Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лукас и Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Nasi
QUOTE(Menna @ Feb 8 2006, 05:23 PM) *

Съжалявам за офтопика,но имам нужда от помощ. sad.gif Незнаех къде да пиша,пък нали е тема за Пейтън и въпроса ми е освен в началото на 9ти епизод 3ти сезон,има ли друг момент когато тя носи цветя на гроба на майка си,защото въобще не мога да се сетя?(независимо за кой сезон става въпрос) sad.gif

Мисля, че в някой от първите епизоди на първи сезон Пейтън беше на гроба на майка си и се появи Белия, който пък беше там заради жена си.
Menna
QUOTE(Nasi @ Feb 8 2006, 06:12 PM) *

Мисля, че в някой от първите епизоди на първи сезон Пейтън беше на гроба на майка си и се появи Белия, който пък беше там заради жена си.

Благодаря ги за инфото Наси 4.gif Сега гледах серията smile.gif
Jane
Рано или късно 100 процента ще се съберат 15.gif
James towel keeper
Абе хора откъде сте сигурни че ще се събератconfused.gif? blink.gif

18 епизод, четох , и пише само че Пейтън ще е пияна и ще започне да флиртува с Лукас, обаче ми казаха, че Лукас не е пиян и нищо няма да стане....

Освен това Лукас не би го направил.. Защо? Първи сезон, в мотела, той тогава дори не обичаше Брук, спомняте ли си? И когато му се отдаде възможност, той се сети за Брук и с Пейтън не направиха нищо.
А сега той е влюбен до уши в нея.. или поне така твърди, но според мен е. И въобще не ми минава през мозъка как нещо би могло да се случи.
Пейтън не ми е сред любимките, но нямам нищо против нея, и вече и съчувствам заради всичко което и се случва, но БРУКАС са №1 за мен....
april^^
Мен лично не ми пречи да си останат с Брук забавни са!Просто ми е интересно да видя и друг развой с Пейтън.Поне на мен ще ми бъде супер неочаквано и интригуващо smile.gif Пък и Пейт заслужава най накрая нещо хубаво да и се случи blush.gif Както и да е.Май не смятат да ги събират sad.gif Абе...каквото и да става пак ми е кеф...нали е ОТХ wink.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(James towel keeper @ Feb 8 2006, 07:44 PM) *

Абе хора откъде сте сигурни че ще се събератconfused.gif? blink.gif

18 епизод, четох , и пише само че Пейтън ще е пияна и ще започне да флиртува с Лукас, обаче ми казаха, че Лукас не е пиян и нищо няма да стане....

Освен това Лукас не би го направил.. Защо? Първи сезон, в мотела, той тогава дори не обичаше Брук, спомняте ли си? И когато му се отдаде възможност, той се сети за Брук и с Пейтън не направиха нищо.
А сега той е влюбен до уши в нея.. или поне така твърди, но според мен е. И въобще не ми минава през мозъка как нещо би могло да се случи.
Пейтън не ми е сред любимките, но нямам нищо против нея, и вече и съчувствам заради всичко което и се случва, но БРУКАС са №1 за мен....

Ммм напълно съм съгласна с тебе !Мисля 4е сега Лукас е много влюбен в Брук и не би и зиневерил...!А ако слу4айно стане се моля отново да са заедноо worthy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Оффф дано да си останат с Брук!Не искам да е с Пейтън!Харесвам си я ама тя е за Джейк!
rusi4kata^
QUOTE(ThePinkDuck @ Feb 8 2006, 01:48 AM) *

те от една страна адски много си подхождат и за това не трябва да са заедно!И двамата са някакви такива меланхолични mrgreen[1].gif

Адски много си подхождали,но не трябва да са заедно?!?!?! blink.gif нещо не мога да ти схвана логиката shocking.gif а това че си меланхоличен кво пречи на една връзка....абе тотално се обърках wacko.gif аз мисля че във всяка връзка има какво да се доразвива,особено пък в тази на Лукас и Пейт(ако може да се нарече връзка де 10.gif ),защото не са имали шанса да бъдат заедно и да видят дали ще се получи smile.gif
Devil^Rose^^
Mи ние нищо не видяхме от тяхната връзка huh.gif само леко се загатна ...затова на мен ми е страшно интересно да ги видя заедно happy.gif стига вече Брукас... искам нещо ново blush.gif
rusi4kata^
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Feb 8 2006, 09:31 PM) *

