Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Коя е най-хубавата любов в сериала?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
**Sophia**
Аз гласувах за Брук и Лукас!Мисля че и двамата са сладури и че много си подхождат!Но веднага след тях са Нейтън и Хейли!Страхотна двойка!Найстина преди не ги забелязвах много,но сега найстина мисля че са супер,защото найстина са преживяли много!
N@det0
От малкото серии,които съм гледала гласувам са Нейтън и Хейли,защото са един за друг,а и не съм сугурна с коя искам да е Лукас-с Пейтън или с Брук smile.gif
sweet_DENI_f
Лукас и Брук smile.gif
Най са ми сладки
Haley_James_Scott
Нейтън и Хейли 3.gif Те са страхотни
Sway
Aз мисля, че най-истински и сладки бяха Пейтън и Джейк... но тъй като ги няма в класацията гласувам за НЕЙЛИ! smile.gif
porcheto
Гласувам за Лукас и Пейтън, защото тяхната любов е най-чакана и до голяма степен платонична, което поражда доста силни и красиви чувства между тях двамата.
LoveOneBoy
Нейли
Gia
Любовта между Нейтън и Хейли е най-силната и ни кара да помечтаем за 40 минути, че все пак истинската любов съществува.
miss_sema
гласувах с две ръце за Пейтън и Лукас ,и ако имах още две и с тях щях да гласувам за тях,защото нещата между тях са много специални,има истинска любов в най-чистата и форма,има страст между тях,която се забелязва от погледите между тях.толкова е хубава любовта им ,че не мистигат думи да я обясня.
между другото тяхната е единствената любов,която не е консумирана(все още де)!!! 10.gif
SeMiNi
Лукас и Брук-те за мен са страхотна двойка,любовта им е истинска.И естествено че Нейтън и Хейли също.Те са си Always And Forever...
Br00ke
Няма ли вече такава тема ?! blink.gif
Другата е по-подробна... Тук няма дори Нейтън*Пейтън ( ами съкратеното как е 18.gif )

Пак казвам .. Брукас Чевър!
myff
Нейтън и Хейли определено 4.gif
Толкова са сладки заедно, а и всеки определено може да признае любовта им... след толкова премеждия... те са заедно и се обичат.
A_l_e_x
Аз съм за Лукас и Пейтън,защото историята на Нейли е супер невъзможна според мен...
CraZy`HoT`SexY`F
Ами Хейли и Нейтън ми харесват най-много ,защото са ми много сладки ,а и не очаквах в началото любов от тях.
OTH^fenka
QUOTE(Gia @ Dec 25 2006, 23:44) *

Любовта между Нейтън и Хейли е най-силната и ни кара да помечтаем за 40 минути, че все пак истинската любов съществува.

Надявам се, че съществува тази истинска любов! Нейли го доказват, макар и във филма, но съм сигурна, че някъде я има и който вярва много силно в нея ще я намери! 4.gif Просто когато ги гледам Хейли и Нейтън ... направо ми изпълват душичката! Много им се кефя! Always & Forever inlove.gif
Adskata
Ами на Хейли и Нейтън ще кажа.На пръв поглед е най-хубавата.Обаче на мен ми харесва повече между Пейтън и Лукас...през всичките години не можаха да бъдат заедно,но въпреки тва си личеше че дълбоко дълбоко в сърцата си се обичат...за мен тва е много красиво и истинско....
Desire
Нейтън и Хейли tongue.gif
Hell's angel
Цитат(Gia @ Dec 25 2006, 23:44) *

Напълно съм съгласна с Gia.
kingsize-4eto
Цитат(Hell @ Feb 8 2007, 22:36) *
Цитат(Gia @ Dec 25 2006, 23:44) *

Напълно съм съгласна с Gia.

