Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лукас и Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
eL
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 22 2006, 02:37 AM) *

Което ме подсети да разгледам всички изрязани сцени и това ми харесва много. 4.gif

3.gif Aууу Мимски Тhanks 4.gif Тази рисунка не я бях виждала ... Страхотна е biggrin2.gif
^Mim0zKa^
Мммм да и мене много ми хареса!А доколкото сцената с Пейтън и Лукас по готино според мен се полу4и в библиотеката! rolleyes.gif
rusi4kata^
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Jan 22 2006, 01:15 PM) *

Мммм да и мене много ми хареса!А доколкото сцената с Пейтън и Лукас по готино според мен се полу4и в библиотеката! rolleyes.gif

и на мен по ми харесва в библиотеката biggrin2.gif иначе рисунката е яка...е все пак тва е Пейтън 4.gif
rusi4kata^
ейййййй хора!!!чухте ли за Лукас и Пейтън...по скоро прочетохте ли biggrin2.gif хаха не знам за вас обаче аз съм на 7-то небе smile.gif от кога чакам да се съберат biggrin.gif с нетърпение очаквам 18 епизод 4.gif 4.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Аз харесвам и двете двойки-и Лукас и Пейтън,и Лукас и Брук!Но напоследък ми станаха по симпатични Лукас и Брук като двойка!Но нз!Аз още съм на 2 сезон,нз как ще се развият нещата!
Devil^Rose^^
Еми чакаме повече от 1 сезон даже някаде 2, още няколко серии ще са нищо happy.gif Поне чакането трябва да си е заслужавало smile.gif Едва ли ще ни разочароват shocking.gif
rusi4kata^
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jan 28 2006, 11:01 PM) *

Еми чакаме повече от 1 сезон даже някаде 2, още няколко серии ще са нищо happy.gif Поне чакането трябва да си е заслужавало smile.gif Едва ли ще ни разочароват shocking.gif

Дано наистина да не ни разочароват smile.gif

P.S Къде се загуби Елито бе? unsure.gif Чак ми стана мъчно за нея 10.gif
eL
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 28 2006, 11:56 PM) *

P.S Къде се загуби Елито бе? unsure.gif Чак ми стана мъчно за нея 10.gif

HEheh happy.gif Споко Дени не смятам да ви изоставям още10.gif 4.gif ...
Естественно че ще ни разрадват този сезон ... крайно време им е ... тези погледи не се забравят лесно biggrin2.gif :

IPB Image

IPB Image

Хмм колко хубаво ще е да ги видим най-после като двойка rolleyes.gif хех 4.gif :

IPB Image

IPB Image
Jordan
Kак да не кажеш, че са родени един за друг...
IPB Image
Laurus
QUOTE(rusi4kata^ @ Dec 21 2005, 07:45 PM) *

айде,който харесва Люк и Пейтън като двойка да пише smile.gif а пък дори и да не ви харесват пак 10.gif според мен са създадени един за друг,но да видим и други мнения 4.gif

Аз ги харесвам,още от началото ги чакам да се сгаджелъсат,е наи-сетне biggrin.gif ха дано са повечко време заедно да им се нарадваме 18.gif хаха мн им се кефя
rusi4kata^
QUOTE(Laurus @ Jan 29 2006, 11:17 AM) *

Аз ги харесвам,още от началото ги чакам да се сгаджелъсат,е наи-сетне biggrin.gif ха дано са повечко време заедно да им се нарадваме 18.gif хаха мн им се кефя

Радвам се че ти харесват smile.gif Елито се появи наи-сетнеееее 4part[1].gif отдавна никой не беше слагал хубави снимчици като твоите на Лейтън и затова се усети липсата ти 10.gif хаха мерси много,страшни са smile.gif
zlat
Просто Лукас и Пейтън са създадени един за друг...
ludoto_tedi
напълно съм съгласна с теб zlat smile.gif те са просто фантстични заедно.....
Jane
Дано да се съберат, защото хич не ми харесват Лукас и Брук заедно huh.gif
^Mim0zKa^
Лукас и Пейтън са хубава двойка но не колкото сас Брук!Е тва си мое ли4но мнение но аз пове4е харесвам тях и не искам да се разделят,много са сладки! unsure.gif
Menna
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Jan 31 2006, 09:22 PM) *

Лукас и Пейтън са хубава двойка но не колкото сас Брук!Е тва си мое ли4но мнение но аз пове4е харесвам тях и не искам да се разделят,много са сладки! unsure.gif

10.gif 10.gif 10.gif Мдам и аз съм на същото мнение,което ме подсеща за едно цитатче:
"The Past is History
The Future is Mistery
The Present is a Gift!"
Иначе на мен Пейтън ми е един от най-любимите персонажи в шоуто,но...... не я искам с Лукас,ама кой ли ме пита 18.gif 18.gif
Голям Brucas-фен съм и си ги искам заедно,но ще постна няколко нещица на П и Л,защото не може да им се отрече,че са сладури заедно 10.gif
IPB Image

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
eL
QUOTE(Menna @ Jan 31 2006, 10:19 PM) *

10.gif 10.gif 10.gif Мдам и аз съм на същото мнение,което ме подсеща за едно цитатче:
"The Past is History
The Future is Mistery
The Present is a Gift!"