Mи ние нищо не видяхме от тяхната връзка huh.gif само леко се загатна ...затова на мен ми е страшно интересно да ги видя заедно happy.gif стига вече Брукас... искам нещо ново blush.gif

И аз също smile.gif
ThePinkDuck
Добре де!Ако се съберат всички казвате , че ще са мнооооого щастливи!Аз питам как ще се чувстват спрямо Брук!?Сега уж Брук е най-добрата приятелка на Пейтън, а така да я предаде!А и Люк наистина е много влюбен в нея!Ако имаше нещо да става между тях мисля че щяха да ни загатнат за тея работи още в предните серии!В последната серия уж всичко беше прекрасно между Брукас , но от друга гледна точка това може да ни подготвя за някоя гадост!Аз не мисля че трябва да са заедно, а с това за часта че си приличат имам в предвид че все едно Люк да излиза с женския си вариант някак си! Абе никак не ми се връзват още от началото! А и какво да се развива?Абе незнам ... mrgreen[1].gif
rusi4kata^
QUOTE(ThePinkDuck @ Feb 8 2006, 10:09 PM) *

Добре де!Ако се съберат всички казвате , че ще са мнооооого щастливи!Аз питам как ще се чувстват спрямо Брук!?Сега уж Брук е най-добрата приятелка на Пейтън, а така да я предаде!А и Люк наистина е много влюбен в нея!Ако имаше нещо да става между тях мисля че щяха да ни загатнат за тея работи още в предните серии!В последната серия уж всичко беше прекрасно между Брукас , но от друга гледна точка това може да ни подготвя за някоя гадост!Аз не мисля че трябва да са заедно, а с това за часта че си приличат имам в предвид че все едно Люк да излиза с женския си вариант някак си! Абе никак не ми се връзват още от началото! А и какво да се развива?Абе незнам ... mrgreen[1].gif

Е,всеки си има право на лично мнение 4.gif
Devil^Rose^^
Е хубаво де Лукас и Пейтън не са чолко еднакви ...още малко и ще кажете че са един и същ човек wacko.gif ( така де с една разлика). Според мен те са сродни души и се допълват 5daga[1].gif А за Брук и аз не искам тя да страда sad.gif все пак не го заслужава ...незнам дано измислят нещо и да няма наранени 9.gif ...което много ме съмнява, но ще видим smoke.gif
ludoto_tedi

Аз питам как ще се чувстват спрямо Брук!?Сега уж Брук е най-добрата приятелка на Пейтън, а така да я предаде![mrgreen]

Хей да нали уж Брук е най-дората приятелка на Пейтън тогава защо разреши на Лукас да говори лоши неща за нея 14.gif - това най-добра приятелка ли се нарича,а и защо Брук ревнува толкова като Лукас и каза 1000 пъти че я обича,значи тя знае че нещата между нея и Лукас няма да провървят добре.Тя знае че това с Пейтън ще се случи рано или къно.просто е неизбежно.а и погледнете темата за Най-любима двойка - 1-ви са Хейли и Нейтън(нормално все пак са женени и са супер сладки,отплеснах се говорих за Leyton....хаха) 10.gif втората любима двойка да Лукас и Пейтън.А и не само ние мислим така а и в чуждите форуми....оф по добре да млъкна че звуча като озлубена ***** blush.gif shocking.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(ludoto_tedi @ Feb 8 2006, 10:39 PM) *

.а и погледнете темата за Най-любима двойка - 1-ви са Хейли и Нейтън(нормално все пак са женени и са супер сладки,отплеснах се говорих за Leyton....хаха) 10.gif втората любима двойка да Лукас и Пейтън.А и не само ние мислим така а и в чуждите форуми....оф по добре да млъкна че звуча като озлубена ***** blush.gif shocking.gif

Че Нейли ще бие е ясно но борбта е между Лейтън и Брукас argue.gif ...абе накрая Брук и Пейтън да си намерят по един як пич и всички ще са по спокойни biggrin2.gif
eL

