Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Pursuit of Happyness
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
**Sophia**
The Pursuit of Happyness

САЩ, 2006, 117'
Режисьор: Габриеле Мучино
Участват: Уил Смит, Танди Нютън, Джейдън Смит, Джеймс Карън,
Браян Хауи, Джеф Калън и други

Историята:Годината е 1981 и за семейство Гарднър трудните времена тепърва предстоят. Крис (Уил Смит) и Линда (Танди Нютън) са младо семейство, което се радва на обичта на малкия си син Кристофър (Джейдън Смит). Наскоро те са започнали бизнес с продажба на нов модел медицински скенер, който обаче е скъп и лекарите не желаят да купуват тази техника. Всички пари на семейството са вложени в това начинание и от неговия успех зависи ежедневието им.

Линда започва и втора работа, за да може Крис да търси къде да продава скенерите. С времето напрежението между тях ескалира и тя го напуска, като оставя детето при него. Трудностите следват една след друга и скоро Крис е изгонен от жилището си и остава на улицата с малкия си син и няколко дребни банкноти в джоба.

Двамата спят по приюти и обществени тоалетни докато на Крис не му е даден шанс да започне на пробен период в брокерска кантора. Проблемът е, че той няма никакви пари, а отговорът дали го назначават ще стане ясен след три месеца. И все пак Крис знае, че е стигнал абсолютното дъно и пътя му вече може да е само нагоре.

Trailer-click

Лично мнение:Това е наистина един прекрасен филм!Препоръчвам ви го да го гледате..наистина е много трогателен,и показва колко зле са живели хората преди..
има моменти на които съм плакала..наистина е страхотен!Гледайте го!~
club135
Ту тъмбс ъп. По принцип не пиша в тези теми, но филмът си заслужава наистина. Думата, която най-добре го определя е "красив".
sladuranka
Наистина невероятен филм. Изключително трогателен и смислен. Уил Смит си изигра ролята перфектно и не разбрах защо не му дадоха проклетия Оскар mad.gif . На финала на филма бях готова да се разплача, но не бях сама в стаята и се сдържах blush.gif .
SeMiNi
Страхотен филм!Наистина е много трогателен,има много тъжни моменти поне за мен,истински е.Аз също плаках на него blush.gif
vasinka_{P}
Филма е невероятен, има много смисъл в него, невероятна роля На Уил Смит, и на сина му. worthy.gif
pinksuede
Филм за истинскити неща от живота...
много завладяващ и емоционален.... smile.gif
fresh_girl
отдавна съм го гледала,но си спомням,че беше много хубав :]]]
sulu
Изключителен филм.Както се казва стойностен, струва си да го гледате.Не само виждаме изключителна игра от Уил Смит, а и от Джейдън, но и химията баща/син е просто невероятна.
Препоръчвам го на всеки biggrin2.gif
never_mind
Много добър... истински...

Chefata
Много добър филм !
FaLLOuTbOy
Който не го е гледал, наистина е изпуснал. smile.gif
Jordan
току-що го изгледах и очаквано останах много впечатлен. отдавна го гледам насам-натам но така и не ми звучеше обещаващо. е, гледах го- жесток е!
трогателен, истински, тъжен, драматичен и още кум други прилагателни от тоя сорт. филма минава ужасно бързо и въпреки, че е почти 2 часа времето не се усеща. завладяващ е!
обичам когато филмите ме оставят с леко насълзени очи. тогава наистина филма ме е докоснал.
гледайте го!
и една забележка към авторката- явно не си схванала много иеята на филма. филма не пресъздава "колко трудно са живели хората по това време", а издигането на един човек от мизерията и приютите до мечтаната позиция, с което постигна и своето щастие. както видяхме филма пресъздава една история, беше показан и живота на другите прослойки- доста по-различни от този на нашия герой.
foxi_123
уникален наистина smile.gif гледайте го!!!
Sensimilla
Филма е много хубав.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.