Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121
Jordan
Ей, хора, предполагам, че освен яки клипчета правите и разни подписи и тапетчета и разни други колажи, айде споделете ги, много ми е интересно да видя какво майсторите blush.gif
ето моите скромни няколко:

Айде чакам вашите... rolleyes.gif
Не цитирате цели аватари, банери или тапети! Ако искате да запазите нещо, не е нужно да посочвате какво точно, просто напишете от кого! Страницата достатъчно се товари, за да се постват допълнително вече поствани неща!

Пускането на тапети в цял размер е забранено! Постове, в които wallpaper-ите не са като линкове или thumbnails ще бъдат изтривани!
Nasi
WOW супер са!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
аз не видях тази тема и сложих моите творения в другата тема wacko.gif
_HriS_TinA_
Дам направо са разкошнииии biggrin2.gif браво много си ги умееш wink.gif
Jordan
ето нещо, което скалъпих тази сутрин преди да тръгна за училище. Едвам не си изпуснах автобуса заради него ама пък не стана лошо... wink.gif
IPB Image
Nasi
QUOTE(Jordan @ Dec 19 2005, 10:52 PM) *

ето нещо, което скалъпих тази сутрин преди да тръгна за училище. Едвам не си изпуснах автобуса заради него ама пък не стана лошо... wink.gif
IPB Image

Невероятно е!!!!!!!!!!!!! Върховно!!!!!!!!!!!!!! Браво!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Jordan
Айде Nasi, стига се смя ами хващай четката и Фотошопа и утре като стана да ме зарадваш с нещо 10.gif 10.gif 10.gif
Nasi
не като това няма да направя никога. Сложих си го на десктопа. Страшно ми харесва.
ето нещичко в два варианта и от мен:
IPB Image
IPB Image
CrAzYFaN
Ако видите по улиците прилика с лица от клипчетата това е било случайно съвпадение!

Click Here and Here and Here

и за The End Click Here
Jordan
я се пробвай и после кажи, че е много сложно. щом го направих само за половин час значи не е нищо особено. rolleyes.gif
преди бях правил това ама нещо хич не ми хареса много wacko.gif unsure.gif wacko.gif IPB Image
айде лека нощ от менwink.gif
Menna
QUOTE(Nasi @ Dec 19 2005, 11:09 PM) *

не като това няма да направя никога. Сложих си го на десктопа. Страшно ми харесва.
ето нещичко в два варианта и от мен:
IPB Image
IPB Image

Страшни неща сте постали хора 4.gif 4.gif

Насе, 10.gif ама пусни още,знам че имаш цяла колекция 10.gif 10.gif 10.gif
Nasi
QUOTE(Menna @ Dec 19 2005, 11:17 PM) *

Насе, 10.gif ама пусни още,знам че имаш цяла колекция 10.gif 10.gif 10.gif

ами пуснах ги тук:
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopi...iew=getlastpost

Ти също пусни твоите 4.gif 4.gif 4.gif
Jordan
ето нещо от тази сутрин
IPB Image
ludoto_tedi
хора искам да ви питам как ги правите искам и аз.звучи тъпо но моля ви помогнете ми.sad.gif
Nasi
Jordan страхотно е!!!!!!!! [4] 4.gif 4.gif

Ами с програмата Photoshop smile.gif
heli
QUOTE(Jordan @ Dec 20 2005, 06:48 AM) *

ето нещо от тази сутрин
IPB Image

Уникално е!!! worthy.gif
Jordan
QUOTE(ludoto_tedi @ Dec 20 2005, 01:27 PM) *

хора искам да ви питам как ги правите искам и аз.звучи тъпо но моля ви помогнете ми.sad.gif

еми значи аз ползвам Фотошоп, една страхотна програма с наистина неограничени възможности. в началото започнах като си купих книгата с уроци, но това бяха само основни неща, цаката му е да си правиш най- различни опити, за да се изглдят нещата. ако знаеш английски мога да потърся уроци за начинаещи, но не мога да обещая, че ще намеря на български. просто ресурсите на български за такива неща са изключително малко huh.gif
ludoto_tedi
мерси много 1-во ще си я изтегля програмата и после ще правя каквито и да е опити.просто имам много идеи в главата.smile.gif
eL
QUOTE(Jordan @ Dec 20 2005, 06:48 AM) *

ето нещо от тази сутрин
IPB Image

Това е Превъзходно ... 4.gif smile.gif Супер му се накефих ... Пейтън е The Best worthy.gif biggrin.gif
Menna
QUOTE(ludoto_tedi @ Dec 20 2005, 03:43 PM) *

мерси много 1-во ще си я изтегля програмата и после ще правя каквито и да е опити.просто имам много идеи в главата.smile.gif

Теди,междувпрочем има и друга програмка за банерчета,даже е по-лесна(поне за мен,малко по-ограничена е във функциите,но също стават сполучливи неща 10.gif )
Banner Maker Pro 6
~Bruk~
Много са хубави
eL
biggrin.gif УаУ !! biggrin2.gif само това успях да измънкам за момента .... БРАВО ~Bruk~ стахотни са ...
особенно тези :
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Nasi
QUOTE(~Bruk~ @ Dec 20 2005, 07:13 PM) *

