Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлъри - 4ти сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Спойлъри и слухове
the_mouse
Ето събрана информация от колегите ни от lost-bg.com!

Цитат(dandio)
* Оцелелите ще празнуват Коледа на Острова
* Damon Lindelof и Carlton Cuse - четири пръстовата Статуя, е много важна и ще се говори за нея в 4-ти сезон
* В епизодите ще участват, всички главни герои, освен Dominic Monaghan (Чарли)
* Бен не е бил единственият член на ДАРМА, присъедини се към "Другите"
* Ще има нова ретроспекция на Бен, която ще разкаже повече за Ани
* Даниел Русо, ще се появи в ретроспекцията на друг герой
* Евентуално ще има ретроспекция на Русо (а може да бъде и в 5-ти сезон)
* Пени ще бъде много важен герой, в по-нататъчните серии
* Ще видим отново Richard Malkin(екстрасенса), и ще раберем повече, за неговите видения за Клеър
* Ще видим отново Майкъл и Уолт
* Ще има обяснение, защо Уолт е пораснал толкова много за 2 месеца
* Lindelof: Искаме да разкажем цялата история на Либи, която ще е много интересна на зрителите, най-вероятно, тя ще се появи в ретроспекцията на друг герой
* Историята на Либи ще бъде една от най-големите мистерии до сега
* По-голяма част от епизодите ще са flash forwards
* Flash forward-ите ще се снимат в Лос Анджелес
* Ще има нещо голямо в отношенията Кейт-СОйер
* Все още не е избран актьор който да играе Джейкъб
* Другите са в опасност от "изчезване"
* Очаква се ретроспекция на Роуз и Бернард, която ще разтърси всички

Цитат(sleeper)
В следващият сезон ще има и "flashbacks"(досега познатите ни) и "flashforwards"(като тези от последната серия)

От интервюто с Майкъл Емерсън(Бен)
Наистина ли е Наоми от "лошите"??
Тя е пратеник от тъмната страна.Мисля,че можем да вярваме на думите на Бен.Обаждането до кораба не отива на добре.Мисля,че веднага щом започне 4-ти сезон ще разберем,че всички са в голяма беда.
Mr. Winchester
и какво сега Чарли мъртъв ли е confused.gif sad.gif
brooke_scott
Цитат(LeoWyatt @ Dec 17 2007, 15:39) *

ми ако си гледал края на 3ти сезон ще знаеш 4е е мъртъв, щот ще е баси измисленото да го съживят от нищото...
ladysunshine
Мерси за спойлерите. Интересно се очертава определено, само че доста чакане има. И да Чарли е мъртъв за жалост
Mr. Winchester
Цитат(brooke_scott @ Dec 17 2007, 16:42) *
Цитат(LeoWyatt @ Dec 17 2007, 15:39) *

ми ако си гледал края на 3ти сезон ще знаеш 4е е мъртъв, щот ще е баси измисленото да го съживят от нищото...

Защо не? Все пак това е LOST ще намерят обяснение за случилото си, нали за всичко си има обяснение mrgreen[1].gif
ladysunshine
Да бе и ще го върнат от мъртвите тъй ли? Глупости.. Много ме съмнява, че ще стане
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 19 2007, 15:00) *
Да бе и ще го върнат от мъртвите тъй ли? Глупости.. Много ме съмнява, че ще стане

абе остай 4овека да си ме4тае mrgreen[1].gif
ViruZzZ
АААа спойлерите са супер worthy.gif Ще бъде супер новия сезон 15.gif Ама то за Skate си се знаеше още накрая на 3 сезон когато имаше flash forward на Кейт и Джак и той и каза,че явно нещата след острова са се променили много и тя му каза,че трбва да си ходи,защото ще стане лошо ако Той разбере.
Mr. Winchester
Цитат(brooke_scott @ Dec 19 2007, 15:38) *
Цитат(ladysunshine @ Dec 19 2007, 15:00) *

