Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Коя е най-хубавата любов в сериала?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
feel_me
Лукас и Пейтън
Summer
Нейтън и Хейли
seduction_55
За мен са Лукас и Брук.
born_4_you
Нейтън и Хейли 4.gif
BlaCk~RoSe~
Определено Нейтън и Хейли преминаха през толкова неща и пак се обичат.. wub.gif
lemmy
определено Хейли и Нейтън
orhideya
ооо,Нейтън и Хейли-няма спор
Хейли
Нейтън и Хейли Разбира се те са ми номер 1.А на второ място също ми харесват и Брук и Лукасwink.gif
Lucky Me_{}
НЕЙТЪН и ХЕЙЛИ!!!При тях всичко е толкова романтично( не че при другите не е...),а и фактът, че преодоляха всичко и останаха заедно, доказва, че те са една невероятна и безкрайно истинска двойка biggrin.gif GO, NALEY!!!
Brukas fenka
Ами въпреки че съм много голяма фенка на Брукас и гасувах за тях трябва да си призная че любовта на Нейли е много по истинска и и преодоля много повече препядствия и както каза Лукас "Те трябва да продължават да бъдат заедно за да ни доказват че съществува истинска любов(съжалявам ако цитатът не е точен ,но не си го спомням много)
GaBiTo
Въпреки че съм по-голяма фенка на Брук и Лукас този път ще гласувам за Нейтън и Хейли.Хейли страшно много го промени и според мен така по му отова.Тяхната любов е истинска и още от начало си знаех че между тях нещо ще стане.Според мен те са родени един за друг smile.gif
siestta_88
Dori nqma da se zamislq za da otgovorq - nqma spor 4e lubovta na Haley i Nathan e nai romanti4nata i hubava lubov.. moje da se kaje 4e to4no zaradi tqh tozi serial me pleni tolkova mn dano da se sre6ta po 4esto lubov kato tqhnata i v realniq svqt
http://groups.msn.com/_Secure/0WADVAhIaLXH...523595159456149
*PeyT*
ЛУКАС И ПЕЙТЪН! smile.gif Адски са сладки заедно, какви искри,каква страст, каква любов..само като ги видиш как се гледкт blush.gif Нз защо ама не мога да открия същите неща между Брукас wink.gif а и противоположностите може да се привличат, но рядко трайно, защото като не гледат в една посока и нямат мн общи неща и интереси.. rolleyes.gif айде да не философствам толкова, че ми се спи и може да почна да говоря глупости10.gif wacko.gif А Нейтънчо и Хейли...ми сладки са, чак горчат! 1 (4).gif 2.gif
Mrs.Ackles
НЕЙТ и ХЕЙЛИ! wub.gif blush.gif wub.gif Просто нямам думи колко са сладки! inlove.gif Толкова си ги обичкам! Те преминаха множество изпитания и пак останаха заедно! worthy.gif
~●R@Li●~
Нейтън и Хейли! happy.gif голяма любов ,голямо нещо е тва тяхното!Много са сладки smile.gif blush.gif
vivata123
нейли разбира се...
fresh_girl
Нейт и Хейли-определено,страшна любов...няма равна в целия серял 2thum[1].gif
Th3_SpY
Брук и Пейтън 15.gif ,представям си ги rolleyes.gif
*PeyT*
QUOTE(Th3_SpY @ Sep 5 2006, 11:05) *

