Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
♥Didito♥
LockedHeart невероятни банери на Брукас worthy.gif и благодаря на вси4ки тея уол4ета ги правих 1 ден rolleyes.gif
CheerFuL-F
LockedHeart - Банерите са страхотни особено 1-я и 2-я на Брукас worthy.gif
Диди уолчетата са супер сладки...
rali4kata - аватарите са мн хубави
`BruKas`
малее супер са тея банери на брукас ..запазвам си ги всичките..и аВАТАрите на всички са чудесни!!БРАВО!!!
Bloody_Tears
ОМФГ, Диди, направо ме разби ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Лолчетата са велики ohmy.gif worthy.gif Бахтиии, страхотни са!!! Толкова професионално и красиво направени! Шапка ти свалям, велика си worthy.gif
Ето малко wollpaper-а от мен smile.gif
LockedHeart
Супер мн ви благодаря на всички rolleyes.gif . Ето още малко. повечето са на София, към някой съм правила и авчета.

Sophia Bush

Едно комплектче:

+

Юзърбар:

Wallpapers: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Hilarie Burton

+

Chad Michael Murray

brooke_scott
Mимс, първото е велико, е и вси4ки останали де, но първото просто е прекрасно
LockedHeart, нямам думи, невероятни неща, страхотни, особено онова комплект4ето и тва 4ервеното преди него shocking.gif worthy.gif ще си ги запазая rolleyes.gif
rali4kata
На Чад за мен.Божествени са всички.Направо страхотни.Браво,продължавай да ни радваш.

А как ти е името?Аз съм Рали.

Едно на Чад от Историята на Пепеляшка

♥Didito♥
Цитат(Bloody_Tears @ Oct 2 2007, 18:25) *
ОМФГ, Диди, направо ме разби ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Лолчетата са велики ohmy.gif worthy.gif Бахтиии, страхотни са!!! Толкова професионално и красиво направени! Шапка ти свалям, велика си worthy.gif
Ето малко wollpaper-а от мен smile.gif

Ooo,Mимс,нямаш си и на представа колко много се радвам поласкана съм blush.gif ,а ти си знаеш,4е си страшна в правенето на уол4ета ей тея двете са просто няям думи worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Peyton___
Знам,че не съм вообще добра колкото Вие но все пак...нещо й от мен rolleyes.gif
rali4kata
Цитат(Peyton___ @ Oct 2 2007, 22:13) *
Знам,че не съм вообще добра колкото Вие но все пак...нещо й от мен rolleyes.gif

последното за мен.Много са готини даже.
LockedHeart
Страшно ви благодаря blush.gif Авчетата са страхотни. Тези крилца на третия ав (на София) ти ли си ги слагала? Станало е доста оригинално.

Едит: Аз съм Надя

Peyton___
Дам аз съм имам такива четки..на фотошопа..
и мерси
ето и три WOL..
http://i21.tinypic.com/242wol1.jpg]....

http://i21.tinypic.com/19uljb.jpg]smile.gif

http://i22.tinypic.com/qz3bl0.jpg]smile.gif

Bloody_Tears
Стрхотни неща на всички! 4.gif LockedHeart, много хубави неща правиш, браво 4.gif
Ето още аватарчета, мое производство 18.gif
Тук
rali4kata
Вземам този
♥Didito♥
Мимс аватарите са невероятни worthy.gif ,вземам си пове4ето на Брук,а онези на Кевин4о,ахх wub.gif blush.gif мойта любов,ама не е тука темата,та страхотни са worthy.gif
LockedHeart
Bloody_Tears авчетата са страхотни. Браво.

Опитах се да направя едно колажче. Става горе долу. Само че трябваше да намаля малко снимката от която съм взела Нейтън и Лукас.

OTH - колаж

Ето и двете снимки, които съм използвала: Цък и Цък   ъген
Tedds
Супер яки неща сте направили всички smile.gif Мимс аватрите са страхотни ще си взема някои.

