Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
LockedHeart
Хора, просто ме изумихте. Всички неща са страхотни. Наистина, в момента не лицемернича, а го мисля напълно искрено.

rali4kata
за мен

Всичко е супер,продължавайте все така.
susito
последните ми 2 лол-а
София
Лейтън/Брук

Теди страхотни лол-4ета
**Sophia**
ето аватари... biggrin2.gif

clickk
Miss_Duff
Сусе,супер са ти уолчетата!.. smile.gif
Peyton__,много сладък уол.
SeMiNi,[TeDuTo] ,страхотни неща правите!
**Sophia**,много са ти яки аватарите! blush.gif

Пускам част 2 от уоловете си:

-този изобщо не се получи,както очаквах.. unsure.gif

susito
Вики и това ентри е френдс онли :/ Мони писах ти коментче в журнала...Ния страхотни лолчета-продължавай да ни радваш smile.gif))
brooke_scott
Теди, първия уол е страхотен и другите ти неща са мн хубава, браво smile.gif
**Sophia** нещо не ми се отваря, ама може да е и заради моя нет, 4е днеска нещо се бъгва sad.gif
Miss_Duff първия е с-р як, а тоя на Брукас също е готин wink.gif
LockedHeart
**Sophia** не ми отваря старницата.

susito - лола на Соф е супер сладък. Харесва ми.

Miss_Duff - първия и последния лол са много готинки.

Браво хорааа. страхотни неща
susito
ето и от мен авчета

...more...
Bloody_Tears
Много хубави неща на всички. Ето едно лолче на Брукас от вчера:
Peyton___
Miss_Duff Мерси -готини уолчета
а SeMiNi найстина мн яки авчета 4.gif

Още една порция от мой работи

KISS

LockedHeart
Всички авчета са страхотни. Браво.

Bloody_Tears - готин лол, само че нещо ефекта на задната снимка не ми се връзва с цялосното излъчване.

Peyton___ - ти си знаеш, че много ти и харесвам нещата. И този път не правиш изключение. rolleyes.gif

brooke_scott
Mимс, невероятен уол, веднага го сейвнах wink.gif
ladysunshine
Мимс, последния ти уол е страхотен
Peyton___, много готини аватарчета на Лейтън си направила. Ще си запазя някой smile.gif
**Sophia**
`опитайте така`
click
♥Didito♥
Mони,Сус,Вики,Miss_Duff,Ита,невероятни нещаа worthy.gif ,Мимс наистина уола е невероятен smile.gif
Ето ав4ета и от мен.

fenka_lucas_i_brooke
Много са хубави всичките браво на вас!!!

взимам го нали може
♥Didito♥
Естествено,4е може smile.gif
LockedHeart
Брейтън за мен - не пип, че пляс mrgreen[1].gif Запазвсам също и този
VeRonICa^^
Peyton___ много са хубави,БРАВО 4.gif
Браво Диде 13.gif , страхотни са 3.gif !!!
Взимам няколко happy.gif : тази 1 тази 2 тази 3 тази 4 тази 5 и тази последна 6
Miss_Duff
Диде, *може ли да ти казвам така..ти ме наричай Ния,а не по ник.. smile.gif*,суперски аватарчета.Много са готинки.
В момента поствам новите си иконки в LJ.. www.ninsey.livejournal.com -- не знам как точно да отворя и да дам линк само към страницата с новите ми аватари,а не към целия LJ*ще може ли някой да ми обясни..? blush.gif *
ludoto_mimi
Цитат(Miss_Duff @ Oct 9 2007, 22:58) *
Диде, *може ли да ти казвам така..ти ме наричай Ния,а не по ник.. smile.gif*,суперски аватарчета.Много са готинки.
В момента поствам новите си иконки в LJ.. www.ninsey.livejournal.com -- не знам как точно да отворя и да дам линк само към страницата с новите ми аватари,а не към целия LJ*ще може ли някой да ми обясни..? blush.gif *

Когато постнеш новите си неща имаш няколко опции - View this entry, Edit... Избираш View и то ти го отваря в нов прозорец, копираш адреса и готово.
Peyton___
Хора мн се радвам,че са Вий харесали
и м/у др brooke_23 адски сладки авчета 3.gif
♥Didito♥
Благодаря на вси4ки,Ния 4акам новите аватари,ако съдя по предишните ти неща,сигурна съм,4е и новите ще са страхотни happy.gif ,Наде,нали може да ти казвам така,мн се радвам,4е ти харесват нащата на Брейтън,още една фенка ей ще станеме много biggrin2.gif ,Кате bigarmhug.gifИта може да ме нари4аш Диди smile.gif
susito
Мимс невероятне лол...страхотен просто!Диде мерси..ай само на теб ти харесват авчетата ми ;( иначе и твоите са страхотни...Ив сладки са сички авчета.....и сегаа Вики-уникални са всичките ти неща(като видях Пийт и Зак ис е разтопих напрау..запазвам ги) и тези на брук ще си запазя...а и те добавям в приятели : ))))))

