Сусе,супер са ти уолчетата!.. Peyton__,много сладък уол. SeMiNi,[TeDuTo] ,страхотни неща правите! **Sophia**,много са ти яки аватарите!
Пускам част 2 от уоловете си: -този изобщо не се получи,както очаквах..
susito
Oct 9 2007, 15:48
Вики и това ентри е френдс онли :/ Мони писах ти коментче в журнала...Ния страхотни лолчета-продължавай да ни радваш ))
brooke_scott
Oct 9 2007, 15:48
Теди, първия уол е страхотен и другите ти неща са мн хубава, браво **Sophia** нещо не ми се отваря, ама може да е и заради моя нет, 4е днеска нещо се бъгва Miss_Duff първия е с-р як, а тоя на Брукас също е готин
LockedHeart
Oct 9 2007, 15:59
**Sophia** не ми отваря старницата.
susito - лола на Соф е супер сладък. Харесва ми.
Miss_Duff - първия и последния лол са много готинки.
Диде, *може ли да ти казвам така..ти ме наричай Ния,а не по ник.. *,суперски аватарчета.Много са готинки. В момента поствам новите си иконки в LJ.. www.ninsey.livejournal.com -- не знам как точно да отворя и да дам линк само към страницата с новите ми аватари,а не към целия LJ*ще може ли някой да ми обясни..? *
ludoto_mimi
Oct 9 2007, 22:22
Цитат(Miss_Duff @ Oct 9 2007, 22:58)
Диде, *може ли да ти казвам така..ти ме наричай Ния,а не по ник.. *,суперски аватарчета.Много са готинки. В момента поствам новите си иконки в LJ.. www.ninsey.livejournal.com -- не знам как точно да отворя и да дам линк само към страницата с новите ми аватари,а не към целия LJ*ще може ли някой да ми обясни..? *
Когато постнеш новите си неща имаш няколко опции - View this entry, Edit... Избираш View и то ти го отваря в нов прозорец, копираш адреса и готово.
Peyton___
Oct 9 2007, 22:27
Хора мн се радвам,че са Вий харесали и м/у др brooke_23 адски сладки авчета
♥Didito♥
Oct 9 2007, 22:32
Благодаря на вси4ки,Ния 4акам новите аватари,ако съдя по предишните ти неща,сигурна съм,4е и новите ще са страхотни ,Наде,нали може да ти казвам така,мн се радвам,4е ти харесват нащата на Брейтън,още една фенка ей ще станеме много ,Кате Ита може да ме нари4аш Диди
susito
Oct 10 2007, 08:21
Мимс невероятне лол...страхотен просто!Диде мерси..ай само на теб ти харесват авчетата ми ;( иначе и твоите са страхотни...Ив сладки са сички авчета.....и сегаа Вики-уникални са всичките ти неща(като видях Пийт и Зак ис е разтопих напрау..запазвам ги) и тези на брук ще си запазя...а и те добавям в приятели : ))))))
П.П.знам,че в темата за графични уроци никой няма да ми помогне затова си позволявам да попитам тук(тая тема поне я псоещават доста хора ив се някой може би ще ми помогне)!Значи свалих си ето такива текстури и искам да ги сложа в/у снимката,че да стане така ,ама не знам как!Пробвах с нов лейър,ама не....хелп
`BruKas`
Oct 10 2007, 09:14
мн готини неща сте направили сички бравоо
Tedds
Oct 10 2007, 11:27
Много хубави неща сте направили всички. Сус аватар4етата са страхотни,идеални са просто Ита и твоите са супер. Диде мноого са готинки много си добра
Miss_Duff
Oct 10 2007, 12:18
Цитат(susito @ Oct 10 2007, 09:21)
П.П.знам,че в темата за графични уроци никой няма да ми помогне затова си позволявам да попитам тук(тая тема поне я псоещават доста хора ив се някой може би ще ми помогне)!Значи свалих си ето такива текстури и искам да ги сложа в/у снимката,че да стане така ,ама не знам как!Пробвах с нов лейър,ама не....хелп
Сусе,не знам дали ще ти помогна,обаче пробвах да направя ав с тази текстура(не знам дали това си имала в предвид,но моето така се получи ) Значи..отваряш аватара и текстурата,слагаш я на нов слой върху авчето и сменяш сливането както намериш за добре - при мен е на Screen. Ето го и въпросният ми ав: Дано съм ти помогнала....
ludoto_mimi
Oct 10 2007, 13:09
Цитат(Miss_Duff @ Oct 10 2007, 13:18)
Цитат(susito @ Oct 10 2007, 09:21)
Също така можеш и да добавиш нови цветни лейъри (слоеве) отгоре, както и да промениш някои цветови настройки, за да се получи това на аватара, който си дала.
brooke_scott
Oct 10 2007, 19:10
**Sophia**, невероятни аватари, ще си запазя доста Диде, и товйте нямат равни, и от теб ще си сейвна някои
Може ли на този аватар да махнеш само надписа 'Брук и Пейтън' и ще си го взема
Ето го аватара
LockedHeart
Oct 12 2007, 00:08
Наде, страхотни неща. Взимам от третия ред всичките на Пейтън.
`BruKas`
Oct 12 2007, 12:55
мн готини неща браво
ladysunshine
Oct 12 2007, 13:09
Наде, супер са. Аз си взимам последните 2
nadezhda_had
Oct 12 2007, 13:43
QUOTE(ladysunshine @ Oct 12 2007, 14:09)
Наде, супер са. Аз си взимам последните 2
Виж подписа на Рали и виж кои тя си е запазила ,ако ни ги е тя или някой по-нагоре да е писал са свободни
Miss_Duff
Oct 12 2007, 13:50
Наде *и двете Надета.. (btw,нали може така да ви казвам?)*,суперски аватари!! Днес направих два комплекта на Нейли от една тяхна много сладка фотосесия: + + Но мисля,че станаха някак си..кичозни.