ХЕх 4.gif много яко цитатче Дари 4.gif Което ме навежда на следната мисъл : Може би наистина Пейтън не трябва да бъде с Лукас ... Когато намерят актьор по-готин от Чад, по чаровен от Джейк и по-красив от Джеймс за гадже на Пейтън с радост го предостъпвам на Брук happy.gif ... И аз съм фен на Брукас ама ще ми е по интерсно да видя как ще се справят Л&П като двойка ...
Сега докато писах се сетих за друго цитатче : 3.gif
I want to be here. I want to have everything
with you. I want it all. I want us, Peyton.
хммм ... "Brooke's great, but she's not you ... I have to be with you " biggrin2.gif
fenka_lucas_i_brooke
Аз вече не знам как ги искам!Първоначално Пейтън и Лукас ми бяха много сладки,не казвам че сега не са!Но сега искам повече Лукас да е с Брук!Голяма сладурана си е!Но ще видиме де!Аз вече почти ви стигнах на 7 епизод съм от 3 сезон и са се чудя само тая Рейчъл да не направи нещо 9.gif
ludoto_tedi
Jack's Mannequin video for "The Mixed Tape" s участието на Hilarie Burton като Peyton.

ето и малко снимки от клипчето:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

IPB Image
и малко аватарчета:
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
много е сладка!
^Mim0zKa^
Еййй Теди много мерси!Страхотно клип4е браво 4е си го намерила и си го постнала!И снимките са супер!10x 10.gif
rusi4kata^
И аз мерси biggrin2.gif
eL
АУу ТеДи и аз ти благодаря ... клипчето е убиец happy.gif 4.gif
ludoto_tedi
няма защо.радвам се че ви харесва и според мен е супер яко.

Хора не съм добре сериозно.голяма маниячка съм на тема Leyton.и се надявам да не съм единствената ако има други като мен - хора пишете че си миля че само аз останах!а аз много искам да са заедно!
rusi4kata^
Познаи кой направи темата 10.gif следователно аз съм ОГРОМНА ФЕНКА НА Leyton 4.gif 4.gif 4.gif
eL
Хех 4.gif Щом пишем тук ... логично е да ги харесваме happy.gif
Намерих едно интервю от TRL ... там става въпрос за целувките м/у Чад и Хил :

Chad: I-I would say I've had better, but damn, she was good.
Hilarie: Here's the deal. This is--No listen. This is what Chad says to me before we shot. He goes, "Hil, no tongue."
Chad: I did! I was like, "You know, look Hil.."
Hilarie: Such a gentleman.
Damien: You refused tongue.
Hilarie: It's true.
Chad: I just wanna be, you know be professional--
Damien: You refused tongue, [Chad: and handle it well--] and fondled her ass instead. Like a true gentleman--
Chad: I grabbed her. [Damien: Like a true gentleman.] -Hil/Chad again on TRL

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Devil^Rose^^
QUOTE(Peyton Sawyer @ Feb 4 2006, 03:46 PM) *

Chad: I-I would say I've had better, but damn, she was good.
Hilarie: Here's the deal. This is--No listen. This is what Chad says to me before we shot. He goes, "Hil, no tongue."
Chad: I did! I was like, "You know, look Hil.."
Hilarie: Such a gentleman.
Damien: You refused tongue.
Hilarie: It's true.
Chad: I just wanna be, you know be professional--
Damien: You refused tongue, [Chad: and handle it well--] and fondled her ass instead. Like a true gentleman--
Chad: I grabbed her. [Damien: Like a true gentleman.] -Hil/Chad again on TRL

IPB Image

Какъв джентълмен само 18.gif тази снимка е много яка rolleyes.gif

P.S. и аз се присъединявам към лудите по Лейтън 10.gif
eL
Още снимчици tongue.gif :