П.П.знам,че в темата за графични уроци никой няма да ми помогне затова си позволявам да попитам тук(тая тема поне я псоещават доста хора ив се някой може би ще ми помогне)!Значи свалих си ето такива текстури и искам да ги сложа в/у снимката,че да стане така ,ама не знам как!Пробвах с нов лейър,ама не....хелп sad.gif
`BruKas`
мн готини неща сте направили сички бравоо
Tedds
Много хубави неща сте направили всички.
Сус аватар4етата са страхотни,идеални са просто smile.gif
Ита и твоите са супер.
Диде мноого са готинки много си добра smile.gif
Miss_Duff
Цитат(susito @ Oct 10 2007, 09:21) *
П.П.знам,че в темата за графични уроци никой няма да ми помогне затова си позволявам да попитам тук(тая тема поне я псоещават доста хора ив се някой може би ще ми помогне)!Значи свалих си ето такива текстури и искам да ги сложа в/у снимката,че да стане така ,ама не знам как!Пробвах с нов лейър,ама не....хелп sad.gif

Сусе,не знам дали ще ти помогна,обаче пробвах да направя ав с тази текстура(не знам дали това си имала в предвид,но моето така се получи blink.gif )
Значи..отваряш аватара и текстурата,слагаш я на нов слой върху авчето и сменяш сливането както намериш за добре - при мен е на Screen. wink.gif
Ето го и въпросният ми ав:

Дано съм ти помогнала.... smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(Miss_Duff @ Oct 10 2007, 13:18) *
Цитат(susito @ Oct 10 2007, 09:21) *

Значи..отваряш аватара и текстурата,слагаш я на нов слой върху авчето и сменяш сливането както намериш за добре - при мен е на Screen. wink.gif
Ето го и въпросният ми ав: http://img33.picoodle.com/img/img33/9/10/1...10m_b8e622c.jpg

Също така можеш и да добавиш нови цветни лейъри (слоеве) отгоре, както и да промениш някои цветови настройки, за да се получи това на аватара, който си дала.
brooke_scott
**Sophia**, невероятни аватари, ще си запазя доста blush.gif
Диде, и товйте нямат равни, и от теб ще си сейвна някои wink.gif
rali4kata
http://i20.tinypic.com/29lbdb5.jpg - ЗА СКАЙПА

Edit:София Буш

+

susito
Ния,Мими мерси много и на двете..най-после го схванах : ) Рали страхотни неща,както винаги
LockedHeart
Рали, страхотни неща. Особено първото комплектче на Соф е страхотно. Ето авчета от мен.

One Tree Hill - avs

Brooke/Soph

Lucas/Chad

Haley/Bethony

Nathan/James

Peyton/Hilary

dqvol4eto94
Върховни сааа! Всичките почти си ги запазих =)
susito
Наде почти всички си ги запзаих..а 2-то и 4-тото на ЧадчУ никой да не ги пипа : )
LockedHeart
Мерси, сладуранки. rolleyes.gif Много много се радвам, че са ви харесали.
borislava
сега направих това smile.gif
♥Didito♥
Наде,Рали прекрасни неща сте направили,Наде запазвам си аватарите на София и Бетани happy.gif
LockedHeart
Мерси, Диди. Радвам се, че и на теб ас ти харесали.
nadezhda_had
Рали страхотни неща си направила
Наде супер аватари

Аватари

още тук
♥Didito♥
Наде страхотни неща,нищо,4е не съм Лейтън просто са направени невероятно worthy.gif
ALeX4e7y^
Цитат(nadezhda_had @ Oct 11 2007, 21:19) *
Аватари

още тук

Готини са 4.gif

ПП Айде да ми обясниш на лично как да си направя и аз така страничка с аватари happy.gif

Цитат(brooke_23 @ Oct 9 2007, 20:41) *

Може ли на този аватар да махнеш само надписа 'Брук и Пейтън' и ще си го взема smile.gif
♥Didito♥
Цитат(ALeX4e7y^ @ Oct 11 2007, 23:21) *
Цитат(brooke_23 @ Oct 9 2007, 20:41) *

Може ли на този аватар да махнеш само надписа 'Брук и Пейтън' и ще си го взема smile.gif

Ето го аватара wink.gif
LockedHeart
Наде, страхотни неща. Взимам от третия ред всичките на Пейтън.
`BruKas`
мн готини неща браво
ladysunshine
Наде, супер са. Аз си взимам последните 2
nadezhda_had
QUOTE(ladysunshine @ Oct 12 2007, 14:09) *

Виж подписа на Рали и виж кои тя си е запазила ,ако ни ги е тя или някой по-нагоре да е писал са свободни
Miss_Duff
Наде *и двете Надета..biggrin.gif (btw,нали може така да ви казвам?)*,суперски аватари!!
Днес направих два комплекта на Нейли от една тяхна много сладка фотосесия:
+
+
Но мисля,че станаха някак си..кичозни. wacko.gif dry.gif

>>>Най-новият ми пост в LJ - тук!

ladysunshine
Цитат(nadezhda_had @ Oct 12 2007, 13:43) *
Цитат(ladysunshine @ Oct 12 2007, 14:09) *

Виж подписа на Рали и виж кои тя си е запазила ,ако ни ги е тя или някой по-нагоре да е писал са свободни

Ok не съм видяла
renito818
Miss_Duff много са сладки.... rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.