QUOTE(James towel keeper @ Feb 9 2006, 09:33 PM)

Точно така...
Ако ще спорим коя е по-добра приятелка, наистина няма смисъл... Да припомним някои моменти. Например казвате, че Брук била тръгнала с Люк на втория ден след като той скъсал с Пейтън... Дам, обаче Брук попита Пейтън как вървят нещата с Брук, нали? Докато Пейтън тръгна с Лукас докато той ходеше с Брук, нали? Тъй че сигурни ли сте че Брук е лошата?
А това което казала Брук, че може да говори лошо за Пейт, ми да нормално. Нещо като защитен механизъм... Дори на мен ми се наложи, веднъж да прибегна до този метод за да видя какво ще кажа един приятел, беше много двуличен и говореше зад гърба ми.. но няма значение... та на въпроса, не мисля, че е причина да се разделят с Лукас, защото еди кой си не бил добър приятел... И не мисля че ако нещо стане между ЛиП не ще бъдат особено щастливи. Веднъж опитаха и нищо не стане. ДОРИ и да се съберат, ще се разделят отново........ Аз виждам две неща като изход - или Пейтън и Джейк ще се съберат, или Лукас ще си остане сам накрая...
Абе хора я се успокойте малко
![help[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/help[1].gif)
... тука не водим някакви луди спорове

и никой не се опитва да НАЛАГА мнението си ... така че ако обичате използвайте насъбраната си енергия и ентусиазъм някъде където ще са ви от полза

.... кой е обидил Брук

... мацката си е трепач, мн е готина, но в някой отношения е малко изнервяща

... Предавам се

Предполагам не заслужавам разтрел за това че не ми е любимката в сериала

...
Докато Пейтън тръгна с Лукас докато той ходеше с Брук, нали? Тъй че сигурни ли сте че Брук е лошата?
чакай, чакай малко

... ако ще се връщаме толкова назад нека ви припомня първо че Пейтън НЕ е тръгнала с Лукас ... и че тя първа прекрати отношенията си с Лукас заради Брук въпреки че имаше избор да остане с него(както той искаше тогава

) Хахах мн ви се чудя

... защо ТРЯБВА да има лоша ... покрай липсата на др злодей

да не ви стана скучно, че горката Пейтън намесихте ... всичко е въпрос на гледна точка ... на някой може да не им е приятна от самото начало връзката на Л&П но айде сега да не се правим на съдебна зала и да решаваме кой с кого му е писано да бъде ...
И не мисля че ако нещо стане между ЛиП не ще бъдат особено щастливи. Веднъж опитаха и нищо не стане. ДОРИ и да се съберат, ще се разделят отново........

мила гледай първи сезон ако обичаш и стига сте твърдяли че Лукас е ходил с Пейтън
![0041[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/0041[1].gif)
... Не сме ние хората които решаваме дали той ще е щастлив с нея ... Според мен пък ще бъдат идеалната двойка ... има лесно - правим темичка за Брук и Люк и там ще можете да си говорите до насита за прекрасните им отношения ...
p.s. Това за Брук дето го казах
що за приятелка е тази, която за да разбере дали собственото й гадже я харесва ще го кара да говори лоши неща за "най-добрата си приятелка"
... хаха

не мога да повярвам че стана такъв голям проблем ... Тия неща за защитния механизъм не ми станаха особенно ясни ... хехех базикам се

само да не тръгнем пак да се обясняваме за тва че малко баналничко стана ...