Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
Brooke
Miss_Duff,ако не ме лъжат познанията ми по английски ,на последния уолпейпър имаш грешка.Казва се :You're always saving me.Ако се заслушаш в репликите на Пейт или прегледаш английските субтитри ,ще го чуеш wink.gif
LockedHeart
Ей, страхотни уоулчета. Този на Чад е много добър. И останалите са хубави, но този някак си ми грабна окото. Вече ми е на десктопа... (като се има в предвид, че не обичам да си слагам уолове на Чад, щото се сещам за Лукас и ми идва на акъла да метна на някъде компа....)
Miss_Duff
Цитат(Brooke @ Oct 16 2007, 23:12) *
Miss_Duff,ако не ме лъжат познанията ми по английски ,на последния уолпейпър имаш грешка.Казва се :You're always saving me.Ако се заслушаш в репликите на Пейт или прегледаш английските субтитри ,ще го чуеш wink.gif

Впрочем и аз много се чудех за това,но накрая реших да е в сег.пр.,а не продължително,не знам..щом има always wacko.gif Мерси все пак,и аз си знаех,че това май не е така.. unsure.gif
П.П.Казвай ми Ния.
П.П.2.Диде,страхотни банери!
susito
олеее Ния тея уоло-ве са просто жистикулярни...3-я ми е на десктопа вече..велик е!Диде уроци по фотошоп даваш ли?Тия банери са уникални : )

П.П. и на мен ми е странно тфа със запазването..аз не питам и не казвам а направо ги запазвам!След време ако искам да ползвам нещо и си спомням автора му казвам : )
ladysunshine
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 16 2007, 21:53) *
Не може ли повече души да си запазват едно и също нещо? huh.gif

Ами след като на мен веднъж ми направиха забележка, останах с впечатлението че не може. Ама знам ли...То в такъв случай няма смисъл да си запазваме каквото и да било. Уточнете се веднъж завинаги, не всеки да казва различни неща mad.gif
ludoto_mimi
Цитат(ladysunshine @ Oct 17 2007, 13:45) *
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 16 2007, 21:53) *
Не може ли повече души да си запазват едно и също нещо? huh.gif

Ами след като на мен веднъж ми направиха забележка, останах с впечатлението че не може. Ама знам ли...То в такъв случай няма смисъл да си запазваме каквото и да било. Уточнете се веднъж завинаги, не всеки да казва различни неща mad.gif

Аз лично не виждам какъв е проблемът. Всеки запазва каквото му харесва. Един може да го ползва в този форум, друг във различен форум, за да не се повтарят.
Не знам кой ти е направил забележка, но ако съм била аз, не съм имала това предвид. Всеки може да си запазва каквото иска, стига като го използва да напише от кого е (както ти си написала в подписа си). smile.gif
ladysunshine
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 17 2007, 14:35) *
Не знам кой ти е направил забележка, но ако съм била аз, не съм имала това предвид.

Не бе, спокс не си била ти smile.gif
the_vampire
Страхотни аватари и уолпайпъри,ама някой може ли да ми обясни как се правят?С коя програма с т.н.?Обяснете ми на ЛС плссссс smile.gif
Peyton___
Miss_Duff,Диди,Теди,Ava страшни работи
бравоо

ето още и от мен

Пейт & Люк

brooke_scott
ей от кога не съм пускала нищо, не мога да се сетя даже blush.gif както и да е за 2 дена без нет ето кво напрайх, не са мн хубави, но не се сърдете, щото вече отвикнах да прая ОТХ иконки biggrin2.gif

ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Oct 18 2007, 15:37) *
ей от кога не съм пускала нищо, не мога да се сетя даже blush.gif както и да е за 2 дена без нет ето кво напрайх, не са мн хубави, но не се сърдете, щото вече отвикнах да прая ОТХ иконки biggrin2.gif

Хахахах Отвикнала тя 18.gif Много са ти хубави даже си вземам това
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 18 2007, 17:41) *
Цитат(brooke_scott @ Oct 18 2007, 15:37) *

Хахахах Отвикнала тя 18.gif Много са ти хубави даже си вземам това

ееее добре, радвам се че не е толкова зле колкото си мислех biggrin2.gif и мн се радвам, че ти харесаха С
rali4kata
Найстина авчетата са супер найстина

Е сега малко авчета от мен който не станаха както исках но ги пускам.

ava_89
Днес си направих едно Уол-че и аватар на София и искам да ги споделя с вас дали ще ви харесат smile.gif
Давам линкче тъйкато не знам как да го сложа да е по- малко тука biggrin.gif

http://i180.photobucket.com/albums/x209/av...per-sophia2.jpg
♥Didito♥
Вяра,Ита,Рали,ava страхотни неща smile.gif
**Sophia**

click..
dqvol4eto94
Супер са! Мерси =)
brooke_scott
**Sophia** мн са готини, ще си зпазя някои biggrin2.gif
`BruKas`
ехххаа много готини нещица справяте се страхоотноо smile.gif
nadezhda_had
Вики невероятни аватари
susito
страхотни неща сте направили сички...поздравления!

