Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
lp^girl
IPB Image

IPB Image
^Mim0zKa^
Вай,вай....колко ме радват не6тицата ви и вие...нямате представа!Браво...сладур4ета просто...страхотни стее wink.gifНАЙ ЯКИТЕ ФЕНОВЕЕЕ 4.gif worthy.gif 10.gif biggrin.gif
eL
lp^girl , ~Bruk~ , Вили вие сте велики бе хора ... Не мога да им се нарадвам. 3.gif
Както Йордански каза
скоро ще го препълня само с ФенАрт на ОТН
... И аз съм в същото положение ... превърнала съм се в колекционер на готини банерчета и тапетчета ... и нямам намерение да спирам изобщо тая си дейност ХАха 18.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Вижте какво направих 10.gif

IPB Image
^Mim0zKa^
Еееееее супер е мила!БрАВ0О0О smile.gif
James towel keeper
Experiments:

BROOCAS

IPB Image

NALEY

IPB Image
_HriS_TinA_
QUOTE(James towel keeper @ Mar 22 2006, 09:41 PM) *

Experiments:

3.gif 3.gif 3.gif Вили , както не веднъж съм казвала ОБИ4АМ твоите експерименти Copy of wub.gif ...!!! Този не прави изклиу4ение 10x стра6тно много пак wink.gif
Nasi
СТРАХОТНИ СА!!! 4.gif 4.gif 4.gif

Ето на това се вика неуспешен експеримент:
IPB Image
_HriS_TinA_
QUOTE(Nasi @ Mar 22 2006, 09:52 PM) *

Ето на това се вика неуспешен експеримент:

Ееее без такива това съ6то е сладурско и в никакъв слу4ай неуспе6но 4.gif Браво Наси wink.gif
girl_from_hell
хах каква физиономийка е напарвила хейли сладурана smile.gif
^Mim0zKa^
Аааа много ми харесват не6тицата бравво бе smile.gifХахах незнам за кой пат ве4е го казвам тва "браво" ама незнам как да изразя вазхи6тението си...те направо са страхотни работите ви smile.gifНа Нейли много ми харесват...стра6ни са ама Вили тва на Брукас е просто.....WOW.....невероиятно е!Ангел4е права си за физиономийката на Хейли....сладуранка smile.gif
Devil^Rose^^
Наси незнам по какво съдиш дали е неуспешен експериментът ти, но знам по какво трябва, а именно мнението на феновето и като такава мога да ти кажа само :На мен пък ми харесва .. и то много 10.gif happy.gif
fenka_lucas_i_brooke
James towel keeper
СУПЕР СА!БРаво!!!
pool^babygirl
Невероятни са
ludoto_tedi
мале Jordan това IPB Image 3.gif 4.gif е страхотно......ако на правиш същото но да пише Лейтън ще те обичам вечно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! worthy.gif blush.gif (обаче да е в розово)
ludoto_mimi
QUOTE(ludoto_tedi @ Mar 23 2006, 08:18 PM) *

(обаче да е в розово)

Ако го направиш в розово ще ти се подигравам вечно. 18.gif 18.gif
ludoto_tedi
защо?аз го моля да ми напр5ави на мен едно!
^Mim0zKa^
Мале.....Йори....тва е супер яко и хубаво.....просто нямам думи...само ти ги умей6 тея работи smile.gifМоже ли и аз да те помоля да скалапи6 едно такова надпис4е на Брукас....може да не е то4но са6тото...може да има и форевър...незнам.....и да е в лилави4ко smile.gif
П.С Много се надявам да не съм нахална..просто те помолих веднаж..и направи не6то страхотно затова те моля пак...обра6там се кам професионалистът smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Йори суперско е!
Nasi
Вижте какво намерих:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Jordan
Наси, много сладки картинчици blush.gif
Теди, Мария, ще направя нещо по въпроса.
ПП-Мимски, гледай си гущерчето и остави розовото на мира 15.gif
Така, ето подписчетата, които искахте. Направих и едно на Нейли ако някой иска happy.gif
надявам се да ви харесватsmile.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Amidala
Наистина са страхотнии ! worthy.gif worthy.gif
Браво Jordan ! ама мен най си ме кефи тва на One tree hill 4.gif
ludoto_tedi
Мале Jordan
обичам те многооооооооооооооооооооооооооооооо!!!!
^Mim0zKa^
Аааааааааааааааааааааааааа Йориииииииииии аз те опби4ам пове4ееееееееееее !!!!Малееее стра6енн си,бравооооооооооооооооооо невероятни са smile.gif)))))))))))))))))))))))))))))
girl_from_hell
хихихи чудесни са smile.gif) лейтън е толкова сладко мерси много smile.gif)
eL
ЙорданчОоу , направо те боготворя млади момко 8.gifВсичките са страхотни ... а това на Лейтън е направо приказно .. е малко ми бонбонясва, ама ще го преживея 10.gif 4.gif

