Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Весела Коледа!
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Morska~Vu6ka
Весела Коледа на всички!!!

Желая Ви много любов, здраве, щастие, късмет, топли зимни нощи и Весели празници!
Онова, за което мечтаем, рядко е между коледните подаръци... Понякога то се оказва само на ръка разстояние от нас... но за да стигнем до него, трябва да направим поне една крачка....
Да я направим!

На Коледа стават чудеса....

Весело прекарване и полека с опиатите biggrin2.gif biggrin2.gif
oL1pS
Весела коледа желая ви да сте живи и здрави, щастие и любов wink.gif
`BruKas`
Весела Коледа! Желая на всички живот ,здраве и нека всеки се потопи в коледния дух за да бъде щастлив :)Весела Коледа!
Tedds
Весела Коледа!Бъдете здрави,щастливи и усмихнати!Всичко най-хубаво ви пожелавам smile.gif
Прекарайте си хубаво на празника и нека получите много подаръци smile.gif
ogata
Весела Коледа и от мен smile.gif
Niksana
Aйде и от мен Весела Коледа smile.gif
Brams
Весела коледа хо-хо-хо >:D
Ледено_момиче

lemmy
Весели празници на всички!

с най-топли пожелания от lemmy blush.gif
Thugette
Весели празници на всички smile.gif
с пожелание и другата година да слушкате щото иначе Дядо Коледа няма да ви донесе подаръчe tongue.gif
[dEs]
Весела Коледа и от мен. Днес да си прекарате една незебравима Коледа с много усмивки и подаръци.
ladysunshine
Весела Коледа и от мен smile.gif Пожелавам ви много подаръци под елхата, много усмивки и много коледно настроение. Приятно прекарване на празниците
brooke_scott
Весела Коледа! Пожелавам ви мн мн щастив, здраве и успехи, до края на годината да сте все весели и усмихнати и да си прекарате празниците супер, а на Нова Година да се разбиете tongue.gif
ventzo
Весела и незабравима коледа на всички happy.gif
PoLiTy'
Весела Коледа на всички!Приятно прекарване и много положителни емоции 388.gif
smallville_f
Весела Коледа, хорааааа! Само хубавки работки ви желая! Много подаръци, здраве, щастие, любов и сички други екстри! Приятно прекарване 4part[1].gif 4bira[1].gif 4part[1].gif
hristin4e
Весела Коледа на всички!!! 5daga[1].gif

п.с. Честит имен ден на адашите biggrin.gif
susito
Весела Коледа на всички...предполагам сега сте в разгара на купона.хах!Аз тая Коледа съм в компанията на чипс и малко ОТХ...много здраве,щастие,късмет,любов ау мау ии сичко най-най
Brooke
Весели празници на всички!Много успехи през новата година и безброй приятни емоции.hugs and kisses
adoration_
Весела Коледааа! smile.gif
dEniChka
Весела Коледа и от мен ! biggrin2.gif
vasinka_{P}
Весела Коледа на всички! Желая ви много здраве, щастие, успехи, късмет и любов.
unvisioble
Хо-хо-хо, една закъсняла честитка и от мен!
DcShOeCoUsA
Охо весела и от мен много късмет и усмивки =] emoticon1 (117).gif
Катeто
И от мен е закънсяла понеже ме нямаше няколко дни biggrin2.gif Весела Коледа на всички,нека всяка снежинка,която пада то небето бъде една ваша несбъдната мечта,която се усъществява докато пада rolleyes.gif Весело изкарване на празниците и мнооого любов blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.