Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
eL
Аууу получих сърцебиене от толкова готини мнения wub.gif Сега почвам да благодаря на всички душички bigwink[1].gif по ред на номерата happy.gif :

Ехх,Ели Надмина ми всички представи с това! Наистина ,не мога да си отделя очите от него! Само така да ни радваш с Лейтън,имаш наистина голяяям талант

Мерси много april^^ Това с таланта ще го запомня и ще си го повтарям всеки път като започна да правя нещо icon_peace.gif

Aaa, никога не се отказвай, и на мен ми се е случвало ама с малко повече търпение и най-вече нерви всичко се оправя. Като не си в настроение просто не прави нищо.

Дам smile.gif Така си е Йордански ... аз и зат'ва го бавих толкова време ... ама си е зарибявка - почнеш ли, постоянно те гризе от вътре и ти идват супер много идеи наведнъж. tongue.gif
Аз сега готвя едно Лейтън клипче, дано имам времето и нервите да го направя до края на седмицата

Ихаа 3.gif ... намирисва ми на голям кеф тая седмица. С нетърпение го чакам ... само дано имаш повече свободно време да го завършиш, че каква играчка е, само ти си знай'ш wacko.gif biggrin.gif

Ели не не.......просто нямам думи да изразя какво мисля за това твое...мисля че можем да го наречем "произведение на изкуството " направо е невероятно,божествено,страхотно...не знам какво още да добавя,за да го опиша душко,не знам от къде ти идват тези идеи....но се надявам да не спират и да продължаваш да ни радваш нали знаеш,че си те обичкам

ХЕхе 3.gif Айде надухте ме вече отвсякъде. 0106[1].gif Много Благодаря Дени wub.gif : . Почувствах се като ей тва тука : artist.gif bounce.gif bigarmhug.gif

Дари ии миличка благодаря ти и на теб blush.gif ... А това за Лукас и мен го направих на шега, викам чакай да го постна да се побазикам със себе си .. ХАха 18.gif А то пък се хареса 16.gif Мерсиии (не помня в едно мнение досега да съм благодарила на толкоз народ ... 10x my people ... again 8.gif 4.gif
eL
QUOTE(Jordan @ Mar 12 2006, 03:57 PM) *

Ели и тъй и тъй си ходите с Чад що не вземете да се вземете 18.gif Оная неговата изгора не струва пред тебе, той като те види и wub.gif

HAhaha 18.gif Йордански, разби ме laugh.gif Да ... аз нямам нищо против. rolleyes.gif На драго сърце ще му се покажа ... е и не само т'ва, хах blush.gif смятам другото да си го спестя happy.gif . Ама после ще има да ме плюйте tongue.gif ... предпочитам да си останем само приятели bigwink[1].gif

п.с. Малее имам чувството че сама си пиша 10.gif ... поне да постна нещо де ...хах 18.gif :

IPB Image

IPB Image

Мърдащи 3.gif :

IPB Image

Нейтън и Хейли - тва е просто божественно

И 2 мн яки уолпейпъра :

Лукас и Брук

Лукас и Пейтън smile.gif
antongergana
Хей,нов съм в сайта,но съм фен на ОТН и съм направил няколко нещица,помъчих се да ги кача тук,но нещо не успявамsad.gifКажете как?
Mimeto
Ели просто нямам думи 3.gif всички неща който си направила са просто страхотни 4.gif де да можех и аз sad.gif Продължаваи в същия дух 2thum[1].gif
James towel keeper
Наистина са страхотни!!! 4.gif 4.gif 4.gif

Ето и нещо от мен - дойде ми нова идея, нещо необичайно, което никога не съм правила... то е специално за БРУКАС феновете - започнах с тях, защото много им се радвам напоследък... Иначе мисля, че това започва да ми става хоби, затова може би ще го направя и с другите двойки от сериала... Е ето го и моето произведение:

