ЛОра! Не е ли Лора. Мерси за интервюто, Лора е с мн. фешън прическа
vikihill96
Dec 18 2007, 20:13
Абе може и уж правилното произнасяне на български и изписването съответно да са Лора, а не Лаура, но в случая това няма значение. Като изключим, че според някои познати мацката е кривогледичка, си е мноого готина според самия мен !!! А пък прическата наистина й е фешън както се казва в първото интервю. Абе бравос са интервютата и клипчетата(еххх, как искам да дойде 31 януари бе ).
Enchanted
Dec 18 2007, 21:53
Timbaland-Apologize Страхотен избор и супер много се радвам,че ще ги видя и в Смолвил! Мерси за инфото!
toho
Dec 19 2007, 09:12
Цитат(Enchanted @ Dec 18 2007, 21:53)
Timbaland-Apologize Страхотен избор и супер много се радвам,че ще ги видя и в Смолвил! Мерси за инфото!
Определено песента е супер, само дето не ми е ясно защо изобщо фигурира името на Timbaland като той не изпява и една дума в тази песен.
lex's_girl
Dec 19 2007, 14:57
А хее-мее не се ли счита за думи? хах Има му името защото я е продуцирал и тотално е променил бийта на инструментала от оригиналната версия. Но в "Hero" май ще изпълняват "Stop And Stare" доколкото чувам.. Както и да е Go Laura! На кой пък му е хрумнало че е кривогледа? Много си е симетрично отвсякъде момичето
Enchanted
Dec 19 2007, 15:02
Цитат(lex @ Dec 19 2007, 14:57)
На кой пък му е хрумнало че е кривогледа? Много си е симетрично отвсякъде момичето
Да ти кажа,Ани аз съм гледала ''Instant stаr",там Лора е дори е по-малка и си изглеждаше отново толкова добре... Хмм "Stop And Stare",аз се надявам да изпълнят Apologize,но ще видим. П.П.Ани този подпис много ми допада
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.