Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лукас и Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
^Mim0zKa^
Хахахаха ..тц тц тц.. !^Disaster^ ..хм с цялото ми извинение 6ти кажа 4е преди да нари4а6 Брук "куха лейка" и глезла и незнам си ква се замисли малко!!И кво иска6 да каже6 4е тя е с Лукас ...кво 6тото много страдала и от съжаление...а?Пейтън никой не е казал 4е не е страдала напротив..бе6е и мн гадно но в крайна сметка зарди кой тя страда най много в този филм заради Джейк нали..което озна4ава 4е той е нейната голяма любов!И съ6то така Брук не е виновна 4е Лукас осъзна 4е МОМИ4ЕТО КОЕТО НАИСТИНА ОБИ4А Е ТЯ а НЕ Пейтън!!!Вие я изкарахте тука неква лека мацка дето само с красота си полу4ава си4ко и не може да се бори да го спе4ели сама...пални ама пални глупости....само като погледнете каква бе6е на4алото на 1 сезон и сега какъв 4овек е...6те си направите изводите...!Спе4ели уважение,любов и много нови приятели...и кво ни6то не може да спе4ели сама а..без популярността си..да бе!И на си4кото отгоре и някой говорят не6та от сорта"Ами тя Брук нали си има Маут..за ко и е Лукас.."ахахаха ами Лукас и е за6тоо се ОБИ4АТ може би и..как го казвате се едно 4е тя Брук може да се задоволи и с най малкото..карай 4е не го оби4а..там да има с кой да са прай 4е ходи!Искате пак да страда ли...хмм ок!Само 4е мисля 4е Брук Дейвис нито е глезла нито е куха лейка а е едно страхотно и интелигентно моми4е!
^Disaster^
хммм...така относно горния пост..
1.Не съм казвал и не мисля,че Лукас е с Брук от съжаление...(най-малкото,щото и на мен ми се струва,че сценария си е направен така,че да показва,че Лукас има чувства към Брук и то още от края на втория сезон)
2.Съгласен съм,че са тъпи изказвания,авторите,на които искат да съберат едва ли не Брук с Маут,защото и според мен би било без всякаква логика...
3.Продължавам да си я оприличавам с момичетата,които в реалния живот се наричат глезли,донякъде безхарактерни,ненамерили себе си и най-вече нетърсещи себе си...мнението ми за нея си остава съшото и определено продължавам да я имам за така като може би да прибавя към казаното до тук,че е човек с изключително добро сърце,винаги усмихнат и т.н....-всички сме виждали такива хора...
4.Не мога да разбера с кое тя наистина се е борила за Лукас -с 'не ексклузивно"-то им излизане ли??или пък с писмата,дето била писала цяло лято...та тя му ги даде,чак като се беше почти отчаяла и нз си вече кво...
5.Най-точно се доказват думите ми,че не се е борила за него с това от 9та серия мисля беше
Лукас:and how was I supposed to know that(че тя го обича)
Брук:you just are...
или нешо от сорта....
6.Просто си изказвам мнението и се надявам,че няма проблем,че ни се разминават вийданията по някои въпорси...

