Naruto Manga 385 Zazz.BGNaruto Manga YouTube.comКво да кажа за мангата..уникална...вече почвам да се съмнявам,че "емо кид" ше убе Итачи...Щом се е учил от създателя на Учихите...хмм...поне сме сигури,че Тоби=Мадара....+ това щом Итачи знае за Мадара предполагам и Кисаме знае...а каква ли е тая последна специалност на шарингана..."непобедим и безсмъртен"...имам чувство,че по-нататък това мнение ще бъде разбито
ViruZzZ
Jan 20 2008, 14:14
Мангата беше по яка и от епа след 2 седмици в чакане най-сетне я доживях

а с нея и Итачи

... сега остана само да се види дали Саске ще тръгне с брат си или ще трябва да умре
Само така ми се струва или на никоя снимка на Мадара не се вижда дясното око

хм....
ViruZzZ
Jan 21 2008, 00:45
Цитат(f0rgy @ Jan 21 2008, 00:36)

Само така ми се струва или на никоя снимка на Мадара не се вижда дясното око

хм....
Мхм.. аз си мислих, че Мадара е в тялото на Обито и се представя за Тоби
ПП.Дано да сте схванали
Спойл за 386
tachi talks about the past.
Madara also had a brother...a younger brother. The two always competed with each other when they were small. They both activated the Sharingan, which made them special in their clan. They grew up together competing with each other...eventually they obtained the Mangekyo Sharingan through their own understanding.
But some strange changes started to appear in Madara's body. Having gained the tremendous eye power...the price is to lose the eyesight. Madara felt desperate.
Madara: Forgive me...
Younger Brother: Kyaaa
Itachi: He took his younger brother's eyes and with them he could see new light again. The eyes had not lost sight ever since. They became eternal Mangekyo Sharingan.
Itachi: SASUKE!! You're my new light! You're my spare!! Come to me, my little brother!!
Sasuke saw all these in Itachi's mind.
Sasuke: So you did everything for this...finally...I understand.
Naruto Manga 386 Zazz.BGNaruto Manga 386 YouTube.ComЕ явно тея 2мата няма да се съюзят срещу Мадара...пък и кьорчо каза,че Мадара не е толкова силен колкото преди...ше видим...
smallville_f
Jan 27 2008, 16:29
f0rgy-kun, има ли смисъл в темата за мангата, да пишеш със спойлер тага xD предполага се, че тея които влизат са я чели, а тези дето не са - влизат на своя отговорност.
Стана ясно, че Ита е егоистично ко*еле... И аз като многото фенове, се надявах да е избил клана, за да каже накрая : "Направих го за теб, малки братко. За да си свободен..." ма явно го е напраил, за да може да му избоде очите после xD Пф...става все по-психарско... къф поглед вкара Итачи по едно време.. ужас..
Ем деазнам слагам го ако някой още не я е прочел ама май май няма смисъл

Иначе мисля че е време да оставят тея 2мцата за 1-2 манги и да видим кво става с Тоби и Наруто
ViruZzZ
Jan 27 2008, 21:34
Тоя чаптър беше по-як и от миналия

... нямам думи за него цепи мрака отсекаде

, особено Ита

хванаха го критическите човека

и само как му посегна към очите на оня осиновения

Сега Ита само му взима очите и си имаме нов Учиха лидер
ПП.Нещо против "кьорчо" ли имаш ве
QUOTE(ViruZzZ @ Jan 27 2008, 21:34)

Тоя чаптър беше по-як и от миналия

... нямам думи за него цепи мрака отсекаде

, особено Ита

хванаха го критическите човека

и само как му посегна към очите на оня осиновения

Сега Ита само му взима очите и си имаме нов Учиха лидер
ПП.Нещо против "кьорчо" ли имаш ве

Кой от двамата имаш предвид...оня безсмърния или другия истерик

И двамата са гола вода време е да ги видим кво найстина могат за да си промена мнението
ViruZzZ
Feb 1 2008, 14:21
WTF !? оле напрао целия съм във възторг ако вярно му извади очите Eмo dieee
Няма,следващата страница след тоя пик има няква експлозия или нещо такова,май и тва ше е ген
ViruZzZ
Feb 1 2008, 14:32

за това ли говориш :?
QUOTE(ViruZzZ @ Feb 1 2008, 14:32)

за това ли говориш :?
Тц,иди в youtube и виж raw-овете на 387..пък и не ми се вярва сичко да свърши така с емото...в края на крайщата в края най-очакваното е Наруто vs Саске
smallville_f
Feb 9 2008, 10:45
Честно, разочарована съм от тоя чаптър на мангата... Тъкмо ни вкараха във филма - Ита му изтръгна окото, вкара си го в бурканче и посегна към второто и "бам" генджутсу. Ей начи досадно е. Пък тоя Кишимото изкара Саске некъф супер силен е така

