Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Епизод 11: Roman Holiday
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Епизоди > Сезон 1
nadezhda_had
"Roman Holiday"

17 декември 2007

Промо CTV Промо CWtv

Когато бащата на Блеър , Харолд , се прибира в къщи за празниците с неочакван гост – неговото гадже , Роман – Блеър разбира ,че ще е трудно да крие разочарованието си и плю е на плана да се държи добре с Роман.Джени и Ванеса помагат на Серена да подготви най-добрата Коледна изненада за Дан , който непрекъснато мисли за Серена.Чък пише съобщение на Блеър ,че Нейт го е посетил в Монако , Блеър е разтревожена ,че Чък може да разбере детайли от тяхното ”сношение”.Руфъс отказва да се преструва повече на разбираем съпруг след като бившият любовник на Алисън се обажда в къщата им.

Download:
Gossip Girl 01x11 Roman Holiday@zamunda.net

Музика:

Субтитри:

(subs.sab.bz)
Gossip Girl
Gossip Girl 01x11 Roman Holiday@zamunda.net
Enchanted
Цитат(Gossip Girl @ Dec 18 2007, 15:49) *

Мерси Жани...така ме е отнесло ежедневието,че забравих за епизода!
Roxanne
Очаквах повече, не ми хареса ermm.gif
brooke_scott
Цитат(Roxanne @ Dec 18 2007, 18:19) *
Очаквах повече, не ми хареса ermm.gif

и аз о4аквах пове4е от епизода, ама не беше толкова лош, аз малко отгоре отгоре го гледах, щот нямах мн време, ама мн ми харесаха Д и С, както винаги, мн гадно ми стана за Руфъс, първо жена му пак се среща с тоя, после Лили не му вдигна, дали ще се ожени за Барт confused.gif Блеър, мн ме изкефи как спъна оня и после с бившия biggrin.gif а Чък мн яко я е изиграл, мръсника му с мръсник....айде после ще пиша по-подробно ся няма време...
ViruZzZ
OMFG !? това е истината shocking.gif честити субки за 11 епизод 18.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Dec 20 2007, 12:51) *

18.gif най-после ще го изгледате вси4ки 4.gif
Gossip Girl
Хехе, много забавен епизод. Откъм сюжет не беше нищо особено, но поне бисери не бяха ни спестили.
Лили: It's Bart Bass.
Ерик и Серена: Bart Bass?
Ерик: He only has one facial expression. He scares me.
Серена: And he raised Chuck. That scares me.
18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
brooke_scott
Цитат(Gossip Girl @ Dec 20 2007, 14:20) *
Хехе, много забавен епизод. Откъм сюжет не беше нищо особено, но поне бисери не бяха ни спестили.
Лили: It's Bart Bass.
Ерик и Серена: Bart Bass?
Ерик: He only has one facial expression. He scares me.
Серена: And he raised Chuck. That scares me.
18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

хехех да тва беше мн добро mrgreen[1].gif ами Чък като писа SMS на Блеър, как е успяла да се направи на девствена пред Нейт 18.gif 16.gif
Enchanted
Сега изгледах епизода,най-после,толкова се проточи тая седмица,че и загубих дирята...
На мен пък ми хареса епизода,да имаше моменти,който за напред ще се разиват,но като цяло ми допадна замисъла!
П.П.Коя е песничката от началото,където Блеър и Джен изпяха?
Gossip Girl
Цитат(Enchanted @ Dec 20 2007, 15:39) *
Коя е песничката от началото,където Блеър и Джен изпяха?

По принцип първата песен, която беше в епизода беше Santa Baby, но не знам дали за нея говориш. Пееше я Джени с хора.

И да, това за двествеността също беше много забавно. 18.gif
Enchanted
Цитат(Gossip Girl @ Dec 20 2007, 16:01) *
Цитат(Enchanted @ Dec 20 2007, 15:39) *
Коя е песничката от началото,където Блеър и Джен изпяха?

