Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лукас и Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
ludoto_tedi
това направо ми разтапя сърцето,но и ми е много тъжно:

IPB Image
april^^
Велико е worthy.gif Нямам думи... sad.gif
rusi4kata^
Ехххх...любов,любов smile.gif
girl_from_hell
е дани сега когато е зле Пейтън да се сети колко я обича, а само един въпрос защо в 18 епизод какво ще става тогава ? (знам има спойлери ама съм зле с английкия)
Menna
Намерих малко иконки,които много ми харесаха 10.gif
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

IPB Image
rusi4kata^
Дара,супер са worthy.gif мерси страшно много biggrin.gif
ludoto_tedi
Брук хваща Лукас да прегръща Пейтън страстно и започва да плаче.Лукас я вижда и я преследва и й обяснява, че това е било нищо, че Пейтън е тъжна,защото майка й е умряла.Брук казва, че това й е твърде много за нея и тя не може да бъде с него повече защото очевидно все още има вероятност Leyton да са заедно сами.Тя се разделя с него, и Лукас отива при Пейтън за комфорт.Някои казват, че те двамата намират техният" обратен път на един друг" и правят нещо онази вечер" за първи път."
ludoto_tedi
вижте кво е яко:
IPB Image
Jordan
QUOTE(ludoto_tedi @ Feb 20 2006, 02:05 PM) *

Forbidden
You don't have permission to access /extra/wallpaper/16.jpg on this server. wacko.gif
ludoto_tedi
готово!
^Mim0zKa^
Ааа мн яка картинка...супер яка smile.gif
slipped^
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 20 2006, 06:36 PM) *

Ааа мн яка картинка...супер яка smile.gif

и мен много ме кефи (:
Summer
Двамата наистина са съвместими като двойка, но надали между тях може да има нещо. Сега след като Брук и Лукас са отново заедно не мисля, че той би я наранил отново, а Пейтън все пак е най-добрата и приятелка. Според мен помежду им не може да има нищо повече от едно силно приятелство.
ludoto_tedi
Ще има ще видите!!!Ще са заедно!
slipped^
QUOTE(Summer @ Feb 21 2006, 08:28 PM) *

Двамата наистина са съвместими като двойка, но надали между тях може да има нещо. Сега след като Брук и Лукас са отново заедно не мисля, че той би я наранил отново, а Пейтън все пак е най-добрата и приятелка. Според мен помежду им не може да има нищо повече от едно силно приятелство.

Аз пък мисля , че може да има някви чувства.
Но никои от тях няма да си признае , най-малкото заради Брук wink.gif
ludoto_tedi
вижте Чадчо какъв е сладурчо:

IPB Image
IPB Image
Devil^Rose^^
Тва жълто мноо му ходи направо му тича 16.gif 36_11_6[1].gif А от каде са тези снимки ?
ludoto_tedi
чесно да ти кажа не знам!
Menna
Мерси за снимката Теди 4.gif
Това ако не се лъжа е по повод едно Хелуин парти,където е била и Хилъри 10.gif
Ето и нейна снимка-направо ме разбива с този костсюм 18.gif
IPB Image
solenka
5.gif 5.gif 5.gif 5.gif 5.gif Много е сладичък в това костюмче! И Хилъри не му отстъпва мястото по оригиналност.
girl_from_hell
ахах той винаги е сладък smile.gif)) wub.gif
^Mim0zKa^
Хахахаха бахти сладур4ето дето е 4АД там..хаха !И Хилари е мн яка smile.gif
eL
hehe 18.gif тия снимки са the BEST ! 4.gif
като става въпрос за снимчици на Хилари и Чад ето още няколко 10.gif :
IPB Image
- тук са водещи в "Пепси-смаш" по Мтв wub.gif biggrin2.gif

И малко от ТРЛ biggrin.gif :

IPB Image
-охх каква "топла" прегръдка cool.gif

IPB Image
-а тези погледчета хихи happy.gif ... личи си че се познават доста добре rolleyes.gif ...

