Отговор: Ами до моя тема в Представяне
Име: Ана Петрова ИвановаГодини: 18 (навършени наскоро)
Дата на раждане: 12.12.1989 г.
Зодия: Стрелец
Очи: Кафяви
Коса: Кестенява
Местоживеене: Велико Търново
Рождено място: Габрово
Уча в: ЕГ "Проф. д-р Асен Златаров, паралелка с немски и английски език, Велико Търново
Викат ми: Ани, Анчи, Аничка, Анджи и всякакви други от този род, просто не мога да ги изпиша всички, 100% ще пропусна някое, общо взето всеки ми вика, както реши, аз предпочитам Ани, а много мразя Ано
Любима музика: Нямам точно определен любим стил, слушам това, което ми харесва, често пъти съм на определени периоди, например в последно време слушам доста рок.
Любими филми: И тук нямам точно определен жанр, който да ми е любим, или по-скоро имам любими филми от всеки жанр.
Домашни любимци: 4 котки и едно куче, общо взето всеки от семейството си има животинче, а да и щях да забравя сестра ми, която също може да бъде включена в тази графа
Вредни навици: не мога без кафе
Характер: По принцип много мразя да пиша описание на характера си, защото съм достигнала до извода, че останалите обикновено ме виждат по коренно различен начин от това, което съм всъщност. Като цяло съм много емоционална и съм адски наивна на моменти, което може да бъде проблем. Иначе съм доста недоверчива и понякога доста трудно допускам хората до себе си. Упорита съм, понякога... не, всъщност през повечето време дори инатлива. Имам невероятната способност да изнервям хората, когато поискам, че понякога и без да го искам
Хобита: Накратко казано музика, филми и книги.
Засега толкова от мен. Ако ви интересува нещо, което съм изпуснала, питайте.