По-Здрави.. smile.gif smile.gif smile.gif
^Mim0zKa^
М да ^Disaster^ все пак всеки си има собствено виждане и мнение за не6тата!Няма проблем всеи изказва какво мисли нали за това са форумте и темите smile.gif
april^^
Eми в този спор ще подкрепя ^Mim0zKa^ .В никакъв случай не мога да кажа, че Брук е безхарактерна! Тя се разви изключително много с времето.Не мисля че е правилно винаги да се съди по популярността и външността.Понякога зад това се крие човек с много добри качества! Пък и тя си ги показва не рядко.
Друг е въпроса, че обожавам Лейтън и винаги ще си ги подкрепям 4.gif Това че Пейт е изключителна и несравнима за мен не ме кара да отричам добрите черти на Брук или някой друг?! shocking.gif
Brooke
Много мразя да споря с някого за нещо,обаче когато нещо адски много ме издразни няма как да не си кажа мнението. ^Disaster^,разбирам,че явно не си падаш по Брук и това си е лично твое право,но не виждам защо трябва да говориш толкова гадни неща за нея,само защото в момента тя е с Лукас,а не Пейтън.И относно това което казваш,че Брук не се е борила за Лукас много бъркаш.Още в първи сезон,Брък каза на Пейтън,че Лукас е различен,че той значи всичко за нея.Дори опита да харесва нещата който той харесва.След това когато Лукас беше в болницата постоянно ходеше при него и се грижеше за него и му оправи стаята.После когато Лукас скъса с нея тя беше готова да му бъде само приятелка,ако това е от което той се нуждае.Има и още много примери,които показват че е готова на всичко за него.А относно писмата и 'не ексклузивно"-то им излизане ,това беше защото той много я нарани и й беше трудно да му се довери отново.По-скоро Пейтън е тази ,която не се бори за Лукас.Тя можеше да бъде с него,но избяга,а после вече беше късно и нямаше избор.И тя направи всичко за да бъдат само приятели и такива и трябва да си останат според мен.
И последно само да кажа ,че не само Пейтън е страдала,а също и Брук.Най-добрата и приятелка я предаде,следкато тя винаги е била до нея.Лукас й изневери и тя дълго след това страда.После родителите и се преместиха и тя беше далеч от приятелите си цяло лято,а след това заживя сама и родителите й и липсваха.Ами Феликс.И той я разочарова като я излъга и като надраска шкавчето на Пейтън.И Устата когато счупи стъклото й и спряха да бъдат приятели за известно време.Тъй ,че наистина не можеш да кажеш че само Пейтън страда,което не може да се отрече.Но винаги,когато Пейтън страда Брук е до нея.А кой беше до Брук,когато страдаше в първи сезон заради Лукас и Пейтън?
п.п Не искам да мислиш,че умишлено искам да споря с теб.Но виж и друга гледна точка на нещата,преди да казваш,толкова крайни мнениея.Естествено аз не мога да променя мнението ти.То си е твое.
Devil^Rose^^
Тва за Маут не трябва да го приемате толкова на сриозно 9.gif Аз го казах на шега и не мисля че може да стане нещо между тях дори и Брук да скъса с Люк. Щото Брук все пак си обича Лукас и сега изведнъж нещо с Маут(макар че прочетох че може и да стане нещо такова) няма никаква логика. И ако трябва да бъда откровена имам и съмнения за Лейтън защото се постараха хората да ни покажат колко силни чувства имат . И преди съм го казвала ако Лукас ПАК отиде при Пейтън докато в с Брук ще е много тъпо от негова страна, въпреки че много ми иска да видя Лейтън отново.
Ледено_момиче
Хмм..вярно,че Брук доста страда покрай това с Пейтън и Лукас,но да не мислиш,че на тях двамата им беше много яко ..т.е. . бяха заедно,но в крайна сметка бяха решили да й кажат ..
А иначе...незнам..и на мен ми допадат като двойка Пейтън и Лукас,не че и с Брук не са сладки,но не ние сме сценаристите така че ще видим какво ще стане..Бтв мисля,че за съжаление Лукас наистина харесва Пейтън само като мн близка приятелка и иска да я закриля..т.е.тя е като негова 'душа близнак' и той до някаква степен осъзнава това.А за Пейтън-ми май наистина си го обича.Мисля,че онова,че е загубила много кръв си беше просто оправдание ..поне аз така го възприех ...
eL
както се каза - каквото повикало такова се обадило. Не мога да проумея защо трябва да има вражда м/у двата лагера ... като не харесвате Лукас и Пейтън като двойка - ми недеите да пишете тука бе !! mad.gif аз да не ви влизам в темичката (която сама направих за да няма такива тъпи коментари от които ме е яд сега 14.gif ) и да се опитвам да ви вкарвам някакви теории дето на всички им е ясно че няма да ни променят мнението ... хайде да пораснем малко и да проумеем че хората са различни ... иначе няма смисъл от тоя форум, тука не е съдебна зала или народното събрание, няма на кой да се доказвате. И колкото по-бързо го проумеете, толкоз по-добре .......... 57.gif
april^^
IPB Image
icon_peace.gif
^Disaster^
Brooke,тва което си написала съм напълно съгласен с теб...просто твърдейки,че Брук не се е борила за Лукас говорех за времето след като се разделиха първия път...иначе фактите,които представи за нещата,които тя правеше в първи сезон са повече от неуспорими... и не си мисли,че не мога да си променя мнението..то не е някаква константа,ами е в процес на изграждане..просто в последните епизоди Брук меко казано ме дразнеше,вероятно,защото по моя преценка се държеше "тъпо" спрямо Лукас...а иначе евала за тва дето направи като ги видя в хотелската стая и решението и от модното шоу...
Наистина ми показа някаква по-различна страна на нещата,но може би защото за мен персонажът,които Пейтън пресъздава толкова ми харесва,а Брук е нейна противоположност,за това втората не ми влиза много под кожата(въпреки,че мн пъти ми се струва мн мила и сладка) и продължавам да симпатизирам изключително силно на Лукас и Пейтън...

