Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Море от любов
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Телевизия
Aqua-Spirit
Какво мислите за това предаване? Бихте ли поканили някой свой близък в него?
Също така някой знае ли адреса на предаването, но не в интернет, а пощенския?
tedi27
не ме кефи.
Mimsey
Когато излезна в началото, бях 4-5 клас и ми беше мн интересно... беше нещо ново, непознато до сега за нас и мога да кажа, че го гледах... След което взе да ми омръзва и не съм го гледала вече от 2 години, да не е и повече... Като цяло не бих поканила никой в него и не бих искала да участвам в такова предаване. Все пак зависи де, но като цяло, такива сапунени изтории, не са за мен. Освен това мисля, че чувствата на хората и интимните им преживявания не е редно да стават достояние на цяла България... wink.gif
dragon_girl
I love U,baby...само песента е яка biggrin.gif
djesito
Аз преди време като го гледах и ми беше интересно,беше нещо ново,но сега вече ми е много скучно,не ме кефи

aria
Цитат(Mimsey @ May 14 2008, 22:02) *
Когато излезна в началото, бях 4-5 клас и ми беше мн интересно... беше нещо ново, непознато до сега за нас и мога да кажа, че го гледах... След което взе да ми омръзва и не съм го гледала вече от 2 години, да не е и повече... Като цяло не бих поканила никой в него и не бих искала да участвам в такова предаване. Все пак зависи де, но като цяло, такива сапунени изтории, не са за мен. Освен това мисля, че чувствата на хората и интимните им преживявания не е редно да стават достояние на цяла България... wink.gif

И при мен беше така,смятам че ако искаш да се извиниш на някого,когото обичаш или просто да го зарадваш,може да направиш нещо много по хубаво и мило от това да го поканиш в някакво предаване...
LSS
голяма простотия
angel_girl
Абе... много лигаво ми е на мене. Като бях малка и тъкмо като го бяха пуснали му хвърлях от време на време по едно око, ама после просто порастнах... biggrin.gif
А иначе за мене тва си е гадно, щото може хииич да не искаш една камера и една лигава водеща да ти изскокнат пред очите, а някой, който те обичал, да е решил нещо подобно...
Ако на мен не дай си Боже някой ден това ми се случи... абе няма да съм хич доволна.
secretk
Товa предaвaне ми бъркa в мозъка, лигaво е и сълзливо.
Не го гледaм. А не бих искaлa дa ме изненaдaт тaкa, понеже не обичам дa говоря за чувствaтa си в ефир, a не дaй се Боже, дa не ми хaресвa човекa, ще трябвa и дa съм грубa, не блaгодaря.
Marissa Cooper
Цитат(secretk @ Jun 21 2008, 01:12) *
Товa предaвaне ми бъркa в мозъка, лигaво е и сълзливо.
Не го гледaм. А не бих искaлa дa ме изненaдaт тaкa, понеже не обичам дa говоря за чувствaтa си в ефир, a не дaй се Боже, дa не ми хaресвa човекa, ще трябвa и дa съм грубa, не блaгодaря.

Точно.И Наталия много сърцераздирателно разказва историите..ужас.
В началото като излезе ми беше инт,но тогава бях и по-малка,но сега вече..не много.
lemmy
Оня ден сънувах, че Наталия идва в кафето дет съм с неки приятели и вика "Уу ти си героиня в Море от Любов" и аз седях неква такава и се мръщя и викам "Ама бирата ми е още студена айде след малко" хахахах доста забавно беше biggrin2.gif
Иначе шоуто е скучничко верно, но по някой път като попадна на некви семейни истории за некви сватби и раждане на дечица и тн ми става приятно smile.gif
А да и песничката You are the sunshine of my life е великааааааа, Седем са страшни!
PayTon__
Любимото предаване на майка ми . Аз го намирам за скучно и пенсионерско , определено не ми харесва.
ZuZka yeah
Цитат(PayTon__ @ Aug 1 2008, 20:48) *
Любимото предаване на майка ми .

Тъкмо и аз това щях да пиша biggrin2.gif Иначе, тъпа работа е предаването по-добре да си пусна сапунката по бтв сутринта.
dragon_girl
И аз мисля,че е тъпо.Има и други начини да покажеш на някой че го обичаш или че съжаляваш за нещо...
moni_hs
Цитат(dragon_girl @ Aug 16 2008, 21:35) *
И аз мисля,че е тъпо.Има и други начини да покажеш на някой че го обичаш или че съжаляваш за нещо...

8.gif 8.gif 8.gif Напълно съм съгласна! Не знам защо още съществува... biggrin2.gif
fenkanabrooke
Цитат(moni_hs @ Aug 16 2008, 21:43) *
Цитат(dragon_girl @ Aug 16 2008, 21:35) *

8.gif 8.gif 8.gif Напълно съм съгласна! Не знам защо още съществува... biggrin2.gif

Как защо, заради пенсионерите и крайно изтързаните души. 18.gif
HiLaRy`DuFf{}
Преди много ми харесваше ..... сега нещо ми затъпя
vess
Абе не го гледам често ,но снощи около 3:00 имаше повторение и гледах за две близначки дето се представили за момчета в няк'ъв чат и са зарибили две момичета дет' едната искала да се самоубива като разбрала,че приятела и бил момиче,абе лудница,а Наталия беше доста ядосана,че се опитали да я въвлекат в лъжата си и т. н.......
traiana
Хващала съм го няколко пъти,когато баба го гледаше biggrin2.gif ..Направо си ми беше ужасно скучно ии..любовно! biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.