Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
ludoto_tedi
Jordan много те обичам сериозно........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!не мога да спра да му се любувам убийствено ееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
An4eTo
Хейли много са готини wink.gif Балгодаря много 4.gif
Хейли
Радвам се че ви харесватwink.gifЕто още някои интересни неща biggrin.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
^Mim0zKa^
Ейй Йордан4о и двете с Тедка те помолихме на нея напрай на мене не... sad.gifУбидена сам ти!Хахахахахаха 6егуФкам се разбира се...но наистина те моля когато има6 не6то да скалапи6 едно Брукас банер4е...такова нежни4ко сас сар4ица,звезди4ки..ахах и да пи6е BruKas For3v3R ...мерси много и съжалявам ако нахалствам но при4ината поради която се обра6там кам теб е проста...ТИ СИ ЦАР НА БАНЕРИТЕ ...просто ги прайи6 перфектно..вси4китите ти не6та ме радват максимално много smile.gif
april^^
Eee Jordan какво да кажа 4.gif Невъзможно яко е това , направо се влюбих...и цитатчето... wub.gif Все така да ни радваш biggrin.gif
Jordan
ХОРА!ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ ПЛАКАТА НА ЧАД МАЙКЪЛ МЪРИ НА СТЕНАТА ЗАД МЕН МЕ РАЗБРА ПО-ДОБРЕ wacko.gif АЙДЕ МОЛЯ ВИ, ИМАЙТЕ МИЛОСТ КЪМ ФОРУМА И ПОТРЕБИТЕЛИТЕ МУ, КЪМ ТАКИВА ГОЛЕМИ КАРТИНКИ ПОСТВАЙТЕ ЛИНКОВЕ+КРАТКО ОПИСАНИЕ, ПРОСТО НЕ Е НУЖНО ДА СЕ СЛАГАТ ПО 10 СНИМКИ С РЕЗОЛЮЦИЯ 800х600 или 1024х768 И АНИМИРАНИ ТАКИВА, СТРАНИЦАТА СЕ ЗАТОРМОЗЯВА ИЗЛИШНО. АЗ КАТО Я ОТВОРЯ И ЗАПОЧВА ДА МИ ЗАЦЕПВА БРАУЗЪРА, АЙДЕ ПЛИЙЗ НАПРАВЕТЕ НЕЩО ПО ВЪПРОСА blush.gif
Ooops! blush.gif Миме, съжалявам ама някъде ми се е изплъзнало от акъла тоя Брукас, съжалявам... blush.gif
При първия удобен случай ще измисля нещо blush.gif blush.gif blush.gif
^Mim0zKa^
Мерси много Йордан4о smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Йорданчо суперско е!Браво!
eL
Ухааа biggrin2.gif много се радвам - завърших едно банерче, което правя вече от 3 часа и половина happy.gif Ето го :

IPB Image

4.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Суперско е Ели!Браво!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Jordan
Ето банерчето на Брукас, което обещах, направих го като това на Лейтън, дано да ви хареса blush.gif
IPB Image
DarkElf
Хей. Здравейте. Страхотни неща правите! Наистина прекрасни. Следя ги от доста време, но чак сега се регистрирах. Jordan, и Брукас и Лейтън банерчето е хубаво, но по-сладки са Пейтън и Лукас, каквото и да си говоримsmile.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Jordan @ Mar 8 2006, 10:14 PM) *

Ето банерчето на Брукас, което обещах, направих го като това на Лейтън, дано да ви хареса blush.gif
IPB Image

Аууу мерси Йорри(бтв може ли така да ти казвам неска го измислих мн е сладко и е близко до Йордан4о...smile.gifстра6но е мерси мн,мн то4но каквото исках smile.gif
eL
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 8 2006, 09:56 PM) *

Суперско е Ели!Браво!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Мерси Жаки, много се радвам че ти харесва blush.gif biggrin2.gif
Ето банерчето на Брукас, което обещах, направих го като това на Лейтън, дано да ви хареса

Йордански отново си the best просто ! 8.gif Много му се кефя, ама как да кажа ... първото е по-добро 10.gif и то не заради друго ами .... по-добре са съчетани цветовете ХАха 18.gif bigwink[1].gif

п.с. Йордански, това последното е за заблуда на противника happy.gif ... трябва да те хвана аз за един учител, че твойте неща наистина са великолепни rolleyes.gif 4.gif
Jordan
Ели, браво, колажчето е станало много хубавко. Радвам се, че ти е харесало банерчето...ама наистина, че цветовете на първото са по-хубави 18.gif
Мимз, радвам се, че ти хареса happy.gif Няма проблем да ми викаш какво искаш rolleyes.gif
zlat
Ели и Йорданчо продалжавайте все така...много им се радвам smile.gif
Прекрасни са .....
ludoto_tedi
Jordan(аз мн се кефя като те натичам така ...хихихиихих) моля те прави повече на Лейтън като си свободен защото вече ЛП феновете започнахме да се оттегчаваме вече.... smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Jordan @ Mar 8 2006, 10:14 PM) *