П.П. Благодаря,че със завидно спокойствие коментирахте наистина малко по-крайно от моя страна мнение..

По-Здрави smile.gif smile.gif
rusi4kata^
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Mar 5 2006, 02:31 PM) *

Пейтън никой не е казал 4е не е страдала напротив..бе6е и мн гадно но в крайна сметка зарди кой тя страда най много в този филм заради Джейк нали..което озна4ава 4е той е нейната голяма любов!
^Mim0zKa^,не че нещо,ама моля ти се чуи се какво говориш 18.gif Пеитън била страдала най-много заради Джейк...бухахахахаа biggrin2.gif това направо ме разби хаха... 10.gif добре само се замисли...представи си,че гаджето ти заминава някъде на далеч и не знаеш дали вече ще го видиш някога и че маика ти умира и ЗНАЕШ,че повече НИКОГА няма да я видиш!И ся пак ми кажи,че Пейт страдала най-много за Джеик wink.gif 18.gif а да не изброявам за още колко неща тя е страдала страшно много....
Brooke
Е да,но заради Джейк за малко да започне да взима наркотици.Може би затова някои от нас остават с впечетление,че за него е страдала най-много.Иначе много ясно,че ще страда повече за майка си,ама според мен има разлика дали страдаш за момче или за майка си.Малко са несравними 16.gif
rusi4kata^
Ами точно затова не може да се каже,че била страдала най-много за Джейк.... wink.gif
Loshka
Аз в началото много исках да се получат нещата между тях, обаче след като Пейтън не знаеше какво иска на няколко пъти, доста се поизнервих. 9.gif А после преоткрих Брук в съвсем различна светлина... Съжалявам, но се надявам Лукас да си остане с Брук... rolleyes.gif
sydney
в началото си ммислех че Люк е за Пейтън,но Люк си подхожда повече с Брук отколкото с Пейтън unsure.gif а и Пейтън е влюбена в Джейк ,а Люк в Брук blink.gif повече ми харесва Люк да е с Брук,защото те са един за друк blush.gif wub.gif
Devil^Rose^^
Наркотиците не бяха само заради Джейк. Може да се каже че и Брук не беше до нея и тя остана съвсем сама затова посегна към наркотиците.
sydney
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 5 2006, 08:55 PM) *

Наркотиците не бяха само заради Джейк. Може да се каже че и Брук не беше до нея и тя остана съвсем сама затова посегна към наркотиците.

съгласна съм с теб unsure.gif тя се почувства много самотна и затова wink.gif
fire_misha
Май само аз не съм писала в тази тема.Тва е сигурно защото съм по - скоро фенка на Брукас отколкото на Лейтън.Ама да си изкажа и аз сега мнението.В първи сезон много исках Пейт и Лукас да са заедно.Просто си подхождаха много.Сродни души бяха и Брук само им разваляше работата.Ама после Люк и Брук се влюбиха също както Пейт и Джейк.Така че мисля че така са най - добре нещата.От тогава съм фенка на Пейк (това Пейк е поздрав за ludoto_mimi wink.gif ).Смятам че найстина много се обичаха и все още се обичат просто Пейт не може да го осъзнае защото Джейк го няма около нея.Но дано си дойде biggrin.gif .Wow изказах се.Сега май трябва да прочета цялата тема unsure.gif
Sunshine_Angel
QUOTE(sydney @ Mar 5 2006, 08:53 PM) *

в началото си ммислех че Люк е за Пейтън,но Люк си подхожда повече с Брук отколкото с Пейтън unsure.gif а и Пейтън е влюбена в Джейк ,а Люк в Брук blink.gif повече ми харесва Люк да е с Брук,защото те са един за друк blush.gif wub.gif

мислим еднакво 18.gif
april^^
Аз пък мисля,че ако се върне Джейк ще стане супер бозаво ! Що не вземе да замине още 4-5 пъти и да се връща.Това вече го гледахме.Нямам нищо против него , даже в другите филми в които играе ми е фаворит 4.gif
Ама в ОТХ Джейк вече е минало според мен! Ако мислеха да го върнат , щяха да загатнат с нещо . Пейтън поне щеше да се сеща за него от време на време 18.gif IPB Image
^Mim0zKa^
QUOTE(rusi4kata^ @ Mar 5 2006, 07:22 PM) *

QUOTE(^Mim0zKa^ @ Mar 5 2006, 02:31 PM) *

Пейтън никой не е казал 4е не е страдала напротив..бе6е и мн гадно но в крайна сметка зарди кой тя страда най много в този филм заради Джейк нали..което озна4ава 4е той е нейната голяма любов!
^Mim0zKa^,не че нещо,ама моля ти се чуи се какво говориш 18.gif Пеитън била страдала най-много заради Джейк...бухахахахаа biggrin2.gif това направо ме разби хаха... 10.gif добре само се замисли...представи си,че гаджето ти заминава някъде на далеч и не знаеш дали вече ще го видиш някога и че маика ти умира и ЗНАЕШ,че повече НИКОГА няма да я видиш!И ся пак ми кажи,че Пейт страдала най-много за Джеик wink.gif 18.gif а да не изброявам за още колко неща тя е страдала страшно много....

