Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Didssy =}
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
didssy
E ... дойде и моят ред да зема да се представя на форумчето =]

Име : Диляна ( мразя да ми казват така dry.gif )
Прякорчета: Ммм преди беше twety, bugssy, dizi, dids, последния много се двуомя дали да го споменавам .. хайде ще си замълча щото ще станат някои обърквания ... blush.gif
Годинки: 15 скоро ще гоня 16стата smile.gif
Зодия: Цаца 4.gif
Местоживеене: София, из препълнените кофите за боклук и фучащите коли
Рожденна дата : 13 март 1992 - пада се петък 13 18.gif ако някой се чуди що съм повредена вече да си знае !
Височина и кила : аз съм едно дебело и разплуто нещо - що годе 170см и 55 кила blush.gif
Семейно положение: имам 4 брака, и мноооого мнооого деца 16.gif че даже и куче си имам
Домашен любимец: мойта Котзила- Дейзи и компютъра ми също спада към тая графа ...
Уча в ... : втора селска английска гимназия-затвор, в който преподават кукута и цербери

Обичааам : Животните, Компютъра си, да рисувам, да карам кънки на лед, и най-вече ПРИЯТЕЛТЕ СИ happy.gif
Мразя : мразя да мразя нещо 10.gif
Девиз: ами той все се мени 16.gif но за момента е : дай всичко от себе си за тези които уважаваш и обичаш, но помисли те биха ли ти отвърнали със същото ?!
Любима храна: дайте ми само mc donalds и шоколад и тфа е !
Любима напитка: ммм нямам определена smile.gif

Хобита: Да рисувам, да пея(въпреки че е трудно да се каже, че ми се отдава, да гледам анимета happy.gif ( това е от скоро и е само благгодарение на нашата любима smallvillе-ка мимето) обичам да щракам с фотоапарата, макар че рядко се отдавам на тази страст
Музика: може да се каже че си падам малко музикален пес biggrin2.gif харесват ми определени песни от различни стилове , но най-вече Hip hop, metal, haus, tehno, че дори и до поп може да се стигне rolleyes.gif
Филми:обичам или комедиите, които наистина могат да те размсеят или приключенските екшъни и фантастиките
Книги: Приклченски или фантастики (макар че трудно сядам да прочета неоя и друга книжка)

Снимки можете да си потърсите в галерийката ми
Общи приказки за мен: Ами старая се да не съм досадна, понякога прекалявам с лигнята ... попринцип съм жизнерадостен човек бих казала ... обичам да правя приятелите си щастливи и да се гриа за нещо или за някой ( без пияници !!! те са малко ... ЪъЪ изключение) мога да ставам луда, но все още мога да се държа и нормално на моменти 18.gif

Е това беше от мен ... Отегчени ли сте ? ок няма проблем ще ви черпя с ена водка да жувнете 15.gif

майко кк забраих да спомена любимите си серияли просто незнам... А те са :SMALLVILLE I SUPERNATURAL два велики серияла !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ама наистина наистина велики
ViruZzZ
Откоги те чекам biggrin2.gif Супер си blush.gif и ти си го знаеш ...
Цитат
имам 4 брака, и мноооого мнооого деца 16.gifче даже и куче си имам

интересно кучето от какъв ли партньор се е получило 18.gif18.gif18.gif
ЕДИТ:От Акамару !? 18.gif Диде,Диде да не си объркала вместо Киба Акамару бе 18.gif
didssy
shocking.gif еееееееееей !!!! колкйо пъти да повтарям че НЕ СЪМ ЗОЛОФИЛ !!! unsure.gif 9.gif тка ... както и да е 16.gif
smallville_f
Цитат
Прякорчета:последния много се двуомя дали да го споменавам .. хайде ще си замълча щото ще станат някои обърквания ... blush.gif
Агхахахахаххаха ... ей Д*** ко стаа мараба?! 5.gif

Цитат
Семейно положение: че даже и куче си имам

За Диду ли си мислим и двете mrgreen[1].gif

Цитат
Уча в ... : втора селска английска гимназия-затвор, в който преподават кукута и цербери
А моля ти се - не вкарвай г-на по География в тази графа 18.gif
Цитат
Хобита: да гледам анимета happy.gif ( това е от скоро и е само благгодарение на нашата любима smallvillе-ка мимето)

Да видим кога ще прогледаш нещо различно от Наруто dry.gif

Цитат
Музика: може да се каже че си падам малко музикален пес biggrin2.gif
Думата е помяр... и добре дошла в клуба mrgreen[1].gif

Цитат
обичам да правя приятелите си щастливи и да се гриа за нещо или за някой ( без пияници !!! те са малко ... ЪъЪ изключение)

1crying[1].gif

Иначе, Диде, ти си знаеш, че си те обичкам, макар че си способна да ме изкараш извън кожата ми [като например днес по английски 18.gif ]... Ай миличка, само хуби неща ти желайкам hugs&kisses
didssy
и аз та обичам миме smile.gif обещавам повече няма да пиша диктовки с молив 5angel[1].gif и да за диду говориме biggrin2.gif , а ще прогледам нещо ралзично от наруто когато свърша с наруто biggrin2.gif
gibona
Цитат(didssy @ Dec 21 2007, 21:05) *
.....
Рожденна дата : 13 март 1992 - пада се петък 13 18.gif ако някой се чуди що съм повредена вече да си знае !
.......
Домашен любимец: мойта Котзила- Дейзи и компютъра ми също спада към тая графа ...

Яко съвпадения - сестрата е родена на 13 ноември и тя ден петък! Сега разбирате защо съм толкова прецакан smile.gif
И котзилата ми и тя Дейзи се казва, само дето е чисто бяла и скача където си иска wink.gif
MoLlY
не те познавам ама ми се струваш супер готино момиче,много забавна ама многооооооо забавна..... happy.gif happy.gif happy.gif
K_f_R
РеСтеКП майнЪ :> радваш 8-)
didssy
мерси happy.gif
Enchanted
Диди,все пропускам да пиша,даже и внимание не бях убърнала,че си направила темичка
-трябва да се реванширам biggrin2.gif
И така,супер чивек си,много обичам да си пиша с теб,намираме общи теми и рулираш от вскъде и като прибавим Смолвил всичко става повече от идеално
-ГУШКИ ДИДС и сорка са късния отговор!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.