IPB Image

Е неееее ти просто ме разби!Това е страшно!Нямам думи!Просто е великолепно!Браво браво!!!
lp^girl
IPB Image
Menna
Jordan,you're the best!!! worthy.gif worthy.gif
Имах идея да направя нещо подобно,но както винаги ме домързя и затова слагам оригинала smile.gif

IPB Image
Jordan
Ммммм Даре, това нещо е страхотно rolleyes.gif Като цяло не е нищо особено но страшно много ми хареса blush.gif
Трябва да направя нещо с тоя цитат...все пак имам толкова време до следващата серия...
april^^
Menna, страхотно е worthy.gif
Nomad
и аз си мислех за нещо такова
БРАВО,допада ми адски много happy.gif
Jordan
Оххххх, измъчих се цял ден тука над една картинка, но, сътворих нещо много хубавко, поне така като си го гледам ми изглежда якичко, надявам се и на вас да ви хареса. Ето Уолпейпърчето ми вече и в 3 варианта:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
James towel keeper
Много хубави нещица!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Цитата наистина е супер!!! 10.gif 10.gif rolleyes.gif

Аз днес реших да пробвам нещо, и се получи малко оплескано:

IPB Image
Jordan
оплескано ама хубаво 4.gif
ludoto_mimi
Даре, много готино се е получило, наистина. 4.gif happy.gif biggrin2.gif
^Mim0zKa^
Уау,уау Йорри....за незнам кой пат ве4е ми доказва6 4е си царя тука на банер4ета ли 6те са аватар4ета...просто сяко едно уникално по себе си smile.gifТва е наистина е невероятно...ама наистина поздравявам те савсем искрено!Ли4но мен 3-ят вариан най ми харесва ....не 4е др не ми харесват просто най хубавото за мен от най хубавите smile.gif
_HriS_TinA_
Ел -сладко, 4естно казано и аз мога веднага в отговор да кажа едно гооолямо Ухааа-аа-а Мнооого е сполу4лово !!! wink.gif Напредва6 !!!

Вили - мили4ка, ти знае6 към тебе нямам никакви критики продължавай да радва6 4.gif ...даже скоро може да сиш/яуотещ поръ4ам не6то при теб подплатено със снимки ест ако не е мн нахално rolleyes.gif ...

Дани (ух сори тва е много лигаво нарицателно wacko.gif .... просто Jordan e някакво супер официално и абе незнам хахаха - Е тебе те оставих за най-накрая хахахахах 18.gif ...ами каквото исках да ти кажа те ве4е другите го казаха ...кво да си говорим майсторът си е майсор... 10.gif
James towel keeper
Хриси - много ти благодаря мила! 10.gif blush.gif rolleyes.gif Страхотна си.. винаги ми вдигаш настроението като направя нещо такова biggrin2.gif И разбира се че можеш да си поръчаш - за теб винаги! 10.gif 10.gif 10.gif
eL
Хрис мерси слънчо 4.gif Ти си една от сновните причини да продължавам напред и да не се отказвам wub.gif
Айде сега пак ще се изевявам blush.gif ... правих един уолпейпър ... около 1 седмица Хаха 16.gif и все не ми оставаше време да го завърша. Днес УСПЯХ happy.gif най-после ... имах всякакви идеи в главата си. Ленти ... колажи, дрън, дрън ... почнах да се вманиачавам вече 3.gif И накрая се получи нещо като постер на филм ... демек - реклама tongue.gif Предлагам ви да го видите ... хмм rolleyes.gif на мен ми харесва, ама сигурно щот' си е мое ... 20.gif
Надявам се да се е получило добре, защото много се старах blush.gif

понеже бях обещала да е за Лейтън фенчетата, като мен :

IPB Image
_HriS_TinA_
Само 6те направя така " 3.gif " и 6те покажа ей това :

IPB Image
eL
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Mar 11 2006, 08:15 PM) *

Само 6те направя така " 3.gif " и 6те покажа ей това :

IPB Image

blush.gif А аз ще добавя : I LOVE YOU Хрис wub.gif

п.с. мисля че знаеш колко МНооого ценя мнението ти bigarmhug.gif
_HriS_TinA_
1236.gif I LOVE YOU TOO!!! wub.gif bigarmhug.gif wub.gif

