Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
striikar
браво на всички,много добри неща сте стъкмили 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Тединка суперски са нещата!Леллееле много са хубави мерси много!
Menna
Само наминавам да оставя нещо,което не е мое естествено! biggrin2.gif
IPB Image

Jordan,и преди съм ти го казвала,но отдавна съм те признала за талант!Направил си невероятни неща! 4.gif
^Mim0zKa^
Аууу Даринце..мерси мила 4е намина...супер е яко товаа smile.gifНе мога да му се нагледам о6те... smile.gifА за Йори да....просто нямам думи за него smile.gif
lp^girl
IPB Image

IPB Image

IPB Image
James towel keeper
мерси!!! 4.gif 4.gif 4.gif

Ето едно на Бетъни от мен - експериментирах с мои тектчъри и нестана много: wink.gif

IPB Image
^Mim0zKa^
Вили страхотно е станало мили4ка smile.gifБраво 4.gif
ludoto_tedi
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

ПП.не са мои smile.gif
girl_from_hell
мило теди чудесни са..нищо че не са твои важното е че ги споделяш с нас
^Mim0zKa^
Ей мили4кото ми Теди...супер са smile.gif Мерси
lp^girl
IPB Image

IPB Image
eL
Теди мерсаж 4.gif Хмм ... отдавна не съм се чела в тази темичка, викам да обогатя малко колекцията ... с подписчета 10.gif :

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
eL
Хванала ме е безсъницата тия дни ... вижте какво намерих 3.gif bigwink[1].gif :

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image
girl_from_hell
QUOTE(Peyton Sawyer @ Apr 24 2006, 04:24 AM) *

Хванала ме е безсъницата тия дни ... вижте какво намерих 3.gif bigwink[1].gif :

http://www.freewebs.com/glance18/laleyban4.png[/img]

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image [img]

IPB Image IPB Image

много са хубави smile.gif
хах милата в 4 часа писала
Jordan
3.gif Ааааааа Ели, просто са невероятни worthy.gif worthy.gif worthy.gif Скриха ми шапката... 3.gif
Jordan
Ето новото ми творение rolleyes.gif На пук на всичко, което не се случва на Лейтън...
IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
Лелеле Браво на всички!Всичко е много много много хубаво!
ThePinkDuck
Това не е мое, ама много ми хареса и го свих от един друг форум! Тоя момент ми е един от любимите и Пейт е толкова щастлива когато е с любовта на живота си! mrgreen[1].gif

IPB Image
Brooke
Одавна не бях правила нищо,но тези дни имах повече свободно време затова реших да пробвам нещо с текст.Слагам го за да чуя мненията ви,въпреки че не е кой знае какво.
IPB Image
ludoto_tedi
ето нещо:

IPB Image

искам да помоля някой ако има време да направи банерче или wallpaper с тези снимки.

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

и с някакво текстче което да ни надъхва още повече за Лейтън а не за антиЛейтън.надявам се да ме рабрахте какво имах на предвид smile.gif
Jordan
теди, дай ми някоя идейка за това, което искаш като картинка, че не мога да измислям нищо оригинално напоследък, а много искам да направя нещо лейтънско. Тези двамцата толкова си ги обичам wub.gif А тази тъжна Пейтън направо ми разбива сърцето sad.gif
girl_from_hell
QUOTE(Jordan @ Apr 27 2006, 07:48 PM) *

теди, дай ми някоя идейка за това, което искаш като картинка, че не мога да измислям нищо оригинално напоследък, а много искам да направя нещо лейтънско. Тези двамцата толкова си ги обичам wub.gif А тази тъжна Пейтън направо ми разбива сърцето sad.gif

не само твоето sad.gif
ludoto_tedi
еми съчетай снимките така че да се покаже мъката на Пейтън заради този любовен триъгълник,но и да се покаже колко силна е любовта им.а това че рисунката гори да покаже че най после са си само двамката.и ти много яки текстчета измисляш моле те направи го за да му се радваме smile.gif
girl_from_hell
QUOTE(ludoto_tedi @ Apr 27 2006, 08:43 PM) *

еми съчетай снимките така че да се покаже мъката на Пейтън заради този любовен триъгълник,но и да се покаже колко силна е любовта им.а това че рисунката гори да покаже че най после са си само двамката.и ти много яки текстчета измисляш моле те направи го за да му се радваме smile.gif

ха любовта им не мисля...нейната любов да тяхната не, Лукас си обича Брук колкото и да не ми се иска
ама не е тука темата така че спирам
ludoto_tedi
ето и нещо Лейтънско много е сладко.Jordan използвай и снимката от 22-ри епизод .мисля че ще стане убийствено яко!!! 10.gif

IPB Image
James towel keeper
Ау това Лейтънското.... Малии ще ме убиете Лейтънци...!!! Сега влизам да постна моето творение, пък то ще се получи гадно след това красиво банерче на лудото теди 10.gif 10.gif 10.gif
Ама Брукас феновете ще са доволни: happy.gif