абе остай 4овека да си ме4тае mrgreen[1].gif

Ами Чарли ми е един от фаворитите smile.gif що да не си помечтая малко

P.S. Аз съм за Джейт, ама явно няма да ги бъде... smile.gif Иначе спойлерите за супер
Mr. Winchester
В тази тема съм постнал още спойлери Всички линкове водят към темата emoticon1 (115).gif
advokata
Евала на Ubisoft...
Ще се играе игрицата...
Mr. Winchester
Спойлери - 4х01 - Началото на Края (The Beginning Of The End)
  • Оцелелите ще празнуват Коледа в първи епизод (първият ден включен в епизода е 24 декември) - това вече го знаем
  • Ще се появи нов герой на име Ръсел (математик минаващ 30-те)
  • Друг нов герой - Артър Стивън ще се появи в първите два епизода, не е изключено да има по-главна роля в бъдеще
  • Ще има сцена включваща Сойер и автомобилна катастрофа
  • Дарма ванът ще е на крайбрежието на оцелелите
  • Епизодът ще е ретроспекция и/или футуроспекция
  • Деймън Линделоф "Разкритието за смъртта на Чарли ще е в премиерата на 4-ти сезон"
  • Деймън Линделоф "В премиерата ще имa един героичен момент с Хърли"
  • В началото на 4-ти сезон, Сойер ще е от тима на... Лок
brooke_scott
мерси за спойлерите, златни сте! само 4е знае ли се кво ще стане м/у Кейт и Сойър и накъде вървят отношенията им, освен 4е както 4етох някъде "нещо голямо" ще се слу4и м/у тях? unsure.gif на мен първата ми мисъл беше 4е Кейт може да е бременна, 6тот така и не разбрахме кво стана когато Джулиет трябваше да я изследва...ама дали е тва? ако намерите нещо ка4ете плс smile.gif
Mr. Winchester
Според мен ще си останат заедно Кейт и Сойър ама не ми се вярва още едно бебе на острова да има. ама пък може да го прото4ат бая време да е бременна и като дават flashforwards да го виждаме нз
the_mouse
Нещо, което забелязах на промо снимките е, че един от хората, който пристигат на острова държи снимка на Бен:

А в промото същия човек казва на Джак, викайки: "Искаш ли да знаеш защо сме тук, тогава ще ти кажа!"

Дали търсят Бен? И ако да, тогава защо?

Сега ми идва една идея - както разбрахме, всички от Дарма инициативата са били избити от Другите, които са си върнали острова и са превзели всички Дарма станции. През това време на острова продължават да се получават пратки с храна.... Дари хората от товарния кораб, (the freighter) не са пратени от Дарма да очистят Другите и да си върнат станциите?
ViruZzZ
Според DarkUfo Бен знае какво точно искат хората от лодката. Те знаят всичко за Бен. Бен има някакви връзки с ЦРУ и Интерпол, връзки с останалия свят. Има някаква връзка и с Хансо и Уидмор.
The_Man_Of_Steel
Цитат(ViruZzZ @ Feb 3 2008, 13:31) *
Според DarkUfo Бен знае какво точно искат хората от лодката. Те знаят всичко за Бен. Бен има някакви връзки с ЦРУ и Интерпол, връзки с останалия свят. Има някаква връзка и с Хансо и Уидмор.

Хм, Вируз това звучи интересно happy.gif
ViruZzZ
Епизод 3 се казва "Икономистът" и ще ни представи Саид в бъдещето.Той ще живее в Германия със своята приятелка Елза,която му е ядосана, защото той не иска да й каже каква е мистериозната му професия.На Острова Хърли ще бъде отвлечен.Част от "изгубените" отиват към "Жилищата" където чуват звуци и после разбират,че са от къщата на Джулиет-където намират Хърли заклещен в килера.Саид разбира,че нещо не е наред с новодошлите.Саид иска да стигне до кораба с Шарлот.Изглежда,че тя (Шарлот)успява да вземе лодка за да се върне до HQ.Лок вярва на Бен,за това че той има шпионин на кораба.Кейт и Сойер ще преминат през недоразумение.
В епизод 3 в бъдещето Саид казва,че е един от Оушеаник 6.Той казва,че вече не работи заради имота, който е получил (становището което е получил) в резултат на самолетната катастрофа.Саид е съюзник с Бен.Епизодът разкрива, че в бъдеще Саид е убиец(наемен убиец) действащ за Бен.В края на епизода Саид е ранен и се свързва с Бен, за да му помогне тайно.Майлс има връзка с хората които потвърждават смъртта на пътниците от полет 815.Кейт и Саид взимат Майлс и отиват при "Жилищата" където се присъединяват към групата на Лок.Заснета е сцена в която Джак помага на Лапидус да заредат хеликоптера с оборудване.Дезмънд иска едно от малкото места на хеликоптера.Фарадей е преангажиран с таен експеримент на Острова.Заложницата на Лок може би е ключа за измъкването от Острова,за това Кейт и Саид отиват да преговарят с него.