Дам ... ThePinkDuck права си за много неща. Първо : Лукас и Брук и според мен са мн сладки заедно ... много си ги харесвам като двойка inlove.gif ... Кажи ми обаче коя най-добра приятелка би тръгнала още на следващия ден с момчето което знае че харесваш huh.gif ... или пък що за приятелка е тази, която за да разбере дали собственото й гадже я харесва ще го кара да говори лоши неща за "най-добрата си приятелка" :confused: ... като толкова се съмнява в тях двамата да вземе да го зареже тоя Лукас happy.gif ... Пейтън се отказа от любовта си към него ... сега тя е наред да й върне жеста 10.gif ... пък и загатвания колкото щеш - писмата от Лукас, разговора на Пейт с Ели ... за голямата грешка, която е направила като е оставила момчето което обича wub.gif ... хмм а промото - естественно че е манипулация ама хайде да не се заблуждаваме ... Брук няма да издържи дълго в това положение tongue.gif ...
^Mim0zKa^
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Feb 8 2006, 10:34 PM) *

Според мен те са сродни души и се допълват 5daga[1].gif

Ами да то4но това е 4е са прекалено еднакви и няма да е забавно със тях! А докато Брук и Лукас там им е 4ара на двамата 4е не слу6ат еднаква музика не се интерсуват от едни и съ6ти не6та и както съм казала по рано в темата просто се допалват един друг......но не мисля 4е Пейтън
и Лукас се допалват!!И пак се запо4ва за прословутото не6то което е казала Брук....ами аз няма пак да обяснявам но мисля 4е си4ки знаем за6то го е казала...моми4ето просто се страхува бе хора!1Н е мисля 4е някой от тук иска да баде повторно наранен както тя бе6е от Лукас!!!!А за тва :каква приятелка е 6том позволява на гаджето си да говори ло6и не6та за най добрата и приятелка' ами замислете се малко наистина каква приятелка е Брук?!?4е да прости на пейтън дето съ6то и е най добра приятелка все пак, 4е и изневерява с гаджето и....а??И на Лукас прости....!Така 4е Брук си е много наред като приятелка...и мисля 4е го доказва сас всеки изминал епизод!!
James towel keeper
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 9 2006, 09:14 PM) *

Ами да то4но това е 4е са прекалено еднакви и няма да е забавно със тях! А докато Брук и Лукас там им е 4ара на двамата 4е не слу6ат еднаква музика не се интерсуват от едни и съ6ти не6та и както съм казала по рано в темата просто се допалват един друг......но не мисля 4е Пейтън
и Лукас се допалват!!И пак се запо4ва за прословутото не6то което е казала Брук....ами аз няма пак да обяснявам но мисля 4е си4ки знаем за6то го е казала...моми4ето просто се страхува бе хора!1Н е мисля 4е някой от тук иска да баде повторно наранен както тя бе6е от Лукас!!!!А за тва :каква приятелка е 6том позволява на гаджето си да говори ло6и не6та за най добрата и приятелка' ами замислете се малко наистина каква приятелка е Брук?!?4е да прости на пейтън дето съ6то и е най добра приятелка все пак, 4е и изневерява с гаджето и....а??И на Лукас прости....!Така 4е Брук си е много наред като приятелка...и мисля 4е го доказва сас всеки изминал епизод!!

Точно така...
Ако ще спорим коя е по-добра приятелка, наистина няма смисъл... Да припомним някои моменти. Например казвате, че Брук била тръгнала с Люк на втория ден след като той скъсал с Пейтън... Дам, обаче Брук попита Пейтън как вървят нещата с Брук, нали? Докато Пейтън тръгна с Лукас докато той ходеше с Брук, нали? Тъй че сигурни ли сте че Брук е лошата?
А това което казала Брук, че може да говори лошо за Пейт, ми да нормално. Нещо като защитен механизъм... Дори на мен ми се наложи, веднъж да прибегна до този метод за да видя какво ще кажа един приятел, беше много двуличен и говореше зад гърба ми.. но няма значение... та на въпроса, не мисля, че е причина да се разделят с Лукас, защото еди кой си не бил добър приятел... И не мисля че ако нещо стане между ЛиП не ще бъдат особено щастливи. Веднъж опитаха и нищо не стане. ДОРИ и да се съберат, ще се разделят отново........ Аз виждам две неща като изход - или Пейтън и Джейк ще се съберат, или Лукас ще си остане сам накрая...
april^^
Абе според мен не може да се каже точно че са опитали.Никога не са били наистина заедно!Някакси обстоятелствата...Не можем да знаем какво би било wacko.gif Ама май маи не им е писано sad.gif Нищо...аз и по отделно им се радвам icon_peace.gif
IPB Image
James towel keeper
QUOTE(april^^ @ Feb 9 2006, 09:57 PM) *