Хахаха ок зна4и..може би не сам се изказала както трябва!Моя гре6ка smile.gif Исках да кажа 4е ВЪВ ЛЮБОВТА Пейтън е страдала най много заради Джейк което ме навежда на мисълта 4е той е нейната голяма любов ...за6тото не помня да е плакала толкова много за Лукас !Но няма зна4ение ина4е...да има разлика да страда6 за майка ьи и за мом4е...и не отри4ам 4е когато Ели умря ..просто Пейт бе6е..съкру6ена!И сега накрая искам да кажа 4е подкрепям Peyton Sawyer за това да не спорим за безмислени работи тай като всеки си има мнение и дори и 100 реда да изпи6ем няма да го променим smile.gif
Devil^Rose^^
Айде който иска да спори с кой трябва да е Лукас да отиде в правилната тема. Случайно има такава. А тази тук не случайно е озаглавена Лукас и Пейтън а коментарите колко по хубава двойка е Брукас защо не ги сложите кадето им е мястото ? icon_peace.gif
eL
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 6 2006, 07:21 PM) *

Айде който иска да спори с кой трябва да е Лукас да отиде в правилната тема. Случайно има такава. А тази тук не случайно е озаглавена Лукас и Пейтън а коментарите колко по хубава двойка е Брукас защо не ги сложите кадето им е мястото ? icon_peace.gif

Ееее ... доживях някой да ме разбере 4.gif happy.gif
^Mim0zKa^ благодаря ти ... сигурна съм че повече няма да се водят тия безсмислени спорове tongue.gif

тука е истината ... продължаваме си по същество biggrin2.gif :

IPB Image

IPB Image
april^^
Ммм, по същество е мноого хубаво 2thum[1].gif Peyton Sawyer ,това си е наслада за очите и душата smile.gif МЕРСАЖЖ worthy.gif
IPB Image
rusi4kata^
Еи,Лейтъновци...мислите ли,че ще стане нещо между Пейт и Лукас unsure.gif аз вече нещо взех да губя надежда shocking.gif 16.gif
ludoto_tedi
ем какво да ти кажа Дени просто ги обожавам искам подчртавам искам да са заедно не ги познасям Брукас ,но майче сценаристите мислят по друг начин и за съжаление дори и да стане неюо няма да стане до 18-ти епизод а ако стане аз няма да го видя щото няма да гледам филма повече!!!!!не гледам филма само за тях
но сценаристите разберете ни чакаме ги вече два сезон дайте ни малко развитие бе хора не ни мъчете така!убивате ни всякакви надежди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IPB Image

IPB Image
ludoto_mimi
Олеее... това първото е страхотнооо.. happy.gif wub.gif
ludoto_tedi
кое ти е харесало толкова много smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(ludoto_tedi @ Mar 7 2006, 01:31 AM) *

кое ти е харесало толкова много smile.gif

Хаха, да де, те са много. За това говоря -> пльок happy.gif
morty
Яко цял раздел за любимия ми сериал smile.gif)))))
Знам че не е точно тук мястото но много се кефя на сериала от скоро го гледам но за съжаление изгледах епизодите които са в еврокомския сайт.
До колкото за Лукас и Пейтън честно да си кажа не ми допадат като двойка...
Мен си ме кефи Брук. Много яко говори. Ииии някък си ми се иска Лукас да е с нея.
хаха та това е от мен ако някой ми каже от къде да си намеря епзодите от трети сезон (след 16ти) много ще го обичам. smile.gif
rusi4kata^
Ми те още не са излезнали,бе човек wink.gif
girl_from_hell
теди smile.gif много хуабажи не6та си постанала...уф и аз вече изгубих надежда
april^^
QUOTE(girl_from_hell @ Mar 7 2006, 12:51 PM) *

