Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
rali4kata
Сус страхотни авчета
[dEs]
Цитат(Peyton___ @ Oct 4 2007, 18:09) *

Може ли да го вземаconfused.gif unsure.gif
Bloody_Tears
Мерси много на всички. blush.gif Много се радвам, че са ви харесали. Суси, Вики, страхотни аватарчета bigarmhug.gif
♥Didito♥
Вси4ки сте направили невероятни неща,ето и от мен smile.gif

LockedHeart
Всичко е страхотно. Имам нещо като молба. Ако някой направи нещо на Брук и Нейтън ще го почитам до живот blush.gif
Peyton___
Цитат(desitoo_91 @ Oct 5 2007, 19:34) *
Цитат(Peyton___ @ Oct 4 2007, 18:09) *

Може ли да го вземаconfused.gif unsure.gif

Хех ест ,че да
Радвам се,че ти е харесал и аз мн му се кефя..аре аре със зраве да си го използваш mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
И бтв Сус(надявам се ,че мога да ти казвам така)Мн сладки авчета
[dEs]
Мерси.
susito
Рали,Мимс,Ита(може да ми казваш Сус ест..даже е по-добре)..мерси и на трите!Наде след малко се заемам с Брук/Нейтън авчета..а може и някой банер или лол да направя : )
mimi_k5
Първото ми нещо не ме щадете и страхотни неща сте направили всички.Продължавайте да ни радвате.
`BruKas`
всички неща които сте направили са супер..а мими на теб като за първи път е много добро..бравоо
♥Didito♥
И аз реших да направя нещо на Брук и Нейтън,ето няколко аватар4ета

П.П После може да ка4а още smile.gif
LockedHeart
Авчетата на Нейтън и Брук са страхотни. Запазвам ги всичките без последния.
ladysunshine
Ето съвсем малко от мен, че скоро нищо не съм правила на Отх и реших, че е време. После може да направя още. Напоследък много съм се зарибила по Gossip Girl и само на тях правих авчета
LockedHeart
Много за готини. Първият особено страшно много грабва окото (като се има в предвид, че не съм фенка на Бетъни).
nadezhda_had
Стархотни неща сте направили напоследък.
Диди обожавам Брук и Нейтън аватарите са страхотни.
Сиана готини аватари
Peyton___
Ето и няколко авчета от мен на Хилари и Чад
Е и София не е пропусната biggrin2.gif

rali4kata
За мен,страхотни са

mimi_k5
Eто ги и моите първи авчета
susito
Диде,Сисе страхотни авчета...
rali4kata
Leyton

brooke_scott
С, мн са хубави, това ----> най-мн ми харесва smile.gif

mimi_k5, мн са добри като за първи път, продължавай wink.gif само 4е ги прави в 1 и същ размер
susito
Рали много е готин банера..е все пак е Лейтън : )
ето от мен авчета...

...more...

П.П.нещо не мога да го оправям този LJ о.О всичките ми ентрита излизат на една страница!Как мога да си ги направя да излизат по 3 примерно авчета и линк към останалите(както във форума)?(специално се обръщам към Надето и Мониъо,защото техните са така,а аз мойто не мога да го оправя)
ludoto_mimi
Цитат(susito @ Oct 6 2007, 20:46) *
П.П.нещо не мога да го оправям този LJ о.О всичките ми ентрита излизат на една страница!Как мога да си ги направя да излизат по 3 примерно авчета и линк към останалите(както във форума)?(специално се обръщам към Надето и Мониъо,защото техните са така,а аз мойто не мога да го оправя)

Постваш си всичките иконки, после избираш 2-3, които най-много ти харесват и ги слагаш най-отгоре. Всички останали освен тези 2-3 ги маркираш и натискаш бутона LJ cut, и си добавяш някакъв текст. Това е.
brooke_scott
Сус, страхотни са, направо невероятни, запазвам тва дето ти е на иконка в поста(на Брйтън) и някои др wink.gif
susito
олеее Мими мерси многооооо worthy.gif blush.gif Вяра мерси и на теб много..радвам се,че ти харесват
LockedHeart
Страхотни са. По-нататък сигурно ще си направя профилче на Брейтън. Брук Скот, ако съм взела нещо, което ти си запазила, ми пиши на ЛС. Всичко е супер. Браво хора.
Miss_Duff
Отдавна бях пускала два-три уола,ето сега и още малко:
-това много си го харесвам.. blush.gif