Малко нереално... Омразата го подсилвала, чушки.
Ся чакаме Аматерасу. Туй май беше оня черния пламък дето остана след като Кисаме и Ита се измъкнаха от корема на жабата, в който ги беше затворил Джирая при първата им среща с Наруто. Дано е нещо по-мощно и да земат да спрат с тия илюзии, щото става малко прекалено. Те така могат да си откарат до края на света. Или поне докато Ита не окьоравее тотално
K1llerAngel
Feb 10 2008, 19:54
Филма уш трябва да се разправя за Наруто а то се повече и повече за Саске и Итачи...Мангата и по нататак филма
Хм..като цяло сичко ми изглеждаше точно като 3-4 секунди...толкова бързо мина..Иначе тва е Аматерасу...Ше видим как итачи праща предмети в други измерения и дано тоя предмет да е с черна дълга коса,с шаринган и да мяса на емо..
keeperofthegrove
Feb 22 2008, 22:43
390- ти е интересен. Саске "много хитро" се измъкна, но да видим каква е новата му техника, която не изисква чакра.
В първия пост ще сложа всички до сега + до 1 час като се конвертне 390 в YouTube ще го ръгна и тук xD
keeperofthegrove
Feb 22 2008, 22:56
Добре, че поне Мангата излизе...
За мен последните епизоди на Шипундена са умряли от глад...Време е цялата афера около Сай,Наруто и сичко от 1ви епизод да свърши и да вървим към интересното,начело с някои части от живота на Асума и тренировката на Наруттооооо ...
Както и да е,тая дискусия е за темата за анимето
smallville_f
Feb 22 2008, 23:24
Събирам група доброволци, с които да навестим драгият ни Кишимото-сама... Според мен тфа вече е прекалено... Не стига, че изби ени от най-готините персонажи - Сасори, Дей-Дей, Асума,
Джирая, ми сега изкара Саске велик: Аз-имам-една-тайна-скрита-предварително-подготвена-супер-яка-и-дива-техника- от-която-е-невъзможно-да-се-измъкнеш-също-както-от-Аматерасу-и-не-ми-е-нужна-чакра-ПЪК!!!
Пууу бах мааму, изморих се докато го напиша xD Ok, my point is... не му ли писна на мангаката да изкарва това Емоционално Малтретирано Олигофренче най-великия-нинджа-the-world-has-ever-seen?!?!?!?!?!?!
Лично мнение за битката като цяло - най-чаканият двубой ме разочарова... Саске го напраиха полу-бог, самата битка не беше нищо особено, Ита бе пребит твърде бързо и освен това изгуби десния си Шаринган TT.TT Жалък край за един наистина силен нинджа

Ся сигурно Сасу както е останал без една чакра дори, ше земе и ше го набучи на катаната си... !#$!@%!%$!$!$^~#!#!@!$#$$!^@#
keeperofthegrove
Feb 22 2008, 23:33
Възможно и тази нова техника да го убие(Саске), тъй като Орочимару му е забранил да я прави...
ПП: Саске си е най - силното шиноби...
Аз,аз,аз!Искам и аз да ритам японското му дупенце...Те верно тва

го изкараха някъв...ама както са го подкарали през чаптър,ту единият има "тайно оръжие",ту другия...другия чаптър и Итачи да извади някво джутсу,дето не иска чакра,пък ти възстановява твоята xD Той вярно може да е машина Сасуке,ама Итачи с помощта на Мадара е избил всички членове на един от най-силните кланове в Коноха,тва са десетки души,а беше обукан от някво...ъъъ...не е хуу да пиша такива думи тука.Както и да е...Време е или Итачи да направи нещо като за пред хората или да дойде 3ти,който да прекрати тоя цирк,който се разиграва в храма.......
- Човече,не се сдухвай... (shake)
аф,дяца саске е най силното шиноби хах....се едно забуза е най-великия злодей,просто както в абридж сирийс се каза имаш ли глвна роля си жив докрая.От както почнах да гледам наруто тва беше отдавна XD не наистина отдавна саске не направи нищо паметно баси :<.Друго си е брат му= ) избил целия клан = ) Ичи=Алл :> както и да е сигурно ще умре.А смоулвил аз съм навит да изнасяме кишимото :>
п.п Чакаме си мангата :>
smallville_f
Feb 22 2008, 23:46
Цитат(keeperofthegrove @ Feb 22 2008, 23:33)

