Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Шегичка относно Супермен и Батман в I am Legend с Уил Смит
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона > Superman
toho
Наскоро го гледах този филм и в полезрението ми попадна ето този плакат. За тези който не са гледали филма пояснявам, че действието на филма се развива в близкото бъдеще и очевидно създателите са решили да си направят майтап ако случайно на някой в Холивуд му хрумне да направи такъв филм. biggrin2.gif

ПП: Честита Коледа на всички!!!
8_5_7.gif 11.gif fun.gif santa.gif

vikihill96
Хихихи mrgreen[1].gif !!! Наистина забавно плакатче Тедо happy.gif !!! Иначе Честито Рождество Христово на теб и на всички останали хора тук, а ив целия форум biggrin.gif biggrin.gif !!!
lyubenski
Вчера го гледах и аз го забелязах smile.gif.
Enchanted
Цитат(lyubenski @ Dec 27 2007, 23:49) *
Вчера го гледах и аз го забелязах smile.gif.

Дам и аз вчера гледах филма и плаката ми се наби в очи,даже спирах кадъра,за да се уверя какво съм видяла biggrin2.gif
3pacalypse Now
Дам и аз го забелязах з абързо докато гледах филма , но първоначално си помислих , че е просто реклама на новия филм за батман :Д
Enchanted
Днес станах свидетелка поредната меко казано шегичка
свалих си така нареения филм Ундердог( Супер-куче) и гаврата със Суперман беше повече от очевидна,само го вижте

-дори получаваше сила от сини хапченца,от къде ли им е дошло на ум?! dry.gif
Но пък за сметка на това по едно време даже се разсмях

П.П.Надявам се да не се сърдиш Тедо,задето постнах тук инфото,но реших,че не е нужнa нова тема smile.gif
toho
Цитат(Enchanted @ Jan 3 2008, 18:04) *
Днес станах свидетелка поредната меко казано шегичка
свалих си така нареения филм Ундердог( Супер-куче) и гаврата със Суперман беше повече от очевидна,само го вижте

-дори получаваше сила от сини хапченца,от къде ли им е дошло на ум?! dry.gif
Но пък за сметка на това по едно време даже се разсмях

Е кво се учудваш, това с неметалото и трикото е станало като стереотип за повечето измислени супер-герои( а под измизлени имам впредвид тези който не са комиксови а просто измислени специално за даден филм и т.н.).
Enchanted
Гледал ли си филма Тедо,аз попринцип не се възмощавам,защото знам колко често персонажа присъства,но това беше нещо средмо м/у Смолвил и Супермен(то би трябвало да е едно и също,но кучето откриваше силите си по необичаен начин,което пък знаем за кой сериал се отнася),даже имаше моменти в който се замислях
-"какво всъщност гледам"
toho
Цитат(Enchanted @ Jan 3 2008, 19:32) *
Гледал ли си филма Тедо,аз попринцип не се възмощавам,защото знам колко често персонажа присъства,но това беше нещо средмо м/у Смолвил и Супермен(то би трябвало да е едно и също,но кучето откриваше силите си по необичаен начин,което пък знаем за кой сериал се отнася),даже имаше моменти в който се замислях
-"какво всъщност гледам"

Не съм го гледал и да ти кажа Меги едва ли ще го гледам, защото аз игрални филми за супергерои не обичам да гледам( с изключение на X-Men) rolleyes.gif
vikihill96
Е X-Men естествено, че кърти мивки Тедо. НО това означава ли, че не си гледал игралните филми за Супермен или Батман( що ли се съмнявам, че е така особено за Батси wink.gif ).

А иначе гаврата със "Суперкучето" както казвате, вече просто нищо не ме учудва smile.gif !!! Да имаше и Бизаро-Суперкуче във филма и вече щеше гаврата да е пълна 10.gif 10.gif !!!
toho
Цитат(vikihill96 @ Jan 3 2008, 20:29) *
Е X-Men естествено, че кърти мивки Тедо. НО това означава ли, че не си гледал игралните филми за Супермен или Батман( що ли се съмнявам, че е така особено за Батси wink.gif ).

Е гледал съм ги, Вики. Но не съм много очарован от тях. За щастие в тях участват актьори като Морган Фрийман, Крисчъм Бейл и Кевин Спейси та те им вдигат нивото blush.gif

ПП: То аз не се изразих правилно, филмите по комикси ги гледам, но по принцип след края на филма съм разочарован( Spiderman, Хълк - от тези най-много;) ) за всеки нов филм имам надежди че ще го бива ама уви...
Lois Lane
Този филм с кучето май и пари да ми дават не бих могла да се насиля да го гледам. Подобен род изсмукани от нечии пръсти сценарии не мога да ги дишам. О.К. решили да пуснат малко хумор на нечий гръб, но не случайно лентте им после с векове събират прах в кашоните с нискобюджетни, нереализирали успех филмчета...Дори хумора им се превръща в лошо поднесен английски такъв, но въпреки това си остава на светлинни години от добрите комедии...

Btw, относно основната тема...Има комикс, защо не и филм biggrin.gif Някой просто се е оказал идеално предвидлив пророк.
toho
Цитат(Lois Lane @ Jan 3 2008, 21:55) *
Btw, относно основната тема...Има комикс, защо не и филм biggrin.gif Някой просто се е оказал идеално предвидлив пророк.

Дес, аз съм на 60-70 % сигурен че в близкото бъдеще ще има такъв филм. В момента Холивуд е луднал по филмите по комикси и по тези от типа Someone vs. Someone ( Alien vs Predator, Jason vs Freddy и др.), а имайки впредвид колко се харчат.... dry.gif
Apfh
По темата с постера от "I Am Legend" ... според мен няма нищо общо с нечия шега или майтап, а е нещо съвсем нормално и правилно.
toho, не знам дали си гледал внимателно, но във филма действието се развива в близкото бъдеще и има тук-там по някой елемент, който не съществува в настоящето. Екипа, който е работил по детайлите според мен лично си е свършил страхотно работата. Усеща се, че има разлика (не визикрам факта, че градът е изоставен) от настоящето, но също така се усеща и че това действие не е чак толкова далеч. Колкото до плаката - едва ли щеше да е разумно да сложат да речем постери на "Beowulf" или "Sweeney Todd".
Имайки предвид, че Уорнър Брос притежават правата в/у Супермен, Батман, JL и ако не се лъжа, като цяло на геройте на DC, съвсем логично е да покажат, до къде би стигнал този франчайз, който си е техен така или иначе... wink.gif
Да не говорим, че Акива Голдсман, един от сценаристите на "I Am Legend", също е работил по сценарият на два от старите филми за Батман... smile.gif ...и ако съдим по постера във филма определено пак му се пише за Батси... wink.gif
Нищо чудно в продължението да видим "следа" или към някой друг герой на DC, или поже би за "Хари Потър 10"... wink.gif

Колкото до Ъндърдог - гледах го, но и да ме биете не мога да се сетя, за някакви подробности. До такава степен беше изкопиран, че няма на къде просто...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.