Ммм ето мои:

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

еми това са rolleyes.gif

Отново казвам фантастични са!!!!!!!!!!
4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Jordan
Браво ~Bruk~, добре си се потрудила и са станали много яки всичките картинки, специално 2рата и 5тата от долу на горе, страшни са biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
ето нещичко от оняден
IPB Image
biggrin2.gif
ludoto_tedi
Menna ти откъде си я изтегли?smile.gif
pool^babygirl
Lele , iskam darbata na ~Bruk~ , kartinkite sa pove4e ot neveroqtni smile.gif
~Bruk~
мерси на всички rolleyes.gif Вашите също много ми харесват 4.gif 4.gif Наси и твоите в другата папчица- също са страхотни 10.gif smile.gif

офтопик: Може да ме наричате Нели happy.gif
Menna
rolleyes.gif Охо Нелсонче 10.gif страхотни неща си постнала,направо са невероятни 10.gif 10.gif 10.gif

Теди,аз си изтеглих програмата от Дата.бг-ето директно линкче 10.gif
http://www.data.bg/f.php?fid=7849494

Ето няколко мои smile.gif
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Nasi
Даре страхотни са!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сега го направих, но не стана така както го исках:
IPB Image
_HriS_TinA_
Ихаааа ..ама ,ама ,ама......те са велики бе Дарее 4.gif 4.gif 4.gif Супер са !!!! Наси твоето съ6то е страхотноооо biggrin.gif
eL
Дари твойте са "вълшебно готини" 4.gif biggrin2.gif
zlat
ей хора...вие сте уникални smile.gif супер якички са станали всичките...много ме радват...
ludoto_tedi
Menna много ти благодаря.аз сега я тегля програмата,а утре ще се занивавам с останалото.аиде лека на всички.
Jordan
аууу супер страхотнооооо ohmy.gif
Менна, това за How I spent my summer....е направо убийствено
Наси, последната ти картин4ица е страшна wub.gif
Jordan
ето нещичко и от мен, станах в 5 часа да го правя но май не стана лошо,а?! unsure.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
IPB Image
~Bruk~
Даре- 4.gif 4.gif Много ми харесват- невероятни са 10.gif
Наси- Много сладко е станало smile.gif
Jordan- Даммм определено не е лошо- на мен лично ми харесва rolleyes.gif
rusi4kata^
пийпъл,супер сте 13.gif давайте още мн са якички.ако можете да направите няколко на Лукас и Пеитън ще съм ви много благодарна biggrin2.gif за жалост аз не мога да правя,пък и едва ли ще имам време,тъи че вие сте ми надеждата 10.gif
Jordan
QUOTE(rusi4kata^ @ Dec 21 2005, 07:25 PM) *

ако можете да направите няколко на Лукас и Пеитън ще съм ви много благодарна

надявам се последното ми да те е зарадвало 10.gif
Jordan
ето нещичко за феновете на Лукас и Пейтън biggrin2.gif
IPB Image
Nasi
Страхотно е!!!!!! Много добре ги правиш 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Nasi
И аз сега направих нещо за Пейтън и Лукас:
IPB Image
ludoto_tedi
със сигурност something more smile.gif.страхотно е Nasi!
_HriS_TinA_
QUOTE(Nasi @ Dec 22 2005, 01:51 PM) *

И аз сега направих нещо за Пейтън и Лукас:
IPB Image

И НА МЕН МНОГО МИ ХАРЕСВА 4.gif 4.gif 4.gif
rusi4kata^
Jordan i Nasi мерси страшно мноооооооооооооого worthy.gif Jordan да много ме зарадва,мерси отново 4.gif
Menna
4.gif 4.gif 4.gif

Jordan,Наси,браво на вас-страхотни неща сте постнали 10.gif

Ето и от мен малко икончици на Брук 10.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Jordan
Ейййййй Наси много хубаво нещичко си сътворила wub.gif
Хрис, много благодаря за хубавите думи, Русичката, на теб също happy.gif
Menna, душко, страхотни неща си направила, просто първото и третото са страхотни wub.gif
Хора, ако продължавате по тоя начин с тея клипчета и картинки скоро компютъра ми ще се препълни само с ОТН... worthy.gif
God Bless You worthy.gif 15.gif
Brooke_Davis
Хора нещата ви са великолепни.Направо нямам думи.Браво на вас 4.gif 4.gif
rusi4kata^
Jordan да ти кажа той моя вече е пълен 10.gif
~Bruk~
Даре, Наси- страхотни са wink.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Jordan
QUOTE(~Bruk~ @ Dec 22 2005, 09:13 PM) *

Даре, Наси- страхотни са wink.gif 4.gif 4.gif 4.gif

а моите?! 1crying[1].gif
~Bruk~
лелееееее 16.gif Сори- съвсем съм се отплеснала shocking.gif И твоите много ми харесват 4.gif Просто леко съм се разсеяла докато си пишех мнението 16.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.