Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
nadezhda_had
Рали,Диди ,Ита,Сус и Сиана мерси много на всички ,радвам се ,че ви харесват

Ита хубаво уолче ,браво
brooke_scott
Наде, мн са готини всички smile.gif
Gossip Girl
Диди, мерси и на теб!

Малко нови:
Аватари:
One Tree Hill 03x15{31x}

Банери:
One Tree Hill 03x15{3x}

Тук
Peyton___
Gossip Girl мн яки авчета и банери biggrin2.gif

МАлко и от мен smile.gif

susito
оле мале :О :О :О :О :О Пийт и Пейт...това е двойката за чиято раздяла ме е яд най-много :/ малеееее сичко свързано с тях ме развълнува толкова много smile.gif Жани отново супер авове,колоринга е изумителен smile.gif олееее ама то имало и банер на Пейт и Пийт..оле хора изумявате ме!Аз тука съм сигурно най-големия техен фен и така ме радвате с вашите творения *big puppy eyes*
SeMiNi

here
brooke_scott
Мони, както винаги перфектни аватари smile.gif))))))))
Bloody_Tears
Страхотни неща сте направили всички! Браво 4.gif
Ето нещо мое smile.gif

Вчера ме мързеше да ги кача biggrin.gif
nadezhda_had
Жани ,Ита и Мони прекрасни аватари

Миме супер уолове,вторият е много як
**Sophia**
Жани много сладки аватари..Бравос! biggrin2.gif `~
Мимс Браво за уолчетата rolleyes.gif

ето още аватари..този път са само на Брук! 10.gif..
rolleyes.gif click
brooke_scott
Цитат(**Sophia** @ Nov 5 2007, 15:33) *
rolleyes.gif click [/i]

хехе, добро решение 10.gif и още по-добро изпълнение 4.gif **Sophia** невеоятни аватари, ще си запазя пове4ето, a имаш коментче в LJ happy.gif
Brookie
Супер готини неща сте направили smile.gif worthy.gif запазвам си повечето biggrin2.gif rolleyes.gif blush.gif
susito
ее Вики супер са,Мимс втория си го харесвам многУ :Р от мен очаквайте голяяяяяямаааааа порция аватари,ама не скоро..хих..както и да е
`BruKas`
Викии супер авватариии!!малее просто няма как да опишаа колко са якиии !!бравоо ти наистина имаш талант smile.gifsmile.gifsmile.gif
♥Didito♥
Ита,Жани,Мони,Мимс страхотни неща,Вики тези аватари са невероятни blink.gif
Peyton___
Цитат(**Sophia** @ Nov 5 2007, 15:33) *
Жани много сладки аватари..Бравос! biggrin2.gif `~
Мимс Браво за уолчетата rolleyes.gif

rolleyes.gif click

Мн сласки иконки бравоооооооо

Eто новите ми авчета не са мн но все пак
ТyK
Bloody_Tears
Мерси на всички, радвам се, че са ви харесали smile.gif
Ето малко нови аватари => Цък
brooke_scott
Мимс, както винаги невероятни неща, най-мн ме кефят 1, 8 и 9(запазвам си ги)
Tedds
Леле нямам думи колко страхотни неща сте суътворили,омг браво на вас worthy.gif worthy.gif worthy.gif,няма да изреждам,ще пропусна някой,ама направо съм смаяна shocking.gif

Ето от мен две лолчета:

Peyton___
Мимс лелее мн ама мн ЯКИ иконки на Пейт 3.gif 3.gif 3.gif 3.gif 3.gif
susito
Мимс ко напрай ти,уе?Ааа веднага си сменям профила,няма как.Ита супер авчета...Теди аз ти казах-ба'ти яките лол-ове *поклон*
nadezhda_had
леллее страхотни неща сте направили всички

ето и нещичко от мен

оргинална снимка 1 оригинална снимка 2
brooke_scott
хах Наде, мн яко се е получило, ех колко сладки изглеждат заедно, абе тая София кво и се мотае с някви тъпи ами не се хване с Дженсън??? wink.gif
ladysunshine
Мимс, запазвам си 3 и 4 много са готини smile.gif
siska