Абе според мен не може да се каже точно че са опитали.Никога не са били наистина заедно!Някакси обстоятелствата...Не можем да знаем какво би било wacko.gif Ама май маи не им е писано

Дам точно за това говоря.... Че дори и Лукас да не е с Брук, той никога няма да е с Пейтън... Гадно е, ама в такъв триъгълник е заложено всичко - любовта приятелството... а и си спимням в първите епизоди на 2 сезон, когато бяха Пейт и Брук заедно и си говориха, че никога няма да допуснат да се разделят отново заради Лукас, после изгориха и писмото 15.gif
april^^
Вярно си е това sad.gif
eL
QUOTE(James towel keeper @ Feb 9 2006, 09:33 PM) *

Точно така...
Ако ще спорим коя е по-добра приятелка, наистина няма смисъл... Да припомним някои моменти. Например казвате, че Брук била тръгнала с Люк на втория ден след като той скъсал с Пейтън... Дам, обаче Брук попита Пейтън как вървят нещата с Брук, нали? Докато Пейтън тръгна с Лукас докато той ходеше с Брук, нали? Тъй че сигурни ли сте че Брук е лошата?
А това което казала Брук, че може да говори лошо за Пейт, ми да нормално. Нещо като защитен механизъм... Дори на мен ми се наложи, веднъж да прибегна до този метод за да видя какво ще кажа един приятел, беше много двуличен и говореше зад гърба ми.. но няма значение... та на въпроса, не мисля, че е причина да се разделят с Лукас, защото еди кой си не бил добър приятел... И не мисля че ако нещо стане между ЛиП не ще бъдат особено щастливи. Веднъж опитаха и нищо не стане. ДОРИ и да се съберат, ще се разделят отново........ Аз виждам две неща като изход - или Пейтън и Джейк ще се съберат, или Лукас ще си остане сам накрая...

Абе хора я се успокойте малко help[1].gif ... тука не водим някакви луди спорове argue.gif и никой не се опитва да НАЛАГА мнението си ... така че ако обичате използвайте насъбраната си енергия и ентусиазъм някъде където ще са ви от полза happy.gif .... кой е обидил Брук huh.gif ... мацката си е трепач, мн е готина, но в някой отношения е малко изнервяща dry.gif ... Предавам се 3_7_11v.gif Предполагам не заслужавам разтрел за това че не ми е любимката в сериала 18.gif ...
Докато Пейтън тръгна с Лукас докато той ходеше с Брук, нали? Тъй че сигурни ли сте че Брук е лошата?

чакай, чакай малко excl.gif ... ако ще се връщаме толкова назад нека ви припомня първо че Пейтън НЕ е тръгнала с Лукас ... и че тя първа прекрати отношенията си с Лукас заради Брук въпреки че имаше избор да остане с него(както той искаше тогава 15.gif ) Хахах мн ви се чудя biggrin.gif ... защо ТРЯБВА да има лоша ... покрай липсата на др злодей gangstah.gif да не ви стана скучно, че горката Пейтън намесихте ... всичко е въпрос на гледна точка ... на някой може да не им е приятна от самото начало връзката на Л&П но айде сега да не се правим на съдебна зала и да решаваме кой с кого му е писано да бъде ...
И не мисля че ако нещо стане между ЛиП не ще бъдат особено щастливи. Веднъж опитаха и нищо не стане. ДОРИ и да се съберат, ще се разделят отново........

