Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
brooke_scott
Диди, супер ав4ета, взимам си тези ---->

Цвети, ето този уол е прекрасен http://i191.photobucket.com/albums/z303/Ch...LucaSs_Wall.png
и на Нейли също е мн як 4.gif

Теди, ша те забрая, страшно яки ав4ета, продължавай все така

П.С> отдавна нищо не съм пускала, но сега малко правих на едно др филм4е и сиг скоро ще постна нещо на ОТХ wink.gif
ludoto_mimi
Ще помоля още веднъж да пускате уолпейпърите като thumbnails или да давате само линкове към тях!
Достатъчно е, че страницата се забавя с аватарите и банерите, не е нужно и уолпейпърите да са в оригинален размер.
Tedds
Цитат(brooke_23 @ Sep 28 2007, 18:48) *
Цитат([ТеDиТо] @ Sep 28 2007, 18:22) *

Теди изумителни ав4ета,мерси на вси4ки (hugsss),искам тези,искам,искам,може нали biggrin2.gif

Естествено че може,аз ти ограбих аватарите,как да не може.Вяра радвам се че харесваш авчетата.Благодаря и на двете.*гушкиии*
♥Didito♥
Мерсии Tеди bigarmhug.gif ,Вяра вземай ги много се радвам,4е ти харесват,ето и Брукас от мене
brooke_scott
Диди, мерси мн и страшно са сладки уол-4ета ти wink.gif
♥Didito♥
Мерси ето едно уол4е,което направих в4ера smile.gif
brooke_scott
Диди, суперско е!
Tedds
Диде тоова уолче ме разби,много е готино smile.gif
♥Didito♥
Ами да си призная 4естно това е един от малкото уолове,които аз съм прайла и ми харесва,радвам се 4е и на вас,ето още едно,но не толкова забавно.
ladysunshine
Диди, много ми харесва как са направени уолчетата особенно първото е страхотно smile.gif
nadezhda_had
Диди невероятни сааааа
CheerFuL-F
Диди супер са тапетчетата ето 1 от мен

3 hill girls
brooke_scott
Цвети, прекрасен уол, бравос worthy.gif
ladysunshine
Аааа Цвети супер е. Последните ти неща са направо страхотни smile.gif
♥Didito♥
Благодаря на вси4ки smile.gif ,Цвети много е хубав уола,а ако може да ми кажеш шрифта rolleyes.gif ти все такива хубави използваш rolleyes.gif ,ето неща и от мен.
уол4е

малко аватари

CheerFuL-F
Цитат(brooke_23 @ Sep 29 2007, 20:45) *
Благодаря на вси4ки smile.gif ,Цвети много е хубав уола,а ако може да ми кажеш шрифта rolleyes.gif ти все такива хубави използваш rolleyes.gif

ами не го знам кой е щото имам доста и който си харесам него слагам
Tedds
Диде супер неща smile.gifМного хубави авчета и уолчета smile.gif
Ето малко от мен:

brooke_scott
Теди ,суперски са ,ами ставам нахална, ама не мога да се сдържа и взимам 2
♥Didito♥
Благодаря отново на вси4ки rolleyes.gif,Теди аватар4етата са страхотни,невероятни worthy.gif ,а ако може да ми кажеш това от кой епизод е незнам,но не се сещам 16.gif sad.gif
и искам това -->
ludoto_mimi
Цитат(*PeyT* @ Sep 27 2007, 22:08) *
Много нови творци тука, бе. shocking.gif С всеки ден ставате все повече и повече. biggrin2.gif Няма лошо, няма. wink.gif То и аз викам скоро да почна да правя аватари и ЛОЛ-ове.. unsure.gif Не е чак толкова трудно, като гледам.. shocking.gif
Каня се от много отдавна да задам едно въпросче в тази темичка.. Таа.. ето го и него : 10.gif
Не мога да си обясня защо всеки втори пост трябва да си цитирате и да се питате едни други : "Може ли?"; "Даваш ли?"; "Позволяваш ли да си взема" и т.н.. huh.gif Не, че нещо, ама ми се вижда супер безсмислено (и не съм единствената, която мисли така между другото.. rolleyes.gif )... Тия аватари и артове за к`во ги поствате... именно за да се коментират и който си хареса, да си слага. rolleyes.gif Пишете отдолу в подписа - " кредит : еди-кого си" и готово, какъв е смисълът от глупави въпроси.. :/ Все едно мен някой да ме пита в ютуб : "Може ли да ти сложа клиповете в.. <някъв си сайт там>"... Няма такива филми, хората направо ако решат, си ги вземат.. То така или иначе си пише, че са си мои. biggrin2.gif

П.П. Не се заяждам, просто реших да си изкажа мнението... Не съм ли права?! rolleyes.gif smile.gif

Съгласна съм, Марти.

