Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
susito
като един истински Лейтън фен смело мога да твърдя,че аватарите и лол-4етата на Мимс ма размазаха : ) особено лол-4етата са много забавни!Наде супер авчета,Сисе и твоите са супер..ама банерите ти са страхотни!Супер добра си в тая област...а кой е шрифта от банера на Чад?а да и може ли
ladysunshine
Цитат(susito @ Sep 23 2007, 15:51) *
като един истински Лейтън фен смело мога да твърдя,че аватарите и лол-4етата на Мимс ма размазаха : ) особено лол-4етата са много забавни!Наде супер авчета,Сисе и твоите са супер..ама банерите ти са страхотни!Супер добра си в тая област...а кой е шрифта от банера на Чад?а да и може ли

1. Мерси мн, Сус smile.gif
2. Шрифта се казва "aladin" само че е теглен допълнително
3. Разбира се, че можеш да го вземеш smile.gif
Bloody_Tears
Мерси Суси и brooke_scott blush.gif Днес изглежда съм на вълна аватарчета. Направих доста (меко казано 18.gif )

Ааа, да. Щях да забравя biggrin.gif И две банерчета на Соф, не станаха много хубави, ама... dry.gif
Tedds
Мимс много хубави автарчета,станали са супер smile.gif Банер4етата на Соф също мнофго ми харесват smile.gif))
storm
Цитат
1.6. Не цитирайте цели мнения, освен ако наистина не се налага.

Още повече, че вие ги цитирате по 5 пъти и в тях има по 5 големи снимки и страницата ми се отваря 1 час.
Ако се наложи пак да правя забележка за нещо, което е повтаряно 1000 пъти и го има в правилата, ще е придружено със забележка и в warn level-a ви.
Иначе няма спор тук все талантливи фенове са се събрали, аватарите и банерите ви са си доста професионални.
И за да се придържам към темата, давам линк към едно интро на OTH с участието на една ваша познайница happy.gif .

O.T.H special opening
Tedds
Цитат(storm @ Sep 23 2007, 18:16) *

Това ме разби!Страхотно е! worthy.gif
Miss_Duff
Мале хора,супер са нещата ви!!Суси,Мим [може ли да ти казвам така? smile.gif],SeMiNi,страхотни банери/аватари/уолчета.Съжалявам,ако пропускам някого...
♥Didito♥
Мимс,Наде,ladysunshine,невероятни неща worthy.gif може ли това blush.gif

Gossip Girl
Цитат(Bloody_Tears @ Sep 23 2007, 17:59) *

Мимсссссс
, това е жестоко. Направо ми скри шапката. Ако нямаш напротив, ще го взема за един друг форум.
Bloody_Tears
blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif Много се радвам, че ви харесват blush.gif smile.gif
Жани, разбира се, че може bigarmhug.gif
Диди, вземи го, радвам се, че ти харесва
Miss_Duff, може да ми казваш така естественно biggrin.gif Мерси за коментарчето blush.gif
Теди, мерси и на теб.
susito
Мимс ю ар Дъ Бест!!!!Сисе,Ния мерси много...Stormy нали знаеш?Накара ме да се чувствам,като звезда :Р
**Sophia**
O.T.H special opening
Това е суперско,възхитена съм Бравоо.. shocking.gif biggrin2.gif

Наде мн хубавки авчета rolleyes.gif ..
Мими браво за всички.супер неща си направила 4.gif ..
Сисс може аватарчетата на |Пиит естествено.. blush.gif
Tedds
Ето един лол от мен,за първи път правя и не е кой знае какво и за това очаквам вашите коментари и съвети smile.gif

ЦъкС

Много е зле зная си аз biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
VeRonICa^^
Цитат([ТеDиТо] @ Sep 23 2007, 22:40) *

Ето един лол от мен,за първи път правя и не е кой знае какво и за това очаквам вашите коментари и съвети smile.gif

ЦъкС

Много е зле зная си аз biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

[TeDuTo] сладък е и не зле . Браво 13.gif
Bloody_Tears много ми харесват,Браво 1clap[1].gif
и ако може това :

