Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
fenka_lucas_i_brooke
ето още няколко календара!

IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
IPB Image
lp^girl
IPB Image

IPB Image
^Mim0zKa^
QUOTE(Eli_Baby @ Feb 16 2006, 10:55 PM) *

Ммм айде и аз да се изява с нещо...не са чак като на Jordan ама се пак сам още начинаеща rolleyes.gif от вчера де wink.gif
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Браво е мила!Супер са...даже веднага си взех едни4ко biggrin.gif
girl_from_hell
ау това с календарите е много добра идея smile.gif веднага си ги копих
Jordan
хммммм тея календари са страхотни ама ако ги имам на стената си в хартиен вид ще е грандиозно страхотно biggrin2.gif
ето още едно юзърбарче от мен biggrin.gif
IPB Image
Devil^Rose^^
QUOTE(Jordan @ Feb 18 2006, 11:49 AM) *

IPB Image

Ихааа, Jordan! Тва е много яко 4.gif 4.gif 4.gif Браво smile.gif
Ralna
Мерси суперски са 4.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Jordan @ Feb 18 2006, 11:49 AM) *

хммммм тея календари са страхотни ама ако ги имам на стената си в хартиен вид ще е грандиозно страхотно biggrin2.gif
IPB Image

Малеее суперско е!Браво Йордан4о smile.gifсупер не6та прави6 наистина smile.gif
Menna
Чудно,чудно!!! 3.gif
Календари,юзер-барчета,банери!!!Да им се не нарадва човек 4.gif 4.gif За пореден и пореден път-Благодарности и браво на вас! 10.gif

Ммм.....щях да забравя,намерих още едно мърдащо творение rolleyes.gif
IPB Image

ПС:В тази връзка-Инче,пробвах да намаля онази голямата снимка,но е адски размазана и нищо не става когато е с малки размери sad.gif
James towel keeper
Много ми харесва това на Ели и Пейтън!!! Мерси Даренце 10.gif 10.gif 10.gif

Ето едно мое... Не ми харесва особено, но го поствам happy.gif

IPB Image
Nasi
УАУ Инче това бенерче е велико 4.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Даре мерси много.
zlat
Браво, браво ... страхотни нещица smile.gif 4.gif
Jordan
Ааа Вили, да си имаме уважението ама това е страхотно. Моля, моля, ако твоите не са хубави моите също не саtongue.gif
PrincetonGirl
IPB Image
tova e za sveti valentin.sama sym go napravila i se nadqvam 4e 6te vi haresa.
^Mim0zKa^
QUOTE(PrincetonGirl @ Feb 20 2006, 12:02 AM) *

IPB Image
tova e za sveti valentin.sama sym go napravila i se nadqvam 4e 6te vi haresa.

супер е !Бравооо! 3.gif
Jordan
Ако беше и по-голямо щеше да е още по-добре. то така не се различават някой снимки ohmy.gif
rusi4kata^
Олеее,Даре,това на Пейт и Ели е божествено...просто съвършено 3.gif 8.gif 8.gif 8.gif
Jordan
Ееех, отдавна не се бях включвал тук. Скоро си изтеглих едни много хубаво уроци ца Photoshop та се вдъхнових и направих това, надявам се да ви хареса biggrin.gif
IPB Image
Nasi
Много е хубаво 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Какви са тези уроци, аз досега никога не съм използввала такива sad.gif
^Mim0zKa^
Ооо Йордан4о..супер е яко особено мн ме кефят тея буквите дето пи6е Лукас ...мн са яки!Абе 6то годе 4ад вси4ко ми харесва biggrin.gif
Jordan
бях си изтеглил от arenabg.com видео уроци.
Ето линк
IPB Image
Иначе уроци можеш да намериш и тук, аз лично го ползвам много често, има страхотни трикчета biggrin2.gif
Nasi
Мерси много 4.gif Ще си изтегля видеото, въпреки че става бавно smile.gif
zlat
Jordan тва е много якичко smile.gif

...а за урочетата и аз чета и експериментирам ама съм начинаеща, вчера ми дадоха една книжка с над 1000 страници...кофтито е че е на английски а аз съм много зле... тук има урочета на български ... smile.gif
James towel keeper
Благодаря на всички за линкчетата!!! Аз колко съм тъпа, нищо не чета, само се опитвам сама да измисля нещо и се чудя защо банерите ми са толкоз скучни 18.gif Ми то ето защо.... 18.gif

