хммм...така относно горния пост..
1.Не съм казвал и не мисля,че Лукас е с Брук от съжаление...(най-малкото,щото и на мен ми се струва,че сценария си е направен така,че да показва,че Лукас има чувства към Брук и то още от края на втория сезон)
2.Съгласен съм,че са тъпи изказвания,авторите,на които искат да съберат едва ли не Брук с Маут,защото и според мен би било без всякаква логика...
3.Продължавам да си я оприличавам с момичетата,които в реалния живот се наричат глезли,донякъде безхарактерни,ненамерили себе си и най-вече нетърсещи себе си...мнението ми за нея си остава съшото и определено продължавам да я имам за така като може би да прибавя към казаното до тук,че е човек с изключително добро сърце,винаги усмихнат и т.н....-всички сме виждали такива хора...
4.Не мога да разбера с кое тя наистина се е борила за Лукас -с 'не ексклузивно"-то им излизане ли??или пък с писмата,дето била писала цяло лято...та тя му ги даде,чак като се беше почти отчаяла и нз си вече кво...
5.Най-точно се доказват думите ми,че не се е борила за него с това от 9та серия мисля беше
Лукас:and how was I supposed to know that(че тя го обича)
Брук:you just are...
или нешо от сорта....
6.Просто си изказвам мнението и се надявам,че няма проблем,че ни се разминават вийданията по някои въпорси...
По-Здрави..