Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Tom Felton
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми > Harry Potter
VeRonICa^^
Tom Felton
{Живот и творчество на Том Фелтън}

• Име: Tom Andrew Felton~Том Андрюс Фелтън
  • Рожденна дата:22 Септември 1987 година
  • Височина:178см.
  • Зодия:Дева
  • Хоби:Риболов
  • Местоживеене: Град Ефингем, Съри, Англия

Биография:

Том Фелтън участва във филми от осем годишен.
Том е добър певец. Започнал е да пее в църковен хор,когато е
бил на 7 и е бил член на 4 училищни хора,дори му е било предложено място в хора на катедралата в Гилдфорд. Той е голям спортмен обича футбол,кънки на лед, баскетбол,крикет,плуване и тенис. Любимото му хоби е риболова. Харесва хип-хоп.Майка му се казва Шанън,а баща му Джонатан.Има трима братя : Ашли на21г.,Крис на 23г. и Джонатан на 23г.

Най-често задаваните въпроси към Том са:

Излиза ли с Ема Уотсън?
-Тя е прекрасно момиче, което е наистина хубаво, но аз не ходя с нея. Исками се!

Любими цветове?
-Черен и бял за кола, пликове - червен, цвят на дрехи-сив ,цвят на кожа на момичета-цвят на маслина, коса и очи - кафяви.

Има ли каквито и да е домашни любимци?
-Нямам в момента,но преди имах зайци и чинчила.Винаги съм искал куче,но майка ми ми каза,че с 4 сина и куче няма да се справи!Но може би,ще си имам куче някой ден.

Каква е любимата му храна?
-Аз харесвам обикновена храна без подправки,билки или лукове!
Любимите ми храни са бисквити, шоколадов сладолед, Пица с
пеперони без лук, пилешко, пай,наденица, палачинки и разбира се шоколад!

Филмография:
121[1].gif

2008 Harry Potter and the Half-Blood Prince
2007 Harry Potter and the Order of the Phoenix
2005 Harry Potter and the Goblet of Fire
2004 Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
2002 Harry Potter and the Chamber of Secrets
2001 Harry Potter and the Sorcerer's Stone
1999 Anna and the King
1997 The Borrowers

Моето мнение за Том Фелтън
5angel[1].gif

Според мен,той е наи-сладкия и готин актьор след Даниел Радклиф в Хари Потър.
Той е ВЪРХЪТ !!!
=)=)=)=)=)=) iloveu.gif iloveu.gif iloveu.gif
♥Didito♥
Така..Том е страхотен мн го харесвам..освен в ХП,(където е невероятен blush.gif ) съм го гледала и в "Ана и Кралят".Засега не съм забелязала чак някакъв огромен талант,но героят му в ХП ми допада и в 6-тия филм,би трябвало да има по-голямо участие,(който е чел книгата знае tongue.gif ),те филмите така ги орязват,че просто..иначе мисля,че ще се справи блестящо,както досега.
ladysunshine
Том Фелтън ми е много смешен. Май само в Хари Потър съм го гледала и определено играе много добре и ролята му иначе е готина обаче на външен вид никак не ми харесва
Катeто
И аз съм го гледала само в Хари Потър,мога да кажа че има таланат,много добре си играе ролята на гадняр biggrin2.gif иначе е сладичък и обича сладолед,може да хапнем някой път 18.gif 18.gif

PoLiTy'
Само в "Хари Потър" съм го гледала и е мн радващо гаднярче biggrin2.gif За актьорския му талант не мога мн да кажа,трябва да го видя в поне още една роля smile.gif
dragon_girl
Сладък е,ролята на злодей му отива!Ето още някой филми,в които е участвал:
Anna and the King (1999) .... Louis Leonowens
Second Sight (1999) .... Thomas
The Borrowers (1997) .... Peagreen Clock

Никол
Ми перфектно си играе ролите момчето!Наистина му отива да е злодей.Незнам защо,но много ми прилича на Франки Мюниц(който играе Малкъм) 2thin[1].gif

traiana
Амии..по външност не ми харесва особенно! blush.gif ..Гледала съм го само в Хари Потър,ролята на злодей наистина му отива,справя се страхотно 4.gif ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.