IPB Image
~Bruk~
Ели(нали нямаш против да ти казвам така? unsure.gif ) направо е страхотно наистина много ми хареса rolleyes.gif rolleyes.gif Наистина съперско е worthy.gif 3.gif

Ине, Уау супер се е получило 10.gif МНого е сладурско 4.gif 4.gif
eL
QUOTE(Mimeto @ Mar 12 2006, 07:32 PM) *

Ели просто нямам думи 3.gif всички неща който си направила са просто страхотни 4.gif де да можех и аз sad.gif Продължаваи в същия дух 2thum[1].gif

Мерси Мими 4.gif Не съм толкова добра ... още се уча, даже сега забелязах какви грешчици съм допуснала ама карай 16.gif След дъжд качулка blush.gif ... ще се науча, някой ден tongue.gif

Хей,нов съм в сайта,но съм фен на ОТН и съм направил няколко нещица,помъчих се да ги кача тук,но нещо не успявамКажете как?

Здрасти new fen biggrin2.gif Качи ги в галерията на форума ...

Ели(нали нямаш против да ти казвам така? ) направо е страхотно наистина много ми хареса Наистина съперско е

Благодаря ти много Нели . Махам Н-то и ставаш - Ели . happy.gif Вече ми писна да благодаря ама какво да правя rolleyes.gif ... Разбира се че можеш да ми викаш Ели biggrin.gif ... аз да си призная сега уж се правя на възпитана и благодаря на всички, пък повечето ги почнах без да ги познавам направо с малките имена. 16.gif biggrin2.gif
Вили мисля че няма нужда да те хваля ... твоите неща са повече от съвършенни wub.gif
Menna
QUOTE(rusi4kata^ @ Mar 12 2006, 02:14 PM) *

QUOTE(Menna @ Mar 12 2006, 12:45 PM) *

Та мисълта ми беше,че току виж скоро може и да направиш нещо по въпроса Ели&Чад rolleyes.gif biggrin2.gif

Че тя вече направи едно 10.gif къде пак си бляла,че не си го видяла 18.gif

Неведнъж съм казвала,че съм заплес 16.gif 16.gif
Хех,Ели снимката ти с Чад е великолепна 3.gif
Само имам забележка към него mad.gif като седи до такова сладко същество bigarmhug.gif можеше да се усмихне повече mad.gif 10.gif

Вече ми писна да благодаря ама какво да правя

Да не мина по-назад 10.gif ......мерси,мерси,мерси,мерси за всичките чудесни неща,които си постнала 3.gif 3.gif

Вили,страхотно е!За пореден път! 4.gif 4.gif 4.gif Продължавай в същия дух.....как си докарала косата на София само18.gif
Jordan
то не че съм направил кой знае какво, ама скоро научих едно уроче и докато му се нарадвам рреших да го използвам върху ОТН, та хванах Хилъри и ето какво направих:
IPB Image
На по-малка се вижда по-добре но си я има и на голям размер. Не е нищо особено, просто интересен ефект blush.gifМалко в устата е излязла все едно е лапнала слива ама подробности blush.gif blush.gif blush.gif
eL
QUOTE(Jordan @ Mar 12 2006, 09:18 PM) *

На по-малка се вижда по-добре но си я има и на голям размер. Не е нищо особено, просто интересен ефект blush.gifМалко в устата е излязла все едно е лапнала слива ама подробности blush.gif blush.gif blush.gif

ХАхахаха 18.gif Йордански ... егаси ефекта честно. happy.gif Прав си че в устата прилича на сбъчкана лелка ама като се приложи и на други обекти и с по-малко Opacity ... т.е. ти си знаеш де blush.gif Ще стане супер. 4.gif
Jordan
sad.gif абе не е от opacity-то...тя самата снимка е малко такава...ще пробвам аз след малко с някоя по-нормална blink.gif
eL
QUOTE(Jordan @ Mar 12 2006, 09:39 PM) *

sad.gif абе не е от opacity-то...тя самата снимка е малко такава...ще пробвам аз след малко с някоя по-нормална blink.gif

biggrin2.gif Окс. Аз научих 5,6 команди там ... и вече айде да коментирам. Хах happy.gif Постни го после да го видим, като избереш др. снимка де ... biggrin.gif
antongergana
Ето това направих аз.Изобразява двойнственоста на Брук и невероятния й чарsmile.gifIPB Image
James towel keeper
Даре - реси много! Да косата е така, защото използвах снимката с ангела и добавих просто лицето на Брук smile.gif