please.gif мила гледай първи сезон ако обичаш и стига сте твърдяли че Лукас е ходил с Пейтън 0041[1].gif ... Не сме ние хората които решаваме дали той ще е щастлив с нея ... Според мен пък ще бъдат идеалната двойка ... има лесно - правим темичка за Брук и Люк и там ще можете да си говорите до насита за прекрасните им отношения ...
p.s. Това за Брук дето го казах
що за приятелка е тази, която за да разбере дали собственото й гадже я харесва ще го кара да говори лоши неща за "най-добрата си приятелка"
... хаха 18.gif не мога да повярвам че стана такъв голям проблем ... Тия неща за защитния механизъм не ми станаха особенно ясни ... хехех базикам се 4.gif само да не тръгнем пак да се обясняваме за тва че малко баналничко стана ...
eL
QUOTE(James towel keeper @ Feb 9 2006, 10:17 PM) *

Дам точно за това говоря.... Че дори и Лукас да не е с Брук, той никога няма да е с Пейтън... Гадно е, ама в такъв триъгълник е заложено всичко - любовта приятелството... а и си спимням в първите епизоди на 2 сезон, когато бяха Пейт и Брук заедно и си говориха, че никога няма да допуснат да се разделят отново заради Лукас, после изгориха и писмото 15.gif

При това положение не мога да разбера що Брук е сега с Лукас happy.gif 4.gif
James towel keeper
така че ако обичате използвайте насъбраната си енергия и ентусиазъм някъде където ще са ви от полза

Хам, ама и ти не ми оставаш длъжна....

Ами не съм казала, че Пейтън е лоша, бе хора!!!!!!!!!!!! wink.gif Само като прочетох там това,
що за приятелка е тази, която за да разбере дали собственото й гадже я харесва ще го кара да говори лоши неща за "най-добрата си приятелка"
и се ядосах, че се хващате за нещо такова вместо просто да си кажете че не харесвате някой... wink.gif

При това положение не мога да разбера що Брук е сега с Лукас

Ами аз си спомням когато Лукас разбра че Брук ще си заминава и тогава говори с Пейтън и самата тя го окуражи, да говори с Брук.

и че тя първа прекрати отношенията си с Лукас заради Брук въпреки че имаше избор да остане с него

Вероятно грешката е моя... СИГУРНО съм сънувала, че Пейтън ходеше с Лукас и се разделиха едва когато Брук ги видя с камерата на Пейтън....

И не искам да оставате с грешно впечатление, не искам да се караме, но както всички казват, във форумите трябва да има различие в мненията, иначе можем да си пишем и сами, ако всички мислят като нас smile.gif
eL
QUOTE(James towel keeper @ Feb 9 2006, 10:55 PM) *

Хам, ама и ти не ми оставаш длъжна....
се хващате за нещо такова вместо просто да си кажете че не харесвате някой... wink.gif

Няма да го кажа поради простата причина че МНОГО харесвам Брук ... няма да я намразя дори и 10 пъти да каже на Люк че може да говори кофти неща за Пейт 10.gif 4.gif
Вероятно грешката е моя... СИГУРНО съм сънувала, че Пейтън ходеше с Лукас и се разделиха едва когато Брук ги видя с камерата на Пейтън....

Вероятно да ... сори че ще те разочеровам ... бъркаш ходене с изневяра blush.gif smile.gif
И не искам да оставате с грешно впечатление, не искам да се караме, но както всички казват, във форумите трябва да има различие в мненията, иначе можем да си пишем и сами, ако всички мислят като нас

Еййй това последното ми изпълни душицата wub.gif 8.gif ... и аз не искам да има безмислени спорове м/у феновете на 2те двойки 11.gif ... така че разярените фенове на Брукас просто да не пишат тук ами в прясно направената темичка tongue.gif
James towel keeper
Спирам тук... smile.gif Не искам верно да ви провалям темата на феновете... happy.gif
James towel keeper
QUOTE(Peyton Sawyer @ Feb 9 2006, 11:08 PM) *

Няма да го кажа поради простата причина че МНОГО харесвам Брук ... няма да я намразя дори и 10 пъти да каже на Люк че може да говори кофти неща за Пейт 10.gif 4.gif