Моля ви, не е нужно да слагате линкове към това, което вземате от някого. Просто пишете кой номер е аватара (ако има такъв) или пък общата бройка аватари, които си вземате. Никъде не пише, че е задължително да се пита, а и щом някой си е пуснал нещата тук, значи няма нищо против те да бъдат използвани, срещу кредит в подписа, разбира се.

Надявам се да ме разберете и да няма проблеми.
ThePinkDuck
Цитат(ludoto_mimi @ Sep 29 2007, 21:37) *
Цитат(*PeyT* @ Sep 27 2007, 22:08) *
Много нови творци тука, бе. shocking.gif С всеки ден ставате все повече и повече. biggrin2.gif Няма лошо, няма. wink.gif То и аз викам скоро да почна да правя аватари и ЛОЛ-ове.. unsure.gif Не е чак толкова трудно, като гледам.. shocking.gif
Каня се от много отдавна да задам едно въпросче в тази темичка.. Таа.. ето го и него : 10.gif
Не мога да си обясня защо всеки втори пост трябва да си цитирате и да се питате едни други : "Може ли?"; "Даваш ли?"; "Позволяваш ли да си взема" и т.н.. huh.gif Не, че нещо, ама ми се вижда супер безсмислено (и не съм единствената, която мисли така между другото.. rolleyes.gif )... Тия аватари и артове за к`во ги поствате... именно за да се коментират и който си хареса, да си слага. rolleyes.gif Пишете отдолу в подписа - " кредит : еди-кого си" и готово, какъв е смисълът от глупави въпроси.. :/ Все едно мен някой да ме пита в ютуб : "Може ли да ти сложа клиповете в.. <някъв си сайт там>"... Няма такива филми, хората направо ако решат, си ги вземат.. То така или иначе си пише, че са си мои. biggrin2.gif

П.П. Не се заяждам, просто реших да си изкажа мнението... Не съм ли права?! rolleyes.gif smile.gif

Съгласна съм, Марти.

Моля ви, не е нужно да слагате линкове към това, което вземате от някого. Просто пишете кой номер е аватара (ако има такъв) или пък общата бройка аватари, които си вземате. Никъде не пише, че е задължително да се пита, а и щом някой си е пуснал нещата тук, значи няма нищо против те да бъдат използвани, срещу кредит в подписа, разбира се.

Надявам се да ме разберете и да няма проблеми.

Да не повярва човек, ама и самата аз по-добре не можех да го кажа! mrgreen[1].gif
Tedds
Вяра,Дид вземайте каквото ви хареса(това важи и за другите де)Иии Диди този аватар е от 2x03 - Near Wild Heaven smile.gif
Miss_Duff
Мале,Сусе,иконките ти[за които каза,че за първи път правиш такива] са страхотни!! wub.gif Пък и аз съм пристрастна точно към този вид аватари.. happy.gif blush.gif А,между другото и банерите ти са суперски.
Плюс това искам да поздравя и всички останали [**Sophia**,Тедито,Мимс,brooke_scott,brooke_23,CheerFuL-F и още мноого] - супер са нещата ви!!
wink.gif
И понеже отдавна не съм пускала нищо...>>
Направих си LJ.Не знам точно защо,понеже съм доста начинаеща и иконките ми не представляват нищо особено,но пък ми трябваше място,където да си ги събирам,и така... Както и да е - тук са нещата ми.Засега имам само един пост,даже в момента слагам и следващия..
Mrs.Ackles
Ния, журнала ти не ми се отваря..

Останалите: Тук
Miss_Duff
Пак ще пробвам: biggrin2.gif

Останалото - в LJ
brooke_scott
Miss_Duff, мн са сладки
Bloody_Tears
Всички сте направили страхотни неща, браво! 4.gif жена мии, влюбих се в това аватарче wub.gif bigarmhug.gif
Реших и аз да си напрая такоа чудо mrgreen[1].gif Ето най-новите ми аватари smile.gif ЦъК
brooke_scott
Мимс, мале кво напрай, направо страхотни аватари, мисля да си запазя някой worthy.gif
CheerFuL-F
Mrs.Ackles , Miss_Duff ,Bloody_Tears- Много готини аватарчета smile.gif

тези са от мен:

Bloody_Tears
Мерси и на двете blush.gif Цвети, аватарите ти са жестоки worthy.gif Запазих си ги всичките smile.gif
Днеска изглежда съм само на вълна аватри biggrin.gif Ето още:
Тук
nadezhda_had
Миме ,Цвети и Стефи страхотни аватари на всички
susito
ух най-после ми отана малко свободно време за да си направя и кача авчетата!Диди,Теди сори,че трябваше да чакате,ама...да както и да е...ето я дългоочакваната(и разочароваща) порция брук дейвис...

