Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Alvin and the Chipmunks (2007)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ThePinkDuck
Alvin and the Chipmunks

Тhe original entourage.

Трейлър
Режисьор: Tim Hill
Сценаристи: Jon Vitti (сценарий) & Will McRobb (сценарий)
Премиера в България: 21.12.2007
Жанр: Комедия / Семеен
IMDB
Ревю: Базиран на хитовия анимационен сериал от 80те години разказващ за музикална група създадена от три северноамерикански катерички. Техният лидер е палавника Алвин, заедно с него са високият и срамежлив Саймън и пълничкия и впечатлителен Тиодор. Филма проследява поредната бъркотия която тримата приятели забъркват и съвсем омешват живота на Джейсън Лий!
Актьорски състав: Jason Lee, Cameron Richardson, David Cross

Justin Long

дава гласът си на Алвин

Jesse McCartney

дава гласът си на Тиодор

Matthew Gray Gubler

дава гласът си на Саймън

Лично мнение: Гледах няколко епизода на сериалчето и наистина е жестоко. Като гледам трейлъра и филма няма да падне по-долу. Ще чакам хубаво качество, но ми се струва, че чакането ще си заслужава.
ladysunshine
Ооо това изглежда много сладурско. Последните анимации, които гледах ме разочароваха, но това ми изглежда готино. А и Джеси Макартни озвучава... 4.gif
ThePinkDuck
Цитат(ladysunshine @ Dec 20 2007, 18:12) *
Ооо това изглежда много сладурско. Последните анимации, които гледах ме разочароваха, но това ми изглежда готино. А и Джеси Макартни озвучава... 4.gif

Дааа при това е малка дебела катеричка! Много ми е мерак да го видя що за рошльо ще е! mrgreen[1].gif
ladysunshine
Вече го има в замунда 3.gif http://www.zamunda.net/details.php?id=112042 Аз обаче мисля да изчакам малко по-добро качество
Катeто
Цитат(ladysunshine @ Dec 26 2007, 08:11) *
Вече го има в замунда 3.gif http://www.zamunda.net/details.php?id=112042 Аз обаче мисля да изчакам малко по-добро качество

И аз така,а иначе щом Джеси ще участва ще се гледа,изглежда забавно с тея дебеличките сладурковци 4.gif
Jordan
бе надали ще му разпознаете гласа на Джеси като слушам колко са пищящи тея катерички 18.gif
иначе филмчето изглежда разтопяващо сладко. тея катерички са хипер сладуранести и определено ми казват "Гледай нииииииииии"*църкащо* 10.gif
vasinka_{P}
Многооо сладко филмче, много се смях на него, супер разтоварващо е. biggrin2.gif Катеричките бахя супер сладки, особено тва най малкото Теодор mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
sulu
О щом Матю ше озвучава няма как да пропусна.Той ми е любимец, въпреки че съм свикнала да му слушам гласа му, когато говори за серийни убийци.Но както вие казахте, сигурно ще изчакам по-добро качество, ако разбира се не забравя накрая biggrin.gif
Jordan
rolleyes.gif Оопределено си заслужава да се гледа. Не е някаква филмова революция, но определено е нещо много забавно. Тип Гарфийлд е, т.е реалност и анимация, но за разлика от Гарфийлд това ми хареса много.
Катеричките са адски сладки, просто...уж все казват, че анимационните герои се изчерпват, а студиата не спират да правят все по-сладки и оригинални същества. Да не говорим за саундтрака- жестоко-забавен е. Началото- с Bad Day на Даниел Поутър беше просто невероятно. biggrin2.gif
Абе гледайте!
Аз съм за Тиодор. Супер шантаво същество
Ето и линкове към:
играта
Саундтрак
The_Man_Of_Steel
Охооо, чак сега виждам темата, браво. Филмчето е супер много ме радва супер разтоварващо с тея сладки катерици -sulu, радвам се че ти харесва Тийдор и на мен той ми е любимия... Can I sleep with you. I had a nightmare xD...иначе съдейки по коментите в замунда харесват най много Алвин

ПП. Джордан, мерси за линка към играта не знаех че имало и игра, cool, а иначе мерси и за Саундтрака, най ме кефи песента която Дейв написа да пеят
ogata
Супер глупав филм ;(
Jordan
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Mar 10 2008, 20:36) *
най ме кефи песента която Дейв написа да пеят

моите най-големи фаворити са Bad Day и Come get it happy.gif
SeMiNi
Много хубаво филмче и наистина тези катерички са страхотни..както каза Jordan правят все по сладки и реалистични неща в студиата.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.