Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
♥Didito♥
Уауу,днес цял ден ме няма и сега като влязох и видях мале нещата на всички ви са страхотни blush.gif
nadezhda_had
Миме невероятни аватари ,разгледах целият ти LJ и всичко е невероятно.Браво!! worthy.gif

едно банерче от мен , за да се разпиша и аз с нещо

susito
олееееее Наде банера е просто невероятен,перфектен,замайващ....УАУ ама,ако може да ги правиш в подходящ за форума раздел-така ще може и потребителите да ползват банерите ти тук!Само предлагам smile.gif
Мимс уникални са нали знаеш?!
`BruKas`
много хубав банер браво ! иначе и на другите са ви хубави нещицата smile.gif
ladysunshine
Леле...Абе хора, какво правите вие бе 18.gif Няколко дни нямах нет и ся като влизам направо паднах. Страхотни неща сте направили. Просто не мога да изредя по имена, защото ще пропусна някой, но наистина worthy.gif пред творчеството ви
Peyton___
Цитат(nadezhda_had @ Oct 21 2007, 00:18) *
два подписа ,които правих за Рали

лелее Наде мн са ЯКИ 3.gif
2ве УОЛЛЧЕТА от МЕН

KISSS
LOVE
rali4kata
Всичко е страхотно

3 подписа на Соф 500х300

+

susito
ее да беше по-малък 2-я банер..наистина е страхотен!Ине само той всички са супер!браво Рали smile.gif Ита и твоите лол-чета са чудесни smile.gif
brooke_scott
Цитат(susito @ Oct 24 2007, 12:32) *
ее да беше по-малък 2-я банер..наистина е страхотен!Ине само той всички са супер!браво Рали smile.gif Ита и твоите лол-чета са чудесни smile.gif

да, и аз мисля, че вотрия е страхотен, но и другите са мн яки biggrin2.gif
ето съвсем малка порция авчета от мен:

ALeX4e7y^
Оле хора много готини работи правите.Жалко че сега няма фотошоп,че да се включа и аззз.. sick1.gif blush.gif
ladysunshine
Цитат(susito @ Oct 24 2007, 11:32) *

И аз се присъединявам. Просто страхотно е направен worthy.gif
brooke_d
Ммм и аз направих няколко...само не ми се смеите щотот още се уча така че...

susito
Люси(ако мога да те наричам така) много забавни авчета..освен последния ест,който си е доста тъжен!супер моменти си избрала и не мисля,че някой ще ти се смее!Вяра страхотни са както винаги...просто бликаш от идеи smile.gif
brooke_scott
Цитат(susito @ Oct 24 2007, 17:49) *
Люси(ако мога да те наричам така) много забавни авчета..освен последния ест,който си е доста тъжен!супер моменти си избрала и не мисля,че някой ще ти се смее!Вяра страхотни са както винаги...просто бликаш от идеи smile.gif

eee мерси, Сус rolleyes.gif Люси (ако може) мн са ти готини, браво smile.gif
ето едни авчета, които са малко странни, но горе долу ми харесаха как станаха unsure.gif

susito
Вяра не са странни...това е един от най-разпорстранения(поне от това което аз съм видяла) вид авчета...страхотни са smile.gif

ето нов апорция от мен:

( [get in here] )

Критиките са желани
rali4kata
Сус запазвам това -->>http://i122.photobucket.com/albums/o279/payton_sawyer/nab1.png

Много се радвам че са ви харесали,а аз си мислех че няма да ви харесат.Утре ако мога ще направя втория банер в по-малък размер и може би ще направя няколко на Хил и Чад.

