Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
Bloody_Tears
Суси, страхотни неща правиш worthy.gif bigarmhug.gif Вяра, аватарите ти са божествени worthy.gif Теди, първото банерче на Брукас е просто невероятно worthy.gif
Ето и нещичко от вчера smile.gif

susito
Мимс и 300 пъти да ти кажа,че си най-добрата с фотошопа няма да е достатъчно *поклон* веелики неща,както винаги
dudenceto
Леле СУПЕР неща правите всички smile.gif Невероятни са tongue.gif tongue.gif
Като за първи опит направих едно подписче и аватарче на София smile.gif

Не стана хубаво mellow.gif
susito
напротив-подписа е страхотен просто!Ето още един лол от мен..доста набързо направен и не стана много добре :/
brooke_scott
Сис, страхотни са нещата на Брукас, напрао се 4удя кое първо да си сложа на десктопа smile.gif
Bloody_Tears
Сисинцето ми миличко, изумяваш ме душко ohmy.gif Велико е това worthy.gif Браво, май лоф emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif
Марти, като за първи опит банера се е получил върха 4.gif Продължавай да се учиш, има хляб в теб smile.gif
Ето няколко лолчета от мен happy.gif

Tedds
Oле боже!Суско абе какви за тези хубави неща оле мноого за хубавии!Ох страхотни са.Мимс изчервих се като прочетох коментарчето ти за банера,все пак ти с специалист в фотошопската област smile.gifИ Мимс новите лолчета са отнова страхотни!
♥Didito♥
Уау,хора нещата са страхотни,Сус уол4етата на Брукас са невероятни,Мимс,Теди,Вяра,Наде,Рали прекрасни неща worthy.gif Марти хубав е банера.Аз понеже преди само уол4ета правех или банери реших да направя и аз малко аватари,дано ви харесат blush.gif .
Tedds
Така Дидиии,страхотнии аватари!Ако може да си запазя този този този този този и този...ох те станаха всичките ама...адски много ми харесват...

Eто от мен няколко аватара и един лол:

♥Didito♥
Естествено,4е може Теди smile.gif ,а може ли това,невероятно е!
brooke_scott
Mимс, не4овешки яки уолове си направила !!!
Диди, супер ав4ета
Цвети, нямам думи, както винаги прекрасни неща
Tedds
Цитат(brooke_23 @ Sep 26 2007, 21:39) *
Естествено,4е може Теди smile.gif ,а може ли това,невероятно е!

Много ти благодаря.Разбира се може радвам се че ти харесва. smile.gif
devon
Цитат(nadezhda_had @ Sep 25 2007, 15:31) *
Миме уолчетата са супер ,а също и банерите
Теди хубави аватарчета
Рали супер са особена последното аватарче

ето и аватари от мен

още аватари

Наде,може ли да си ги зема тия на Хайли и тия дет са в сайтчету ?
~●R@Li●~
Сис,Мимс,Теди,Диди...браво невероятни неща както винаги 4.gif
---
Eто малко и от мен..тая вечер съм на тема Брук Дейвис rolleyes.gif :

♥Didito♥
Ето нещо много прости4ко и бързо направено,тези двата уола не ги харесвам,мразя си ги sad.gif ,не станаха както трябва

П.П Рали,защо не,винаги трябва да си на вълна Брук rolleyes.gif страхотни са.
nadezhda_had
QUOTE(devon @ Sep 26 2007, 22:26) *
QUOTE(nadezhda_had @ Sep 25 2007, 15:31) *
Миме уолчетата са супер ,а също и банерите
Теди хубави аватарчета
Рали супер са особена последното аватарче

ето и аватари от мен

още аватари

Наде,може ли да си ги зема тия на Хайли и тия дет са в сайтчету ?

Жанче разбира се че можеш rolleyes.gif smile.gif smile.gif
Tedds
Ооо абе Диди как ще ги мразиш?Удивителни,страхотни,невериятни са,да продължавам ли...просто много са хубави!!!Рали както винаги прекрасни аватари!
brooke_scott
Рали, може ли ето това ----> biggrin2.gif
Диди, мн са ти хубави уол-4етата и стига си говорила глупости 9.gif как може да ги мразиш, на мен мн ми харесват
Tedds
Ето от мен един банер и едно лолче.Надявам се че ще ви харесат.