IPB Image IPB Image
- хаха 18.gif тука Хилари се засрами, защото говореха за целувките й с Чад ... а той обесняваше колко му било добре ...
п.с. сори за качеството blush.gif 4.gif ...
rusi4kata^
ХаХаха на Чад много му отива да е пиле 18.gif 18.gif 18.gif а Хилари нещо не ме кефи...нз blink.gif оххх пък ти я снимчици от ТРЛ направо са супер biggrin2.gif големи прегръдки голямо нещо rolleyes.gif wub.gif и кво Чад казал че било хубаво като се целуват така ли?ооооооооооооо 15.gif 15.gif 15.gif blush.gif
eL
оххх пък ти я снимчици от ТРЛ направо са супер големи прегръдки голямо нещо и кво Чад казал че било хубаво като се целуват така ли?ооооооооооооо

И не само това каза tongue.gif .... то просто трябва да се гледа wub.gif
Затова за теб Дени и за всички други които сте пропуснали да гледате ТРЛ с участието на Чад, качих клипчетата в megaupload bigwink[1].gif
Chad & Hilarie in TRL 01
Chad & Hilarie in TRL 02
Enjoy 4.gif
Electrum
хахаха...гледам снимката на Чад от онва halloween party и си мисля колко е як като пиле wub.gif сега вече съм съгласна да се разболея от птичи грип от типа "Чад" дори и да е смъртоносен 10.gif ааа снимките от ТРЛ също са супер!! 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Елиии мерси многоооо
rusi4kata^
QUOTE(Peyton Sawyer @ Feb 23 2006, 11:03 PM) *

Затова за теб Дени и за всички други които сте пропуснали да гледате ТРЛ с участието на Чад, качих клипчетата в megaupload bigwink[1].gif
Chad & Hilarie in TRL 01
Chad & Hilarie in TRL 02
Enjoy 4.gif

Ели,много те обичам душко smile.gif какво друго мога да кажа освен едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ 4.gif Сигурно ще е супер интересно...ммм нямам търпение да се свали и да го гледкам 10.gif
Brooke
Реших и аз да си сложа мнението за Лукас-Пейтън.В началото наистина мислех,че са страхотни заедно и нямах търпение да се съберат,но нещата се стекоха по съвсем различен начин.И наистина Брук и Лукас ми харесват много повече като гаджета,а Пейтън и Лукас са страхотни приятели,които могат да разговарят за всичко ,имат много общи теми и могат да разчитат един на друг.Та нали точно такива са приятелите.
А относно 18 епизод ако наистина стане така ще съм много разочарована.Някъде от средата на 2 сезон ни внушават,че истинската любов на Лукас е Брук,че през цялото време е искал нея.От както са заедно все и повтаря колко много я обича,как за него няма никоя друга и ни показват как се грижи за Пейтън,но само и единствено като приятел.И ако сега изведнъж пак объркат нещата ще е супер гадно и ще си противоречат.Аз определено не искам да става така,свикнах да гледам Лукас с Брук и наистина ако и причинят на Брук отново болката от 1 сезон ще е ужасно.
И последно само ще спомена и за Джейк.Все пак не можем да пренебрегнем връзката му с Пейтън,защото беше много искрена и чувствена и Пейтън много дълго страда за него.Дори бяха замесени наркотици!Така че смятам,че той ще се върне и че с Пейтън ще бъдат заедно.
Ами малко се отнесох,но така мисля аз. wink.gif
sydney
QUOTE(Brooke @ Mar 2 2006, 07:49 PM) *

Реших и аз да си сложа мнението за Лукас-Пейтън.В началото наистина мислех,че са страхотни заедно и нямах търпение да се съберат,но нещата се стекоха по съвсем различен начин.И наистина Брук и Лукас ми харесват много повече като гаджета,а Пейтън и Лукас са страхотни приятели,които могат да разговарят за всичко ,имат много общи теми и могат да разчитат един на друг.Та нали точно такива са приятелите.
А относно 18 епизод ако наистина стане така ще съм много разочарована.Някъде от средата на 2 сезон ни внушават,че истинската любов на Лукас е Брук,че през цялото време е искал нея.От както са заедно все и повтаря колко много я обича,как за него няма никоя друга и ни показват как се грижи за Пейтън,но само и единствено като приятел.И ако сега изведнъж пак объркат нещата ще е супер гадно и ще си противоречат.Аз определено не искам да става така,свикнах да гледам Лукас с Брук и наистина ако и причинят на Брук отново болката от 1 сезон ще е ужасно.
И последно само ще спомена и за Джейк.Все пак не можем да пренебрегнем връзката му с Пейтън,защото беше много искрена и чувствена и Пейтън много дълго страда за него.Дори бяха замесени наркотици!Така че смятам,че той ще се върне и че с Пейтън ще бъдат заедно.
Ами малко се отнесох,но така мисля аз. wink.gif

напълно съм съгласна с теб 4.gif
An4eTo
Като гледам най добре ще бъде Лукас да си е с Брук а Пейтън с Джейк biggrin.gif
rusi4kata^
QUOTE(An4eTo @ Mar 2 2006, 08:03 PM) *

