Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
girl_from_hell
IPB Image

не съм ги правила аз, но ми харесаха и реших да ги сложа smile.gif
girl_from_hell
извинявам се че слагам 2 поста един след друг ама нещо се прецака горе

пак се прецакахаsad.gif защо стават на хикст4е
^Mim0zKa^
Насинце мили4ка наистина е станало разко6но smile.gifА Сон4е това на Пейт и Джейк са6то е много слади4ко ! 10.gif
Jordan
ааааа Насе, маниашко е станало 3.gif 3.gif 3.gif
А може ли да дадеш линкче към оригиналните фотоси? blush.gif
girl_from_hell
абе то хубаво ама май пак се прецакаха уффф
ludoto_tedi
Jordan ето линк към снимките на Нейли.нали тях искаше......сорка ако съм се объркала нещо
Mimi
QUOTE(Jordan @ Mar 26 2006, 11:22 AM) *

angel_mm отварящ PhotoBucket, правиш си регистрация и после си влизаш в акаунта и след това ще се оправушwink.gif
Мими, те снимките не са две, ами една, само че раздвоена 18.gif

Е се едно,тогава от къде е взела снимката. smile.gif
Nasi
аз направих и един банер:

IPB Image
~Bruk~
QUOTE(Mimi @ Mar 26 2006, 04:45 PM) *

QUOTE(Jordan @ Mar 26 2006, 11:22 AM) *

angel_mm отварящ PhotoBucket, правиш си регистрация и после си влизаш в акаунта и след това ще се оправушwink.gif
Мими, те снимките не са две, ами една, само че раздвоена 18.gif

Е се едно,тогава от къде е взела снимката. smile.gif

http://www.stunningsophiabush.net/gallery/...lbum=208&pos=37 - заповядай rolleyes.gif

Всички неща са чудесни!! Ниаистина много са готини 4.gif 4.gif 4.gif
Jordan
Ами понеже нямах какво да правя в час по практика и направих това 18.gif
IPB Image
Малко банални станаха тея неща ама ме кефи да си ги правя... blush.gif
zlat
вие ме изумявате smile.gif) яко...

Jordan можели да си го открадна smile.gif)
Jordan
абе вземай щом ти харесва 10.gif
zlat
ще го вмема smile.gif) хаха мерси
girl_from_hell
IPB Image

IPB Image

тука е пейтан е просто невероятна
IPB Image

IPB Image

ето го и моята любов
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

и моятая любимка
IPB Image

IPB Image
zlat
много яко... .... супер са сладурчета smile.gif

smile.gif Накрая да не се збием за Чадчо smile.gif) хаа базикам се
girl_from_hell
щом трябва ша се биеме smile.gif без бой не го давам

IPB Image
Jordan
ааааа много невероятни неща сте постнали 3.gif
Абе накрая вземам Чад и Хилъри и вие ще духате супата 18.gif
James towel keeper
СУПЕР са нещицата!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif Браво на вас!!!

Ето едно на София rolleyes.gif

IPB Image

+

Нейли

IPB Image
lp^girl
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

ето малко София biggrin.gif biggrin2.gif biggrin.gif biggrin2.gif
_HriS_TinA_
Лелелееее невероятни не6та сте постнали БРОВО хора велики стее worthy.gif worthy.gif

QUOTE(James towel keeper @ Mar 28 2006, 09:53 PM) *

IPB Image

Вилииии bigarmhug.gif разбива6 ме again 4.gif ...просто като го видях това банер4е на София останах с отворена устаа ...леле НАИСТИНА Е МНООООООГО КРОСИВО И ДОБРЕ ИЗМИСЛЕНО - А НАДПИС4ЕТО ПРОСТО Е 3.gif 4.gif 3.gif ....10х и продължавай да радва6 wink.gif