Много е сладка Хилари тук 3.gif

susito
хаха ставам за актриса в ОТХ нали? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Вики мерси,веднага си го слагам!Мимс скоро очаквма да ми разрешиш да си взема тия авчета дет ти ги поисках по скайп :/
SaVe_BRuCAs_AnD_LoVe
Здравейте smile.gif ,това са първите ми 2 уолпейпъра на Хилари,бъдете 4естни:
Хилари
Хилари 2
Tedds
Ето още два уола на Софито от мен smile.gif

София Буш и София Буш 2
VeRonICa^^
Цитат([ТеDиТо] @ Sep 24 2007, 14:07) *

Ето още два уола на Софито от мен smile.gif

София Буш и София Буш 2

Уол много са яки Теди (ако мога да ти казвам така smile.gif ) , БРАВОООО 13.gif
SaVe_BRuCAs_AnD_LoVe като за първи път са много са сладки , БРАВО smile.gif
Tedds
Разбира се,че можеш да ми викаш така,радвам се че са ти харесали.
SaVe_BRuCAs_AnD_LoVe
Цитат(VeRonICa^^ @ Sep 24 2007, 14:13) *
SaVe_BRuCAs_AnD_LoVe като за първи път са много са сладки , БРАВО smile.gif

Мерси
♥Didito♥
Теди,уол4етата на Софито са прекрасни продължавай все така.
susito
тей...Мимс мерси за авчетата : ) Теди знаеш какво мсиля...не си личи,че са ти за първи път...

ето и от мен цеееееели 11 laugh.gif

знам ко ще кажете..изсветли си снимките и ще са супер!..ам лично мнение:като за първи път(става върос за точно такъв вид авчета) според мен се справих добре : ) и съм скромна
♥Didito♥
Цитат(susito @ Sep 24 2007, 16:30) *

Сус,знаеш,4е не съм Лейтън фенка,но тези двете..нямам думи rolleyes.gif и ако може да ми кажеш как се казва шрифта,който си използвала за 2-рия аватар
susito
Мерси много Диди smile.gif шрифта е kaileen (теглила съм го допълнително!
♥Didito♥
Мерси Сус smile.gif
ladysunshine
Цитат(susito @ Sep 24 2007, 16:30) *

Добре е меко казано, направо са страхотни shocking.gif worthy.gif тези трите най-много ми харесаха и ако може си запазвам това второто розовичкото
susito
олеее много се радвам,че ви харесват..не съм очаквала!разбира се запазвайте си без да питате!
Bloody_Tears
Суси аватарите са божествени worthy.gif worthy.gif Мисля, че са най-добрите ти до сега worthy.gif Браво, душко! Другите също сте направили супер неща. Взимайте каквото искате, нямам нищо на против smile.gif
Ето малко лол-чета от мен tongue.gif

И едно банерче smile.gif
**Sophia**

more icons
brooke_scott
Мимс, това първото на София е прекрасно!!! **Sophia** , мн са хубави ав4етата ти wink.gif
susito
Вики нещо не мога да вляза в журнала ти :/ а много искам,щото тези трите авчета са невероятни!
Tedds
Сусии,аватарите са ОМГ!Страхотниии!Мимс и твоите неща много ми харесват!Вики ти винаги правиш много сладки авчета,както винаги са супер!
♥Didito♥
Малее,Мимс наистина първия уол е невероятен worthy.gif ,Вики мн сладки ав4ета smile.gif
Bloody_Tears
Мерси на всички. Радвам се, че са ви харесали smile.gif Ето едно лолче и две банерчета на Брукас smile.gif

Tedds
Мимс уола на Софито е идеален просто,боже мой много ми харесва.А пък за банерите да не говорим!Уникални са!!!
Ето от малко аватари от мен:

~●R@Li●~
Алоо,спрете се малко стига сте правили шедиоври biggrin2.gif Шегувам се,естествено,продължавайте в съшия дух... worthy.gif
Откаде се извадихте такива талантливи хора,незнам rolleyes.gif За има няма една седмица сте направили супер много неща,и всички са страхотни.С това темпо скоро няма да ми остане място, кадето да си ги запазвам творенията mrgreen[1].gif

И тъй като от време на време и аз се сещам да пусна някое аватарче...:
nadezhda_had
Миме уолчетата са супер ,а също и банерите
Теди хубави аватарчета
Рали супер са особена последното аватарче