ето моите последни и мисля,че най-сполучливи авчета : )

[ the rest ]
♥Didito♥
Мале Сусии,вземам си ги,най-после нов подпис и аватар,страхотни са нямам думии worthy.gif worthy.gif worthy.gif ,наистина най-добрите досега shocking.gif.Вики много са хубави.
Peyton___
Цитат(**Sophia** @ Oct 19 2007, 12:56) *

Супер са
Леле Рали мн яки авчета mrgreen[1].gif
susito
оле Диди не нзаеш колко ме зарадва с този пост (хъг) :* :* избрала си едни от любимите ми авчета : )
Bloody_Tears
Сус, аватарчетата на велики, душко bigarmhug.gif Най-хубавите ти smile.gif Едно лолче слагам и си лягам, че мноу ми се спи вече smile.gif
brooke_scott
Сус, сериозно ти казвам това са най-яките аватари, които някога съм виждала worthy.gif worthy.gif worthy.gif ще си запазя някои, така че не се очудвай ако видиш твои на моя подпис biggrin2.gif и пак страхотни неща!!!
Tedds
Оле биже страхотни неща сте направили!
Сус омфг!Уникално яки автари,нечовешки яки са!
Вики твоите са също много сладурски както винаги.
Ита много са хубавки!
Мимс супер лол4е както винагии smile.gif

И сори ако съм пропуснала някой,всички неща са великолепни!
worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Ето от мен автарчета на Софито:

Това е от мен,дано еи харесат smile.gif
`BruKas`
взимам си 2,3,7,8,11,14,15,16 и 17 smile.gif нали се разбрахме теди smile.gif за новото ми подписче
Miss_Duff
Новият ми пост в LJ - тук!
[dEs]
Оле Теди много са яки. Е освен едно де. Ама то от снимката. Тцтц изпреварили са ме, а аз мислех да си поискам едно, две.
♥Didito♥
Тедии,мале страхотни са останах без думи,невероятнии,Ния незнам защо обаче нещо ентрито ти аватарите не се отварят huh.gif ,Мимс и твоя уол също не се отваря.
MoLlY
някой може ли да мо каже къде мога да си намеря скинове за winamp
♥Didito♥
Цитат(MoLlY @ Oct 20 2007, 20:34) *
някой може ли да мо каже къде мога да си намеря скинове за winamp

Има си тема в Мултимедия,ако търсиш скинове на ОТХ wink.gif
nadezhda_had
два подписа ,които правих за Рали

rali4kata
Много ми харесват.Второто ще го нося тук,а другото в другия форум.Мерси много.
susito
Теди страхотни са *поклон* Ния твоите също са невероятни...Наде перфектни както винаги smile.gif
N@det0
Много се извинявам,че забравих от на кой журнали сао взех това,но е разкошно. И ако може си го слагам smile.gif
**Sophia**

click..
susito
Викиии запазвам *поклон* невероятни са..особено колоринга ...УОУ

П.П.това на профила ти ти ли си?
Tedds
Диде радвам се че ти харесват.Вики нямам думи невероятни аватари!
И аз си направих LJ и сложих там последните си аватари,но може ли някой да ми обясни как да сложа три които най-много ми харесват и после другите..

А ето аватарчетата

...още....
[dEs]
Теди много ми харсеват, много са яки. Може ли това и това confused.gif

Теди мерси. bigarmhug.gif
Tedds
Деси,разбира се че може.Радвам се че ти харесват smile.gif
brooke_scott
**Sophia** мн са готини и подкрепям Сус - СТРАХОТЕН КАЛЪРИНГ!!! worthy.gif бтв ще си запазя някои wink.gif
**Sophia**
мерси на Сусито,Тедито и на brooke_scott(сори просто незнам името ти) emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif ..
П.С.да на профила съм аз.. happy.gif
brooke_scott
Цитат(**Sophia** @ Oct 21 2007, 22:08) *
мерси на Сусито,Тедито и на brooke_scott(сори просто незнам името ти) emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif ..
П.С.да на профила съм аз.. happy.gif

ами няма проблем, а името ми е Вяра
`BruKas`
теди ЛЖ-то ти е мн яко бравоо .всички аватари са супер !!
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(**Sophia** @ Oct 21 2007, 20:07) *

Сладур взимам си на брукито и си обновявам подписа
Много ти благодаря!!!
Bloody_Tears
Много хубави неща на всички. Браво! 4.gif
Ето малко аватари, че от отдавна не бях правила нищо smile.gif
ТуК
brooke_scott
Мимс, мн са ти готини, взимам си 5 biggrin2.gif
HiLaRy`DuFf{}
От доста време не съм влизала тук и преди малко реших да разгледам .. наистина останах с отворена уста shocking.gif biggrin2.gif Неверояни сте просто висчки ! .. Правите невероятни неща имате талант определено smile.gif ... продалжавайте все тка blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.