Име : Диляна ( мразя да ми казват така
Прякорчета: Ммм преди беше twety, bugssy, dizi, dids, последния много се двуомя дали да го споменавам .. хайде ще си замълча щото ще станат някои обърквания ...
Годинки: 15 скоро ще гоня 16стата
Зодия: Цаца
Местоживеене: София, из препълнените кофите за боклук и фучащите коли
Рожденна дата : 13 март 1992 - пада се петък 13
Височина и кила : аз съм едно дебело и разплуто нещо - що годе 170см и 55 кила
Семейно положение: имам 4 брака, и мноооого мнооого деца
Домашен любимец: мойта Котзила- Дейзи и компютъра ми също спада към тая графа ...
Уча в ... : втора селска английска гимназия-затвор, в който преподават кукута и цербери
Обичааам : Животните, Компютъра си, да рисувам, да карам кънки на лед, и най-вече ПРИЯТЕЛТЕ СИ
Мразя : мразя да мразя нещо
Девиз: ами той все се мени
Любима храна: дайте ми само mc donalds и шоколад и тфа е !
Любима напитка: ммм нямам определена
Хобита: Да рисувам, да пея(въпреки че е трудно да се каже, че ми се отдава, да гледам анимета
Музика: може да се каже че си падам малко музикален пес
Филми:обичам или комедиите, които наистина могат да те размсеят или приключенските екшъни и фантастиките
Книги: Приклченски или фантастики (макар че трудно сядам да прочета неоя и друга книжка)
Снимки можете да си потърсите в галерийката ми
Общи приказки за мен: Ами старая се да не съм досадна, понякога прекалявам с лигнята ... попринцип съм жизнерадостен човек бих казала ... обичам да правя приятелите си щастливи и да се гриа за нещо или за някой ( без пияници !!! те са малко ... ЪъЪ изключение) мога да ставам луда, но все още мога да се държа и нормално на моменти
Е това беше от мен ... Отегчени ли сте ? ок няма проблем ще ви черпя с ена водка да жувнете
майко кк забраих да спомена любимите си серияли просто незнам... А те са :SMALLVILLE I SUPERNATURAL два велики серияла !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ама наистина наистина велики