Като гледам най добре ще бъде Лукас да си е с Брук а Пейтън с Джейк biggrin.gif

I don`t think so...но всеки си има право на мнение нали happy.gif Пейт и Джейк нещо не ми харесват като двойка... blink.gif
ludoto_tedi
мале тая сцена ме разтапя, вече не е сигурно дали ще стане нещо в 18-ти епизод ,но за сега тази сцена ми стига докато видя 18-ти smile.gif 4.gif 3.gif blush.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

и това:

IPB Image
zlat
Леле какви погледчета си разменят само ... одобено Чадчо smile.gif Искам пак да са заедно...
ludoto_tedi
и аз искам ама майче няма да е sad.gif
ето малко аватарчета от новия епизод:
IPB Image IPB Image IPB ImageIPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image

и няколко Фан артчета:

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Eli_Baby
Сега като ги гледах в 16 еп./3 сез. и направо нямам думи! Явно наистина доста си подхождат и доста се привличат но въпреки всичко ако пак се съберат това ще бъде огромно предателство спрямо Брук huh.gif
rusi4kata^
Оффф тая целувка беше някакси объркваща wacko.gif беше просто за едно "thanks" че ме спасяваш нали знаете-just friends...или беше нещо от сорта на "I love you so much..." но ме беше страх да си призная unsure.gif не знам какво да мисля вече,но искрено се надявам да е второто smile.gif smile.gif smile.gif
ThePinkDuck
Мене този момент ме убеди в това че няма да се съберат!Мисля си , че изясниха отношенията си или поне това какво тя мисли , че чувства към него и напрежението между тях ше спадне!Той си обича Брук , Пейтън му призна че го обича и сега всички могат да продължът напред! mrgreen[1].gif
^Mim0zKa^
QUOTE(ThePinkDuck @ Mar 3 2006, 12:43 AM) *

Мене този момент ме убеди в това че няма да се съберат!Мисля си , че изясниха отношенията си или поне това какво тя мисли , че чувства към него и напрежението между тях ше спадне!Той си обича Брук , Пейтън му призна че го обича и сега всички могат да продължът напред! mrgreen[1].gif

мММ И аз така си мисля smile.gif
eL
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Mar 3 2006, 01:30 AM) *

QUOTE(ThePinkDuck @ Mar 3 2006, 12:43 AM) *

мММ И аз така си мисля smile.gif

айде айде ... вие съвсем ги отписахте tongue.gif ... тя направо си го каза - върнете се няколко поста по-нагоре ако не ми вярвате. bigwink[1].gif А Лукас никога не е чувал любовни признания от нейната уста, така че е въпрос на време да премисли нещата и да осъзнае че още обича Пейт happy.gif

p.s. Признайте си Брукас фенчета, оправдавате се защото ви е страх 15.gif Goo Leyton 4.gif
Brooke
Не съм много добра с английския,но поне главните неще схванах.Даже всичко си схванах.И ако не се лъжа за признанието на Пейтън към Лукас ,то не беше точно признание.Тя просто му беше благодарна,че е до нея и когато той й каза репликата "все някой трябва да го прави" т.е да се грижи за нея тя беше полоскана и му каза нещо от рода "Ако сега ти кажа ,че те обичам,да знаеш ,че от много загуба на кръв".Не съм много сигурна,може аз да не съм го разбрала правилно.Пък и каквото и да си говорим не искам Лукас и Брук да се разделят,а пък вие искате да видите Пейтън с Лукас.Е ще видим какво ще стане нататък,защото колкото и да обсъждаме това което са си казали и направили,в крайна сметка сценаристите ще решат как да се развият нещата.
^Mim0zKa^
Хахахаха не ме е страх Peyton Sawyer ..просто наистина Лукас си оби4а Брук и според мен няма да преосмисли 4е оби4а Пейтън...интересно ми е вси4ки така казват"Н лукас му трябва време да разбере 4е наистина оби4а Пейтън.." странно ми ...от каде сте сигурни!Според мен я оби4а но просто КАТО МНОГО БЛИЗКА ПРИЯТЕЛКА ни6то пове4е...Лукас и Брук са един за друг smile.gifА пак да приемем 4е Л. и П. са заедно айде кажете ми какво 6те стане с Брук а...6те я зарежем да си страда пак к ато побаркана сама ..а ?Тва е невъзможно то4но затова да живее истинската любов Брукас smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Според мен Джейк ще се върне и Пейтън ще си е с него!А пък Лукас с Брук!Поне така си мисля!Освен ако не се върне Феликс и Брук да е с него а Лукас с Пейтън което ще е тъпо,защото се вижда че Лукас и Брук се обичат!пък дори Пейтън да си обича Лукас,може идеята на филма да е той да й остане несподелената голяма любов!И такива ги има да знаете!Даже в повечето случаи е така!А все пак този филм е по-реален от всички други!И пресъздава реалността!Не казвам че няма да е реално Пейтън да е с Лукас,ама все пак тя е най-добрата приятелка на Брук,пък и ако стане така ще започнат същите интриги от първи сезон!НАли трябва да има някакъв край!И според мен той ще е така:
Лукас-Брук
Пейтън-Джейк!
Life_is_a_Bitch
Аз сега си мисля че след като Пейтън беше простреляна Джейк ще се върне! А и споредмен той е нейната голяма любов, защото всички видяхме колко самотна се чувстваше Пейтън първия път когато замина Джейк - беше напът да пропадне в света на наркотиците и огорчението, и след това когато се върна тя си върна волята за живот. Всички видяхме колко страда тя когато той замина отново. Тя плака и страда така, както никога не го е правила за Лукас.
Според мен тя сега си мисли че Джейк никога няма да се върне и затова се олавя за Люк. Все пак тя е обичала истински само Люк и Джейк и след като Джейк го нама, тя сигурно си мисли че Люк е момчето за нея!!! Но ако Джейк си се върне си мисля че тя ще осъзнае че всъщност той е момчето за нея!!!
Devil^Rose^^
Засега останах с впечатлението че ще се появи нов триъгълник 2039[1].gif някви спойлери ли бяха wacko.gif
Джейк се връща, Лукас не е наясно с чувствата си към Пейтън, тя го обича 15.gif Този път Пейтън ще е в средата biggrin.gif А Брук все пак си има Маут 18.gif не е задължително да е с някой красавец. Пък и Пейтън малко ли страда то кво ли не беше и тя заслужава малко щастие, а Лукас определено може да й го даде
april^^
2039[1].gif
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 3 2006, 11:34 PM) *