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
^Mim0zKa^
Ейй Peyton Sawyer много мерси!Много яко интервю..и снимките са много готини!Там 4ад и Хилари са много слАДКи! smile.gif
rusi4kata^
Ели,Ели,Ели happy.gif хахаа...кой друг да сгрее моята душица освен теб 10.gif biggrin2.gif хахаха интервюто е жестоко...без езици мухахаха 18.gif 18.gif 18.gif пък и снимчици...пуу какво да кажа освен едно голямо БЛАГОДАРЯ 4.gif
scandalous_girl
Добре си спомням това предаване на TRL,беше много интересно,а въпросите бяха свързани със сцената между Пейтън и Лукас в 7 епизод на 1 сезон.
ludoto_tedi
Peyton Sawyer , rusi4kata^ за вас двете не съм се и съмнявала.просто не ви бях мяркала отдавна и си помислих че само аз останах защото като кажа че харесвам Leyton и след това поне 5 отговора че не искат да са заедно.

Ели мерси много за снимките и интервюто.мн е яко найстина! tongue.gif
rusi4kata^
QUOTE(ludoto_tedi @ Feb 5 2006, 12:11 PM) *

Peyton Sawyer , rusi4kata^ за вас двете не съм се и съмнявала.просто не ви бях мяркала отдавна и си помислих че само аз останах защото като кажа че харесвам Leyton и след това поне 5 отговора че не искат да са заедно.

Хех 4.gif тука сме си,бе Теди ,споко biggrin2.gif аз по едно време се бях отчаяла,защото като влезнах в другия форум имаше една тема "Най-нелюбима двойка" и почти всички бяха писали Лукас и Пейтън shocking.gif и затова реших повече да не влизам в тоя форум 10.gif 10.gif 10.gif хахаха 18.gif ми тъй си е деееее...LEYTON FOREVER 4.gif
ludoto_tedi
LEYTON FOREVER напълно съм съгласна с теб.просто ако в 18 епизод не се съберат ще спря да го гледам тва иначе толкова яко сериалче.Тва е просто.Няма друг начин.Чакам вече 3 сезона да са заедно и ако не стане няма да го преживея!
eL
Хайде да си попълним колекцията от снимки tongue.gif... току виж сме привлекли някой нов Leyton фен happy.gif wub.gif :

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image - тук все едно казва на Брук : "Айде да си ходиш че Пейтън е тук и искам да съм с нея" happy.gif

ОТ въпросната вечер в хотела 3.gif :

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Мечтата на Лукас biggrin2.gif :

IPB Image

IPB Image

Следва продължение .... icon_peace.gif bigwink[1].gif
Menna
Хихи,мен няма да ме привлечеш 10.gif обаче снимките са маниашки 3.gif 3.gif
Огромни благодарности worthy.gif worthy.gif
eL
QUOTE(Menna @ Feb 6 2006, 06:47 PM) *

Хихи,мен няма да ме привлечеш 10.gif обаче снимките са маниашки 3.gif 3.gif
Огромни благодарности worthy.gif worthy.gif

Дари знам си те аз bigarmhug.gif ... заклето фенче си на Брукас . biggrin.gif Надявах се на някоя нова мръвка ... bigwink[1].gif
rusi4kata^
От мен също smile.gif
Menna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Feb 6 2006, 07:13 PM) *

biggrin.gif Надявах се на някоя нова мръвка ... bigwink[1].gif

Охо,оглеждаш се за нова мръвка 4potrivam[1].gif
В такъв случай и тези нещица заслужават внимание 10.gif

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
rusi4kata^
QUOTE(Menna @ Feb 6 2006, 08:05 PM) *

В такъв случай и тези нещица заслужават внимание 10.gif

Оооо,определено заслужават внимание 4.gif супер са,Даре,мерси много smile.gif
^Mim0zKa^
Хихихихи и мене няма да ме привле4е6...6ото за мен Лукас и Брук Foerever! 4.gif Но наистина снимките са супер,много ме изкефиха...браво!Лукас на тая парвата е супер сладур...както винаги smile.gif
~Bruk~
ММ и на мен Пейтън ми харесва, ама Лукас си го харесвам повече с Брук smile.gif smile.gif smile.gif Иначе снимките,клипчетата и аватарчетата са много готини 4.gif 4.gif А само едно въпросче, откаде се знае,че Пейтън и Люк ще се съберат в18 епизод blush.gif
rusi4kata^
QUOTE(~Bruk~ @ Feb 7 2006, 12:22 PM) *

ММ и на мен Пейтън ми харесва, ама Лукас си го харесвам повече с Брук smile.gif smile.gif smile.gif Иначе снимките,клипчетата и аватарчетата са много готини 4.gif 4.gif А само едно въпросче, откаде се знае,че Пейтън и Люк ще се съберат в18 епизод blush.gif

