Уауу,днес цял ден ме няма и сега като влязох и видях мале нещата на всички ви са страхотни
nadezhda_had
Oct 22 2007, 22:58
Миме невероятни аватари ,разгледах целият ти LJ и всичко е невероятно.Браво!!
едно банерче от мен , за да се разпиша и аз с нещо
susito
Oct 22 2007, 23:21
олееееее Наде банера е просто невероятен,перфектен,замайващ....УАУ ама,ако може да ги правиш в подходящ за форума раздел-така ще може и потребителите да ползват банерите ти тук!Само предлагам Мимс уникални са нали знаеш?!
`BruKas`
Oct 23 2007, 13:07
много хубав банер браво ! иначе и на другите са ви хубави нещицата
ladysunshine
Oct 23 2007, 13:13
Леле...Абе хора, какво правите вие бе Няколко дни нямах нет и ся като влизам направо паднах. Страхотни неща сте направили. Просто не мога да изредя по имена, защото ще пропусна някой, но наистина пред творчеството ви
ее да беше по-малък 2-я банер..наистина е страхотен!Ине само той всички са супер!браво Рали Ита и твоите лол-чета са чудесни
brooke_scott
Oct 24 2007, 12:38
Цитат(susito @ Oct 24 2007, 12:32)
ее да беше по-малък 2-я банер..наистина е страхотен!Ине само той всички са супер!браво Рали Ита и твоите лол-чета са чудесни
да, и аз мисля, че вотрия е страхотен, но и другите са мн яки ето съвсем малка порция авчета от мен:
ALeX4e7y^
Oct 24 2007, 14:05
Оле хора много готини работи правите.Жалко че сега няма фотошоп,че да се включа и аззз..
ladysunshine
Oct 24 2007, 14:17
Цитат(susito @ Oct 24 2007, 11:32)
И аз се присъединявам. Просто страхотно е направен
brooke_d
Oct 24 2007, 16:40
Ммм и аз направих няколко...само не ми се смеите щотот още се уча така че...
susito
Oct 24 2007, 16:49
Люси(ако мога да те наричам така) много забавни авчета..освен последния ест,който си е доста тъжен!супер моменти си избрала и не мисля,че някой ще ти се смее!Вяра страхотни са както винаги...просто бликаш от идеи
brooke_scott
Oct 24 2007, 18:39
Цитат(susito @ Oct 24 2007, 17:49)
Люси(ако мога да те наричам така) много забавни авчета..освен последния ест,който си е доста тъжен!супер моменти си избрала и не мисля,че някой ще ти се смее!Вяра страхотни са както винаги...просто бликаш от идеи
eee мерси, Сус Люси (ако може) мн са ти готини, браво ето едни авчета, които са малко странни, но горе долу ми харесаха как станаха
susito
Oct 24 2007, 20:23
Вяра не са странни...това е един от най-разпорстранения(поне от това което аз съм видяла) вид авчета...страхотни са
Сус запазвам това -->>http://i122.photobucket.com/albums/o279/payton_sawyer/nab1.png
Много се радвам че са ви харесали,а аз си мислех че няма да ви харесат.Утре ако мога ще направя втория банер в по-малък размер и може би ще направя няколко на Хил и Чад.
Сусе,Наде,Вяра и Рали(може ли да ви наричам така,за вас съм Ния.. ),невероятни неща!
brooke_scott
Oct 25 2007, 12:29
мерси Сус, не знаех, а твойте са направо невероятни, ако може взимам това последното на Соф и Чад(май беше 32) Ния, мерси и на теб
susito
Oct 25 2007, 13:00
Запазвайте без да питате...само ако ще ползвате нещо един кредит,че е мое Радвам се,че ви харесват
сега имам една молба към професионалистите с фотошопа... значи искам един банер 500х300 горе-доло,отзад с някаква текстура и и ей тея снимчици 1,2,3,4,5,6,7,8. .Ако няма място за сичките може на ОТХ състава да сложите обща снимка(да не са тей поотделно).Трябва ми за Live Journal междодругото.Знам,че тука има много таланти и ще ми помогнете
Peyton___
Oct 25 2007, 13:21
Леле Люси Сташни сааа
rali4kata
Oct 25 2007, 13:35
Цитат(susito @ Oct 25 2007, 14:00)
Запазвайте без да питате...само ако ще ползвате нещо един кредит,че е мое Радвам се,че ви харесват
сега имам една молба към професионалистите с фотошопа... значи искам един банер 500х300 горе-доло,отзад с някаква текстура и и ей тея снимчици 1,2,3,4,5,6,7,8. .Ако няма място за сичките може на ОТХ състава да сложите обща снимка(да не са тей поотделно).Трябва ми за Live Journal междодругото.Знам,че тука има много таланти и ще ми помогнете
аз ще ти направя.Почвам го.
Edit:Дано ти харесва
ladysunshine
Oct 25 2007, 14:04
Сус, новите ти авчета страшно много ми харесват особено едно жълтичко с точки. Направо са невероятни
susito
Oct 25 2007, 14:44
Рали страхотно е и ти благодаря страшно много..само ако може да е без надпис...Сиана мерси много и на теб-радвам се,че ти харесват
nadezhda_had
Oct 25 2007, 15:09
Мерси на всички ,че харесвате банера на София
и искам да кажа на всички ,зада не пропусна някой ,че сте направили невероятни неща.Продължавайте в същия душ ,защотот вие сте тези дето поддържат темата.