Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Коя е най-хубавата любов в сериала?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
fr33ze_man
обсъждаите и дискусираите
ludoto_mimi
Нейтън-Хейли. Аз казах. Хау! happy.gif
Nasi
Нейтън и Хейли 4.gif 4.gif 4.gif
pool^babygirl
biggrin.gif Na biggrin.gif men biggrin.gif puk biggrin.gif mi biggrin.gif dopada biggrin.gif tazi biggrin.gif mejdu biggrin.gif Lucas biggrin.gif i biggrin.gif Brooke biggrin.gif
Jordan
аз съм твърдо за Хейли и Нейтън, въпреки че всички любовни истории във филма са повече от страхотни.
3.gif 4.gif 3.gif
ludoto_tedi
по принцип любимата ми двойка са Лукас и Пейтън ,но мисля че Хейли и Нейтън бият всякакви рекорди!!
eL
ludoto_tedi и аз съм така ... biggrin.gif Но въпреки "митичната" любов между Нейтън и Хейли смятам да гласувам за Лукас и Пейтън... в началото бяха с най-ясни отношения помежду си ... а сега са с най-объркани wacko.gif ... имаше много интриги във връзката им и на практика ...те никога не са били Двойка 10.gif happy.gif затова съм твърдо за тях ... искам РАЗВРЪЗКАТА на историята им 4.gif
ludoto_tedi
и аз съм за развръзката и мисля даже че вече много време я чакаме.но аз нямам нищо против да чакам само да ги видя отново заедно!
_HriS_TinA_
Лукас и Пейтън 4.gif 4.gif 4.gif !!! Мммм..бе6е труден избор ,оба4е тяхната любов е неуписуема и въпреки 4е няма6е развръзка имаха адски много моменти който доказваха 4е те са едно цяло и дори без думи могат да се разбират и оби4ат....и както каза на6ата П.С. думите на Пейтон бяха "Той ме поглежда и наистина ме вижда......"
Menna
Гласче за Лукас и Брук 10.gif
Toshev
Джейк и Пейтън....
LimpBizkitka
Лукас и Брук 4.gif
~Bruk~
Люк и Брук rolleyes.gif
heli
Гласувах за Нейтън и Хейли. Но и тази на Брук и Лукас е доста хубава ! smile.gif
fr33ze_man
аз гласувах за Лукас и Брук но мисля 4е наи романти4ната и наи истинската е между Неитан и Хеили
rusi4kata^
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Dec 20 2005, 11:26 PM) *

Лукас и Пейтън 4.gif 4.gif 4.gif !!! Мммм..бе6е труден избор ,оба4е тяхната любов е неуписуема и въпреки 4е няма6е развръзка имаха адски много моменти който доказваха 4е те са едно цяло и дори без думи могат да се разбират и оби4ат....и както каза на6ата П.С. думите на Пейтон бяха "Той ме поглежда и наистина ме вижда......"

естествено че Лукас и Пеитън 4.gif тя хрисито каза всичко,което имах да казвам biggrin2.gif хаха,но определено тяхната любов е истинска и страшно много се надявам отново да се съберат smile.gif и живели дълго и щастливо до края на дните си... 10.gif
Devil^Rose^^
Naley Forever happy.gif
KiD^ViCiOuS
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Dec 21 2005, 06:38 PM) *

Naley Forever happy.gif

абсолютно поддържам мнението...само че мисля че трябваше да има като избор и любовта на Пейтън и Джейк,Кийт и Карън...не че щях да гласувам за тях..но просто от коректност... smile.gif
solenka
За мен най - хубавата любов в сериала е 4.gif Нейтън - Хейли. 4.gif
girl_from_hell
на мен любомци са ми Пейтън и Лукас, но пък супер сладки са Хейли и Нейтън...все пак Пейтън и Лукас...труден избор
Ralna
Нейтън и Хейли са най-яката двойка 4.gif
common_sense
Нейтън и Хейли!!! smile.gif гласувам с 2 ръце happy.gif
RoXXy_
начиии съгласна съм, че Нейтън и Хейли са сууууупер сладки, ама има нещо ',магнетично' във връзката Пейтън+Лукас, дори и м/у Лукас+Брук
оф аз просто си меня напоследък мнението толкова често, не мога да реша Лукас с кой да е... 18.gif
10.gif 10.gif е, то щото зависи от мен 18.gif ахах
krisi
Нейтън и Хейли са толкова сладки.Особено Нейтън blush.gif biggrin.gif
Amidala
нейтън и хейли Рулзззззззззззззззз smile.gif
Eli_Baby
Нейтън и Хейли 4.gif 4.gif 4.gif
Ralna
QUOTE(krisi @ Dec 25 2005, 10:46 AM) *