Тук имаме тежък случай на фенбойщина... Мда, и аз съм луда по Саске, но да кажа че е най-силното шиноби... По-скоро бих се метнала от някъде..... Реалната преценка е хубаво нещо xD
Но виж, в другата част от коментара ти има смисъл.. Възможно е Оро нарочно да го е научил на тази техника, за да го убие като я ползва. Може да е предвидил, че има вероятност нещо да се обърка и Саске да го погълне... И използвайки тази техника, да умре и Орочимару да се върне
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Божке, и сама не си вярвам...
Да стискаме палци някой да земе да спре тази битка м/у двамата братя, щото наистина малко разочароващо се получи... да им дадат време да потренират още малко, Ита да пробва да ловне Нару... да ни размяткат още 12тина чаптъра м/у тъгата на Цунаде и миналото на Какаши xDDDDD и после пак да ни сервират братчетата, обаче не като някакво студено и безвкусно предястие, ми като основното
П.С.Йеее намериха се доброволци...

Отиам си тренирам Мизу буншина и ше му ходим на гости на Киши
keeperofthegrove
Feb 22 2008, 23:46
Може би е малко преувеличено, че Саске е най - силен, но ... Ще видим в следщата Манга, "великото" джутсу.
Не съм фен на Саске, но наистина смятам, че е поне един от най - силните. И да права си, че битката като цяла е доста скучна.
и в 390-има бой секс и сръбска музика

добре де,няма да пиша със спойлер,защото темата е за манга,и се надям да си е четете,ама кишимото вече ме отчайва със това да набута саске напред,аматерасуту къртеше мифки,и саске кво бау спря го майна :> е благодарение ан другия ми любимец оро xD ама се пак :> четете да обсъждаме :>
ViruZzZ
Feb 23 2008, 00:37
И аз се присъединявам към клуба

Как може от 4 чаптъра някво змиеподобно (змиите да не се обиждат) да избягва всички атаки на Ита, ми се върти кат балерина. Някв мухльо за 3 години станал кат бог бе б*х тая работа. И на тоя Киши му любимец Саске и айде да го напрайме непобедим, шшш осъзнай се бе

Ита го напрайха някв се1 и Сакура да дойде и тя ш го килне, измишльотини колко щеш. Ся даже и единия шаринган си изгуби, а пък оня ни Мангекю ни нищо ама ш прай техника кат Аматерасу. Поне да земе да перкръсти анимето на "Еmo Avenger - Asslike" деа и нещастник прост

Ся дано Зетсу доведе някой от другите, че току виж тоя зел та го убил ...
П
keeperofthegrove
Feb 23 2008, 00:41
btw, Зетсу досега да е показвал някакви техники(освен да се крие и да играе ролята на коментатор в мача Саске - Итачи)

?
Освен,че е психар,че порез повечето време преди Тоби да стана член на Акатсуки се движеше с него,че чат пат се появява да си поговори сам и,че прибра тялото на Нибито от Хидан и Какузу,нищо други не прай
smallville_f
Feb 23 2008, 01:24
А не беше ли негов капанът, на който се натъкна отбор Гай, когато ходиха с отбор Какаши да спасяват Гаара и се биха със собственото си аз... останала съм със спомен, че някой похвали Зетсу за техниката или нещо от сорта :/
keeperofthegrove
Feb 23 2008, 20:42
Цитат
А не беше ли негов капанът, на който се натъкна отбор Гай, когато ходиха с отбор Какаши да спасяват Гаара и се биха със собственото си аз... останала съм със спомен, че някой похвали Зетсу за техниката или нещо от сорта :/
Мисля че не(не съм сигурен). Но си остава факта, че Зетсу си е "дърво"(засега).
зетсу е машина просто още не сее разгърнал xD
keeperofthegrove
Feb 26 2008, 23:53
Доколкото "видях из нета":
Код
Sasuke begins with his final move.
Sasuke: This jutsu is a lightning jutsu straight from the heavens.
I`ll lead all the lighning to you, you can`t avoid this attack it means your dead and revenge for our clan and now DIE!
Zetsu : I thought so. If that's the case, there's no way to run.
Lightning bolts hit faster than sound!
Sasuke: The name of the technique is "Kirin".
Sasuke: Shatter under the thunder!(Don`T know exactly, sounds a little weird)
Zetzu : ARRHHH SO BRIGHT CAN`T LOOK AT IT.
Itachi runs and trie to avoid. He gets hit and fall.
Sasuke stopps "Kirin".
Zetsu : Is Itachi dead?
Zetsu : Possible!
Sasuke: This fight is over. You were strong like i expected but in the end you lost.
Sasuke deactivates the Sharingan and sits down.
Sasuke: Finally its over. My hate leaded me to my Goal, this is the day i lived and trained for.(smiles)
Itachi: Is this the death you hoped to reproduce for me?
Sasuke: !?
Itachi rises!
Sasuke: What....How?
Itachi: Surprised, Sasuke?!
Sasuke is schocked
Itachi shows his armor.
Sasuke: An armor?!
Itachi: Thats right. Remember when you used chidori on my bushin earlier.
I just prepared for this battle. If i wouldn`t, i would be dead right now.
Sasuke: Impossible he avoided my attack with this?!
Itachi: Foolish little brother you underestimated me a little didn`t you.
You are strong but not experienced enough and now your eyes will....
Sasuke: SHUT UP!!! YOU BASTARD CAN`T EVEN SEE ME HOW WILL YOU....
In an instant itachi is next to sasuke.
Itachi: You are so noisy Sasuke, like always.
Sasuke goes CS2 and kick itachi but he can handle it.(dunno about that maybe he trained his hearing)
Sasuke: DON`T ACT SO COCKY THERES NOTHING YOU CAN DO ANYMORE.
Itachi smirks than he spill blood.
Itachi: I don`t need my eyes for this.
The brothers stay face to face.
Itachi: Sasuke, you truly got strong but this time i will show you, my, final ace....Susanoo.
Next chapter "The conclusion"!
ПП: вижте това:
ViruZzZ
Feb 29 2008, 10:46
OMFG !? Тоя Кишимото почва да слоупотребява с търпението ми

