Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
lp^girl
IPB Image
ludoto_tedi
много са якички(естествено не са мои):
IPB Image

IPB Image

IPB Image
_HriS_TinA_
QUOTE(James towel keeper @ Feb 25 2006, 05:21 PM) *

Страхотни подписи!!! 4.gif 4.gif 4.gif Мерси много! 4.gif 4.gif

Мен нещо ми дойде музата, свалих си нови фончета и четки и реших да експереминтирам... 16.gif
Естествено, както всички мои първи опити се получи - wacko.gif

IPB Image

Вили (може ли ве4е така да ти викам )...не ти давам пове4е да говори6 така за страхотното си твор4есто, на което бтв аз съм голям фен !!!!! 8.gif 8.gif 8.gif Страхотно не6то си сътворила адски кефиии 1clap[1].gif ...!

P.S.-Ако вси4ките ми експерименти бяха като твоите ...цена няма6е да имам 18.gif 18.gif wink.gif
zlat
Много яки нещица... много им се радвам
Ето нещо което днес си изобретих...само предупреждавам че не е нищо особедно и на нищо не прилича... начинаеща съм... 1.gif 7beshake[1].gif
не се смейте

и пак не се смейте
^Mim0zKa^
Хахахаха ей Злати ти 6егува6 ли се...страхотнии са...особено това на 4ад и София..мале адското!И на Пейтън много радва !Браво супер са ти не6тата!!!;)
Jordan
Ей, Злате, браво, добре си се справила, продължавай в същия дух 4.gif
James towel keeper
Христина искрено ти благодаря!!!! smile.gif Много мили думи, мила, супер си! 4.gif А разбира се че можеш да ми казваш Вили - аз също карам направо по има дано нямаш нищо против... blush.gif Наистина си много миличка rolleyes.gif

Йордан - БРАВОС!!! Много са готини, имат някакъв чар... нещо нежно... 4.gif rolleyes.gif 4.gif 4.gif

Ето едно на София - прочетох едно сайтче и я гримирах biggrin2.gif Сега вие не се смейте! huh.gif

IPB Image

ОРИГИНАЛА - IPB Image
Nasi
Браво на всички. Инче този номер с гримирането аз преди време(когато бях малка) го правих с химикали върху снимки от списания 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Jordan
QUOTE(Nasi @ Feb 27 2006, 09:59 PM) *

аз преди време(когато бях малка) го правих с химикали върху снимки от списания 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

еми вече навлязохме в 21ви век, трябва да еволюираме 18.gif
zlat
Мерси много ... ето още едничко

IPB Image
eL
Уааа worthy.gif Браво на всички ...Jordan, Вили , Zlat страхотни неща правите 2thum[1].gif ...
е мен ме нямаше близо една седмица, трябва да компенсирам с нещо липсата ми, така че вижте какво измислих преди малко rolleyes.gif ...
хех happy.gif не бъдете много критични, не съм веща в занаята все още ... но ваш'те неща ме вдъхновяват 8.gif така че go_team.gif 4.gif

IPB Image

blush.gif няма очудване 10.gif за всички Лейтоновци ...
ludoto_tedi
мале ....мисля че няма нужда да давам коментар но аз съм една ор най-огромните Leyton Фенове и тва е просто разкошно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile.gif
Jordan
Ооо Ели, айде бе душата ве4е се бяхе затъжили за тебе :biggrin2
Мерсаж за Лейтън картинката 3.gif
rusi4kata^
Направо ми сгрява душата като я гледам smile.gif Страхотна е 4.gif Лейтъновците сме на изчезване така че трябва да се подкрепяме 10.gif
eL
Ооо мерси мерси blush.gif това беше съвсем простичко ... хмм да не се изхвърлям и аз имам ехее още много докато достигна шедьоврите на Jоrdan 3.gif Btw вижте с какво се занимавах досега :

IPB Image

18.gif Аз и Чад ... ехх мечтии wub.gif
fenka_lucas_i_brooke
мммм много е сладко!Ако ми направиш и на мене едно такова много ще си те обичкам! blush.gif
eL
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 2 2006, 01:18 AM) *

мммм много е сладко!Ако ми направиш и на мене едно такова много ще си те обичкам! blush.gif

