По темата с постера от "I Am Legend" ... според мен няма нищо общо с нечия шега или майтап, а е нещо съвсем нормално и правилно.
toho, не знам дали си гледал внимателно, но във филма действието се развива в близкото бъдеще и има тук-там по някой елемент, който не съществува в настоящето. Екипа, който е работил по детайлите според мен лично си е свършил страхотно работата. Усеща се, че има разлика (не визикрам факта, че градът е изоставен) от настоящето, но също така се усеща и че това действие не е чак толкова далеч. Колкото до плаката - едва ли щеше да е разумно да сложат да речем постери на "Beowulf" или "Sweeney Todd".
Имайки предвид, че Уорнър Брос притежават правата в/у Супермен, Батман, JL и ако не се лъжа, като цяло на геройте на DC, съвсем логично е да покажат, до къде би стигнал този франчайз, който си е техен така или иначе...

Да не говорим, че Акива Голдсман, един от сценаристите на "I Am Legend", също е работил по сценарият на два от старите филми за Батман...

...и ако съдим по постера във филма определено пак му се пише за Батси...

Нищо чудно в продължението да видим "следа" или към някой друг герой на DC, или поже би за "Хари Потър 10"...

Колкото до Ъндърдог - гледах го, но и да ме биете не мога да се сетя, за някакви подробности. До такава степен беше изкопиран, че няма на къде просто...