само да кажа, че не говоря за теб, ок? wink.gif 10.gif happy.gif
Menna
Аз пък ще върна жеста на Елито и ще пусна някои специални неща от днешния епзод 10.gif 10.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Тук с доста махмурлиева физиономия 18.gif 18.gif
IPB Image

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
eL
QUOTE(Menna @ Feb 9 2006, 11:27 PM) *

Аз пък ще върна жеста на Елито и ще пусна някои специални неща от днешния епзод 10.gif 10.gif

10х Дари ... нали знаеш че МноГо те обичам bigarmhug.gif
rusi4kata^
Хора,споко е smile.gif не се ядосвайте толкова...винаги има разногласия,ама тва не означава че трябва да се изпотрепем тук нали biggrin2.gif айде пийс сега 10.gif 18.gif 18.gif 18.gif
^Mim0zKa^
А така сладурковци трябва да сме спокойни..ахахаха smile.gifПравете любов а не война....хаха мале ...ве4е съм много зле smile.gifА доколкото за Брукас ве4е има тема и за тях двамката така 4е може там да си обсаждаме тяхната вразка smile.gif
eL
Дени няма да предам любовта на Люк и Пейт никога ... бъди спокойна biggrin2.gif

Ето сценки от епизодчето :

Брук : Я да видим за какво си мисли Лукас в момента ...

IPB Image

Torn between two lovers ... 18.gif

IPB Image

Брук : Нека да сменим станцията ... happy.gif

мигът на истината ... не пийте хора ... вижте какво става wine.gif :

Пейтън : Този стих ми напомня на Люк ...

IPB Image

Пейтън : ... Джейк (аааа не хванахме те Пейт, няма накъде да бягаш) 10.gif

IPB Image

Пейтън май се опитва да убеди и себе си ... ама нещо не се получи

IPB Image

Рейчъл : Сигурна ли си че не ставаше въпрос за Лукас ?

IPB Image
rusi4kata^
Хех happy.gif спокойна съм вече smile.gif миси за снимчиците...Пейтън яко се издъни обаче 18.gif Люк...аааа не Джейк хаха,последно кой от двамата 10.gif аз наистина мисля,че говореше за Лукас просто не искаше Рейчъл да разбере smile.gif
april^^
Тц тц..айде да ги гаджосват вече blush.gif Мерси много за снимките smile.gif
eL
Току що се сетих за още 2 Лейтън моментчета tongue.gif 4.gif :
От 9ти епизод на първи сезон ... тази сцена направо ми разби сърчицето shocking.gif ...

Lucas: Peyton?

IPB Image

Peyton: I heard about Nathan.
Lucas: Yeah, he's gonna be okay. [Pause] So... what's up?

IPB Image

Peyton: Lucas, I made a mistake. When you said you wanted to be with me, I got, I got scared, but ...

IPB Image

Peyton: But, the truth is, I want all the same things that you want, I do. And I want them with you.

IPB Image

Lucas: Peyton...

IPB Image

Oт 14 серия на първи сезон sad.gif :

Peyton: Hey, it's me. Can you hear me? (Holds his hand) Squeeze my hand if you can hear me, okay?

IPB Image

Peyton : Never mind. Um, I just came by to tell you that I'm probably not going to be around very much. With Brooke here it's just kind of weird. But I'm with you Lucas, you know that.

IPB Image

Peyton : And I'll wait forever if I have to. rolleyes.gif inlove.gif
april^^
И аз така...никога няма да ги предам blush.gif
Peyton Sawyer мерси мерси мерси worthy.gif Снимките са супер wink.gif
IPB Image
rusi4kata^
worthy.gif worthy.gif worthy.gif
girl_from_hell
този момент, когато отиде при Лукас и там беше Брук беше много тъжен направо ми се насълзиха очите sad.gif и като знам че и аз съм правила такава грешка абе много тъжно
е така не ги видях ме повече заедно, аз само чаках тези епизоди щото нали Пейтън и Лукас в едно легло а пък то какво пак излезе нищо sad.gif sad.gif
rusi4kata^
QUOTE(girl_from_hell @ Feb 14 2006, 05:50 PM) *

