QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 4 2006, 02:34 AM)

Засега останах с впечатлението че ще се появи нов триъгълник
![2039[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2039[1].gif)
някви спойлери ли бяха
Джейк се връща, Лукас не е наясно с чувствата си към Пейтън, тя го обича

Този път Пейтън ще е в средата

А Брук все пак си има Маут

не е задължително да е с някой красавец. Пък и Пейтън малко ли страда то кво ли не беше и тя заслужава малко щастие, а Лукас определено може да й го даде
точноо...и аз съм на това мнение,какво сте я засъжалявали всички Брук...??!!??не,че не я харесвам-мн ми е сладка даже,но защо никой не отбележи,че Пейтън страда и е неразбрана и в трите сезона като изключим моментите ,когато беше с Джейк(дори тогава беше толкова несигурна и т.н.)...А забравяте ли,че именно тя се отказа(отдръпна) от любовта си -Лукас-за да може приятелката и Брук да бъде с него...и какво се оказва,че тя може да страда и никой да не отбелязва тва а всички да съжалявате нашата глезла Брук...наистина противоположностите се привличат,но акоо Лукас има чувства към Пейтън,то тя е човекът за него,а не Брук,която в тоя филм си е сравнямвам точно с момичетата тип "кухи лейки",които само с красотата си печелят и в ПОВЕЧЕТО случаи не се борят с нищо да спечелят човека отсреща...кво,да не би некви писма дето е написала,ще я оправдаят,че се е борила за него-bullshitz...или това,че тайно си го е обичала и не знам си кво...в последната серия си пролича май(както и в няколко епизода преди това),че и Пейтън има нещо към Лукас тъй че...стига с тия глупости,че страдала много и не знам си кво още там..а пък да не говорим като характери Лукас и Пейтън колко си отиват(изобщо да не споменавам пък и външност)....
П.П. Въпреки всичко казано и аз не вярвам(unfortunately),че в крайна сметка Лукас и Пейтън ще са заедно...просто щото така става доста често в живота...а именно това е филм,най-точно,пресъздаващ го...
По-Здрави...