Превод: lost-bg.com (--Sawyer--)
The_Man_Of_Steel
Цитат(ViruZzZ @ Feb 12 2008, 04:18) *
Епизод 3 се казва "Икономистът" и ще ни представи Саид в бъдещето.Той ще живее в Германия със своята приятелка Елза,която му е ядосана, защото той не иска да й каже каква е мистериозната му професия.На Острова Хърли ще бъде отвлечен.Част от "изгубените" отиват към "Жилищата" където чуват звуци и после разбират,че са от къщата на Джулиет-където намират Хърли заклещен в килера.Саид разбира,че нещо не е наред с новодошлите.Саид иска да стигне до кораба с Шарлот.Изглежда,че тя (Шарлот)успява да вземе лодка за да се върне до HQ.Лок вярва на Бен,за това че той има шпионин на кораба.Кейт и Сойер ще преминат през недоразумение.
В епизод 3 в бъдещето Саид казва,че е един от Оушеаник 6.Той казва,че вече не работи заради имота, който е получил (становището което е получил) в резултат на самолетната катастрофа.Саид е съюзник с Бен.Епизодът разкрива, че в бъдеще Саид е убиец(наемен убиец) действащ за Бен.В края на епизода Саид е ранен и се свързва с Бен, за да му помогне тайно.Майлс има връзка с хората които потвърждават смъртта на пътниците от полет 815.Кейт и Саид взимат Майлс и отиват при "Жилищата" където се присъединяват към групата на Лок.Заснета е сцена в която Джак помага на Лапидус да заредат хеликоптера с оборудване.Дезмънд иска едно от малкото места на хеликоптера.Фарадей е преангажиран с таен експеримент на Острова.Заложницата на Лок може би е ключа за измъкването от Острова,за това Кейт и Саид отиват да преговарят с него.

Превод: lost-bg.com (--Sawyer--)

мерси за спойлера Viruzzz

П.П. наемен убиец, баце кво стана
ViruZzZ
"Jack is the guy that she should be with. She does genuinely love him. And she knows that he would take excellent care of her." - Damon Lindelof

"The bond between Jack and Kate is kind of the ultimate relationship." - Carlton Cuse

"You could put Jack and Kate on a New York City street and have them pass each other at rush hour on a Wednesday morning. And they would stop and turn, slowing to watch each other go by. They know each other within the context, of a universal recognition. They have met before this life. And they will meet again in another." - JJ Abrams

"On the other hand, Jack and Kate are a classical and romantic couple. They are amazed by each other, and as the time runs, they start to depend of each other, care about each other, the connection between them is getting stronger. There is always something, someone in their way. That makes the audience support them all the time." - Damon Lindelof
(lost-bg.com)

worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ladysunshine
ОМГ Кейт и Джак са любимците на създателите на Изгубени така ли confused.gif Егати тъпотията...значи ще въртят Кейт и Сойър докато не дойде края и не решат да я съберат с Джак. Пълни глупости
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Feb 18 2008, 08:05) *
ОМГ Кейт и Джак са любимците на създателите на Изгубени така ли confused.gif Егати тъпотията...значи ще въртят Кейт и Сойър докато не дойде края и не решат да я съберат с Джак. Пълни глупости