nadezhda_had
Мерси Вера

ето ново

♥Didito♥
Ита,Мимс мн хубави неща,Теди невероятни уолове,особено първия blush.gif ,Наде много са хубави нещата със Софито и Дженсън,аз тайно си искам да се съберат,толкова са сладки заедно happy.gif
Jordan
Хахаха, Наде, супер оригинално това със Супернечъръл и Софито biggrin2.gif Браво! rolleyes.gif
brooke_scott
Наде, няма защо, а това новото е направо супер, ако го направиш в подходящ размер мисля да го ползвам за подпис(а може да нее същото и подобно върши работа), и ако нямаш нищо против де smile.gif
Tedds
Наде много яки са нещата worthy.gif Софито и Дженсън бахти яките ще са biggrin2.gif
Bloody_Tears
Мерси на всички за страхотните коментарчетa blush.gif bigarmhug.gif
Наде, страхотен банер worthy.gif
Ето две лолчета от мен smile.gif Този път са на Брукас smile.gif
(това въобще не ми харесва dry.gif )
brooke_scott
Мимс, мн са готини уоловете smile.gif осбено втория
ludoto_mimi
Драсни с някаква хоризонтална четка под краката им да ги покрие малко, защото така все едно са отрязани. rolleyes.gif
[dEs]
nadezhda_had твоето наистина е много хубаво. ССе едно са на една снимка. Иначе всички сте направили много яки нещо.
lantrix
Цитат(brooke_scott @ Oct 28 2007, 15:02) *
Цитат(lantrix @ Oct 28 2007, 00:09) *
Оле..всеки 2-ри прави аватари на Брук smile.gif Моля ви наблягайте и на другите иначе аватарите са добри продължавайте така ! smile.gif

нещо лошо ли е, че правим аватари на Брук, мен пък си ме кефи(а явно и мн др хора) да правя аватари на Брук и ще продължавам

Нищо лошо продължавайте smile.gif Може и да се научитите как става..

Просто казвам,че форума е на целия сериал а не "БРУК" нищо против София нямам,но все пак няма ли да е по интересно ако има разнообразие от всички актьори smile.gif

ПС: Последните няколко аватарчета на Лукас ме гордеят..

peace \/
susito
наистина Мимс,ако сложиш една четка под тях ще е по-добре smile.gif ама тея черно-белите така ме радват...ще зема и аз да напрая някфи такиа,ама ще са по-зле от твоите(разбираемо).Наде банера е със страхотна идея и още по-страхотно направен *поклон*
Gossip Girl
Иве, Сис, Наде, Вики, Диди, мерси! Радвам се, че ви харесват!
Всички сте направили жестоки неща. Няма да изброявам с риск да пропусна нещо яко.

Аватари:
Bethany Joy{14x}
Sophia Bush{2x}
Hilarie Burton{3x}
Danneel Harris{2x}
Sophia, Bevin & Danneel{1x}

Банер:
Sophia, Danneel, Hilarie{1x}

Тук
nadezhda_had
Жани супер са аватарите ,браво.
Миме първият уол е страхотен.
Мерси на всички ,че харесахте банерите
**Sophia**

happy_ring
Bloody_Tears
Мерси на всички bigarmhug.gif
Вики, аватарите са страхотни worthy.gif
Жани, страшно бързо напредваш, ставаш все по добра 4.gif Всичките аватари са страхотни worthy.gif
brooke_scott
**Sophia** мн готини аватари
SeMiNi

тукк
susito
иконки на Пейтън,иконки на Пейтън smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif запазвам сичко на Пейтън...а да,Мони,взимам 59
brooke_scott
Мони, както винаги суперски иконки smile.gif
Miss_Duff
Woww,хора,не съм влизала тук от няколко седмици,ако не се лъжа,за което съжалявам..Имаше тоолкова много страници за разглеждане!! ohmy.gif Страхотни неща сте направили всички!!И Сус,и Мони,и Мимс,и Жани(на която си позволявам да казвам така.. happy.gif wink.gif),и Теди..Въобще не претендирам,че изброявам всички,които са постнали толкова невероятни неща. smile.gif
Бих пуснала и нещо от мен,но честно казано напоследък не съм правила нищичко,свързано с Отх,..а само други неща,но надявам се следващият уикенд да мога да ви зарадвам,надявам се,с ново творчество ... tongue.gif
`BruKas`
ихааа колко хубави нещаа smile.gifsmile.gif
ladysunshine
Мони,просто са страхотни особено тези на Пейтън. Невероятни са worthy.gif
♥Didito♥
Браво на всички,невероятни неща blush.gif
**Sophia**

icons...
kalin4eto_
Ааааа браво!!!!!!!!! Страхотни неща сте направили!!!!!!!!! Супер!!!!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.