Йордане страхотно е това!!! 4.gif 4.gif 4.gif Много хубав ефект, можеш да го приложиш на някой надпис ONE TREE HILL! rolleyes.gif А сега въобще не познах Пейтън biggrin.gif Все едно е някоя актриса от миналото...

И това на Брук е много сладко! 4.gif 4.gif 4.gif
OTH_fenka
Правите наистина много готини неща. Сега се уча и аз а вие дерзайте напред. 2thum[1].gif
_HriS_TinA_
QUOTE(James towel keeper @ Mar 12 2006, 08:00 PM) *

IPB Image

!!!! shocking.gif OMG shocking.gif !!!!

8.gif .....Сууууперрр е !!!!!!!!!!!!!!!! Бравоооо Вили - жестоко е 4.gif 10.gif 4.gif .... 8.gif
~*Haley*~
Супер яки неща правите хора!!!Давайте все така...като не мога да правя поне да свалямsmile.gifа някой може ли да ми обясни как ги прави?
An4eTo
Ели каквото и да кажа ще е малко за това което правиш 4.gif Просто нямам думи страхотно е 13.gif Продължавай все така да ни радваш 2thum[1].gif

Наси и твойте са страхотни просто smile.gif особено на Нейли happy.gif

Вили въпреки че Брукас не е любимата ми двойка не мога да отрека че е просто СУПЕР icon_peace.gif

Всички неща който сте направили са просто страхотни 1clap[1].gif

Дано някой ден и аз се науча да правя biggrin2.gif
antongergana
http://store2.data.bg/vmastera/oth/fairy%20brook.jpg[/img]
По темата с ангелите,ето какво ми хрумна докато гледах прекрсаното произведение по-горе...
Jordan
ohmy.gif Ей, много хубавко се е получило това нещо wub.gif
antongergana
Първия път незнам дали се получи,затова пак качвам.
http://store2.data.bg/vmastera/oth/fairy+brook.jpg
Jordan
намерих нещо случайно в гугъл
IPB Image
eL
Йордански това го гледах преди 2 страници ... хмм да rolleyes.gif Жакито го беше постнала ...
ама си е супер 4.gif Много ме радва ... ако не се лъжа има още едно подобно wallpaper-че пак от тази фотосесия на 30 стр happy.gif
Jordan
емммм не знам, тя моята памет не е от най-трайните blush.gif
^Mim0zKa^
Еееее не,не,не...вие сте просто уникати..няма такива!!!Вместо да по4вам да мерсикам на все поотделно 6те кажа самоВЕЛИКИ СТЕ ПРОДАЛЖАВАЙТЕ НАПРЕД И НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ!Правите великолепни не6та!! 10.gif wink.gif 4.gif
Brooke
Ами аз съм доста начинаеща с Фотошопа и за сега нещата ми са доста обикновени,но все пак рещих да ги посна ,за да чуя мненията ви blush.gif

IPB Image

IPB Image

Еми това е засега.Имам още доста идеи,но все още не мога да ги осъществя. unsure.gif
^Mim0zKa^
Малеее 4е яки не6та си направила Brooke направо..запнях ! 3.gif Изоб6то не ми изглежда6 на на4инае6та.. smile.gifАууу особено това парвото...разко6..просто..само надпис4ето не ми харесвА....хаха по то4но какво зна4и smile.gifИ другите са супер...Брукас ФОРЕВЪР smile.gif
eL
И на мен много ми харесват Надя 3.gif 4.gif Първото е жестоко ... Продължавай все така и скоро ще ни изпревариш biggrin2.gif

