Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Още спойлери за 4-ти сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Спойлъри и слухове
Mr. Winchester
Още спойлери

Кейт и Джак са се махнали някак си от острова, но останалите не са могли и това ги подлудява.

* В първите два епизода, ще стане ясно, защо Кейт не е в затвора в бъдещето (flashforward)
* Пени ще играе главна роля в 4-ти сезон
* Ще има още загинали
* Ще има нови герои
* Ще има ретроспекция на Даниел ... епизода ще отговори на много въпроси
* До някъде, ще се обясни нещо за Чудовището
* Ще се обясни историята на Острова, но не се знае дали това включва и "коренните" жители
* Руините и Храмът споменати от Бен, ще бъдат изследвани от Лок

*Майкъл се връща.

*Ще има и ретроспекции и футуреспекции

*Ще научим повече за ДАРМА "по-скоро от колкото си представяме"

*Актьорът, който играе Ричард Алпърт участва в друг сериал и затова ще го виждаме по-рядко.

*Въпросите, които е трябвало да ги попитат, но не са ги питали: Кой е в ковчега? Кой е на кораба? Кои са "Адам и Ева"? Ники и Пауло наистина ли са мъртви?

*Ще се върне ли Либи? - Надяват се да имат възможност да разкацат историята и.

*Има още една ДАРМА станция - Орхидея

* Това което идва на острова е по-лошо от Другите

* Измъкването от острова не е краят.

* Карлтън: "Това, което видяхте с Кейт и Джак не е краят на сериала."

* Деймън: "Сериалът никога не е бил за това да се измъкнат от острова... Има цяла глава от историята, която се развива извън пределите на острова."

* Ретроспекциите вече нямат какво толкова да покажат, затова ще има и футороспекции.

* Джак и Клеър ще разберат, че са брат и сестра в следващия сезон.

* Бен се е хванал случайно в капана на Даниел и ще разберем защо.

* Ще разберем защо Бен е преминавал от там и се е озовал в капана на Даниел. 2039[1].gif
Mr. Winchester
Джак и Клер са брат исестра тва ме шокира 16.gif
ViruZzZ
Можеше да ги добавиш тук, а не цяла нова тема blink.gif ..От новите спойлери само за "Адам и Ева" досега го не бях чел dry.gif
ladysunshine
Защо по дяволите има нова тема за спойлерите shocking.gif Нещо не мога да разбера.... Повечето неща са пускани вече като информация, а и има такава теам и нямаше смисъл от нова
brooke_scott
Цитат(LeoWyatt @ Dec 21 2007, 15:09) *
Джак и Клер са брат исестра тва ме шокира 16.gif

еми ако си гледал 3ти сезон нямапе да тер шокира, щот когато даваха флашбека с катастрофата на Клеър и майка й като беше в кома, дойде баща й и отй беше бащата на Джак, така 4е няма нищо странно, то още тогава се разбира wacko.gif и защо има нова тема за спойлери, такъв огромен мерак ли имаш да пускаш безсмислени теми blink.gif dry.gif
Mr. Winchester
да ама не съм гледал някои епизоди на 3ти сезон и затова бе покира
ViruZzZ
Цитат(LeoWyatt @ Dec 21 2007, 18:00) *

Ми то като гледам ти не си гледал нито началото нито края на сезона та не знам какво си схванал от 3 сезон dry.gif

* Има още една ДАРМА станция - Орхидея

Филмът започва с Марвин Кандъл, който се представя като Едуард Хоурикс. Говори сякаш още не са започнали да го снимат, като казва "Аз съм учен, а не актьор." Дават му голям бял заек с написано на гърба числото 15. Започва с "Добре дошли в станция 6 - Орхидея. По дрехите му не се вижда логото на ДАРМА. Извинява се, че ги е излъгал, но станцията НЕ е ботаническа. "Както знаете, този остров притежава уникални свойства..." Неща започват да падат, камерата се тресе и след това дават друг заек...? Всичко е нормално и отново почва часта с "Добре дошли в станция 6".
wink.gif
ПП.Това, че е объркала една дума не означава, че трябва да се бъзикаш ...
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Dec 21 2007, 18:35) *
Цитат(LeoWyatt @ Dec 21 2007, 18:00) *

ПП.Това, че е объркала една дума не означава, че трябва да се бъзикаш ...

абе кво се занимаваш, то само търси да се заяде dry.gif мерси все пак blush.gif
The_Man_Of_Steel
Цитат(LeoWyatt @ Dec 21 2007, 14:53) *
* Ще има ретроспекция на Даниел... епизода ще отговори на много въпроси

На кой/я Даниел, мъжката или женската, biggrin.gif? В смисъл на Danielle или Daniel
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.