Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Notting Hill (1999)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
vasinka_{P}
Notting Hill

Режисьор : Роджър Мичъл

В ролите
: Джулия Робъртс, Хю Грант, Хю Бонвил, Ема Чамбърс, Джеймс Драйфус, Рис Айфънс, Алек Болдуин, Матю Модин

Държава : САЩ, Великобритания

Година
: 1999

Времетраене
: 124 минути

Резюме : Ана Скот (Джулия Робъртс) е най-известната филмова звезда в света. Снимката й е на корицата на всяко списание. Винаги, когато предприеме някакво действие, целият свят научава. Уилям Такър (Хю Грант) е собственик на книжарничка. Бизнесът му е замрял, съквартирантът му е същински ад, а след развода любовният му живот е в абсолютно затишие. И на двамата им се струва, че нещо или някой им липсва. И когато пътищата на Ана и Уилям ненадейно се пресичат в еклектичния квартал Нотинг Хил, романтична връзка е последното, което им минава през ума.

Лично на мен този филм страшно ми хареса, гледах го скоро и осъзнах колко съм пропуснала. Много сладка романтична комедия, една от най добрите на Хю Грант и Джулия Робъртс
3pacalypse Now
В момента тегля филма да го гледам , че отдавна се каня , а все не мога

Бтв за протокола не , че се фукам , но , когато живях в Англия живях именно в Нотинг Хил , тъй , че ще ми е интересно д гледам места където съм бил smile.gif
aria
Това съм го гледала много отдавна,но си спомням,че ми хареса...хубаво беше smile.gif
siska
Aз току що го изгледах по бтв biggrin.gif филмът наистина много ми хареса, препоръчвам го happy.gif
ALeX4e7y^
Много готино филмче 4.gif Между другото Хю Грант ми прилича на Митака (Craft),не знам що така smile.gif
ПП Някой може ли да ми каже как се казва песента от филма?
Катeто
И аз го гледах по БТВ,сладко романтично ,филмче,но поне според мен не беше кой знае какво,много предвидим един сладникав,иначе актъорската игра беше много добра,особено саквартиранта biggrin2.gif
PoLiTy'
Готино филмче-романтично и забавно,а съквартирантът беше много шантав wacko.gif

ПП: ALeX4e7y^,къде сравняваш Хю Грант с неповторимия по рода си .::MITAKA::. smile.gif
Mr. Winchester
Не беше лошо филм4ето гледах го по бтв. Хю Грант и Джулия Робъртс рулз
ThePinkDuck
Гледах го преди няколко години и не е лош филма. Само ако не беше Хю Грант и всичко щеше да е супер. Не мога да го гледам (буквално) тоя човек. Както и да е. Филма беше супер предвидим с изтъркани реплики и тривиална история, но подходящ за разпускане и неоставящ спомени след края си. Не е лош за губене на време. mrgreen[1].gif
la_belle_helene88
Цитат(ALeX4e7y^ @ Dec 27 2007, 14:35) *
Много готино филмче 4.gif Между другото Хю Грант ми прилича на Митака (Craft),не знам що така smile.gif
ПП Някой може ли да ми каже как се казва песента от филма?

Съвалявам за изключително "навременният" отговор, но виждам, че никой не е отговорил, а песента си заслужава да се знае emoticon1 (111).gif wub.gif
Ronan Keating - When You Say Nothing At All

А относно филмчето - много е добро. Заслужава си да се гледа. smile.gif
Nightly^Evil
Много сладко филмче, събиращо двама страхотни актьори! Сладка история, изпълнена с комични моменти, хубава музика! Страхотен филм!
naley_
Филма го гледах сравнително отдавна,но не мога да забравя добрите си впечатления 4.gif
Чудесен 4.gif
lori9bonboni
Чудесен филм..."Opsy daisies!!!" 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.