Нейтън и Хейли са толкова сладки.Особено Нейтън blush.gif biggrin.gif

Аха особено Нейт biggrin.gif
^Mim0zKa^
Аз гласувах за Лукас и Брук защото те са ми слабост...много ми харесват като двоика,супер сладки са но наистина наи истинската любов е между Хеили и Неитан!!
Haley
Нейт и Хейлс
biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Electrum
само две думи са достатъчни happy.gif - ALWAYS & FOREVER .... Нейтан и Хейли са ми най на сърце макар че другите са не по малко сладки inlove.gif
paynera
Безспроно Нейтън и Хейли!!! smile.gif Направо свят ми се вие от любовта мужду двамата! 4.gif

А, and by the way - пичове, кажете ми, че тва цигане Ана, ще се разкара в трети сезон, щото направо ме изкарва извън нерви, супер противна ми е.
Nasi
QUOTE(paynera @ Jan 7 2006, 06:52 PM) *

А, and by the way - пичове, кажете ми, че тва цигане Ана, ще се разкара в трети сезон, щото направо ме изкарва извън нерви, супер противна ми е.

Да няма я в трети сезон за щастие. 4.gif 4.gif 4.gif и аз не я харесвам- много ми е противна wink.gif
Mimi
Лукас и Брук. wink.gif Те са супер. Много ме радват. smile.gif
CMeTaHKa
Хейли и Нейт4.gif
Galeto^
Нейтън и Хейли - мое мнение. Любовта при Лукас и Брук също е яка, ама малко не толкова задълбочена, както при Н&Х biggrin.gif
dimitar1212
Как, любовта между Брук и Лукас да не е задълбочена?
Момичето е направо лудо по Люк,всеки ден му е писала по 1 писмо.А само как свърши 9-та серия от 3-ти сезон, или финала на 2-ри.И това ако не е ЛЮБОВ здраве му кажи.
paynera
Защо в анкета не присъства любовта между Пейтън и Джейк? Вярно, че до момента е само в няколко епизода, но мисля, че е доста силна и заслужава необходимото внимание!
Iveto^
Нейтън и Хейли определено biggrin.gif Още отначало тя ми хареса,като държание,външност....и после това че се сближиха с Нейтън...много добре се развиха нещата.МНОГО са СЛАДКИ двамцата5angel[1].gif!!!!Само не разбрах тя наистина ли ще се омъжва?!?
april^^
Лейтън 4.gif Не че гласът ми ще промени нещо...ама просто са ми като магия двамата от самото начало Copy of wub.gif И другите двойки не остават по назад...особено Нейли 4.gif
IPB Image
^^HeLa^^
Хейли и Нейтън най-силната, най-красивата любов в сериала. Много се радвам, че в 3 сезон се събраха отново и това само доказва че истинската любов може да прости всичко smile.gif
scandalous_girl
Истинската любов според мен е между Нейтън и Хейли. Аз съм фенка на Брукас,но тук няма какво да си кривя душата, чувствата и любовните преживявания на Лукас и Брук трябва да се развиват още доста време,за да достигнат нивото на Нейли.
Mimeto
Разбира се че Нейтън и Хейли 4.gif По истинска любов от тяхната за мен няма happy.gif
v88
Нейтън и Хейли разбира се така като гледам май вс независимо на кой са фенове харесват тяхната връзка и има за6то смятам 4е е най-истинкса и най-мн се разви от всички!
Devil^Rose^^
QUOTE(v88 @ Mar 18 2006, 03:15 PM) *

Нейтън и Хейли разбира се така като гледам май вс независимо на кой са фенове харесват тяхната връзка и има за6то смятам 4е е най-истинкса и най-мн се разви от всички!

Няма нито един който да не ги харесва и няма и да има happy.gif Те са толкова сладки заедно и са сигурни в чувствата си rolleyes.gif за разлика от някои хора...
<Radost>
Аз гласувах за Брук и Лукас!!!!!!!Супер мн ме кефят!Неитън и Хейли също са яки, ама не толкова 1236.gif
sydney
на мен ми харесват Брук и Лукас и Нейтън и Хейли,но гласувам за Брук и Лукас blush.gif wub.gif 5angel[1].gif
angel_mm
Ами не мисля да си изневеря на принципите Лукас и Брук
Sunshine_Angel
на мен ми харесват Брук и Лукас и Нейтън и Хейли,но гласувах за Нейт и Хейли smile.gif
Loshka
Kaто Brookas фен гласувах за тях, но несъмнено любовта между Хейли и Нейт е много красива. rolleyes.gif
An4eTo
На първо място за мен са Нейтън и Хейли smile.gif но много харесвам Лукас и Пейтън като двойка smile.gif Голями са слудури заедно happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.