Как може - 20 чаптъра я напрай тая битка, бах за 3 години стана бог тоя нещастник, прай светкавици, нови техники, туй онуй се1 едно се е тренирал 10 години, а той само 3 и то при онаа змия. На Ита на малко му се размина ся ще видим тва Сусано кво представлява ...
K1llerAngel
Mar 6 2008, 11:57
Итачи умря ли ?!
ViruZzZ
Mar 6 2008, 14:43
НЕ !
smallville_f
Mar 7 2008, 09:55
Омфг, някой прочете ли новия чаптър

Бахти техниката се оказа Сусано'О о.О Представяте ли си го анимирано?! Ако му оправят арта на анимето до тогава и ако не проточат нещата - по 15 минути да се гледат умно - ше станем свидетели на доста мощни изпълнения @.@
Zetsu: Boy, Itachi's one tough dude!
Йест... страхотен чаптър, направо много му се накефих... жалко че свърши толко бързо... Най-после разкараха Орото

.. Ita has a nice sword there

Ма кфо стана, нали уж Оро беше и в Кабуто... *аси обратите и простотиите

Нямам търпение за другия чаптър... Ше се казва "My Eyes"... дали няма Саскето да го крещи по някое време... леле .. е туй му се вика обрат...
Време беше Оро да се "завърне"

Въпреки,че някво такова странно беше,целия чаптър..За меча да не говорим,ако не се лъжа в
Naruto когато Оро вади неговия меч (като са със 3тия май) казва,че само 1 има по мощен от него - именно тоя в Итачи.А какво общо има Тоби с всичко тва,че е на корицата на мангата,те кво да не го забравим ли го слагат...или пък именно Тоби/Мадара е научил Итачи на тая "фатка" ..ще видиммммм
П.С.Мангата се ъплоудва в Ю Туб,по-късно ше я сложа в тоя и в първия пост

П.С2
Naruto Manga 392 YouTube.Com
ViruZzZ
Mar 7 2008, 21:13
Най сетне някъв свестен чаптър

Екзекуцията на Киши се отмени с една седмица

Иначе по същество много ме изкефи всичко, даже и Оро показаха. Новата техника на Ита мн здравам още съм в еуфорияяя
Naruto Manga 393 YouTube.Com------------------------
Чакаме коментар от някой xD
P.S.
QUOTE(K1llerAngel @ Mar 6 2008, 11:57)

Итачи умря ли ?!
Май,май...
ViruZzZ
Mar 15 2008, 02:14
puke puke puke <~ мнение за чаптърa |-( Гадното лигаво смърдело мършаво лекенце

Поредния прецакан герой, боза боза и пак боза pukeeeee. А дано после Наруто го прати при майка му и баща му. FUCKIN EMOOO !!!! Поне се знае, че от другата седмица явно няма го гледам тва вече ... а дано поне тоя цървул Киши да се осъзнае и да го свали тоя мършавия на земята |-(
паф,пуф,паф пуф,тва беше върховната простотия човек,той тъкмо му извади окото неее итачи ще падне изведнъж,просто нямам думи
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.