хех 4.gif ми то е малко сложничко да го натъкмиш така че да не си личи че е колаж, но нямам нищо против да ти измисля нещо, стига да имаш подходящи снимки 10.gif bigwink[1].gif
Jordan
Ах тиииии Ели, и не си казала, 4е се познаваш с Чад unsure.gif
SHAME ON YOU!!!!
Искам автограф(най-малко 3.gif )
rusi4kata^
QUOTE(Jordan @ Mar 2 2006, 06:36 AM) *

Само с един автограф ли ще се задоволиш бе 10.gif то като се почне с автографите после не се знае до къде ще се стигне 15.gif blush.gif
eL
QUOTE(Jordan @ Mar 2 2006, 06:36 AM) *

Ах тиииии Ели, и не си казала, 4е се познаваш с Чад unsure.gif
SHAME ON YOU!!!!

хаха happy.gif Нямаш проблеми Йордански ще му се обадя днеска, хем ще го питам как не го е срам да целува Пейтън в 16 епизод, като ходи с Брук пък всъщност обича мен 10.gif 18.gif
ludoto_mimi
[off]
QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 2 2006, 10:45 PM) *

... Йордански ...

Т'ва не е ли запазена марка само за мен? dry.gif rolleyes.gif
[/off]
eL
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 2 2006, 11:00 PM) *

[off]
QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 2 2006, 10:45 PM) *

... Йордански ...

Т'ва не е ли запазена марка само за мен? dry.gif rolleyes.gif
[/off]

[off]
хахах 18.gif Айде *стахме се на метеното ... 2sor[1].gif Мимски няма да го използвам повече, наистина е запазена марка само за теб 55.gif 11.gif ...
ludoto_mimi
*ludoto_mimi се хили доволно. 18.gif 18.gif

Няма проблеми бе, ползвай си го както искаш, твой лаф си е, Б1. 4.gif
Jordan
айде избийте се сега 18.gif
eL
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 2 2006, 11:17 PM) *

*ludoto_mimi се хили доволно. 18.gif 18.gif

Няма проблеми бе, ползвай си го както искаш, твой лаф си е, Б1. 4.gif

* Б1 доволно потърква с ръце 2039[1].gif

Това исках да чуя 4.gif Сега Б2 няма да се обиди на Б1 и всички ще са щастливи 5angel[1].gif
Nasi
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Nasi
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Това е засега, дано не съм прекалила rolleyes.gif
fenka_lucas_i_brooke
ееееее Наси мерси ама много мерси!Просто са страшни! 4.gif
RoXXy_
оле Наси супер са!
А аз открих едни...само дано не се повтарят...
IPB ImageIPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image

и тези 2 които ме разбиват от сякъде....
IPB Image
IPB Image
rusi4kata^
Малееее всички са страхотни worthy.gif страшно много ми харесват 3.gif мерсиииииииииииииииии 4.gif
^Mim0zKa^
Аааааааа Наси...окапаха ми о4ите бе мила......просто нямам думи наистина....БОЖЕСВТЕНЯРСКИ СА!!А roXxy твоите съ6то са страхотни !Браво бе хора..изумявате ме все пове4е и пове4е всеки ден smile.gif
Devil^Rose^^
Ееее тва е не човешко shocking.gif Няма и едно дето да не ми е харесало, добре де може би само едно happy.gif Просто къртят 4.gif страшни са 10х bigarmhug.gif
An4eTo
Наси страхотни са всичките smile.gif
Jordan
WOWWWWWWWW unsure.gif Кво прайте вие бе хора, направо ми смаяхте погледа с толкова много картинки, нямам думи направо unsure.gif
За всички Лейтън фенове, ето нещо, което направих днес, надявам се да ви хареса, лично аз много му се кефя blush.gif
IPB Image
^Mim0zKa^
Ееее не Jordan просто ...може да сам най върлата фенка тука на Брукас ама не мога да си изкривя ду6ата 4е тва е просто..невероятно ..много ми харесва наистина...такова едно...охх страхотно!!Браво !Много 6те се радвам ако направи6 и не6то такова за Брук и Лукас...не6то мани4ко но красиво за подпис4е да си го сложа!Сужалявам ако съм нахална но ако има6 желание и време 6те сам ти задължена smile.gif
П.С Ако може да има надпис4е кадето пи6е {BrUkaS For3v3R}......... мерси smile.gif
ludoto_tedi
Jordan това е просто ....wow.знам че веднъж вече ми направи едно банерче много му се накефих но мога ли да те помоля още едно на Лейтън от новия епизод и отдолу с думите и че тоий винаги я защитава и негвия отг и накрая с големи букви I LOVE YOU а снимките да се тези на който се гледакт мн следичко :