♥Didito♥
Олее Теди уола е невероятен,нямам думи,прекрасен е worthy.gif и банера е много хубав.Мерси на вси4ки за коментарите emoticon1 (44).gif Ето и моето нашествие от аватари biggrin2.gif естествено на Брук и Брукас.
VeRonICa^^
Мале Диде , страхотни са , направо останах []без думи 3.gif
Браво Диде 1clap[1].gif ,ако може , ще си взема тези :

Браво Теди , твоите уолче и банер са божествени БРАВО!! 13.gif 13.gif 13.gif
Tedds
Дидии страхотни са!Нямамм думиии и радвам се че харесваш нещата ми smile.gifКате 10х и на теб smile.gif
Тей може ли и иии

Ето още един банер от мен,не стана много хубав,но все пак не е чак толкоз зле biggrin.gif
♥Didito♥
Естествено,4е може,и двете вземайте каквото искате,толкова се радвам,4е ви харесват rolleyes.gifТеди отново банера е страхотен.
**Sophia**

...free together...
~●R@Li●~
Цитат(brooke_scott @ Sep 27 2007, 13:37) *
Разбира се,че може happy.gif

Диди,Вики-страхотни аватари...Теди ,много готинки банери 4.gif
Bloody_Tears
Мерси на всички, радвам се, че са ви харесали smile.gif
Теди, Вики, Диди, Наде, Рали, Цвети, страхотни неща сте направили worthy.gif Диди, ТОВА лол-че е велико worthy.gif Браво worthy.gif Теди, запазих си всичките ти аватари, най-любимо ми е това Вики, не ми се отваря страничката, но тези 3 аватара са просто перфектни 36_1_32v[1].gif
Дойде ред да сложа и последното ми тапетче. Тази вечер не съм правила почти нищо на ОТХ, а само на него blush.gif Та ето го тапетчето.

Не стана много хубаво, ама... :S
brooke_scott
Цитат(~●R@Li●~ @ Sep 27 2007, 19:37) *
Цитат(brooke_scott @ Sep 27 2007, 13:37) *
Разбира се,че може happy.gif

Диди,Вики-страхотни аватари...Теди ,много готинки банери 4.gif

мерси мн biggrin2.gif

Диде, прекрасни са ти и аз щях да ти поискам някои(всъщност доста), но съм закъсняла dry.gif 14.gif

**Sophia**, нз за другите, но на мен ли4но не ми се отваря линка

Мимс, страхотен уол, мн е як!!!
fenka_lucas_i_brooke
Диди Диди Диди може ли тезиииии

♥Didito♥
Мерси на вси4киии bigarmhug.gif ,аз си мислех,4е аватарите ми няма да се полу4ат,щом ви харесват радвам се много,Мимс уола е наистина мн хубав,Жаки естествено вземай ги.
`BruKas`
и от мен МЕРСИ
fenka_lucas_i_brooke
Мерсииииииииииииииии срахотни са а взимам си още един за аватар emoticon1 (55).gif wub.gif wub.gif
N@det0
Ще може ли ?
jemma
Божеее ама вие мн яки работи правите! worthy.gif
*PeyT*
Много нови творци тука, бе. shocking.gif С всеки ден ставате все повече и повече. biggrin2.gif Няма лошо, няма. wink.gif То и аз викам скоро да почна да правя аватари и ЛОЛ-ове.. unsure.gif Не е чак толкова трудно, като гледам.. shocking.gif
Каня се от много отдавна да задам едно въпросче в тази темичка.. Таа.. ето го и него : 10.gif
Не мога да си обясня защо всеки втори пост трябва да си цитирате и да се питате едни други : "Може ли?"; "Даваш ли?"; "Позволяваш ли да си взема" и т.н.. huh.gif Не, че нещо, ама ми се вижда супер безсмислено (и не съм единствената, която мисли така между другото.. rolleyes.gif )... Тия аватари и артове за к`во ги поствате... именно за да се коментират и който си хареса, да си слага. rolleyes.gif Пишете отдолу в подписа - " кредит : еди-кого си" и готово, какъв е смисълът от глупави въпроси.. :/ Все едно мен някой да ме пита в ютуб : "Може ли да ти сложа клиповете в.. <някъв си сайт там>"... Няма такива филми, хората направо ако решат, си ги вземат.. То така или иначе си пише, че са си мои. biggrin2.gif