Брук и Пейтън 15.gif ,представям си ги rolleyes.gif

18.gif 18.gif 18.gif 16.gif 4.gif
^HiLaRy_DuFF
Нейтън и Хейли!
Bloody_Tears
нейтън и хейли.супер сладка двойка.много ще си отиват и в истинският живот,ама.... 1sad[1].gif
Bethany
Нейтън и Хейли 4.gif
mad
Много се колебах м/у Лукас и Пейтън и Нейтън и Хейли, но все пак Нейт и Хейли си доказаха че заслужават да надделеят biggrin2.gif
Heaven's a Lie1
Всъщност в момента не мога да дам кой знае какво смислено мнение, при положение че съм гледала само първи сезон ( дори сега го гледам, не съм го догледала ). Но пък ще си дам мнението за сега, а после може и да го променя. Кой знае? Първоначално може би щях да гласувам за Лукас и Брук, но не .. мнението ми за така наречените " двойки " доста бързо се промени до 13 серия. Да кажем че предпочитам Лукас и Пейтън, но не това е всъщност темата. Ако трябва да съм напълно честна най-милата и най-хубава двойка ( според мен ) това са Нейтън и Хейли. Невероятни са, още от началото ме грабната. Така че, давам гласа си за тях.
DaniEl
Най-хубавата любов в сериала(поне за мен)е тази между Лукас и Пейтан.Доста от вас не ги харесват(незнам защо така)но само си спомнете искрата която пламна между тях още в 1-ви сезон blush.gif Още в началото на 1-ви епизод (когато тя замалко не го пригази с колата си rolleyes.gif )Когато погледите им се зблъскаха shocking.gif Още тогава разбрах че между тях ще има някаква силна връзка.И от тогава до сега още виждам онези влюбени погледи винаги щом се вгледат един в друг.И двамата се обичат така силно ,но ги е страх да признаят чувствата си един към друк ,за да не наранят Брук отново.И това че любовта им е трудна я прави още по-красива rolleyes.gif
ludoto_tedi
Извинете за офф-а ама не мога да разбера едно много хора казват че са фенове на Пейтън и Лукас а продължават да са с аватари на Брук и Лукасconfused.gif
DaniEl
(ludoto_tedi @ Sep 11 2006, 00:30) *

Извинете за офф-а ама не мога да разбера едно много хора казват че са фенове на Пейтън и Лукас а продължават да са с аватари на Брук и Лукасconfused.gif

Ами ако имаш предвит мен smile.gif С този аватар съм защото не съм решил да го смена ,но все пак Не съм казал ,че нехаресвам Брук и Лукас А просто ,че Пейт и Лукас ми харесват повече като двойка blush.gif И все пак ще го сменя специално за теб wink.gif
ludoto_tedi
Мерси много ,но чесно казано не става дума специално за теб,много хора бяха така и все още са.... просто ... ето и аз харесвам Нейтън и Хейли много но Лукас и Пейтън ми харесват повече и го показвам.Всеки има право на свой личен избор на аватар.Съжалявам ако е прозвучало грубо.Просто ми беше интересно да узная защо е така smile.gif
common_sense
реално погледнато Хейли и Нейтън. аз лично предпочитам Брук и Лукас, но те нещо мн оплетоха нещата и не приемам тяхната любов като най-хубава smile.gif
OTH_LP
любимата ми двойка са Лукас и Пейтън smile.gif
pesho93
Фен съм на Лукас и Брук но най-готината и издръжлива двойка в сериала е Нейтън и Хейли един глас от мен за тях smile.gif
{HoNeY}
Нейтън и Хейлс wub.gif
DeSeRt^RoSe
Определено Нейтън и Хейли 4.gif
nadezhda_had
Определено Нейтън и Хейли , wub.gif Always and Forever
Naley_4ever
Нейтън и Хейли
Ani4ka__
Нейтън и Хейли-любимците ми
devon
Няма кои друг освен Хейли и Нейтън inlove.gif Дано само оная скрипя Рей4ъл спре да им се бърка да не вземе накрая да обърка вси4ко
Violeta
Гласувах за Нейли wub.gif
Въпреки че Лейтън са ми любимата двойка не мога да си кривя душата! blush.gif
Определено най-красива и силна е любовта между Нейтън и Хейли! smile.gif
Tutor_Girl
Нейтън и Хейли!!!Толкова красива любов! 4.gif
SetKoen
Тази на Люк и Брук,според мен smile.gif
vitiq
даа това СА Хейли и Нейтън wink.gif
EvilAngel
Нейтън и Хейли определено!!!
Супер сладка двойка са wub.gif
Sway
Нейтън и Хейли! smile.gif

Аз обожавах и Пейтън и Джейк като двойка.. много се вълнувах и треперех за тях,но май няма да ги бъде.. sad.gif sad.gif sad.gif
sanuvam
Нейтън и Хейли ... има толкова красота в тази любов .. неописуемо е всичко между тях .. inlove.gif
Jolly_GirL
Нейтън и Хейли! wub.gif
ALeX4e7y^
Като двойка най-ми допадат Лукас и Пейтън,но между Нейтън и Хейли има истинска любов!
CheerFuL-F
Нейтън и Хейли
kalin4eto_
1.Нейтън и Хейли
2.Лукас и Пейтън
3.Лукас и Брук

Това е моята класация wink.gif
^mileto^
Определено е на Нейтън и Хейли, нищо че иначе Брук и Лукас са ми любимци!!!
~F.A.T.E~
Нейтан и Хейлс 4.gif 10.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.