Абе кви са тия работи??? Как така Джак и Кейт леле... wacko.gif Тия само ни подхранват надеждите, дето вика С ще ги въртят до края Скейт и после ще оплескат нещата blink.gif оффф малко ми напомня на друг филм, ако стане така. Ама то те нямат ли малко уважение към Сойър, щото той явно си има някви чувства и предполагам ще стане по най-нелепия начин събирането на Кейт с Джак mad.gif 14.gif
Enchanted
Хихихи,Джак и Кейт,аз съм доволна,мерси за спойлерите Ицо!
The_Man_Of_Steel
И аз се радвам че накрая ще има Джейт а не Скейт smile.gif
A_l_e_x
Значи сценарисът беше казал,че накрая развръзката за съдбата на Кейт ще много интресна и неочаквана. А кой не очаква Кейт да се събера с Джак? Според мен няма да ги бъде,не ги харесвам,но предпочитам Кейт с него,отколкото с някой нов,тъй като Сойер най-верояно ще гушне букета sad.gif
The_Man_Of_Steel
ами аз например не очаквам както е тръгнала през целия сериал с Джак само веднъж се целунаха и то като видя коня 18.gif а със Сойър спаха вече бая пъти
brooke_scott
Цитат(A_l_e_x @ Feb 24 2008, 17:17) *
Значи сценарисът беше казал,че накрая развръзката за съдбата на Кейт ще много интресна и неочаквана. А кой не очаква Кейт да се събера с Джак? Според мен няма да ги бъде,не ги харесвам,но предпочитам Кейт с него,отколкото с някой нов,тъй като Сойер най-верояно ще гушне букета sad.gif

стига бе как ще гушва букета 14.gif ако някой тряя да гушва букета да е Джак, не Сойър wink.gif Аз лично никога не съм харесвала Джак и Кейт като двойка и няма и да го харесам mad.gif искам си Скейт!
the_mouse
В интерес на истината в черновата на пилотния епизод Джак умира в сцената, където черния дим убива пилота в джунглата. Обаче в последствие решават да го запазат smile.gif
The_Man_Of_Steel
Уау, не знаех да го убият още в пилотния
brooke_scott
Цитат(the_mouse @ Feb 24 2008, 18:49) *
В интерес на истината в черновата на пилотния епизод Джак умира в сцената, където черния дим убива пилота в джунглата. Обаче в последствие решават да го запазат smile.gif

WOW shocking.gif Трябвало е да си умре тогава, ето къде са се изложили сценаристите mrgreen[1].gif

мс за инфото happy.gif
ViruZzZ
Ако Джак беше умрял тогава сериала нямаше да е това което е smile.gif
A_l_e_x
Джак е планиран като главния герой на сериала. Как така са искали да го убият? Това за първи път го чувам. Знам нещо интресно,което е потвърдено и не се е случило,слава богу - планът е бил Кейт да бъде на самолета заедно със съпруга си(чието име не помня) и да се забърка с Джак,но накрая да остане с мъжа си. Което същи изключва възможността за Джейт tongue.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Feb 24 2008, 18:55) *
WOW shocking.gif Трябвало е да си умре тогава, ето къде са се изложили сценаристите mrgreen[1].gif

Хах нали и аз това викам biggrin2.gif

Цитат(ViruZzZ @ Feb 24 2008, 19:09) *

Да, щеше да е още по-хубав от сега 10.gif
Ние с В сме върли противни4ки на Джак и Джейт, така 4е не се о4удвайте на леко злобните ни коментари към Джак 18.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Feb 24 2008, 19:40) *
Цитат(brooke_scott @ Feb 24 2008, 18:55) *

Хах нали и аз това викам biggrin2.gif

Цитат(ViruZzZ @ Feb 24 2008, 19:09) *

Да, щеше да е още по-хубав от сега 10.gif
Ние с В сме върли противни4ки на Джак и Джейт, така 4е не се о4удвайте на леко злобните ни коментари към Джак 18.gif

и аз тва викам щеше да е мн по-хубав mrgreen[1].gif

С, верно, че трябваше да предупредим хората biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.