сезона...колкото по-скоро толкова по-добре Copy of wub.gif ....
angelL
По-ското се е натрупвало между Лукас и Брук. Не забравяйте и за обтегнатите отношения между Чад и София. Не може да не влияе. Колкото и добри актьори да са, сценаристите много добре уловиха искрата. Затова и събраха Брукас, а не Лейтън. mrgreen[1].gif
Devil^Rose^^
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Mar 23 2006, 11:39 AM) *

Ххихи дам оба4е върни се няколко серии назад Лукас си представя6е оная целувка с Келър ,която съ6то бе6е лиубезно предоставена в едно от промотата happy.gif ....о слу4айите са много разли4ни, но както казва6 може и да има надежда - това си ОТХ ни6то не се знае,от гор4ив опит oбa4e вси4ки знаем 4е промототата много ги из4ан4ват....и накрая вси4ко дадено там няма такъв повратен ефект в сериала .

Да така е и в повечето случей все са сънища. Например Лукас и Крис в едно легло или Дан и Тим като доктор и мед сестра 18.gif а за спойлерите да не говорим 14.gif
А че надежда има , винаги ще я имаме докато не получим Лейтън 10.gif
Е тва му е хубавото на ОТХ че става това което най-малко очакваш blink.gif happy.gif
..но пак да не стане офф....
Go Leyton !!! rolleyes.gif
хахах и аз го бях използвала в един пост blush.gif Иначе твърдо те подкрепям 4.gif 4.gif 4.gif
angelL аз като чух че Чад и София са женени в истинския живот(а това беше малко късно sad.gif )си мислех че ги събират и във филма само поради този факт и като научих че са се разделили бях убедена че ще съберат пак Лейтън
_HriS_TinA_
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 23 2006, 01:46 PM) *
хахах и аз го бях използвала в един пост

Хахаха 18.gif ...sorry ..не бе6е уми6лено просто ми се е набило в гравата от 4ужди форуми разни подписи и какви ли не не6та,и сега се се6там за този пост де ..надявам се не представлява проблем happy.gif ...

Лукас и Крис в едно легло или Дан и Тим като доктор и мед сестра

18.gif 18.gif 18.gif тва бе6е просто адският смях ...Само някакви 6тастливи Лукас и Крис се гу6кат 16.gif ...ауу happy.gif ...
А че надежда има , винаги ще я имаме докато не получим Лейтън

Too4но така biggrin2.gif ...Никой да не се предава 1 (4).gif 1 (4).gif !!! Това прозву4а като "СТОЙ НЕ МЪРДАЙ !!!" spell.gif ...хахах 10.gif

Инъ4е любовта си е любов рано или късно 6те се съберът inlove.gif ...както се разва6е сърцето си иска своето...Лукас иска Пейтън и Пейтън иска Лукас blush.gif ...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.