Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Бетъни с награда след близо 9 години
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Хейли Джеймс Скот
lkjhgfds
Туко-що научих, че Бетъни Галеоти,нашето любимо момиче от ОТХ, е спечелила една от най-престижните награди на така нарчения фестивал "Santa Cruz Film Festival"2007 за най-добър саундтрак или саунтраци към филма"Ten Inch Hero",където пък играе Даниел Харис(Рейчъл).Това е първата й награда от близо 9 години на сам,така че съм сигурна,че това е нещо много голямо и значимо за нея.Ако вие знаете още нещо допълнете и дайте своите оценки.
[dEs]
Ооо браво на нея. Не съм слушала много нейни песни, но мисля, че го е заслужила.
afr0dita
1clap[1].gif Бетъни наистина пее страхотно и според мен си заслужава наградата
brooke_scott
йей браво на нея и то за филма на Jensen biggrin.gif, (нямаше как да не го кажа тва tongue.gif), някой може ли да даде някоя песни4ка от саундтрака или те няма да ги пуснат докато не излезе филма?
Tedds
Браво на Бетъни.Много се радвам за нея.Но и аз да попитам може ли някоя песничка unsure.gif
siska
Ее, супер наистина Бетъни има страхотен глас и си заслужава наградата! Браво! А доколкото разбрах песните са три, но само това знам wink.gif
Nasi
УАУ, това е страхотна новита, много се радвам за нея. За съжаление саундтрака къмм филма още не е излезнал, но може би ще е скоро. Доколкото знам тя има 4 песни. Две нейни и два кавъра. Може и да греша обаче, не съм много сигурна.
Катeто
Бравп на нашето момиче,да и са честита наградата и дано това е само началото,защото наистина пее страхотно worthy.gif
siska
Ами за песните намерих тези три заглавия (Songs thought to be on the Ten Inch Hero soundtrack) The Long Way, Get Your Love, Something Familiar.
ludoto_tedi
http://www.youtube.com/watch?v=6S_QjLMZbl8
Клипче от филма smile.gif
*BringMeToLife*
worthy.gif worthy.gif 13.gif 13.gif Браво на Бетъни ! Тя го заслужава..Слушала съм нейни песни и мога да кажа ,че са отсъдили много добре получателя на наградата =)
`BruKas`
БРаво! Бетани си го е заслужила! Има страхотен глас!:)
Mai4et0
Поздравления на Бетъни ! smile.gif Заслужава ! blush.gif
ladysunshine
Ооо браво на Бетъни. Не съм 4ула саундтрака, но мисля, 4е определено си заслужава наградата, защото пее страхотно
Mr. Winchester
Браво на Бетъни
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 18 2007, 19:17) *
Ооо браво на Бетъни. Не съм 4ула саундтрака, но мисля, 4е определено си заслужава наградата, защото пее страхотно

да, може тва да е единственото хубаво нещо във филма, което си остава хубаво и по време на филма dry.gif mad.gif горката аз...
devon
Иииииии много са радвам за нея.Браво на Бетъни!Айде за напред още и още награди да печели и разбирасе да ни радва нас феновете с хубавата си музика happy.gif
DeSeRt^RoSe
Eиии мн добра новина страшно мн се радвам за Бетъни.И аз от все сърце и пожелавам в бъдеще още доста награди biggrin.gif да продължава в същия дух.
sulu
Bраво на нея, заслужава го с този хубав глас.
Бихте ли дали малко инфо за филма, защото не го намерих в Замундата и нямам представа дали дори е излязал biggrin.gif
dEniChka
Цитат(*BringMeToLife* @ Dec 17 2007, 22:36) *
worthy.gif worthy.gif 13.gif 13.gif Браво на Бетъни ! Тя го заслужава..Слушала съм нейни песни и мога да кажа ,че са отсъдили много добре получателя на наградата =)