Йордан - Браво, мой човек това банерче на Люк е направо перфектно!!!! Мноооооогооооо му се радвам!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
RoXXy_
оле хора, може ли да ви помоля за нещо blush.gif
някой може ли да ми направи някаква картинка, където да го има надписа Оne Tree Hill -примерно този или подобен и да го има онова сърце.... wink.gif ама по-добре да е Black&White Image
ако някой се навие много ще съм му благодарна, много .... smile.gif
~Bruk~
Jordan- наистина е страхотно станало 4.gif 4.gif 3.gif rolleyes.gif А попринцип за урочетата- аз имам книга- и чета понякога, но не особено често wacko.gif
Jordan
Четене му е майката, иска време ама пък си заслужава.
RoXXy_ ще направя нещо по въпроса като имам време, ако някой не е направил преди мен biggrin2.gif
lp^girl
IPB Image
Devil^Rose^^
lp^girl ще може ли да постнеш картинката дете е между Кийт и Хейли и е под Карън и Деб wacko.gif biggrin2.gif
Jordan
ето едно голямо НИЩО от мен, голяма кльопаница е ама все пак да го видите... wacko.gif
IPB Image
Nasi
Jordan доста шаренко е станало, сигурно си опитвал нови ефекти. 4.gif

Ето и послидното ми творение. Ужасно е:
IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
Наси как ще е ужасноconfused.gif?!!!Мен много ми харесва!!! 4.gif
Jordan
Наси, картинчицата е станала много хубавка ама малко качеството на снимките накуцва.
Лична препоръка-малко повече контраст на снимките и малко Блър ефект и нещата ще се пооправят. Аз лично така правя с по-некачествените снимки wink.gif
Nasi
QUOTE(Jordan @ Feb 24 2006, 09:38 PM) *

Наси, картинчицата е станала много хубавка ама малко качеството на снимките накуцва.
Лична препоръка-малко повече контраст на снимките и малко Блър ефект и нещата ще се пооправят. Аз лично така правя с по-некачествените снимки wink.gif

мерси найстина качеството е зле. Вече ще знам как да оправям този проблем. smile.gif
ludoto_mimi
Jordan, нали знаеш, че най-големите мацаници стават шедьоври после, много пари струват. biggrin2.gif rolleyes.gif
Jordan
да взема да го нарисувам на някое платно, току виж съм направил състояние от такива неща 18.gif
~Bruk~
3.gif Jordan - лично на мен ми харесва много 4.gif Аз си падам по такива работи smile.gif 4.gif

Наси- може качетвото на снимките да не е супер, ама пък банера е готин 4.gif smile.gif
^Mim0zKa^
Аааа Йордан4о...пак ме изненадва6 много приятено!Супер яко е обожавам таки цапаници....супер е яко и е на Брукас все пак....ммм адското браво!
Jordan
Хехе, благодаря, честно казано не очаквах да го харесате, просто си кльопах един ден с четките и реших да го сейвна, и така...
Ето новото ми творение smile.gif
IPB Image
^Mim0zKa^
QUOTE(Jordan @ Feb 25 2006, 02:52 PM) *

Хехе, благодаря, честно казано не очаквах да го харесате, просто си кльопах един ден с четките и реших да го сейвна, и така...
Ето новото ми творение smile.gif
IPB Image

Мале...страхотно е просто нямам думи!А сега ето едно не6то което сам си нарисувала на ре4ника..хаха не е ни6то особено но на живо е по хубаво smile.gif
IPB Image
и едно дето го драснах онзи ден...мен ли4но не ми харесва за6тото е за мн барзо направено
IPB Image
Хейли
eto nqkolko koito namerih smile.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Хейли
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
lp^girl
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Feb 24 2006, 05:48 PM) *

lp^girl ще може ли да постнеш картинката дете е между Кийт и Хейли и е под Карън и Деб wacko.gif biggrin2.gif

IPB Image

ето, сори че чак сега ти я давам просто вчера нямах интернет
Хейли
Peitan i Jeik:)
IPB Image
IPB Image
bruk i lukas
IPB Image
James towel keeper
Страхотни подписи!!! 4.gif 4.gif 4.gif Мерси много! 4.gif 4.gif

Мен нещо ми дойде музата, свалих си нови фончета и четки и реших да експереминтирам... 16.gif
Естествено, както всички мои първи опити се получи - wacko.gif

IPB Image
~Bruk~
Jordan- суупер яко е станало - този текст супер яко е станал 4.gif 3.gif
^Mim0zKa^- на мен и двете рисунки ми харесват smile.gif А представям си ако не бяха набързо wacko.gif
Хейли- Мерси за подписчетата- много са готинки!
Инче- суупер яко е станало..яко като всички твои wink.gif

Eто едно, което аз направих..Всъщност,то не е нищо особено просто малко си поиграх с цветовете wacko.gif

IPB Image
ludoto_mimi
Мимозкееее... супер са, особено второто. biggrin2.gif
Я пробвай да направиш нещо набавно(обратното на набързо) да видим какво ще се получи 4.gif 4.gif
^Mim0zKa^
Хахаах радвам се 4е ви харесват наистина smile.gifАми Миме аз не мога много да рисувам но имам и хубави не6та...но ако се полу4и не6то яки4ко 6те го постна веднага 10.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.