IPB Image
Nasi
QUOTE(James towel keeper @ Apr 28 2006, 08:12 PM) *

Ау това Лейтънското.... Малии ще ме убиете Лейтънци...!!! Сега влизам да постна моето творение, пък то ще се получи гадно след това красиво банерче на лудото теди 10.gif 10.gif 10.gif
Ама Брукас феновете ще са доволни: happy.gif

IPB Image

Ей Инче аз много му се радвам на това банерче страхотно е!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Jordan
QUOTE(Nasi @ Apr 28 2006, 07:29 PM) *

Ей Инче аз много му се радвам на това банерче страхотно е!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif

това е Вилито 18.gif не Инчето 16.gif
scandalous_girl
И двете са много красиви! wink.gif Но във второто направо се влюбих,моментът е хубав,а текстът- страхотен!!!
Браво и на двечките!!! worthy.gif
Nasi
QUOTE(Jordan @ Apr 28 2006, 08:37 PM) *

QUOTE(Nasi @ Apr 28 2006, 07:29 PM) *

това е Вилито 18.gif не Инчето 16.gif

Ех
объркване става, защото само аз и викам Инка.
За мен си е Инка!!! 4.gif
ludoto_tedi
Вили това беше катo нож забит в гърба....sad.gif ,но пак е хубаво
айде и малко Нейли да няма спор:
IPB Image

нещо на което много се смях
IPB Image

и малко Хилари за един ФИН
IPB Image

IPB Image
James towel keeper
Ей мила много са хубави!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Ъъъ... съжалявам за това с банерчето - станало е случайно - имам предвид това, че сме използвали една и съща снимка... И така едно след друго.... Съжалявам smile.gif

А Йори, аз съм свикнала да ми казват Ина happy.gif Тя Насето си знае , че може да ми казва така и наистина няма проблем! smile.gif И се радвам че ви харесва happy.gif
Jordan
QUOTE(James towel keeper @ Apr 28 2006, 09:39 PM) *

А Йори, аз съм свикнала да ми казват Ина happy.gif Тя Насето си знае , че може да ми казва така и наистина няма проблем! smile.gif И се радвам че ви харесва happy.gif

че от къде пък идва това Ина?! unsure.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ Apr 28 2006, 10:59 PM) *

че от къде пък идва това Ина?! unsure.gif

От Виолина wink.gif rolleyes.gif
Menna
Всъщност не е нито Вили,нито Инка,а е Вио 16.gif 18.gif 18.gif

Хах,Вио,направила си страхотен банер!Благодарности! 4.gif
Nasi
Ето малко банерчета:
/не саъм ги правила аз/
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
^Mim0zKa^
Хихихи тва Вио много ми харесва smile.gif
Та Вио....страхотнооо е просто....това банер4е...думи нямам....smile.gifБрук Дейвис винаги 6те баде в сърцето на Лукас rolleyes.gif
Аааа Наиснце страхотни банер4ета сладурка,спер си smile.gif
ludoto_tedi
eто още,но апк не мои biggrin2.gif
IPB Image

IPB Image

IPB Image
girl_from_hell
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Nasi
Мерси много!!

Направих няколко неща:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

И това е с текста на песента, която се предполага, че ще спечели и ще бъде песента за първия танц:
IPB Image
James towel keeper
Страхотни са!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif Много са хубави... Браво!!!! worthy.gif 4.gif

И аз направих нещо:

IPB Image
_HriS_TinA_
Вилиииии ....естествено- ФАНТАСТИ4НО Е ...както вси4ки твои ...10xxx сладураноо wink.gif !!!!!!!!!
Jordan
Вили, браво, страхотно си се справила 3.gif НО, къде е Пеътън wacko.gif
James towel keeper
QUOTE(Jordan @ May 1 2006, 04:22 PM) *

Вили, браво, страхотно си се справила 3.gif НО, къде е Пеътън wacko.gif

Оф ами имаше я но незнаех къде да я сложа... Дали между Лукас и Брук или сама... blink.gif И реших да не я слагам между двамцата пък и сама не ми допадаше, тъй че започнах да правя нейно индивидуално, очаквайте го скоро!!!! biggrin2.gif Спокс Йори знам, че ти е любимка, затова ти го обещавам, че ще е мн хубаво!!!!!!!!! blush.gif
girl_from_hell
Пейтан я няма в сметките sad.gif
А може ли да ви помоля нещо да отрежете от филма моментите кога си спомня Пейтан за тях двамата с Люк от последния епизод и ако може и с накрая обичам те коеот казва (ако на някой му се занимава ще съм много благодарна)
James towel keeper
Ето го обещаното на Пейтън:

IPB Image
ludoto_tedi
eто за Лейтън фенчетата:
IPB Image

IPB Image

и специално за Сончето:
IPB Image
мисля че за това говореше! 10.gif
girl_from_hell
теди чудесни са smile.gif нямам думи веднага си ги гепих наистина много ми харесват, този път си прекалила (хихих прекалено са хубави )ама ако може някой от филмчето да отреже тези кадри да са като клипче, защото аз нз как става този номер

а мисълта в първото е точно за тези двама сладури точно на място използвана smile.gif
lp^girl
IPB Image
Хейли
Ето няколко нещица които намерихsmile.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.