Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
LockedHeart
Суперски неща, на всички. Второто банерче на Нейли е страшно сладко. И авчетата на рисунките на Пейтън също много ме кефят. Браво.

Едит: Ест, че може да ми викаш Наде happy.gif
mimi_k5
Много хубави неща сте направили всички.Ето нещо малко от мен
rali4kata
Авчета,станаха ужасни-моля ви не се смейте.

Tedds
Глупости ужасни били много са си хубави даже smile.gifНия (ако мога да те нари4ам така).Нещата на Нейли са суперски,mimi_k5 интересен банер wink.gif
brooke_scott
mimi_k5, суперски банер - страхотна идея, само дето снимката на Брукас е малко тъмна, но пак си е мн як biggrin2.gif
♥Didito♥
Ния,страхотни са,Рали наистина мн сладки запазвам си 4-тия аватар,ако може smile.gif ,mimi_k5 хубав банер.
Peyton___
Наде,Miss_Duff мн сладки неща сте направили

малко аватари и от мен rolleyes.gif

susito
еее страхотни неща сте направили сички *поклон* ...аз имам толкова много идеи за авчета,ама ми се прецака фотошопа и не мога да си намеря същия :/ начи скоро не очаквайте авчета от мен sad.gif
brooke_d
Леле хора правите невероятни неща!!! Просто нямам думи...за съжаление аз нямам място на компа за такива програми и доста често си взимам от ваще надявам се да няма проблем smile.gif worthy.gif bigarmhug.gif
Bloody_Tears
Ето малко нови неща на Софийка smile.gif

И едно банерче (по-точно банерище 18.gif )
brooke_scott
Мимс, първото уоул4е е мн яко 4.gif
Tedds
Всички сте направили супер неща.Мимс мноу як банер.Уолчетата също са много яки smile.gif
♥Didito♥
Мимс страхотни неща worthy.gif ,Ита много хубави аватари.Ето нещица и от мен happy.gif
Уолпейпър на Нейтън и Хейли

аватари
ladysunshine
brooke_23, много хубаво уолче. И авчетата са много готини. Вземам си 1 и 2
Tedds
Диде както винаги страхотни неща,много хубави аватари а лол4ето е много готино
Та ето от мен 2 лол4ета:

brooke_scott
Диди, мн са сладки ав4етата взимам си това ----->
(а и това на Брук също)
Теди, мн готини уолове, супер са 4.gif
susito
Теди нали ти казах мнението си...едни от най-хубавите ти лол-4ета!Диде изкушавам се да си напрая брукас профил...неее няма,но ще сеи запазя почти сички авчета!Мимс-перфектно както винаги!
N@det0
brooke_23,Много хубави аватари ще взема 10-тото ако може smile.gif
♥Didito♥
Цитат(N@det0 @ Oct 15 2007, 11:29) *

Можеш да ме наричаш Диди,по име,ако може и аз да ти казвам Наде,разбирасе,че можеш да го вземеш,Сиана,ако няма проблем да те наричам така,ти също може да ме наричаш по име smile.gif .Благодаря на всички.Теди прекрасни неща worthy.gif worthy.gif
zuzito
Много сладки неща сте сътворили!БРАВО!!! 1clap[1].gif
**Sophia**

click..
ALeX4e7y^
Цитат(**Sophia** @ Oct 15 2007, 14:09) *

Айде бе хораа,някой да ми обясни как да си направя и аз такава страничка с аватари.За 3-ти път питам,а дано на 10-тия някой ми отговори unsure.gif

ПП. Вече получих отговор smile.gif
rali4kata
за мен

ladysunshine
Цитат(brooke_23 @ Oct 15 2007, 10:57) *
Цитат(N@det0 @ Oct 15 2007, 11:29) *

Можеш да ме наричаш Диди,по име,ако може и аз да ти казвам Наде,разбирасе,че можеш да го вземеш,Сиана,ако няма проблем да те наричам така,ти също може да ме наричаш по име smile.gif .Благодаря на всички.Теди прекрасни неща worthy.gif worthy.gif

Разбира се, че може да ми казваш по име smile.gif А и аз ще се радвам да ти казвам по име :Р
Tedds
Вики страхотни аватари!
Ето то мен целии 15 на Брукас biggrin.gif