[img]http://img.photobucket.com/albums/v495/Jennifer06/wtetm064.jpg[img]
и там където се целуват и кудедто тя го гледа сладичко
eL
Златно наше Наси, страхотни нещица си сложила 4.gif 4.gif
Йордански нямам думи за банерчето ти 3.gif ... Лукас и Пейтън са Суупеер 8.gif Благодаря ти мнОого 11.gif
Направих едно на София, което според мен стана доста сполучливо, но все се чудя дали да го постна, защото все му намирах косури rolleyes.gif happy.gif Ето го :
(поствам и двата варианта, защото нз. кой ще ви хареса повече, лично аз си харесвам 2рия - повече се старах за него blush.gif ) biggrin2.gif

Преди (1ви вариянт) : IPB Image

Сега (2ри вариянт) : IPB Image
Jordan
10x all, радвам се, че ви е харесало. Ми аз като нямам какво да правя се ровя из разни сайтове за такива урочета, та това ми беше най-новото и реших да измайсторя нещо за моята слабост Лейтън, щото ми се стори много нежно-изглеждащо като тях двамцата blush.gif
Теди, дарлинг, дай тоя цитат моля те blush.gif Де ме караш сега да се ровя в серията, ще взема да сбъркам някоя дума че отиде всичко.... blink.gif wacko.gif unsure.gif
PS(Peyton Sawyer) Тва на Софи ме кефи, ама първото ми се вижда по-яко rolleyes.gif

Та значи днеска докато отварях с огромни мъки тая страница с картинките се сетих да ви предложа нещо, което би било доста полезно. Та значи днес ми отне 20 минути да заредя тая страница на форума щото имаше много картинки и то с голям размер, та мисълта ми беше като се постват мноооооого картинки да се дават просто линкове с кратко описание на картинката, просто става по-прилежно и страницата става доста по-лека. Само предложение, вие си решавате wink.gif
Nasi
QUOTE(Jordan @ Mar 6 2006, 09:56 PM) *

Та значи днеска докато отварях с огромни мъки тая страница с картинките се сетих да ви предложа нещо, което би било доста полезно. Та значи днес ми отне 20 минути да заредя тая страница на форума щото имаше много картинки и то с голям размер, та мисълта ми беше като се постват мноооооого картинки да се дават просто линкове с кратко описание на картинката, просто става по-прилежно и страницата става доста по-лека. Само предложение, вие си решавате wink.gif [/b]

И аз съм съгласна с това. На мен ми отне доста време да ги сложа като картинки, като линкове определено става по-лесно и по-бързо 4.gif

Стахотни работи сте сътворили 4.gif 4.gif 4.gif
Nomad
и мене ме влечат фотошопи и тем подобни ,ще се опитам да сътворя нещо скоро ,стига да има малко време
поздрав за всички в предишните страници ,невероятна работа !
zlat
Леле...браво браво на всички...много яки работки...елава smile.gif
ludoto_tedi
мерси много че отново ми правиш тази услуга. угаждаш ми smile.gif месри а цитата е

You're a l w a y s saving me
Somebody's got to.
If I say...
I Love You...right now, will you hold it against me?
rusi4kata^
Хора,нещата ви са просто...не знам как да кажа...НЕВЕРОЯТНИ 3.gif продължавайте в същия дух worthy.gif 4.gif
Jordan
Теди, ето какво направих, надявам се да ти хареса smile.gif
IPB Image
Хейли
Ето няколко неща на Нейтън и Хейли които намерихsmile.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Хейли
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Хейли
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
ludoto_mimi
Това Bittersweet Symphony е правено от някакъв супер-майстор... shocking.gif happy.gif
Amidala
Хораа наистина са страхотиии 3.gif супер мерси Хейли !! worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.