ето и аватари от мен

още аватари

`BruKas`
ехаа ..колко талантливи хора имаа тука........ни можиии такаа ..само аз немогааsad.gif...иначе страхотни авчета и страхотни уолчетаа....БРАВО!
brooke_scott
Наде, с-р са яки, особено тия на Хейли са прекрасни !

eто някой ав4ета от в4ера, ама ме домързя да ги ка4а и 4ак сега...както и да е, не са нищо особено, но се
надявам, 4е ще ги харесате wink.gif

susito
Малиии Мимс лол-а си го лепвам на десктопа и скоро няа да го сменя!Ами банерите...уникални са просто..няма такъв талант като тебе просто!Теди нали си знаеш-последния на Пейт е за мен!Рали и 4-те ав-та ще си запазя-супер сладки са!Вяра заради твоите авчета съм на косъм да си сменя профила,но лейтънската душа в мен се обажда :/ иначе сичките ще ги запазя,щото са супер оригинални и готини!Наде страхотни са...ще си запазя доста и от старите журнали : )

и след дългото обясняване в любов...аааа във възхищение де :Р ето и от мен 2 лол-а на Лейтън
It's You In My Dreams
It's Always Gonna Be There...Me And You

hope you like it!
renito818
ООоо Вяра няма смисъл да се надяваш, тъй като няма начин да не ни харесат >>>СТРАХОТНИ СА 4.gif
Всъщност напоследък абсолютно всички правят невероятни неща....Бравооо на вас rolleyes.gif
~●R@Li●~
Радвам се,че аватарите ми са ви харесали rolleyes.gif ...
Наде-страхотни са аватарите...запазвам си ги всички biggrin2.gif
Вяра,много са хубави 4.gif
Сис,страхотни са ти wall-четата,много ми харесват и ме вдъхнови на тема Лейтън с тях и ето какво се получи:

`BruKas`
Цитат(brooke_scott @ Sep 25 2007, 18:26) *

eто някой ав4ета от в4ера, ама ме домързя да ги ка4а и 4ак сега...както и да е, не са нищо особено, но се

може ли тези?

а ии теди щях да забравя ..ако не съм прекалено нахална може ли да взема 1 и 3 аватари от твоите?
susito
оле Рали страхотни авчета,ле!Ама щом са на Лейтън как няма да са?
Tedds
Цитат(`BruKas` @ Sep 26 2007, 09:21) *
а ии теди щях да забравя ..ако не съм прекалено нахална може ли да взема 1 и 3 аватари от твоите?

Е как да неможе!Вземай ги,разбира се smile.gif
Сусии колкото и да не съм Лейтън просто съм влюбена в първия лол.
N@det0
Много хубави работи :)Wallpaper-ите на Лейтън са супер,особено първия.
Tedds
Ето два банера от мен.За първи път правя и според мен се справих добре,но чакам вашите коментари.

VeRonICa^^
Мале,колко готини не6та сте направили.
Теди,банеритети са удивителни много са хубави,браво. 13.gif
brooke_scott,аватарите ти са страхотно ,супер са smile.gif .
Браво,на всички продължавайте в същия дух !!! biggrin.gif wink.gif
brooke_scott
Цитат(`BruKas` @ Sep 26 2007, 09:21) *
Цитат(brooke_scott @ Sep 25 2007, 18:26) *

може ли тези?

да, разбира се, взимай ги smile.gif бтв мерси на вси4ки blush.gif

Цитат([ТеDиТо] @ Sep 26 2007, 10:45) *

Сусии колкото и да не съм Лейтън просто съм влюбена в първия лол.

и аз мн харесах първия уол, мисля 4е е един от мн малкото пъти, когато харесвам нещо на Лейтън wink.gif
susito
аз тука ша ва прая Лейтън фенове :Р шегувам се ест!Теди банера на Брукас е страхотен...браво на теб :* Обаче май само аз ис харесвам повече 2-я...той ми е любимия от моите smile.gif Ето и един за Брукас феновете(и специално за тединцето ми)

на мен много-много не ми харесва,ама е важно вашето мнение все пак : )
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.