този момент, когато отиде при Лукас и там беше Брук беше много тъжен направо ми се насълзиха очите sad.gif и като знам че и аз съм правила такава грешка абе много тъжно
е така не ги видях ме повече заедно, аз само чаках тези епизоди щото нали Пейтън и Лукас в едно легло а пък то какво пак излезе нищо sad.gif sad.gif

Споко надяваме се скоро да излезе 4.gif
april^^
IPB Image
2039[1].gif Надеждата умира последна smile.gif
girl_from_hell
1crying[1].gif абе май ще си останем само с надейдата
Devil^Rose^^
QUOTE(girl_from_hell @ Feb 14 2006, 07:22 PM) *

Еeee ти вече ожени Брукас ohmy.gif съвсем отписа наще хора 10.gif
Все пак по-добре късно отколкото никога rolleyes.gif да мине 18 еп ...пък тогава ще видим 1eyeb[1].gif
Go LEYTON ! happy.gif
april^^
QUOTE(girl_from_hell @ Feb 14 2006, 07:22 PM) *

иии 1sad[1].gif не трябва така . Абе ние ше си ги подкрепяме ,лък каквото стане sad.gif Стискам палци... 2thum[1].gif
eL
Те просто ТРЯБВА да бъдат заедно 4.gif ...
Още снимчици tongue.gif :

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

За какво да се ядосваме - ето ни хубава сцена с легълце и Л&П happy.gif :

IPB Image

IPB Image

И как си говорят с очи inlove.gif ... при Брукас това никога не съм го виждала. 15.gif Последният епизод Люк даже не забеляза че Брук е разтревожена за нещо ... а с Пейт не е така - той я разбира само е един поглед ...
ДОКАЗАТЕЛСТВА
10.gif 4.gif :

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
мисля че са ни достатъчни ... inlove.gif
rusi4kata^
QUOTE(Peyton Sawyer @ Feb 15 2006, 04:09 AM) *

Те просто ТРЯБВА да бъдат заедно 4.gif ...
За какво да се ядосваме - ето ни хубава сцена с легълце и Л&П happy.gif

И как си говорят с очи inlove.gif ... при Брукас това никога не съм го виждала. 15.gif Последният епизод Люк даже не забеляза че Брук е разтревожена за нещо ... а с Пейт не е така - той я разбира само е един поглед ...
мисля че са ни достатъчни ... inlove.gif

Ели ,душко,кво да говоря просто...нямам думи 3.gif снимчиците са убийствени!още като ги погледнеш и виждаш,че Love is in the air smile.gif жалко че само са в едно легло и до там...трябваше по-хубави нещица да станат 15.gif blush.gif а за погледите това е супер вярно 4.gif просто няма нужда от думи...като погледнеш и разбираш за какво си мисли другия и дали нещо не го притеснява smile.gif мисля че точно това показва духовна връзка,която съществува между Пейт и Лукас,независимо дали са заедно по друг начин или не rolleyes.gif но споко...има време за всичко 10.gif
april^^
aaaaaaa worthy.gif Eли,стахотни са! Направо..каквото и да напиша вмомента нама да има смисъл,снимките си показват всичко blush.gif
Независимо от това дали са заедно,винаги ще го има между тях!(Люк сам си го каза) wub.gif
IPB Image
Jordan
eeе, не, разхлопа ми се сърцето от толкова снимки, просто са страхотни. няма какво повече да добавя... blush.gif
^Mim0zKa^
М да снимките са много хубави! Браво Ели и на мен много ми харесаха ! smile.gif
ludoto_tedi
аз оставам без коментар!мисля че всички го знаете!Просто ще чакам кротичко до 18-ти епизод и тогава вече ще се разбере всичко.Айде хора само до 8 ми март(ох колко малко време да бе да).Аз си казах мненито не се ли съберат в 18 епизод(да се случи нещо между тях ми стига) няма да гледам филма поиче. sad.gif
eL
тези снимки карат сърцето ми да тупка като на побесняло тинейджърче ( хах забрайх че и аз се вписвам в тая графа още happy.gif ) ... чак ме боли докато ги гледам unsure.gif wub.gif :

IPB Image

IPB Image
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.