п.с. новия ти имидж ... с т'ва синьото ме разби ... worthy.gif Суупер са ...
Jordan
благодаря на всички, радвам се, че са ви харесалиsmile.gif
Ели, да ти дам някоя икона с моя лик? 18.gif То не смао тва на Лейтън ами всичките станаха като бонбони-да ти се прииска да си засмучеш 18.gif А, и радвам се, че си забелязала новият ми имидж и ти е харесал rolleyes.gif blush.gif 3.gif
girl_from_hell
дай ниsmile.gif
RoXXy_
IPB Image

откраднах го!
ludoto_mimi
QUOTE(RoXXy_ @ Mar 25 2006, 12:32 AM) *

откраднах го!

Крадла. biggrin2.gif Обаче е много хубаво. happy.gif
Eli_Baby
Уоу Jordan много са хубави тия подписчета blush.gif Айде издаи тайната...с фотошопа ли ги правиш щото и аз искам да си направя няколко такива амааа.... Ааа и къв е тоя почерк rolleyes.gif и от каде си си го дръпнал...малиии много нахална взех да ставам ма кво да се праи biggrin2.gif
Jordan
ЦЪК , ЦЪК и ПАК ЦЪК за фонтове happy.gif
Иначе съм ги правил във Фотошоп wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
Йори айде и на мене да ми направиш нещо такова с Брукас че това вече са го взели!Иначе са СТРАХОТНИ!!!
Jordan
добреsmile.gif
ето едно на ОТН
IPB Image
girl_from_hell
ау колко са синички обожам синюто абе много са хубави
_HriS_TinA_
Олеее Jordan-4o много хубави подпис4ета си скроил ...направо велики ..хихихи бонбонестo-розови, лилави, сини - от вси4ко си има .. biggrin2.gif

П.С-и на мен много ми харесва новият ти стил някакво такова много разли4но...и на аварър4ето на Лукас 4ак си вкарал ефекти..вси4ко ми изглежда някакво стъклено и много добре измайсторено...хеххех продължавай все така wink.gif
Jordan
Хехе, благодаря ви, радвам се, че ви радвам blush.gif
Ето на Брукас подписчето
IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
Мерси Йорданчо!!!
James towel keeper
smile.gif :

IPB Image
Jordan
3.gif Aaaa, че сладко се е получило 3.gif Страшно blush.gif
Jordan
ето подписчето на Брукас, надявам се сега да удовлетворява Жаклинsmile.gif
IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
Йорданееее СУПЕР СИ!Мерси адски многоооооооооо!Много ти благодаря!
april^^
Страхотни нещица,Jordan smile.gif !Браво за подписчетата,луди са 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ти си наща ГОРДОСТ!!!
Jordan
ехе, чак пък гордост. просто като нямам какво да правя и си играя. май станах цяла фабрика 18.gif
angel_mm
Този аватар сам съм си го направил.Имам и няколко други дребни работи но не мога да си ги закача към мен някой може ли да ми каже как
Благодаря smile.gif
Mimi
QUOTE(~Bruk~ @ Mar 17 2006, 05:41 PM) *

ММ нещата са много сладурски smile.gif wink.gif Мм ето две мои, които преди време ги бях правила, като се опитвах разни неща wacko.gif Не се получиха много сполучливо, но ето ги все пак:

IPB Image

IPB Image

На този първия подпис, от къде си взела двете снимки на Чад и София?
Jordan
angel_mm отварящ PhotoBucket, правиш си регистрация и после си влизаш в акаунта и след това ще се оправушwink.gif
Мими, те снимките не са две, ами една, само че раздвоена 18.gif
Nasi
Йордане тези надписчета са много ефектни. Браво!!!! 4.gif 4.gif 4.gif

Инче банерчето е велико 4.gif 4.gif 4.gif

Аз направих нещо от новите снимки:
Ето го и в друг вариант:
Линк
IPB Image
_HriS_TinA_
Леле Наси радва6 4.gif - 4удесно са се полу4или и двата варианта... 3.gif просто са страхотни...БРАВО 1clap[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.