Yes.. of course biggrin2.gif emoticon1 (56).gif
♥Didito♥
Браво на Бетъни!Още не съм чула саундтрака,но със сигурност си заслужава!
**Sophia**
Поздравления за наградата!~ wub.gif
Наистина я заслужава,защото прави много хубава музика 8.gif ..
Браво!~ bounce.gif
haley scott-nathan
Цитат(lkjhgfds @ Dec 17 2007, 21:50) *
Туко-що научих, че Бетъни Галеоти,нашето любимо момиче от ОТХ, е спечелила една от най-престижните награди на така нарчения фестивал "Santa Cruz Film Festival"2007 за най-добър саундтрак или саунтраци към филма"Ten Inch Hero",където пък играе Даниел Харис(Рейчъл).Това е първата й награда от близо 9 години на сам,така че съм сигурна,че това е нещо много голямо и значимо за нея.Ако вие знаете още нещо допълнете и дайте своите оценки.

Браво на Бетани тя е страхотна и освен това пее блирантно!
lkjhgfds
Цитат(sulu @ Dec 20 2007, 10:43) *
Бихте ли дали малко инфо за филма, защото не го намерих в Замундата и нямам представа дали дори е излязал biggrin.gif

Аз наистина много пъти се опитвах да го намеря в много различни сайтове,не само в замундата,но май не е излязъл.Ще ми бъде интересно и на мен да чуя саундтраците и да гледам филма,защото наистина си струва,след като е получила такава престижна награда.Самата аз много се радвам за Бетъни,защото е прекрасна певица и невероятен професионалист.[/color]Честито и още много награди от тук нататък,защото тя наистина си го заслужава.
VeRonICa^^
Браво на Бетани тя е супер певица и напълно си е заслужила наградата blush.gif
brooke_scott
Цитат(lkjhgfds @ Dec 22 2007, 21:16) *

Аз наистина много пъти се опитвах да го намеря в много различни сайтове,не само в замундата,но май не е излязъл.Ще ми бъде интересно и на мен да чуя саундтраците и да гледам филма,защото наистина си струва,след като е получила такава престижна награда.Самата аз много се радвам за Бетъни,защото е прекрасна певица и невероятен професионалист.[/color]Честито и още много награди от тук нататък,защото тя наистина си го заслужава.

ТУК Жанито е постнала инфо за филма, ТОВА е трйлъра,а ина4е има и официален сайт, който е http://www.teninchhero.com/ , нз вие как сте търсили, ама като нашишеш в google и вси4ко излиза
lkjhgfds
Цитат(brooke_scott @ Jan 4 2008, 21:21) *
Цитат(lkjhgfds @ Dec 22 2007, 21:16) *

ТУК Жанито е постнала инфо за филма, ТОВА е трйлъра,а ина4е има и официален сайт, който е http://www.teninchhero.com/ , нз вие как сте търсили, ама като нашишеш в google и вси4ко излиза

Ей,ти си гледала вече филма,чула си и саундтраците към него,пусни линк и на нас за тях,аз поне не съм,и съм леко некомпетеннтна да търся в google,така че ще съм ти благодарна, ако ни помогнеш.БЛАГОДАРЯ!
brooke_scott
сри, но филма още не е излязъл или поне го няма в тракерите wink.gif
FintiFlushka
ЗАСЛУЖЕНАА ЕЕ smile.gif) МНОО СЕ РАДВАМ ЗА НЕЯ .. ТЯ МИ Е ЛЮБИМКА!
naley_
напълно заслужена награда 4part[1].gif
освен,че е прекрасна актриса,пее невероятно.Абе страхотна emoticon1 (11).gif iloveu.gif
traiana
Браво на Бетъниии! 1clap[1].gif Наистина напълно заслужена награда! worthy.gif ..Радвам се за нея!Пее неверотно.. Copy of wub.gif
mak3-l0ve
Цитат(ludoto_tedi @ Dec 17 2007, 23:21) *
http://www.youtube.com/watch?v=6S_QjLMZbl8
Клипче от филма smile.gif

коя е песничката, с която почва клипаа .. ?! huh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.