ъмм..Мимсчо ти к'фо напрай бе,любов?!?!Какви са тея аватари?Ти май искаш да ми падне ченето и да ми изкочат очите и след т'фа да има скайп терор,за да ми кажеш как ги направи,а?ама страхотни са,де..много много много готини и яки и...абе мисълта ми беше,че чакам още laugh.gif Стеф невероятно е колко аватара можеш да направиш от 1 снимка...хах странно ми е щото аз като направя 1 ав и ми омръзва снимката о.О и твоите са страхотни (хъг) Ния,знам че не е по темата,ама тези авчета на High School Musical са уникални...аз съм пристрастена към филма и най-вече към Зак...и тези на ОТХ също са много готини!всиички други сте направили страшни неща : )
Tedds
Сис много хубави аватари как да са разочароващи.Мимс,Цвети,Стеф супер нещица smile.gif
ladysunshine
Сус, страхооотни са както винаги. Особено този тип авчета, който правиш напоследък самного интересни и се получават супер. В никакъв случай не са разочароващи.
brooke_scott
Цвети, страшни аватари взимам си 3-тото на София
Сис, и твойте са прекрасни, но ти си знаеш wink.gif
Мимс, и теб няма да те пропусна, мн яки ав4ета, мисля че всеки път правиш все по-яки и по-яки, хммм чудя се кое да си взема, избрах си 5-тот на Соф
♥Didito♥
Цитат(brooke_scott @ Sep 30 2007, 14:48) *
Мимс, мале кво напрай, направо страхотни аватари, мисля да си запазя някой worthy.gif

И аз тей невероятнии worthy.gif ,Сус не са разо4ароващи сруваше си 4акането жестоки са,Стефти винаги ги прайш хубави,Цвети страхотни са rolleyes.gif , Miss_Duff мн са хубави
Ето и от мен аватари,нищо особено.

`BruKas`
супер са всички аватарии ..мн саякии браво
fai7h
brooke_23,страхотни аватарчета,ще си взема 10-тото на Брук ако може де happy.gif
susito,твоите са се получили мн интересно
и на CheerFuL-F са супер,особено тези на Брук 4.gif
brooke_scott
Диди, както винаги прексрасни ав4ета, взимам си 5-то и 6-то biggrin2.gif
♥Didito♥
Всеки да взема каквото поиска,радвам се,4е ви харесват smile.gif
Tedds
Диде супер аватари smile.gifСтрахотни са.
Ето една порция ав4ета от мен:

fenka_lucas_i_brooke
Цитат([ТеDиТо] @ Oct 1 2007, 20:24) *

Диде супер аватари smile.gifСтрахотни са.
Ето една порция ав4ета от мен:

Въпрос коя е тази снимка
Tedds
Жаки (нали мога да те наричам така?),тази смика е от 2x20 - Lifetime Piling Up.Ето я-ЦъКс
♥Didito♥
Теди,невероятни аватари нямам думи worthy.gif запазвам си пове4ето,ето уол4ета от мен smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Може разбира се страхотни авчета
божеее тоя момент тотално ми е излезнал от акъла

Дидиииииииии страхотни саааааааааа
VeRonICa^^
Майко Дидееееееее 3.gif , страхотни са , веднага си грабвам 1-то и 3-то !!!
Теди , аватар4етата ти са супер 4.gif 4.gif 4.gif
susito
еее Диди,що не сложи и една снимка с Пейт на третия лол ;( иначе са страхотни и 4-те..особено 2-я!Тединце авчетата на пейт са невероятни(изключвайки пристрастията си).Аз днеска имам пълен фотошоп ден(от 10:00 до 22:00)...след малко почвам и вероятно утре ще кача сичко : )
LockedHeart
Ето и няколко банерчета от мен. В размер 500х300 са.

Brucas

Leyton

rali4kata
Запазвам 2 и 4 на Лейтън.Страхотни са всички.Всички авчета също

Ето сега и от аватари

brooke_scott
Теди, страхотни ав4ета, запазвам си пове4ето biggrin2.gif
Диди, мн сладки уол-4ета 4.gif
LockedHeart, направо страхотни банери на Брукас shocking.gif , имаш страшен талант продължавай все така worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.