Засега останах с впечатлението че ще се появи нов триъгълник 2039[1].gif някви спойлери ли бяха wacko.gif
Джейк се връща, Лукас не е наясно с чувствата си към Пейтън, тя го обича 15.gif Този път Пейтън ще е в средата biggrin.gif А Брук все пак си има Маут 18.gif не е задължително да е с някой красавец. Пък и Пейтън малко ли страда то кво ли не беше и тя заслужава малко щастие, а Лукас определено може да й го даде

Ммм да 4.gif Съгласнаа ! Супер яко ще е да се развият така нещата 2039[1].gif Малко ме съмнява ама даноо 5angel[1].gif
Devil^Rose^^
Очаквай неочакваното happy.gif Ако не друго поне малко да си помечтаем rolleyes.gif
feel_me
еее не искам Джейк и Пейтънsad.gifЛюк си е за Пейтън!!!Те трябва да са заедно.А Брук не знам с кой,сигурно с Феликс...
^Disaster^
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 4 2006, 02:34 AM) *

точноо...и аз съм на това мнение,какво сте я засъжалявали всички Брук...??!!??не,че не я харесвам-мн ми е сладка даже,но защо никой не отбележи,че Пейтън страда и е неразбрана и в трите сезона като изключим моментите ,когато беше с Джейк(дори тогава беше толкова несигурна и т.н.)...А забравяте ли,че именно тя се отказа(отдръпна) от любовта си -Лукас-за да може приятелката и Брук да бъде с него...и какво се оказва,че тя може да страда и никой да не отбелязва тва а всички да съжалявате нашата глезла Брук...наистина противоположностите се привличат,но акоо Лукас има чувства към Пейтън,то тя е човекът за него,а не Брук,която в тоя филм си е сравнямвам точно с момичетата тип "кухи лейки",които само с красотата си печелят и в ПОВЕЧЕТО случаи не се борят с нищо да спечелят човека отсреща...кво,да не би некви писма дето е написала,ще я оправдаят,че се е борила за него-bullshitz...или това,че тайно си го е обичала и не знам си кво...в последната серия си пролича май(както и в няколко епизода преди това),че и Пейтън има нещо към Лукас тъй че...стига с тия глупости,че страдала много и не знам си кво още там..а пък да не говорим като характери Лукас и Пейтън колко си отиват(изобщо да не споменавам пък и външност)....

П.П. Въпреки всичко казано и аз не вярвам(unfortunately),че в крайна сметка Лукас и Пейтън ще са заедно...просто щото така става доста често в живота...а именно това е филм,най-точно,пресъздаващ го...
По-Здрави... smile.gif smile.gif
feel_me
^Disaster^ много хубаво мнение...обаче все пак аз си мисля,че накрая Пейтън и Лукас ще са заедно...надявам се,ще видим!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.