П.П. Не се заяждам, просто реших да си изкажа мнението... Не съм ли права?! rolleyes.gif smile.gif
**Sophia**
Цитат(**Sophia** @ Sep 27 2007, 18:51) *

за тези на които не им се отваря линка rolleyes.gif

♥Didito♥
Цитат(N@det0 @ Sep 27 2007, 21:58) *
Ще може ли ?

Разбира се rolleyes.gif Ето още

П.П Утре ще ка4а още,Вики много са хубави ав4етата
Tedds
Мимс многоо се радвам че аватарите ми ти харесват.Новото лолче на София отново е иделано.Вики,страхотни аватари и Диди изумяваш ме,много си добра аватарите стават от хубави по хубави!

Ето от мен още един банер:
susito
алилуя Вики взимам си няколко за профил,повечето ги запазвам!Диди,Теди и вашите ще ги запазя повечето..Мимс невероятни лол-чета както винаги!Тоя път бях адски кратка о.О
rali4kata
всичко е невероятно.Направете нещо Пейтън и Люк.
CheerFuL-F
аз одавна не бях влизала тук! Суперски нещта сте направили!

ето 2 wallpaper-a от мен

susito
оле Цвети първия лол е невероятен...венага си го слагам на деска!
ето малко авчета и от мен...доста...хм...странни

brooke_scott
**Sophia** , Диди, мн яки ав4ета сте направили
Цвети, прекрасни уол-ове, особено втория, направо е божествен, веднага си го слагам wink.gif
VeRonICa^^
Супер са CheerFuL-F , susito много ми харесват smile.gif
Браво Диде , страхотни са както винаги 3.gif , БРАВО 13.gif !!!
А ето и няколко аватарчета на София от мен :

`BruKas`
супер са лоловете на цветито !! и всички нови аватаари мн ми харесаха1!!!Браво!!!
susito
Мерси Кате...Цвети бту кой е шрифта о.О ? Аз след малко почвам с брукас авчета,че на тедка сигурно и писна да чака :?
♥Didito♥
Мале,вси4ки неща са страхотни Сус това
ме разбива 18.gif велико Бравоо.Бъзикам се естествено аватарите ти са страхотни.Кате и твоите,Цвети страхотен уол,Теди банера worthy.gif браво.Сус аиде пускай ги тези аватари искам Брукассс.
А да не забравя..а ето нещо и от мен rolleyes.gif
CheerFuL-F
Цитат(susito @ Sep 28 2007, 15:33) *
Мерси Кате...Цвети бту кой е шрифта о.О ? Аз след малко почвам с брукас авчета,че на тедка сигурно и писна да чака :?

шрифта е BetinaScript smile.gif авчетата ти са супер smile.gif

Диди страхотни авчета!

VeRonICa^^ твойте също са мн. хубави

П.П радвам се че са ви харесали тапетчетата

ето още 3-ки smile.gif

LUCAS WALLPAPER
susito
мерси Диди,Цвети...ааа Цвети тоя на Лукчо веднага си го слагам на десктопа,щото е хипер сладък!И тоя на Нейли е страхотен : )
ALeX4e7y^
Много яки неща сте направили(мен ме мързи сега,така че друг път ще направя нещо smile.gif Ще си взема някои неша,така че ако някой види нещо свое в подписа ми или като аватар да не се учудва. smile.gif
Tedds
Тей....Цветии страхотнии неща си направила.Много ми харесват.Сис твойте авчета много ме кефят,хубави са също така и много забавни.Диди нямам какво да кажа отново изумителни авчета.Кате Софито е страхотна две мнения няма,хубави неща.Браво на всички.

А сега ето малко аватари от мен.

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.