уф и аз вече изгубих надежда

Недейте така бе хора sad.gif Аз пък незнам защо...пречувствам ,че няма да останем с пръст в уста! Това между тях беше много силно ,пък и от там започна всичко smile.gif Защо да не свърши с тях двамата 4.gif Е..може тва пречувствие да е от това, че ми се иска така да стане,ама ше продължавам да си упорствам 15.gif
Jordan
Ааааа не, не, не! 9.gif НИКОЙ ДА НЕ ГУБИ НАДЕЖДА!!! 19.gif Последната серия ме обнадежди, че нещо може да се случи, макар и да е много малко вероятно. Поне разбрахме, че двамцата хич не са си безразлични...абеееееее прискачат искри между тях happy.gif
april^^
А така Jordan 4.gif Ше се надяваме и накрая ще си получим Leyton 15.gif
IPB Image
rusi4kata^
april^^,винаги ме надъхваш с няква яка картинка най-накрая 18.gif 18.gif 18.gif
girl_from_hell
абе те че не са си безрлични не са ама нз напълни ми се душата като бяха в билиотеката ама не се надявам вече на нищо повече...
april^^
rusi4kata^ , мерсиии blush.gif Радвам се wink.gif Пък и когато става въпрос за Leyton ,как да не се вдъхновиш wub.gif Особено Peyton...има някаква вътрешна сила такава...надъхваща biggrin.gif Абе...ние Лейтъновците си знаем 15.gif
IPB Image
girl_from_hell
като гелткам и спойлерите нищо няма да стане с нашите любимци sad.gif
Devil^Rose^^
Ама те тотално ни разбиха надеждите 1crying[1].gif Пейт и оня от Fall Out Boy dsnc0033[1].gif и Джейк се връщал.... Не че имам нещо против хората ама те не са Лукас happy.gif
Айде и аз ще сложа нещо тяхно biggrin2.gif IPB Image
Jordan
Абе ако не дфруго поне Пейтън ще стане малко по-щастлива. Нали уж обичаше Джейк, ще видим какво ще стане. Аз Джейк го бях отписал вече, те па се сетиха да го върнат blush.gif
Devil^Rose^^
Хора как сте ? sad.gif Аз след това от темата със спойлери
L/P do not get together

Lucas' heart is with Brooke
съм ... доста разочарована unsure.gif
april^^
Гътна ми се надеждата 19.gif Сега ше трябва да се задоволяваме с трохи,някоя друга сценка с тях...и тва е angry.gif
Jordan
Абе стига сте чели тея спойлери, то така няма да ви е интересно като знаете какво ще се случи wacko.gif
Еми пък в по-далечните епизоди да измислят нещо с Лейтън...да се надяваме...(мисля че и аз вече не си вярвам 1crying[1].gif )
rusi4kata^
Ами и аз вече се отчаях тотално,но да се надяваме,че поне Пейт ще е щастлива smile.gif
Но да ви кажа,това че може би нищо няма да се случи между тях не означава че вече не съм Лейтън фенче tongue.gif напротив...Go Лейтън 4.gif 4.gif 4.gif banana.gif
girl_from_hell
L/P do not get together

Lucas' heart is with Brooke

1crying[1].gif
Devil^Rose^^
E то нали ще има 4 сезон( или няма да има и аз вече незнам 16.gif ) и тогава вече няма как да не ги съберат rolleyes.gif 10.gif И на Лейтън феновете трябва да се обърне внимание най-накрая 19.gif
eL
На Дарито идеята много ми допадна ... и макар че Лейтън фенчетата се броим на пръсти, въпроса е следния : Коя песен ви напомня за Люк и Пейт confused.gif

Междувременно ... малко банерчета tongue.gif

IPB Image IPB Image

IPB Image

IPB Image
Devil^Rose^^
QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 12 2006, 09:30 PM) *
Коя песен ви напомня за Люк и Пейт confused.gif

Лично за мен Stereophonics - Maybe Tomorrow е тяхната песен blush.gif

П.П. Нали няма вече клипче с тази песен или аз се бъркам unsure.gif
Menna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 12 2006, 09:40 PM) *

QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 12 2006, 09:30 PM) *
Коя песен ви напомня за Люк и Пейт confused.gif

Лично за мен Stereophonics - Maybe Tomorrow е тяхната песен blush.gif

П.П. Нали няма вече клипче с тази песен или аз се бъркам unsure.gif

Да ти кажа,мисля че вече имаше клипче или поне аз си спомням да съм гледала unsure.gif В тази връзка аз бях започнала едно тяхно клипче с тази песен,но не е довършено все още blush.gif

Иначе и аз съм за Stereophonics - "Maybe Tomorrow" Тази песен си е класика 3.gif
Също и Travis-"ReOffender" worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.