Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
lp^girl
IPB Image
IPB Image
Eli_Baby
Уоу lp^girl много са добри наистина ohmy.gif Браво на теб само ми е чудно как го правите това да има нещо "мърдащо" в картинката huh.gif
Jordan
lp^girl яки картинки си постнала, Браво 4.gif 4.gif 4.gif Първото е едно такова много пролетно... blush.gif
Ето и моето ново творение, което скалъпих тая сутрин rolleyes.gif
IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
Йори страхотно е,както винаги! 4.gif worthy.gif
Jordan
ето новичките ми банерчета от новия епизод blush.gif
IPB Image

IPB Image
striikar
добри са ... особено този с Лукас е много як
^Mim0zKa^
Еййй Йории...просто думи нямам......сас все изминал ден ме изумява6 все пове4е и пове4е(но тай като ме няма6е 2 седмици сега сам направо втре6тено изумена) си4ките не6та са супер smile.gifИ на другите са стра6но хубави браво мили4ки smile.gif
П.С Абе тя и Елито ли заминала за Франция бе..и мен ме няма6е 2 седмици и аз бях в Франсето smile.gifУууу 6анЗеЛиЗеЕеЕ........хахахаха не сам добре smile.gifЙЙории споко и аз са оглеждах за 4ад4о..ама от него следа в Европата...няма smile.gif
Jordan
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Apr 13 2006, 07:10 PM) *

ЙЙории споко и аз са оглеждах за 4ад4о..ама от него следа в Европата...няма smile.gif

Ех...блазе ви, във Франция.... rolleyes.gif
хехе, жалко...аз очаквах да го довлечете в БГ sad.gif
striikar
ще дойде и в БГ споко smile.gif сега лятото ако няма ангажименти ще дойде smile.gif аз сега само чакам Lee Noris да влезе отново в OTHforums и ще го питам дали има интерес да посети България biggrin.gif
Jordan
QUOTE(striikar @ Apr 13 2006, 08:07 PM) *

ще дойде и в БГ споко smile.gif сега лятото ако няма ангажименти ще дойде smile.gif аз сега само чакам Lee Noris да влезе отново в OTHforums и ще го питам дали има интерес да посети България biggrin.gif

18.gif 18.gif 18.gif запътили са се те за България 18.gif 18.gif 18.gif
James towel keeper
Леле тез две банерчета са направо жестоки!!!!!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Божествени са.... а текста на това к Лукас е направо ...... rolleyes.gif Само като го прочета и ми идва да заплача... Толкова е гадно за него.... sad.gif
Пак казвам - ПЕРФЕКТНИ СА!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif

А относно Чад... Бе току виж дошъл тука.... 18.gif Аз ще чакам Джеймс, ама ако не се мерне скоро време, ще го причакам някъде, и ще си го пратя по колет в нас 18.gif Не се отчайвайте - щом Джей Ло е тука за да представи албум, може случайно да предизвика някакъв интерес... ДАНООООО 10.gif
Jordan
QUOTE(James towel keeper @ Apr 13 2006, 09:39 PM) *

Леле тез две банерчета са направо жестоки!!!!!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Божествени са.... а текста на това к Лукас е направо ...... rolleyes.gif Само като го прочета и ми идва да заплача... Толкова е гадно за него.... sad.gif
Пак казвам - ПЕРФЕКТНИ СА!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif

А относно Чад... Бе току виж дошъл тука.... 18.gif Аз ще чакам Джеймс, ама ако не се мерне скоро време, ще го причакам някъде, и ще си го пратя по колет в нас 18.gif Не се отчайвайте - щом Джей Ло е тука за да представи албум, може случайно да предизвика някакъв интерес... ДАНООООО 10.gif

Благодаря ти много, радвам се, че са ти харесали. За надписчетата...ами аз още като гледах серията и веднага ми щукна идеята за тея банерчета. Обикновено като гледам някоя серия и като си харесам някой момент и веднага в главата ми идва идея за картинка...та така и сега, и веднага след като свърши серията седнах и ги направих. И текста, честно да си призная, много си ми харесва 18.gif Имам още едно на Пейтън в главата си ама ще видим кога ще го направя blush.gif
А като си тръгнала да разпращаш по домовете...сещаш се кого да ми пратиш 15.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ Apr 13 2006, 09:45 PM) *

Плашиш ме... unsure.gif
striikar
QUOTE(Jordan @ Apr 13 2006, 09:45 PM) *

дано нямаш в предвид този от аватара ти blink.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Jordan @ Apr 13 2006, 04:53 PM) *

Ето и моето ново творение, което скалъпих тая сутрин rolleyes.gif

IPB Image
----------------------------------------------------------------
ето новичките ми банерчета от новия епизод blush.gif
IPB Image

IPB Image

И трите са просто shocking.gif ВеЛиКи shocking.gif !!!!!!!! Мммм "When love is gone..." е по стра6но оригинална идея ..и изглежда невероятно Copy of wub.gif ...опа сега забелязах и текста на горното - Който съ6то е много силен и страхотен rolleyes.gif -Вили съгласна съм - и на мен ми става нмого тъжно като го про4ета happy.gif ....