Ето от мен малко аватари и един уол:

Brooke and Peyton Wallpaper
♥Didito♥
Tеди Бравоо,невероятни неща,особено уола shocking.gif worthy.gif
susito
уф няма да изреждам имена,щото съм абсолютно сигурна,че ще пропусна някой...запазих си сички качени банери,доста авчета...а след малко ще пусна и аз съвсем малко авчета :/

едит:авчетата ми са изчезнали някъде..открих само този банер
SeMiNi

......**.......
nadezhda_had
Стахотни неща сте направили.Мони и Миме аваатрите са невероятни

още аватари............
rali4kata
за мен

susito
олеееее Мони о.О запазвам всичко на ОТХ и Хилари Дъф...невероятни са...лелеее.Наде супер сладурски снимки си избрала за авчетата на Чад-и тях сичките си ги запазвам : )
rali4kata
Хилъри

+

+
LockedHeart
Първото на Хилъри за мен. Слагам го веднага.
susito
Рали страхотни са,но сега като гледам подписа на LockedHeart банера не излиза целия...може би трябва да са с по-малко височина :? но пак казвам,че са страхотни

ето и от мен един лол направен за около 3 мин...
Dark Angel-Hilarie Burton
rali4kata
смалих ги

LockedHeart
Щом си го смалила, взимам по-малкия. rolleyes.gif
rali4kata
Пак нещо не става

Чад

+

Едит:тапетче на Хил което стана ужасо но ЦъЪъК

Едит 2: ОТХ за мен

+
ladysunshine
Мони, много са ти хубави, а аз от линка, който си дала ще си взема не на Отх, а на Изгубени и по-точно на Сойер, защото много ми харесаха smile.gif
Peyton___
Ето един уолл..стана мн сладък дано да Вий хареса

LOVE WOLL
[dEs]
Ооо много е готинко, много ме кефи. worthy.gif
brooke_scott
SeMiNi мн са ти яки ав4етата и аз като С ще си взема на Изгубени, само 4е на Клеър wink.gif
`BruKas`
олее мн хубави аватари на дяволчето мимс особено тези на софито
Bloody_Tears
Мoни, аватарите са жестоки worthy.gif Браво! На другите нещата също са много хубавки smile.gif Теди, лолчето е велико worthy.gif
Ето още аватарчета:
Цъкай ла 18.gif
LockedHeart
Bloody_Tears - страхотни аватари. Тези на Лукас изглеждат страшно професионални. Велики са.
Bloody_Tears
Мерси много и на двете. blush.gif
siska
иха Мимс супер аватарчета, браво smile.gif а може ли да си запазя този wink.gif
**Sophia**
страхотни аватари Мими,Мони..и всички..
ето малко и от мен..
Click

susito
ама шушуминго пак си напраила страхотни авчета ма...пуу не може да им се нарадва човек
Вики за пореден път не мога да вляза в Lj-я ти :/
LockedHeart
Дам и на мен ми дава Error при последния линк.
ludoto_mimi
Дава ви error, защото Lj-я й е friends only, ако имате Lj-и можете да я аднете като приятел, и тя вас, и ще можете да ги виждате.
Другият вариант е тя да махне френдс онли опцията и нещата й да се виждат свободно от всички.
♥Didito♥
Мимс,невероятни са,Мони,Наде... rolleyes.gif ,ето един уол от мене,не стана както исках wacko.gif
rali4kata
Бетани

+
**Sophia**
мисля че вече е ОК,кажете дали се вижда.. rolleyes.gif
click...
susito
ее така вече излизат : ) запазих си доста..страхотни са!Не знам как им оправяш качеството,ама винаги стават перфектни!
LockedHeart
И мен много ме кефят. Страхотни са.
ladysunshine
Цитат(Bloody_Tears @ Oct 4 2007, 19:01) *
Мoни, аватарите са жестоки worthy.gif Браво! На другите нещата също са много хубавки smile.gif Теди, лолчето е велико worthy.gif
Ето още аватарчета:
Цъкай ла 18.gif

Много си добра, тези на Чад са просто невероятни
Peyton___
Цитат(Bloody_Tears @ Oct 4 2007, 20:01) *
Ето още аватарчета:
Цъкай ла 18.gif

Оуууу,че невероятни са
Мн готинки си направила,евалата
susito
нова порция от мен : )

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.