п.с. и аз мн се измъчвам с този фотошоп ... все пак си заслужава, най-вече заради удоволствието да кажеш после : "Ето това е мое" 10.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Наде мерси много!Много са добри!Надявам се мога да си сложа второто за подпис-не че вече не съм blush.gif
Brooke
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 15 2006, 07:43 PM) *

Наде мерси много!Много са добри!Надявам се мога да си сложа второто за подпис-не че вече не съм blush.gif

Разбира се ,че можеш.Даже ще ми е много приятно! blush.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Мерси мила! blush.gif
Nasi
Страхотни са!!! 4.gif 4.gif 4.gif

Ето и едно мое творение:
IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
Оуууу Наси!Супер!Определено тези дни много твориш-и все прекрасни неща!
Nomad
IPB Image
Jordan
Яяяя тая седмица да не е седмицата на Брукас 18.gif Много хубавки неща сте направили скъпи мои, браво, браво biggrin2.gif
Номад(як ник biggrin2.gif ) мерсаж за картинката на Чад blush.gif Всичко негово е хубаво worthy.gif worthy.gif worthy.gif
(баси фанатичното звучи това обаче... blush.gif )
Nomad
danke sehr smile.gif
скалъпих го на бързо ,довечера с малко повече време ще измайсторя още нещичко,поздрави на всички!
Brooke
Ето и последното ми произведение за което не съм много сигурна още дали е довършено. rolleyes.gif
IPB Image
Jordan
хубаво е ама имаш правописна грешка! dry.gif
Brooke
Дам.Сега я видях и смятам да я поправя.Мерси за поправката. blush.gif
lp^girl
IPB Image
Jordan
днеска да не ми е тръгнало грешки да оправям... 10.gif
lp^girl ONCE THERE WAS, приказки не си ли чела..."Once upon a time there was..." dry.gif
lp^girl
QUOTE(Jordan @ Mar 16 2006, 08:05 PM) *

lp^girl ONCE THERE WAS, приказки не си ли чела..."Once upon a time there was..." dry.gif

there once was..., тва го видях в един англ. форум
ludoto_mimi
QUOTE(lp^girl @ Mar 16 2006, 08:48 PM) *

Ти ако им вярваш. Какво ли не съм виждала по чуждестранните форуми. Най-често си използват жаргони и т.н. wink.gif Слушай баткото.
lp^girl
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 16 2006, 09:05 PM) *

QUOTE(lp^girl @ Mar 16 2006, 08:48 PM) *

Ти ако им вярваш. Какво ли не съм виждала по чуждестранните форуми. Най-често си използват жаргони и т.н. wink.gif Слушай баткото.

готово поправих го biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
~Bruk~
ММ нещата са много сладурски smile.gif wink.gif Мм ето две мои, които преди време ги бях правила, като се опитвах разни неща wacko.gif Не се получиха много сполучливо, но ето ги все пак:

IPB Image

IPB Image
zlat
Браво хорица smile.gif Суперски неща сътвовявате ... 4.gif 36_1_55[1].gif
James towel keeper
Супер нещица сте постнали!!! 4.gif 4.gif 4.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Направих това за Хриси от форума тук smile.gif

IPB Image
Jordan
3.gif Aaaa хора, браво! 3.gif Пълните ми сърцето...але, аз си пазя всички картинки на компа, мисля, че скоро ще го препълня само с ФенАрт на ОТН unsure.gif
Нели, айде без излишни скромности, картинката е супер biggrin2.gif
Вили, браво biggrin.gif Давай в същия дух 4.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(James towel keeper @ Mar 17 2006, 06:51 PM) *

Супер нещица сте постнали!!! 4.gif 4.gif 4.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Направих това за Хриси от форума тук smile.gif

IPB Image

Вили - bigarmhug.gif мерси , мерси ... 1236.gif !!!!

Леле хора просто ме изумявате не6тицата които сте постнали са пове4е от върховниии 3.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.