Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
ludoto_mimi
Хаххаха, всички те обичаме. Това е много сладурско. blush.gif biggrin.gif
boy_07
днес измислих нещо-ето ви едно подпиче,но незнам данеби да е голямо за тука?!?
IPB Image
Jordan
QUOTE(fenka_lukas_i_peitan @ Feb 9 2006, 08:25 PM) *

можеш ли на мене да ми пратиш blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif

извинявай, 4е 4ак толкова късно отговарям ама 4естно да си призная ме мързеше да пиша. Ето от тук можеш да си свалиш
ЩУК и ПУК 18.gif
За тези, които не знаят как става номера с шрифтовете:
Сваляте->Ако е архив разархивирате->хващате файла с разширение .ttf и го ръгвате в C:\WINDOWS\Fonts. Вси4ко е готово, приятно ползване! 4.gif
Ralna
QUOTE(rusi4kata^ @ Feb 11 2006, 08:23 PM) *

Ralna,нали знаеш,че те обичам biggrin2.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Jordan @ Feb 12 2006, 10:27 AM) *

извинявай, 4е 4ак толкова късно отговарям ама 4естно да си призная ме мързеше да пиша. Ето от тук можеш да си свалиш
ЩУК и ПУК 18.gif
За тези, които не знаят как става номера с шрифтовете:
Сваляте->Ако е архив разархивирате->хващате файла с разширение .ttf и го ръгвате в C:\WINDOWS\Fonts. Вси4ко е готово, приятно ползване! 4.gif

мерсиииииииии 4.gif
James towel keeper
boy_07 много е готско!!!! 4.gif 4.gif 4.gif

Ето от мен двечки- на Чадд и на Джеймс

IPB Image

IPB Image
Ralna
QUOTE(James towel keeper @ Feb 12 2006, 05:49 PM) *

boy_07 много е готско!!!! 4.gif 4.gif 4.gif

Ето от мен двечки- на Чадд и на Джеймс

IPB Image
IPB Image

Ей мила страхотни са, 3.gif особенно това на Джеймс 4.gif
Jordan
Вили, браво дарлинг, станали са страхотни. На втората Джеймс е излязъл като ангелче 5angel[1].gif
Но...Чад forever! icon_peace.gif passifier.gif passifier.gif passifier.gif laughing1.gif
James towel keeper
Мерси blush.gif bigarmhug.gif

Ето едно на Нейли (нещо ми е дошла музата днеска laugh.gif)

IPB Image
Jordan
biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif Браво!!! Супер е!!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Само ако ми позволиш една малка критика blush.gif Тея точки ми се струва, че е трябвало малко прозрачност да им дадеш, за да изпъкнат повече снимките blush.gif
( blush.gif blush.gif blush.gif надявам се не съм досаден с критиките си blush.gif blush.gif blush.gif )
^Mim0zKa^
James towel keeper браво е скапа...много са яки!Тези на Джеймс и 4ад са супер яки....ама както казва Jordan4o 4ад forever..axaxax wub.gif A тва на Нейли много ми хареса съ6то...абе изоб6то не6тата ти са супер! 4.gif
ludoto_mimi
Jordan, гледам ти сега бар-четата и се чудя, можеш ли да правиш такива?
Jordan
мда, даже скоро бях правил десетина и ги качих в един сайт са юзърбарчета. Тези двете под People always leave ас съм си ги правил smile.gif
Jordan
ох, ето с какво се занимавах тази вечер, надявам се да си харесате нещичко biggrin.gif
IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image
ludoto_mimi
Определено Peyton's art fan. 4.gif happy.gif
_HriS_TinA_
УаУ .....Jordan 6те ми се вси4ките да ги награбя 3.gif 3.gif 3.gif ...великолепни са хихи взимам първото biggrin2.gif
James towel keeper
Леле Йорданчооооооооо... страхотни сааааа 4.gif 4.gif 4.gif worthy.gif worthy.gif shocking.gif
Направо ме разби от сякъде! (взех двечки biggrin2.gif ) Ако имаш време, може ли да направиш едно на Нейт blush.gif Моля те... rolleyes.gif
eL
Jordan евала брато worthy.gif 4.gif много са добри ... взимам 2чки happy.gif
Jordan
ето още "малко" blush.gif . напоследък съм много продуктивен май... blink.gif
IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image
^Mim0zKa^
Малее Йордан признавам те пи4..стра6ни са просто! smile.gifИ на мен много ми харесва Peyton's art fan ама мимето избарза да го грабне... mad.gif .....хахаха карай аз пак си откраднах три4ки smile.gifИ ако не съм много нахална бих те помолила да скалъпи6 не6то сас Брукас..... smile.gif
James towel keeper
много ти благодаря!!! 4.gif 4.gif 4.gif Взимам си на Нейт едничко + 2 от горните biggrin2.gif
Menna
Вили,банерчето на Нейт и Хейли е божествено,браво на теб!!! worthy.gif worthy.gif

Jordan,човече,нямам думи!!!Направо се смаях!!! 3.gif 3.gif По повод продуктивноста-това да се чува. 18.gif В такъв случай чакаме още неща от теб,че тук веднага дойдоха всички и награбиха бар-четата ,почти не останаха свободни sad.gif 18.gif
~Bruk~
3.gif 3.gif Браво на всички!!!! Просто супер нещица smile.gif biggrin.gif 4.gif 4.gif
Devil^Rose^^
Jordan много са хубави worthy.gif и аз си харесах 2 wink.gif
Ralna
QUOTE(James towel keeper @ Feb 12 2006, 08:45 PM) *

Мерси blush.gif bigarmhug.gif

Ето едно на Нейли (нещо ми е дошла музата днеска laugh.gif)