Bloody_Tears
Ей, сладури bigarmhug.gif Много хубавки неща сте направили 4.gif Аз скоро не бях слагала нищо, та ето малко Лейтън нещица happy.gif

И няколко авчета smile.gif

И едно лолче на Софито smile.gif
LockedHeart
Леле, всичко е страхотно. Bloody_Tears ставаш ми един от най-любимите графьори worthy.gif Особено лола на Соф е супер готин. Продължавайте така хора. Аз сигурно неска ще пусна нщичко, че отдавна не съм майсторила
susito
Мимс нали знаеш,че те обичам? хохо страхотни лол-чета и авчета и сичко...казвам ти-ще идвам на частни уроци до Троян :Д Ния тези на 2-я ред са невероятни...уникални : )
`BruKas`
всички сте направили страхотни неща
rali4kata
за мен за скайпа

Peyton___
Хей Miss_Duff,Bloody_Tears страхотни сте просто мн яки Уолчета
Ето и едно и от мен

http://i20.tinypic.com/ae6xbl.jpg

+ няколко авчета rolleyes.gif

ludoto_mimi
За последен път предупреждавам wallpaper-ите да се пускат като линкове или thumbnails иначе ще бъдат трити!
♥Didito♥
Сус,Мимс невероятни неща worthy.gif worthy.gif Ита,ако може да ти казвам така мн ми харесва уола smile.gif и вси4ки други неща и аз скоро ще пусна нещи4ко smile.gif
LockedHeart
Лола е страшно готин. И последното авче на Пейтън мн ме кефи, а и на Брук и Пейтън също е мн сладурско
Peyton___
Цитат(brooke_23 @ Oct 7 2007, 15:11) *
Сус,Мимс невероятни неща worthy.gif worthy.gif Ита,ако може да ти казвам така мн ми харесва уола smile.gif и вси4ки други неща и аз скоро ще пусна нещи4ко smile.gif

Хехе разбирасе,че може да ми викаш така
и радвам се,че ти харесват
ето 3ри авчета

LockedHeart
anji_banji - страхотни банерчета. Особено последния страшно много ме кефи.

Peyton___ - авчетата са мого готинки. Запазвам си втория (Брук и Пейтън).

N@det0
Много готини аватарчета,ако може да направите още на Пейтън като Ангел на смъртта.

П.п Извинявам се за двойния пост.
N@det0
Много готини аватарчета,ако може да направите още на Пейтън като Ангел на смъртта.
susito
anji-banji във всеки един банер го има авчето на (Стеф) Mrs.Ackles...там Брукито като си е изкарала езика biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif инче са страшно готини и 3-та..аз никога не се научих да ги правя ; ( а с фотошоп ли работиш?
[dEs]
anji-banji много ме кефят банерите. Мнооо са якиии. worthy.gif
brooke_scott
anji_banji страхотни банери, първия е най-як wink.gif
♥Didito♥
anji_banji,Ита мн сладки неща smile.gif
Mrs.Ackles
Цитат(susito @ Oct 8 2007, 13:22) *
anji-banji във всеки един банер го има авчето на (Стеф) Mrs.Ackles...там Брукито като си е изкарала езика biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ?

Права си, Сис..
anji-banji, ако правиш банери или нещо такова, ще е хубаво да използваш само твои неща. wink.gif
Tedds
Всички сте направили супер неща.Браво smile.gif
Ето от мен няколко аватара:

Лолчета:
Брук и Лукас
Брук и Лукас 2
Брук Дейвис
Брук,Пейтън и Хейли
Peyton___
Мерси на вс blush.gif
[ТеDиТо] супер яки са

Ето още малко аватари

Някой искаше Пейт като ангела на смъртта
сори но само това успях за сега

ЕДИТ:
ПЕЙТ & ЛЮК -WOLL
`BruKas`
тедии мн са якиии браво
♥Didito♥
Теди прекрасни неща 3.gif ,Ита много са хубави,особено аватар4ето на Рей4ъл happy.gif
SeMiNi

click.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.