♥Didito♥
OMG Тедии перфектни са,оо запазвам си всичките
Miss_Duff
Дидее,суперски аватари,както и уолчето!Много ми харесват!
Теди,и твоите уолове са страхотни!Да не говорим за Брукас аватарите! rolleyes.gif
Вики,твоите аватари са както винаги мноого готини!(особено тези на София/Брук)
*Започнах да ви наричам на малки имена,нали може? blush.gif *
Peyton___
Диди,Теди страшни нешица сте направили 3.gif

НАправих няколко авчета и едно профилче за феновете на Брук biggrin2.gif

VeRonICa^^
Всички сте направили страхотни неща shocking.gif
ALeX4e7y^
Ето ги ,според мен,най-хубавите ми аватари на София до сега smile.gif
brooke_scott
**Sophia** мн са готинки всички, запазвам си тези на Клеър и някой от ВМ biggrin2.gif
Теди, както винаги прекрасни авс
Brucas_Forever
Ей творци biggrin.gif може ли ви помоля нещо?Понеже виждач,че правите страхотни неща и може ли да направите няколко тъжни и няколко весели неща на Брукас или на двамата по отделно както ви е удобно?МЕРСИ МН и Извинявайте,че ви заангажирвам
Miss_Duff
Днес направих един уол на Пейт,Люк&Брук:

smile.gif
nadezhda_had
Miss_Duff страхотен уолпейпър
fai7h
Цитат(nadezhda_had @ Oct 15 2007, 22:43) *
Miss_Duff страхотен уолпейпър

подкрепям!!мн е хубав 4.gif 4.gif happy.gif
ava_89
Преди време си бях направила гифтчета и не бях влизала в тази тема, та ето ги, моля кажете си мнението tongue.gif

brooke_scott
ava_89 мн са яки, особено първите две rolleyes.gif
Tedds
Хей супер нещица сте направили всички,ava_89 много са готинкиsmile.gifНия супер лол4еsmile.gif Иии много се радвам че сте харесали аватарите..

Ето от мен две лолчета и един банер:
Лолчетата:

Банерчето:
Brucas_Forever
Страхотни неща сте направилиии 4.gif 4.gif 4.gif
ladysunshine
ava_89, йеее първото е страхотно wub.gif А с коя програмка ги правиш?
Miss_Duff
Няколко банера:

Теди,банера и уолчетата са страхотнии!! blush.gif
susito
олеее няма да изреждам по имена,щото ще пропусна някой..ама ще кажа,че съм изумена от банерите на Ния и авчетата на Викито *поклон* ..оле колко имам да запазваааам о.О очаквайте и от мен авчета довечера : )
ladysunshine
Miss_Duff, първия банер е много добър. Запазвам си го smile.gif
Сус, чакам твоите авчета с нетърпение :Р
LockedHeart
Лелеее. Един-два дена човек да не влезе и сте направили 3 страници. Браво - на всички. Авчетата особено много ми харесаха. Браво хора. ava_89 първата анимация на Чад от кой филм е?
ava_89
Цитат(LockedHeart @ Oct 16 2007, 18:26) *
ava_89 първата анимация на Чад от кой филм е?

Еми това е от сериала- "Кръгът на Доусън" (Dawson's Creek) Много е секси нали biggrin2.gif rolleyes.gif
Miss_Duff
Съжалявам,че днес вече трети път пиша в тази тема,но нещо ми е дошла музата.. mrgreen[1].gif
Та ето ги и уоловете,които току-що направих:
~Лукас/Чад

~Пейтън/Хилъри
вариант1

вариант2

~Лейтън

П.П.Сусе,ladysunshine,мерси много!
♥Didito♥
Теди,Ния,Ита,Вики,ava_89 просто невероятни неща smile.gif .Ето два банера от мен

rali4kata
всичко е страхотно

за мен

ladysunshine
Цитат(rali4kata @ Oct 16 2007, 21:09) *
всичко е страхотно

за мен

Вече е запазен (za men) :Р
--->
Цитат( @ Днес, 15:43)
Miss_Duff, първия банер е много добър. Запазвам си го
ludoto_mimi
Не може ли повече души да си запазват едно и също нещо? huh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.