lp^girl тези които си постнала съ6то са стра6ноо готини ... biggrin2.gif
^Mim0zKa^
Суперрр,суперр,супер,супер,супер......просто думи нямам.....София...не,не тая жена е уникално красива...на всякаде просто ми зима ума и дума.....уникална е smile.gifА другите не6та са стра6но сладки и хубави бравоо мили4ки smile.gif
Jordan
wacko.gif Скрихте ми малката нощна шапчица с толкова много картинки blush.gif Страхотни са, невероятно красиви, страхотно направени...абе...давайте в същия дух 10.gif
fenka_lucas_i_brooke
ауууууууу сичко е великолепно!мерси многоооо
lp^girl
IPB Image
Jordan
много сладурско wub.gif wub.gif wub.gif
ето нещичко от мен
IPB Image
ludoto_tedi
мале кажи ми че мога да го открадна моля те!!!! smile.gif Йори
Jordan
естествено, че може. Аз не си ги правя за себе си- като ви харесват си ги вземайте happy.gif
eL
Незнам дали сте ги виждали тези нещица ... но ми седят на компа вече от съмати време ... близо готина tongue.gif Някои даже не съществуват като линкове затва ги качвам в Photobucket ... Защо го правя ? rolleyes.gif
Eми .. стигнах до извода че няма смисъл да се правя на егоистче и да си ги държа само за себе си happy.gif ... Всички заслужават внимание, пък и си ви обичам повечето bigarmhug.gif и мн ще ми липсвате (ххах повечето ... това да не се чете 18.gif 16.gif )...
По същество :

IPB Image
IPB Image IPB Image
IPB Image
IPB Image IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Броя го като компенсация, за тва че няма да мога да ви се радвам следващите 2 седмици, а ще си развявам четирибуквието във Франция angel_not.gif artist.gif

п.с. Йордански велико е т'ва последното ...the best както винаги ... мн добър замисъл 4.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 31 2006, 06:14 PM) *

..мн ще ми липсвате..

Аааааа Еллллллллллллл каква изненада 3.gif ..мислих 4е ве4е си офейкала wacko.gif ..много се радвам 4е не си 4.gif 4.gif 4.gif ...ами какво да кажа и ти много 6те ми липсва6 blush.gif , СТРАХОТНИ НЕ6ТИЦА си постнала rolleyes.gif - (типи4но в твой стил) - идвай си по-скорооо 18.gif 18.gif Хаахах не ЗаБаВлЯвАй Се и не ни мисли нас... biggrin2.gif

P.S- Jordan възхитително добро е това "Six billion people in the world..."
James towel keeper
БРАВО!!!! 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif Наистина всичко постнато до тук е страхотно!!! 4.gif 4.gif 4.gif

Аз днес направих няколко:

IPB Image

IPB Image

И вижте само това на Брук - опитвах едни уроци и ми трябваше опитно зайче, и понеже тази снимка беше по-големичка biggrin2.gif Да не си помислите нещо - просто пробвах!

IPB Image
ludoto_mimi
Ха! На онова с Лукас и Брук пише Sexual Healing 3.gif Има такава песен на Gavin DeGraw. rolleyes.gif

п.с. Ел, приятно прекарване. 10.gif
angel_mm
QUOTE(James towel keeper @ Mar 31 2006, 05:59 PM) *

И вижте само това на Брук - опитвах едни уроци и ми трябваше опитно зайче, и понеже тази снимка беше по-големичка biggrin2.gif Да не си помислите нещо - просто пробвах!
IPB Image

Ако ти трябват опитни зайчета имам Доста снимки на Пейтън, кажи и ще ти ги дам, но не прави Брук като Брандан Лии в Гарвана smile.gif

п.п. Все пак да си кажа че е станала добра
Не забравяй за снимките да ти ги пратя(за опитното зайче де)
James towel keeper
Хехе biggrin.gif И аз мислех с Пейтън но буквално нямах нейни снимки и ще е супер ако ми пратиш някои biggrin.gif - vio90@abv.bg - тенкс в адванс!