Напълно съм съгласна с вас rolleyes.gif
CatXx
Макар че Брук ми е любимка,трябва да призная,че любовта между Нейтън и Хейли е по-истинска като че ли.
Те се допълват идеално,не мога да си представя никой от тях да е с някой друг,така че за мен най-хубавата любов е на Нейтън и Хейли happy.gif
Bong
Гласувах за Брук и Лукас поради причината че те и в реалния живот са били заедно! rolleyes.gif
Morska~Vu6ka
Мисля,че Хейли и Нейтън заслужено взеха гласа ми - въпреки всичките трудности и премеждия,те все още са заедно,а лщбовта им е по-силна от всякога - виден пример е бебенцето,което е на път ^^ Не мисля,че е редно да се сравняват със странните взаимоотношения Брук-Лукас-Пейтън.Очаквам съвсем скоро Лукас да се раздели с Пейтън и пак да се върне при Брук,после обратното...направо си е подигравка да се сравняват с лщбовта на Нейтън и Хейли...но това си е лично мое мнение smile.gif Гласувах за тях,защото така мисля.
`BruKas`
Лукас и Брук
Sophia_fenka
Най-мн ми харесват като двоика Брук и Лукас. 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
neven4eto
Нейтън и Хейли ТОЛКОВА СА СЛАДКИ
AnGelChe
Нейт и Хейли...минаха през много неща и пак любовта оцеля...наистина взаимотношенията между Пейтън-Брук и Лукас са доста странни и това според мен не е любов... rolleyes.gif Та затова гласувах за Нейли
Gossip Girl
На Нейли smile.gif Толкова са милички
pussy^^
Определено за Нейт и Хейли
~NaLeY AlWaYs & FoReVeR~
Нейтън и Хейли!!! wub.gif rolleyes.gif
lady_iz
Брук и Лукас
Saphira
НЕЙТЪН И ХЕЙЛИ ЕСТЕСТВЕНО ИМА ЛИ МЯСТО ЗА СПОР ИЗОБЩО ТЯХНАТА ЛЮБОВ СИ Е НАЙ-РОМАНТИЧНА
^BeLieVe`iN`Me^
Аз гласувах за Лукас и Брук
Tedds
Лукас и Брук са най-сладките,най-готините и според мен най си отиват,абе те са най-най във всичко!!!
Adorkable
Oффф да ви имам Брукаските/Лейтънските изказвания :О.Naley FTW worthy.gif !
FantasyGirl
Тука съм с две ръце за Нейтън и Хейли smile.gif)
toto_1
Нейтън и Хейли е най-хубавата но и на Лукас и Брук не е лоша,макар че са се разделени sad.gif
PoLiTy'
И аз съм за Нейтън и Хейли 4.gif
`BruKas`
Brucas ForeVEr!!!
candy
Без съмнение любовта на Нейтън и Хейли е най-красива и най-нежна такаче си вотнах за тях
kelly_93
Гласувах за Брукас,но и Нейли не им отстъпват smile.gif
Nathan_
нейтън и хейли по простата причина че още са заедно а и са мн готини заедно
jojyyy
Нейтън и Хейли
Връзката им изглежда най-силна и истинска, за разлика от другите, където нещета са "ела ми - дойди ми"...."оби4ам те - не те оби4ам"......"Аз съм мъжът за теб - НЕ не съм аз" ....и т.н.
ladysunshine
Въпреки че Пейтън и Люк са ми любимата двойка от ОТХ,, мисля, че най-хубавата, най-истинската и най-искрената любов е между Нейтън и Хейли
Катeто
и аз харесвам най-много пейт и люк,обаче най-хубавата любов в сериала е тази на нейтън и хейли 4.gif

MoRJiNi_F
Цитат(ladysunshine @ Jul 20 2007, 16:42) *
Въпреки че Пейтън и Люк са ми любимата двойка от ОТХ,, мисля, че най-хубавата, най-истинската и най-искрената любов е между Нейтън и Хейли

Мда emoticon1 (117).gif
HiLaRy`DuFf{}
Пейтън и Лукас !!!! ....... 100%
mimetyyy
Мисля че най-хубавата любов е между Нейтън и Хейли,но на мен любимци са ми Люк и Брук. Люк и Пейтан също са хубава двойка но...... нз rolleyes.gif
tedincety
Брукас
P_Sawyer_
Цитат(ladysunshine @ Jul 20 2007, 16:42) *

Подкрепям напълно smile.gif
Jo1n Me 1n DeaTh
Според мен най-истинската и хубава любов от тея предложените двойки е между Нейтън и Хейли. Много са ми сладки и двамата. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.