Хихихи тука стана малко латино сериал ...ноо какво пък няма да си кривим ду6и4ките 18.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ели вече ти казах-СТРАШНО Е!!!
fenka_lucas_i_brooke
вижте какво намерих

http://oth.ggbit.info/images/front.jpg

www.hilarie-burton.com/extra/wallpaper/01-800.jpg

www.hilarie-burton.com/extra/wallpaper/02-800.jpg]

www.hilarie-burton.com/extra/wallpaper/05-800.jpg

www.hilarie-burton.com/extra/wallpaper/06-800.jpg

Не става, защото сайта не позволява. Сори! Ще трябва да си копирате линковете ръчно!
Devil^Rose^^
10х fenka_lucas_i_brooke някои май вече сме ги виждали. А това на Хейли и Пейтън най-много ми хареса 4.gif На мен Х и П като приятелки повече ми харесват отколкото Х и Б smile.gif
^Mim0zKa^
Уаууууууууууу Ели......наистина ама наистина нямам думи така 4е просто 6те покажа ето това... 3.gif и 4е ти се worthy.gif !!Браво продалжавай в са6тия дух мила smile.gif
Jordan
две лесбийки във форума никога не са излишни 18.gif
Ели, тапетчето е НЕВЕРОЯТНО! Просто е едно такова много красивичко, страхотно е rolleyes.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Давай в същия дух blush.gif
eL
QUOTE(Jordan @ Mar 11 2006, 10:44 PM) *

Ели, тапетчето е НЕВЕРОЯТНО! Просто е едно такова много красивичко, страхотно е rolleyes.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Давай в същия дух blush.gif [/b]

Йордански много ти благодаря ... мъката беше докато наглася снимките на местата с лентата ... по едно време ми идваше да кажа нещо такова ... 19.gif и да зарежа всичко но щом ти харесва значи наистина съм се справила biggrin2.gif

Уаууууууууууу Ели......наистина ама наистина нямам думи така 4е просто 6те покажа ето това... и 4е ти се !!Браво продалжавай в са6тия дух мила

Ехх Мимс ... много ти благодаря ... 4.gif 4.gif Супер се кефя че ти е харесало ... bigarmhug.gif
april^^
Ехх,Ели 3.gif Надмина ми всички представи с това! worthy.gif Наистина ,не мога да си отделя очите от него! Само така да ни радваш с Лейтън,имаш наистина голяяям талант 4.gif
Jordan
QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 11 2006, 10:57 PM) *

Йордански много ти благодаря ... мъката беше докато наглася снимките на местата с лентата ... по едно време ми идваше да кажа нещо такова ... 19.gif и да зарежа всичко ...

Aaa, никога не се отказвай, и на мен ми се е случвало ама с малко повече търпение и най-вече нерви всичко се оправя. Като не си в настроение просто не прави нищо wink.gif
Нали знаеш, че за Лейтън феновете всякак картинка е ценна, давай в същия дух и ни изненадай с още нещо тая седмица rolleyes.gif blush.gif
Аз сега готвя едно Лейтън клипче, дано имам времето и нервите да го направя до края на седмицата rolleyes.gif
rusi4kata^
3.gif Ели 3.gif не не.......просто нямам думи да изразя какво мисля за това твое...мисля че можем да го наречем "произведение на изкуството " smile.gif направо е невероятно,божествено,страхотно...не знам какво още да добавя,за да го опиша wub.gif 20.gif душко,не знам от къде ти идват тези идеи....но се надявам да не спират и да продължаваш да ни радваш 59.gif нали знаеш,че си те обичкам bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Menna
И аз се присъединявам към горните мнения!!! 3.gif 3.gif
Ели,ти направо ме шашна!!!Страхотно нещо си направила worthy.gif worthy.gif
Да си призная нещо blush.gif понеже съм леко недоспала и първото,което видях като влязох тук беше снимката от десктопа на Хрис и понеже е по-мъничка и в първия момент си помислих,че това до Чад не е Хилъри,ами си си сложила твоя снимка 16.gif и с си викам "Уау" shocking.gif 3.gif това ще да е нещо страхотно и след това ококорих очи и видях Пейтън 18.gif 18.gif
Та мисълта ми беше,че току виж скоро може и да направиш нещо по въпроса Ели&Чад rolleyes.gif biggrin2.gif

Jordan,Вили,хех,отново хубави неща сте направили 4.gif 4.gif
rusi4kata^
QUOTE(Menna @ Mar 12 2006, 12:45 PM) *

Та мисълта ми беше,че току виж скоро може и да направиш нещо по въпроса Ели&Чад rolleyes.gif biggrin2.gif

Че тя вече направи едно 10.gif къде пак си бляла,че не си го видяла 18.gif 18.gif Ето го smile.gif :
IPB Image
^Mim0zKa^
Хахахаха много сладко е станало тва Ели и 4ад smile.gif
april^^
Аааа 3.gif Супер сладки сте ! Направо ти завидях rolleyes.gif 4.gif
Jordan
Ели и тъй и тъй си ходите с Чад що не вземете да се вземете 18.gif Оная неговата изгора не струва пред тебе, той като те види и wub.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.