По принцип първата песен, която беше в епизода беше Santa Baby, но не знам дали за нея говориш. Пееше я Джени с хора.

Да за нея говоря,мерси много Жани!
ladysunshine
Цитат(ViruZzZ @ Dec 20 2007, 12:51) *

Абе да shocking.gif blink.gif Явно ще трябва да гледам 10 епизод на английски и да продължавам нататък. Тоя път в сравнениес предния субтитрите излязоха страшно бързо
Tedds
Наистина субтитрите много бързо излязоха този път,за десети епизод още няма biggrin2.gif,аз го изгледах на английски де.Сега тегля тази серия и утре ще я гледам и ще коментирам 4.gif
nelito0o0
Ауууу много яка серияя... Искам Лили да откаже на Барт, тя видя че има съобщение иии дано да не се съгласиииииии ... Ааа много кофти за Блеър, Чък мноу яко я изигра... низнАм angry.gif Но.. по принцип предпочитам да е с Чък де... biggrin2.gif
elly
Серията не беше лоша, хареса ми. Имаше и някой бисери, за които вече споменахте, историята не беше мн забележителна , но все пак, аз мисля, че Лили ще откаже на Брат, защото така или иначе беше казала на Серена и брат и, че всичко било "casual", а и накрая 100 процента ще има нещо с Руфъс, макар че ще иглежда мн странно тя с Руфъс, а дъщеря й със сина му wacko.gif За Чък съм изправена на кръстопът, защото може да каже на Нейт, за да ги раздели с Блеър,но може и да си премълчи, защото нали я обича unsure.gif
Tedds
Епизода беше много готин.Най-накрая много яко завърши как Барт предлага Брак на Лили,пък Руфъс и звъни.Аз се надявам Руфас и Лили да бъдат заедно,макар,че и децата им са гаджета biggrin2.gif Блеър е прецакана biggrin2.gif
Серена и Дан бяха супер сладки,както винаги,в най скоро време трябва да си кажат че се обичат. blush.gif
[dEs]
На мен серията ме кефи. Но и аз както Нелито искам Лили да откаже наБарт и двамата с Руфас да се съберат. Много ме изкефи, когато Лили каза на Серена и брат й за Барт и те само викат, че единия го плаши изражението му, а Серена и плаши това, че е отгледала Чък тука направо се 18.gif 18.gif 18.gif . Ама Блеър колко невинно се усмихваше на Роман, когато го спъна хахаххаха. На мен серията си ми хареса. Имаше забавни моменти.
Катeто
Понеже не гледах последните две серии и 11ти епизод супер много ми хареса 4.gif нямам търпение за следващия happy.gif Най-много ми хареса Серина като казваше на майка си-Той е отгледал Чък,това плаши мен 18.gif 18.gif

ludoto_tedi
В моемнта най-много ме вълнуват Руфас и Лили ,дори повече от която и да е друга двойка.Едва ли не показва ,че колкото и години да минат истинската любов острава,отвъд препяътствията на живота smile.gif
A_l_e_x
И на емн Русъф и Лили са ми много интерсни,но Блеър и Чък са си класика rolleyes.gif Нейт да си седи,където си седи,не искам да се връща и да им се бърка. А иначе Роман е много сладък,много добър и мил
^BeLieVe`iN`Me^
Епизодът беше горе-долу добре.
С малките изключения, че на моменти ми затъпяваше и ми идваше да го спра...
Харесаха ми моментите на Серена и Дан когато тя му направи коледната изненада със снега, а след това заваля истински сняг, беше невероятно красиво.
Също се изкефих на закачливите смс-и от страна на Чък и Блеър...Но накрая тва със изпращането на снимката беше направо убийствено.
Сега когато, майката на Дан и Джени заминава си мисля, че между Руфъс и Лили може да се получи стига да не приеме предложението за женитба от Барт.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.