Miss_Duff,ако не ме лъжат познанията ми по английски ,на последния уолпейпър имаш грешка.Казва се :You're always saving me.Ако се заслушаш в репликите на Пейт или прегледаш английските субтитри ,ще го чуеш
LockedHeart
Oct 17 2007, 08:51
Ей, страхотни уоулчета. Този на Чад е много добър. И останалите са хубави, но този някак си ми грабна окото. Вече ми е на десктопа... (като се има в предвид, че не обичам да си слагам уолове на Чад, щото се сещам за Лукас и ми идва на акъла да метна на някъде компа....)
Miss_Duff
Oct 17 2007, 10:03
Цитат(Brooke @ Oct 16 2007, 23:12)
Miss_Duff,ако не ме лъжат познанията ми по английски ,на последния уолпейпър имаш грешка.Казва се :You're always saving me.Ако се заслушаш в репликите на Пейт или прегледаш английските субтитри ,ще го чуеш
Впрочем и аз много се чудех за това,но накрая реших да е в сег.пр.,а не продължително,не знам..щом има always Мерси все пак,и аз си знаех,че това май не е така.. П.П.Казвай ми Ния. П.П.2.Диде,страхотни банери!
susito
Oct 17 2007, 10:54
олеее Ния тея уоло-ве са просто жистикулярни...3-я ми е на десктопа вече..велик е!Диде уроци по фотошоп даваш ли?Тия банери са уникални : )
П.П. и на мен ми е странно тфа със запазването..аз не питам и не казвам а направо ги запазвам!След време ако искам да ползвам нещо и си спомням автора му казвам : )
ladysunshine
Oct 17 2007, 12:45
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 16 2007, 21:53)
Не може ли повече души да си запазват едно и също нещо?
Ами след като на мен веднъж ми направиха забележка, останах с впечатлението че не може. Ама знам ли...То в такъв случай няма смисъл да си запазваме каквото и да било. Уточнете се веднъж завинаги, не всеки да казва различни неща
ludoto_mimi
Oct 17 2007, 14:35
Цитат(ladysunshine @ Oct 17 2007, 13:45)
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 16 2007, 21:53)
Не може ли повече души да си запазват едно и също нещо?
Ами след като на мен веднъж ми направиха забележка, останах с впечатлението че не може. Ама знам ли...То в такъв случай няма смисъл да си запазваме каквото и да било. Уточнете се веднъж завинаги, не всеки да казва различни неща
Аз лично не виждам какъв е проблемът. Всеки запазва каквото му харесва. Един може да го ползва в този форум, друг във различен форум, за да не се повтарят. Не знам кой ти е направил забележка, но ако съм била аз, не съм имала това предвид. Всеки може да си запазва каквото иска, стига като го използва да напише от кого е (както ти си написала в подписа си).
ladysunshine
Oct 17 2007, 15:20
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 17 2007, 14:35)
Не знам кой ти е направил забележка, но ако съм била аз, не съм имала това предвид.
Не бе, спокс не си била ти
the_vampire
Oct 17 2007, 18:39
Страхотни аватари и уолпайпъри,ама някой може ли да ми обясни как се правят?С коя програма с т.н.?Обяснете ми на ЛС плссссс
ей от кога не съм пускала нищо, не мога да се сетя даже както и да е за 2 дена без нет ето кво напрайх, не са мн хубави, но не се сърдете, щото вече отвикнах да прая ОТХ иконки
ladysunshine
Oct 18 2007, 16:41
Цитат(brooke_scott @ Oct 18 2007, 15:37)
ей от кога не съм пускала нищо, не мога да се сетя даже както и да е за 2 дена без нет ето кво напрайх, не са мн хубави, но не се сърдете, щото вече отвикнах да прая ОТХ иконки
Хахахах Отвикнала тя Много са ти хубави даже си вземам това
brooke_scott
Oct 18 2007, 17:27
Цитат(ladysunshine @ Oct 18 2007, 17:41)
Цитат(brooke_scott @ Oct 18 2007, 15:37)
Хахахах Отвикнала тя Много са ти хубави даже си вземам това
ееее добре, радвам се че не е толкова зле колкото си мислех и мн се радвам, че ти харесаха С
rali4kata
Oct 18 2007, 19:09
Найстина авчетата са супер найстина
Е сега малко авчета от мен който не станаха както исках но ги пускам.
ava_89
Oct 18 2007, 23:03
Днес си направих едно Уол-че и аватар на София и искам да ги споделя с вас дали ще ви харесат Давам линкче тъйкато не знам как да го сложа да е по- малко тука
оле Диди не нзаеш колко ме зарадва с този пост (хъг) :* :* избрала си едни от любимите ми авчета : )
Bloody_Tears
Oct 20 2007, 01:49
Сус, аватарчетата на велики, душко Най-хубавите ти Едно лолче слагам и си лягам, че мноу ми се спи вече
brooke_scott
Oct 20 2007, 09:08
Сус, сериозно ти казвам това са най-яките аватари, които някога съм виждала ще си запазя някои, така че не се очудвай ако видиш твои на моя подпис и пак страхотни неща!!!
Tedds
Oct 20 2007, 15:13
Оле биже страхотни неща сте направили! Сус омфг!Уникално яки автари,нечовешки яки са! Вики твоите са също много сладурски както винаги. Ита много са хубавки! Мимс супер лол4е както винагии
И сори ако съм пропуснала някой,всички неща са великолепни!
Ето от мен автарчета на Софито:
Това е от мен,дано еи харесат
`BruKas`
Oct 20 2007, 15:16
взимам си 2,3,7,8,11,14,15,16 и 17 нали се разбрахме теди за новото ми подписче
Диде радвам се че ти харесват.Вики нямам думи невероятни аватари! И аз си направих LJ и сложих там последните си аватари,но може ли някой да ми обясни как да сложа три които най-много ми харесват и после другите..
Сладур взимам си на брукито и си обновявам подписа Много ти благодаря!!!
Bloody_Tears
Oct 22 2007, 14:45
Много хубави неща на всички. Браво! Ето малко аватари, че от отдавна не бях правила нищо ТуК
brooke_scott
Oct 22 2007, 15:47
Мимс, мн са ти готини, взимам си 5
HiLaRy`DuFf{}
Oct 22 2007, 21:18
От доста време не съм влизала тук и преди малко реших да разгледам .. наистина останах с отворена уста Неверояни сте просто висчки ! .. Правите невероятни неща имате талант определено ... продалжавайте все тка
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.