Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ani4ka_89
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
ani4ka_89
Въпрос: До какво води скуката и липсата на нещо интересно за правене?
Отговор: Ами до моя тема в Представяне huh.gif
Име: Ана Петрова Иванова
Години: 18 (навършени наскоро)
Дата на раждане: 12.12.1989 г.
Зодия: Стрелец
Очи: Кафяви
Коса: Кестенява
Местоживеене: Велико Търново
Рождено място: Габрово
Уча в: ЕГ "Проф. д-р Асен Златаров, паралелка с немски и английски език, Велико Търново
Викат ми: Ани, Анчи, Аничка, Анджи и всякакви други от този род, просто не мога да ги изпиша всички, 100% ще пропусна някое, общо взето всеки ми вика, както реши, аз предпочитам Ани, а много мразя Ано 19.gif
Любима музика: Нямам точно определен любим стил, слушам това, което ми харесва, често пъти съм на определени периоди, например в последно време слушам доста рок.
Любими филми: И тук нямам точно определен жанр, който да ми е любим, или по-скоро имам любими филми от всеки жанр.
Домашни любимци: 4 котки и едно куче, общо взето всеки от семейството си има животинче, а да и щях да забравя сестра ми, която също може да бъде включена в тази графа
Вредни навици: не мога без кафе
Характер: По принцип много мразя да пиша описание на характера си, защото съм достигнала до извода, че останалите обикновено ме виждат по коренно различен начин от това, което съм всъщност. Като цяло съм много емоционална и съм адски наивна на моменти, което може да бъде проблем. Иначе съм доста недоверчива и понякога доста трудно допускам хората до себе си. Упорита съм, понякога... не, всъщност през повечето време дори инатлива. Имам невероятната способност да изнервям хората, когато поискам, че понякога и без да го искам biggrin2.gif Преди бях доста избухлива, но се научих да се контролирам и сега първо премислям, после се ядосвам, което всъщност е по-добрият вариант. Приятелите ми знаят, че могат да разчитат на мен за всичко, като се започне от това да ги изслушам и се стигне до съвет в някоя заплетена ситуация. Като цяло признвам, че нямам много приятели, но знам, че на тези, които наричам "приятели", мога да имам пълно доверие и да разчитам. Рядко се сърдя сериозно, обикновено се цупя няколко часа, че може и по-малко, и после ми минава. Ако си го поставя за цел, мога и за по-дълго, но не виждам смисъл. Въпреки това, когато прощавам, си имам едно наум за човека. Може би лъжата е едно от малкото неща, които трудно или изобщо не бих могла да простя.
Хобита: Накратко казано музика, филми и книги.

Засега толкова от мен. Ако ви интересува нещо, което съм изпуснала, питайте. happy.gif
vasinka_{P}
Голяма сладурана, много миличко момиче, а и е мойта зодия и е родена само два дена преди мене blush.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif
never_mind
Ано ( не се сдържах biggrin2.gif , forgive me ), много хубави стихчета имаш в блога си...
ani4ka_89
Цитат(vasinka_{P} @ Dec 25 2007, 21:17) *
Голяма сладурана, много миличко момиче, а и е мойта зодия и е родена само два дена преди мене blush.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif

Мерси happy.gif
Цитат(never_mind @ Dec 25 2007, 23:01) *
Ано ( не се сдържах biggrin2.gif , forgive me ), много хубави стихчета имаш в блога си...

Не бих ги нарекла точно стихчета, но все пак благодаря. happy.gif
divata_airis
Ооо, мойто Ани се е предствило пред народа и аз не съм го почела, няма начин...
Ти си страшен човек...ма вероятно го знаеш, само се надявам тая година все по-рядго да виждам плачещия ти емотикон в скап, защото ти си готин човек и заслужаваш да бъдеш щастлива...Правиш супер неща, сигурна съм че сега профила ти тук е твое дело...пишеш интерестни неща...но не си довърш сторито де, така че...хъх...направи го.
ani4ka_89
Цитат(divata_airis @ Jan 7 2008, 15:54) *
Ооо, мойто Ани се е предствило пред народа и аз не съм го почела, няма начин...
Ти си страшен човек...ма вероятно го знаеш, само се надявам тая година все по-рядго да виждам плачещия ти емотикон в скап, защото ти си готин човек и заслужаваш да бъдеш щастлива...Правиш супер неща, сигурна съм че сега профила ти тук е твое дело...пишеш интерестни неща...но не си довърш сторито де, така че...хъх...направи го.

Да, мое дело е, ама нещо малко големичък съм направила подписа 16.gif Мерси за милите думи, Полс happy.gif
divata_airis
Бе какво мерси...то като са истина няма за какво да ми благодариш
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.