...10x again и продължавай в съ6тият дух wink.gif
Jordan
Хрис, благодаря ти много blush.gif
striikar, ludoto_mimi, страхливци 18.gif
И кво ще стане ако е тоя от аватара ми? 18.gif 18.gif 18.gif
ludoto_tedi
ммммммммммммммм Jordan започвам да се притеснявам за теб biggrin.gif
ей сладурковци айде някой да направи някое много яко пролетно банерче на лейтън от последните епизоди.и с някакъв много дулбок смисъл думи отдолу.ей обичкам си ви много.......
girl_from_hell
IPB Image

IPB Image
girl_from_hell
IPB Image

IPB Image

IPB Image
girl_from_hell
IPB Image
striikar
браво,браво добри са
april^^
3.gif Бравоо,суперски неща 4.gif
Jordan
ммм страхотни са 3.gif това с железопътната линия и последното на София са направо божествени 3.gif 3.gif 3.gif
girl_from_hell
радвам се, че са ви харесали smile.gif
girl_from_hell
ще гледам и друг път да ви радвам само да имам време smile.gif
Jordan
ето още нещичко от мен
IPB Image
ludoto_tedi
супер е !!!!!!!!!!!нямам какво повече да добавя...все пак Пейтън!!!!!!!!!!!!! smile.gif
_HriS_TinA_
Хехе има ли смисъл да го казвам... rolleyes.gif ...ее добре де ПРОСТО Е ВЕЛИКО в стил Jordan wink.gif
Браво много е оригинално и то то4но снимката , когато бе6е на 6тората и ба6та й й бе6е казал вси4ки онези хубави не6та Copy of wub.gif ....
fenka_lucas_i_brooke
Просто нямам думи!Всичко е страхотно!Направо е върховно!Супер сте!
april^^
Jordan,както винаги,супер оригинално worthy.gif и текстът на песничката... 4.gif Страхотно се е получило!
SuxLose?
ето ви едно скромно гиф-че (250 килобайта някъде , за съжаление :/ ) -> http://suxlose.free.bg/Peytonsmet.gif
^Mim0zKa^
Сон4ееее тва на София е просто...ох незнам Съвър6еня4еско, и Божественярско и Уникалнярско и Невероятнярско...просто незнам....(усе6тате ли 4е сам на градус....хахах)
А Йори няма да казвам ни6то само 6те си ззмал4а!!!Мисля 4е великите творение се по4итат с мал4ание...или великите творци...само това 6те кажа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nasi
Ау хора страхотни работи сте направили!!! Браво!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Ето и от мен едно съвсем набързо направено:
IPB Image
James towel keeper
ЛЕЛЕ СТРАХОТНИ СА!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Наси - това ми пълни душата rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Аз днес експериментирах с корици на списания - нз как ми хрумна, но супер се кефя:

IPB Image
ludoto_tedi
много е сладка найстина!!
Jordan
Ааа Вили, супер оригинално е станало 3.gif 3.gif 3.gif
SuxLose?, много сладко гифче, наистина момента беше уникален rolleyes.gif
James towel keeper
10x happy.gif

Ето го и Чадддд rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

IPB Image
ludoto_tedi
ще очакваме на Хилари .... smile.gif и на Бетани заедно с Джеймс
Jordan
Аааа Вилиии, скри ми шапчицата с тея неща, наистина са супер страхотни и супер оригинални. Не знам как ти е хрумнало но идеята е много яка 4.gif
Това на ЧАД...нямам думи, божествено е wub.gif wub.gif wub.gif
ludoto_tedi
ето едни сладки разботи
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

IPB Image
IPB Image
IPB Image
scandalous_girl
Оооо,тези неща са просто невероятни!!! worthy.gif Толкова са хубави и смислени! Браво,Теди! Продължавай да ни радваш все така!
Nasi
QUOTE(James towel keeper @ Apr 15 2006, 03:23 PM) *

ЛЕЛЕ СТРАХОТНИ СА!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Наси - това ми пълни душата rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Аз днес експериментирах с корици на списания - нз как ми хрумна, но супер се кефя:

IPB Image

Amazing, Awesome!!!! 4.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Както винаги страхотни творения!!!!

Теди много са добри!!! Мерси 4.gif 4.gif 4.gif
girl_from_hell
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

ау много са хубави....
Jordan
вземам да получавам комплекси unsure.gif
Просто са невероятни rolleyes.gif
striikar
пирфектни са smile.gif
girl_from_hell
аз си гепих едното надявам се, че може
~Bruk~
Леле всички неща са невероятни 4.gif 3.gif worthy.gif 4.gif rolleyes.gif
^Mim0zKa^
Аууу Тединце....останах без думи smile.gifПросто терзи не6та са неввероятни както и вси4ки останали....мале,мале браво мили4ка smile.gifЕдна голяма целлуФка от мен 4.gif
ludoto_tedi
само да отучня че не са мой.... много щях да се радвам ако бяха.намерих ги много им се зарадвах и исках да ги сопделя с вас!!! smile.gif
^Mim0zKa^
Хахах карай мили4ка smile.gifцелуф4ицата пак си я има6 10.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.