IPB Image

Йеха страхотно е biggrin.gif
Jordan суперски са нещата ти, може ли да си крадна едно на Нейт?
ludoto_mimi
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 13 2006, 06:26 PM) *

Малее Йордан признавам те пи4..стра6ни са просто! smile.gifИ на мен много ми харесва Peyton's art fan ама мимето избарза да го грабне... mad.gif

Хаххах, еми аз дебна Jordan като видя, че пише нещо да съм първа да видя какво ще стане. 18.gif 18.gif
Jordan
благодаря на всички, радвам се, че ви харесват. от няколко дни ми е някво продуктивно 18.gif и реших да произведа малко юзърбарчета. взимайте си каквото и харесате, нали за това са правени biggrin2.gif
Menna
Намерих едно много симпатично творение и реших да го постна rolleyes.gif 10.gif

IPB Image

ПС:Като гледам засега още никой не е взел юзер-барчето на Дан Скот,тъкмо ще си го сложа 18.gif
Jordan
Даре, това е супер, аз отначало хич не схванах, че се движи вътре ама като поизчаках и нещо се размърда blush.gif
Ето още малко юзърбарчета от мен.
IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image
Eli_Baby
QUOTE(Jordan @ Feb 14 2006, 06:51 AM) *

Даре, това е супер, аз отначало хич не схванах, че се движи вътре ама като поизчаках и нещо се размърда blush.gif
Ето още малко юзърбарчета от мен.
IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image
Олелеее Jordan невероятни са!!! Като гледам стават все по-добри 4.gif Даже вече си сложих единчко happy.gif
James towel keeper
Човек, пълниш ми душата!!!! Суперски са!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif Аз и нагепих достатъчно вече.... спирам за да си вземат и другите 18.gif 10.gif biggrin.gif
Nasi
Jordan, Даре благодаря ви!!!!!
Много хубави неща сте сложили. 4.gif 4.gif 4.gif
ludoto_mimi
Абе махайте ги тия Брукаси, Лейтъни и всякакви такива. RaVenS rulllzzz!!! Gooo Ravens. icon_peace.gif
Ralna
QUOTE(Menna @ Feb 13 2006, 11:50 PM) *

Намерих едно много симпатично творение и реших да го постна rolleyes.gif 10.gif

IPB Image

ПС:Като гледам засега още никой не е взел юзер-барчето на Дан Скот,тъкмо ще си го сложа 18.gif

Йеха тва е уникално, много е готино мерсиииииииииииииии, а някой може ли да му намали рамерът. Jordan 10х и за твойте страхотни саааааааааааа
solenka
Ами няма какво друго да кажа освен, че всичките ви неща са Уникални и много готини! Menna, това, което си открила на Хейли и Нейт е невероятно! 3.gif Както и на Jordan творенията са жестоки! Ама като гледам почти всичко се е разграбило. 18.gif
~Bruk~
4.gif 4.gif ООо супер са всички 4.gif 4.gif Аз ще си взема едното на Брукас smile.gif
^Mim0zKa^
Бравоо,бравоо вси4ко е наистина страхотно много ми харесва какви не6та поствате а Йордан4о не6тата ти са просто ...супер нямам думи ! Бравоо о6те веднаж!
Jordan
благодаря на вси4киsmile.gif
Menna
Jordan,то е имало още една порция юзер-барчета!Отново благодарности worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Ето един банер на София,който ми хареса страшно много 3.gif

IPB Image
~Bruk~
4.gif 4.gif 3.gif Наистина е много готин 4.gif Мерси Дареsmile.gif
Jordan
Еййй, Даре, много е хубавко това на Софи biggrin2.gif
Ето нешо мъничко от мен.
IPB Image
_HriS_TinA_
QUOTE(Jordan @ Feb 16 2006, 12:08 PM) *

Еййй, Даре, много е хубавко това на Софи biggrin2.gif
Ето нешо мъничко от мен.
IPB Image

Ееее мъни4ко оба4е хубавко 4.gif ,много даже 10.gif !
~Bruk~
3.gif 4.gif 4.gif Наистина е суепрско wink.gif wink.gif Браво happy.gif worthy.gif

ето едно аватарче, което направих преди малко: IPB Image
^Mim0zKa^
QUOTE(~Bruk~ @ Feb 16 2006, 12:11 PM) *

3.gif 4.gif 4.gif Наистина е суепрско wink.gif wink.gif Браво happy.gif worthy.gif

ето едно аватарче, което направих преди малко: IPB Image

Малееее ти си гений!Тоя аватар е невероятен!Може ли да си го крадна??Мале дано се съм мн нахална ама направо ми останаха о4ите в него... 3.gif
~Bruk~
Няма проблеми- щом ти харесва rolleyes.gif rolleyes.gif wink.gif smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
ей това го направих преди малко

IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
ето едно за феновете на Брук smile.gif

IPB Image
Eli_Baby
Ммм айде и аз да се изява с нещо...не са чак като на Jordan ама се пак сам още начинаеща rolleyes.gif от вчера де wink.gif
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Jordan
Eli_Baby, браво, супер си се справила 4.gif 4.gif 4.gif
Жаклин, календарчетата са убийствени, абе всички неща са страхотни blush.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Eli_Baby @ Feb 16 2006, 10:55 PM) *

Ммм айде и аз да се изява с нещо...не са чак като на Jordan ама се пак сам още начинаеща rolleyes.gif от вчера де wink.gif
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Аааааа Eli_Baby разко6ниииии са !!!!!!!! worthy.gif 4.gif 10.gif 4.gif Бравоо....!!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.