Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Победители в конкурса "GGbit.info снимка!"
GGbit.info > GGbit.info > Съобщения и новини
the_mouse

Ето че дойде и 16-ти Декември, краят на конкурса "GGbit.info снимка"!

Анкетите за гласуване бяха активни до 12ч на 15-ти Декември и гласуването приключи с общо 317 гласа!

Благодарим на участниците за страхотните снимки, които ни изпратиха, на всички останали потребители, които гласуваха по съвест, за да може днес ние гордо да наречем тези снимки победители!

Честито на победителите!

А ето и победителите!

от K_f_R в категория Природа

от Colin в категория Макро

от $windle в категория Архитектура

от lemmy в категория PostPhoto Art
Mimsey
Честито на печелившите, снимките са наистина добри! smile.gif
ogata
kfr и $windle - върха сте smile.gif
stapos
Честито и от мен.
aria
Честито!Снимките наистина си ги бива smile.gif
ventzo
Честито..това бяха наистина най-добрите снимки
n3v3r4o
Colin !!!
$windle
Супер се получи, има доста добри снимки!
K_f_R
Радвам се че ви хареса как стана конкурса,големи благодарности на @STAPOS u @THE_MOUSE за работата по него
Mimsey
Всяка една снимка от финалистните заслужаваше да спчели, така че ... всичко е на 6 smile.gif КОга пак ще има??? rolleyes.gif
hristin4e
Честито! Много добри снимки wink.gif
K_f_R
Цитат(Mimsey @ Dec 16 2007, 20:29) *
Всяка една снимка от финалистните заслужаваше да спчели, така че ... всичко е на 6 smile.gif КОга пак ще има??? rolleyes.gif

soon :<
Morska~Vu6ka
честито и от мен! Наистина всички спечелили снимки си заслужават първото място, браво на фотографите и на създателите на конкурса за перфектната организация и поддръжка, браво!
lemmy
Айде честито на останалите победители и от мен. Много добре се получи, а другия път още по-добре smile.gif
*BringMeToLife*
Страхотни снимки =) Личи си ,че много сте се потрудили worthy.gif 13.gif
ViruZzZ
Чещито чещито biggrin2.gif
smallville_f
Честито, 'ора! И да почерпите mrgreen[1].gif wink.gif
stapos
Радвам се че колин успя да пробие с 1 снимка. Човека си разбира от фото.
Brooke
Честито на победителите,все пак 3 от 4-те снимки са мойте фаворити rolleyes.gif .Дано скоро има пак конкурс,идеята е доста добра и мисля,че ще има добро развитие.
п.с за Колин съм абсолютно съгласна,има уникални снимки worthy.gif
Onlyshits
ква е наградата ? или няма ... че не съм много наясно
$windle
Цитат(Onlyshits @ Dec 16 2007, 15:50) *

Наградата е удоволствието от участието smile.gif
the_mouse
Цитат(Onlyshits @ Dec 17 2007, 00:50) *

Все още не сме почнали да пишем на всяко второ изречение:
"Този конкурс стига до вас, благодарение на...(име на фирма, компания, оператор и тн)" biggrin.gif happy.gif
Colin
Цитат(stapos @ Dec 16 2007, 21:44) *
Радвам се че колин успя да пробие с 1 снимка. Човека си разбира от фото.

Цитат(Brooke @ Dec 17 2007, 00:05) *
Честито на победителите,все пак 3 от 4-те снимки са мойте фаворити rolleyes.gif .Дано скоро има пак конкурс,идеята е доста добра и мисля,че ще има добро развитие.
п.с за Колин съм абсолютно съгласна,има уникални снимки worthy.gif

Ей опраихте ми скапания ден... благодаря много smile.gif
Поздравления на останалите победители и по-специално за $windle - наистина много добра снимка!
А за следващия конкурс очакам раздел Портрет :Р
VeRonICa^^
Честито на победителите,снимките наистина са супер всички за които гласувах,спечелиха(освен снимката в категория Архитектура,там бях за снимката ма светльо smile.gif ,но и снимката победител е супер ). ЧЕСТИТО !!! 4.gif 4.gif 4.gif
$windle
Следващия път и 2-ро и 3-то място, защото има и няколко други много добри снимки, които не успяха да се докопат в тази тема smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат($windle @ Dec 17 2007, 23:30) *
Следващия път и 2-ро и 3-то място, защото има и няколко други много добри снимки, които не успяха да се докопат в тази тема smile.gif
Мхм, следващият път още повече и още по качествени, не че тези не са. Просто се изумих колко красиви и качествени фотоси се състезаваха.
ВаФлА... o.O
Поздравления и от Вафла ...Аре сяяяяяя ШЕ ЧЕРПИТЕ ПОБЕДИТЕЛИТЕ!!!!!!!! happy.gif
Brams
Цитат(ВаФлА... o.O @ Dec 19 2007, 10:14) *
Поздравления и от Вафла ...Аре сяяяяяя ШЕ ЧЕРПИТЕ ПОБЕДИТЕЛИТЕ!!!!!!!! happy.gif

A така +1 biggrin.gif
kills

аз се надявах ти да победиш за да черпиш ти ама пс то ти куца казах ти че давам безплатни уроци ти...
ВаФлА... o.O
Цитат(kills @ Dec 19 2007, 19:42) *

аз се надявах ти да победиш за да черпиш ти ама пс то ти куца казах ти че давам безплатни уроци ти...

Оле как щъ ритъъъъъъъъъъъъъъъм =D
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.