Пише го в темата за спойлерите wink.gif
angelL
Ето ви я новата мръвка. blush.gif Аз го чакам този момент от както почна сериала. Всъщност и заради тях двамата го гледам. 1sun[1].gif Откога го чакаме това прословуто събиране. Наистина има логика да направят някакъв обрат, защото с Брук нещата няма накъде да се развиват! wink.gif
Devil^Rose^^
Mмм нещо като че ли невърви 15.gif И Брук е обгърната от съмнение не може така без да си имат доверие.... вижда му се краят 15.gif 15.gif 15.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(angelL @ Feb 7 2006, 09:50 PM) *

Ето ви я новата мръвка. blush.gif Аз го чакам този момент от както почна сериала. Всъщност и заради тях двамата го гледам. 1sun[1].gif Откога го чакаме това прословуто събиране. Наистина има логика да направят някакъв обрат, защото с Брук нещата няма накъде да се развиват! wink.gif

Ееее как така да няма накадд да се развиват??Ми с Пейтън как 6те се развият...!Аз си ги искам Брук и Лукас заедно и тва е...хахах!Ама 4е сам ината.... biggrin.gif А бтв тва за 18 епиздо сигурно ли е??
eL
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 7 2006, 09:55 PM) *

Ееее как така да няма накадд да се развиват??Ми с Пейтън как 6те се развият...!Аз си ги искам Брук и Лукас заедно и тва е...хахах!Ама 4е сам ината.... biggrin.gif А бтв тва за 18 епиздо сигурно ли е??

^Mim0zKa^ tongue.gif не смяташ ли че с Брук се изчерпаха като двойка rolleyes.gif ... няма какво да ни покажат вече ... те спаха , караха се , ревнуваха се ... никаква нежност и интрига м/у тях 10.gif ...казваш че няма как да се развият нещата с Пейтън :confused: ... Боже мой ... ти си права biggrin2.gif ...досега не са се развили ... точно заради това очакваме неочакваното ...
angelL добре дошла в клуба на Leyton-овците ... 11.gif
ThePinkDuck
Хмм интересно ще е ако се съберат Пейтън и Люк!Да бе , аз ли го казах?Някой да ме застреля!Ами аз си мисля , че ако двамата се съберат то наистина няма какво да се развива те от една страна адски много си подхождат и за това не трябва да са заедно!И двамата са някакви такива меланхолични !КОгато Люк е с брук винаги има интрига и е весел!А и въпросния " обрат " няма да се случи , щото тя Пейтън както виждам на промото е кирка пияна и май се повтаря оная случка дето Люк я спаси!А и колко може да се вярва на спойлерчетата...абе не знам времето ще покаже , обаче каквото и да стане аз си оставам върла фенка на БРУКАС!!! mrgreen[1].gif
april^^
Вярно е това, ама то и аз съм меланхолична, тъй че не ми пречи ххахаах smile.gif ... харесвам ги двамата и наистина, мисля че има какво да се развиe!Mного повече сме ги гледали с Брук двамата.Брук е много готина, но за мене винаги ще си има магия между Люк и Пейтън wub.gif Затова съм за Лейтън
IPB Image
^Mim0zKa^
QUOTE(ThePinkDuck @ Feb 8 2006, 01:48 AM) *

Хмм интересно ще е ако се съберат Пейтън и Люк!Да бе , аз ли го казах?Някой да ме застреля!Ами аз си мисля , че ако двамата се съберат то наистина няма какво да се развива те от една страна адски много си подхождат и за това не трябва да са заедно!И двамата са някакви такива меланхолични !КОгато Люк е с брук винаги има интрига и е весел!А и въпросния " обрат " няма да се случи , щото тя Пейтън както виждам на промото е кирка пияна и май се повтаря оная случка дето Люк я спаси!А и колко може да се вярва на спойлерчетата...абе не знам времето ще покаже , обаче каквото и да стане аз си оставам върла фенка на БРУКАС!!! mrgreen[1].gif

Абе Пате стра6на си винаги 6те ме подкрепи6..хаха smile.gifИ съм напълноо съгласна стебе!За6тото Лукас и Пейтън са хубава двойка ,но са прекалено еднакви сяка6....докато противоположностите се привли4ат демек Брук и Лукас!Някак си се допалват един друг...и както казва патио винаги е супер забавно с тях и има интрига!Така 4е Брукас For3v3r 4.gif
Menna
Съжалявам за офтопика,но имам нужда от помощ. sad.gif Незнаех къде да пиша,пък нали е тема за Пейтън и въпроса ми е освен в началото на 9ти епизод 3ти сезон,има ли друг момент когато тя носи цветя на гроба на майка си,защото въобще не мога да се сетя?(независимо за кой сезон става въпрос) sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.