Ами наистина не исках да стане така, но трябваше да пробвам.... 18.gif
Loshka
QUOTE(Jordan @ Mar 30 2006, 08:16 PM) *

много сладурско wub.gif wub.gif wub.gif
ето нещичко от мен
IPB Image

Ай, ай! Страхотно е... Останаха ми очичките в него. 4.gif
Jordan
Такаам, по ред на номерата:
Ели, първо много се накефих на картинчиците и второ, изкарай си супер във Франция и хубаво да си оползотвориш ваканцията. Остави малко ОТН, той няма къде да избяга. Може Чад да е решил и той да се поразходи та да се видите 18.gif (в такъв случай много поздрави, кажи му, че ще му се обадя скоро 15.gif )
We will miss you shocking.gif
Всъщност аз пък си занасям моето четирибуквено малко по на юг към Пловдив, да видя що за животно е, така че и мен ме няма sad.gif sad.gif sad.gif

Хрис, благодаря ти, радвам се, че ти е харесало happy.gif happy.gif happy.gif
Вили, просто нямам думи. Скри ми шапчицата с тази картинка в розовото на Нейли wub.gif wub.gif wub.gif
А, опита с картинката на София е станал доста сполучлив. Аз скоро правих нещо подобно със снимка на една моя приятелка blush.gif
Мими, пак sexual thoughts се въртят в главата ти angel1.gif
Loshka, благодаря и на теб за хубавите думи walkman.gif

Амин
cannabis.gif
И тук да кажа, че следващия четвъртък в Хай Клуб ще има плакат на Чад и Хилари Дъф, който не е прочел в темата за новините
James towel keeper
Мерси хора blush.gif

Това ми стана страшно забавно!!! Май вече ми е хоби да загрозявам хората biggrin2.gif
Ето на Пейтън със една от снимките които Ангел ми прати за тази цел smile.gif

IPB Image
Nasi
Eли мерси много за банерчетат!!! Бупер са!!! Аз съм била във Франция и се надявам да си прекарш супер. 4.gif

Инче нали знаеш, че обожавам всичките ти работи. Супер са!!!! 4.gif 4.gif 4.gif

Jordan мисля си, че Пловдив ще ти хареса 4.gif
angel_mm
James towel keeper добре си я направил но аз знам че можеш още ВЯРВАМ В ТЕБ
lp^girl
IPB Image
James towel keeper
lp^girl не го приемай лично, банерчето е хубаво, но почти на всякъде ги правиш така че разширяваш телата.... wink.gif И всички изглеждат некви дебелаци на тях happy.gif
Иначи грефиката е хубава! 4.gif

Ангел, споко, мисля да продължавам да правя подобни неща, но не чак толкова мрачни! happy.gif
James towel keeper
smile.gif :

IPB Image
_HriS_TinA_
3.gif OMG 3.gif ....върхъъътт ееее ...Вили леле супер е просто тва банер4е на София и 4ад biggrin2.gif !!!!Продължавай все така ...аа бтв и преди6ните ти две бяха разко6ни ,особено тва на Нейли Copy of wub.gif (второто..розовото smile.gif ) ...хехех и тези вапвания на Брук и Пейтън бяха доста сполу4ливи wink.gif
Jordan
Браво Вили, БРАВО 3.gif Продължавай само така biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Ето нещо и от мен
IPB Image
_HriS_TinA_
Ааааааа shocking.gif ..,НеВеРоЯтНо се е полу4ило особено с това красиво синьо око над надписа Copy of wub.gif ..който бтв съ6то мн добре е измислен smile.gif !!
Jordan
ето и новото ми творение blush.gif
IPB Image
april^^
Еее Jordan, това наистина е amazing,adorable!То всички си знаем,че си цар в тази област,няма как да е лошо.Голямо мерси 4.gif
Btw малко са хората,които му се кефят с дълга косица и аз съм 1 от тях 15.gif
Jordan
мен си ме кефи всякак 15.gif
fenka_lucas_i_brooke
еее Йори кво мога само да кажа-Върха си!!!Браво!Много ме зарадва!Суперско е както винаги!
fenka_lucas_i_brooke
нямаше какво да правя и си поиграх за 5 мин не че е нещо кой знае какво ама реших да го постна blush.gif
http://ggbit.info/gallery/albums/userpics/11472/Image2.jpg
lp^girl
IPB Image
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.