Всичко е мнго хубаво.Браво!Продължавайте все така biggrin.gif

Едит:Вземам и това http://i.data.bg/07/10/24/626823_orig.jpg
Miss_Duff
Сусе,Наде,Вяра и Рали(може ли да ви наричам така,за вас съм Ния.. smile.gif ),невероятни неща!
brooke_scott
мерси Сус, не знаех, а твойте са направо невероятни, ако може взимам това последното на Соф и Чад(май беше 32)
Ния, мерси и на теб biggrin2.gif
susito
Запазвайте без да питате...само ако ще ползвате нещо един кредит,че е мое smile.gif Радвам се,че ви харесват smile.gif

сега имам една молба към професионалистите с фотошопа... значи искам един банер 500х300 горе-доло,отзад с някаква текстура и и ей тея снимчици 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. .Ако няма място за сичките може на ОТХ състава да сложите обща снимка(да не са тей поотделно).Трябва ми за Live Journal междодругото.Знам,че тука има много таланти и ще ми помогнете smile.gif
Peyton___
Леле Люси Сташни сааа biggrin2.gif
rali4kata
Цитат(susito @ Oct 25 2007, 14:00) *
Запазвайте без да питате...само ако ще ползвате нещо един кредит,че е мое smile.gif Радвам се,че ви харесват smile.gif

сега имам една молба към професионалистите с фотошопа... значи искам един банер 500х300 горе-доло,отзад с някаква текстура и и ей тея снимчици 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. .Ако няма място за сичките може на ОТХ състава да сложите обща снимка(да не са тей поотделно).Трябва ми за Live Journal междодругото.Знам,че тука има много таланти и ще ми помогнете smile.gif

аз ще ти направя.Почвам го.

Edit:Дано ти харесва

ladysunshine
Сус, новите ти авчета страшно много ми харесват особено едно жълтичко с точки. Направо са невероятни
susito
Рали страхотно е и ти благодаря страшно много..само ако може да е без надпис...Сиана мерси много и на теб-радвам се,че ти харесват smile.gif
nadezhda_had
Мерси на всички ,че харесвате банера на София

и искам да кажа на всички ,зада не пропусна някой ,че сте направили невероятни неща.Продължавайте в същия душ ,защотот вие сте тези дето поддържат темата.
rali4kata
заповядай

SeMiNi
здрасти!ето и аватари от мен.. rolleyes.gif

всичко е тук.
nadezhda_had
Мони невероятни са ,браво
rali4kata
По малък размер на подписа на Соф

susito
Рали мерси много!
Bloody_Tears
Мони, аватарите ти са невероятни, like always smile.gif Браво! worthy.gif
**Sophia**
Монии мн хубави авчета..суперр саа
ето и от мен(

click..
ladysunshine
SeMiNi, страшни са worthy.gif Супер си добра в това, много ме кефят. Запазвам си тези на Кристен Бел
nadezhda_had
Вики феноменални аватари ,страхотни моменти си избрала
rali4kata
For meee

susito
Мони,Вики имате коментчета направо в журналите smile.gif иначе и тука да кажа-страхотни авчета!Ама все пак вие сте едни от най-добрите тук smile.gif
Bloody_Tears
Вики, страхотни аватарчета, браво worthy.gif
Ето малко новички от мен happy.gif

Още...
Последните на Софийка са от новия вид аватари. Май нещо не ми се получават много sad.gif
rali4kata
Хилари Бъртън

Edit:Едно уолче

уол4е
♥Didito♥
Понеже знам,че ще пропусна някой направили сте невероатни неща,нямам думи продължавайте все така worthy.gif
`BruKas`
супер стее всички!!
VeRonICa^^
Наистина вси4ко е страхотно 3.gif , БРАВО !!! 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif
brooke_scott
мн готини неща всички smile.gif
nadezhda_had
страхотни неща сте направили 3.gif 3.gif
Tedds
Страхотни неща правите всички няма да изреждам,защото ще пропусна някой но всички сте много талантливи.
worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Ето от мен аватарчета:

още....
Bethany
Супер са всичките ви неща ,мн сте добри!! worthy.gif worthy.gif 2thum[1].gif
няколко аватарчета на Софи!

brooke_scott
Теди, мн са хубави biggrin2.gif
♥Didito♥
Теди браво наистина са много хубави rolleyes.gif
susito
Мимс,теди,Рали дтрахотни неща..бая ще има да запазвам smile.gif
nadezhda_had
Теди супер са аватарчетата

две банерчета на Лейтън ,направих и в размер да могат да се слагат и тука

Tedds
Благодаря на всички,радвам се че ги харесвате smile.gif
lantrix
Оле..всеки 2-ри прави аватари на Брук smile.gif Моля ви наблягайте и на другите иначе аватарите са добри продължавайте така ! smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.