Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
susito
ето един лол,който на мен изобщо не ми харесва,но щом Мимс каза че е хубав значи е biggrin2.gif

fenka_lucas_i_brooke
Цитат(SeMiNi @ Sep 15 2007, 16:05) *
Страхотни неща сте направили. rolleyes.gif Сис последния банер е станал много хубав! blush.gif

.... rolleyes.gif

Може ли това на Брукито
Bloody_Tears
Хей, супер авчета, Мони bigarmhug.gif Сус, вече ти казах, но пак казвам, че лол-а е супер! Браво и на двете worthy.gif
Ето два лол-а от мен. Нещо тая вече не ми е дошла много музата. Няколко часа се мъча с тях и направо нямам никфо желание тая вечер :S
**Sophia**
Мн хубави неща си направила Мимс..супер!
Ето малко на Соф

brooke_scott
Цитат(SeMiNi @ Sep 15 2007, 17:37) *
Сис,Вяра разбира се че може взимайте каквото си харесате biggrin2.gif

мерси мн worthy.gif

Сис, страхотен е уол-а 4.gif

ето няколко нещица от днес

Брук:

Купър:

и 2 на Деб:

едно банер4е от преди време wink.gif

♥Didito♥
Вяра,Сус,Мимс,Мони,Вики,дано не съм пропуснала някой невероятни неща и...,Вяра може ли да си взема тези rolleyes.gif
brooke_scott
разбира се, диди, радвам се 4е ти харесват smile.gif)))
susito
оле Вяра запазвам си всички авчета на Брук и банера е много хубав-и него запазвам!А и първото авче на 2-рия ред (от тея на Брук) сси го заплювам и скоро ще си го сложа за аватар!Диди мерси!
Tedds
Сусиии,уола на Брукас е страхотен!Вяра аватарите ти са прсосто страхотнииииии!Банера също е супер як! tongue.gif
brooke_scott
Цитат(susito @ Sep 15 2007, 21:33) *
оле Вяра запазвам си всички авчета на Брук и банера е много хубав-и него запазвам!А и първото авче на 2-рия ред (от тея на Брук) сси го заплювам и скоро ще си го сложа за аватар!Диди мерси!

УОУ, не о4аквах толкова мн да ги харесаш тези ав4ета blush.gif blush.gif blush.gif разбира се, може да си взимаш каквото си харесаш, Сис happy.gif

П.С> мн съм щастлива 4е на вси4ки ви хареса ав4етата на Брук biggrin.gif
black1wolf
Ейй страхотен уол на Брукас tongue.gif супер е !
`BruKas`
Вяра наистина много хубави аватари!!
CheerFuL-F
Страхотни са нещата на всичките smile.gif Аз одавна не бях правила ето няколко:

♥Didito♥
Mале Цвети(ако може да те нари4ам така),вси4ки аватари са прекрасни,ама тези направо shocking.gif ,ако може да си ги взема,много ми харесват
Цитат(CheerFuL-F @ Sep 16 2007, 12:53) *
susito
Цвети страхотни са...особено това ...уникален цитат от уникална песен!Ако може си запазвам повечето....всъщноств сички!
CheerFuL-F
Цитат(brooke_23 @ Sep 16 2007, 12:58) *
Mале Цвети(ако може да те нари4ам така),вси4ки аватари са прекрасни,ама тези направо shocking.gif ,ако може да си ги взема,много ми харесват
Цитат(CheerFuL-F @ Sep 16 2007, 12:53) *

Цитат(susito @ Sep 16 2007, 13:11) *
Цвети страхотни са...особено това ...уникален цитат от уникална песен!Ако може си запазвам повечето....всъщноств сички!

ами аз ви ги давам ама разберете се 2-те кой кой ще взима...Радвам се че ви харесват

П.П ето още малко

Bloody_Tears
Страхотни неща сте направили всички, браво 4.gif
Ето две лолчета от днеска, след малко ще направя още smile.gif
brooke_scott
с-р неща Цвети, особено уол-а е уникален worthy.gif ако може си ги взимам тези biggrin2.gif

[/quote]

П.С> мимс, втория е направо е супер 4.gif
Bloody_Tears
Мерси Вяра, аватарите са жестоки worthy.gif
Ето още няколко лолчета smile.gif
Tedds
Абе Мимс ти ко прайш?Великиии лол4ета начи!Много си добра в правенето им!Страхотни са !ЛеЛЕеее..
♥Didito♥
Мимс,невероятни са,нямам думи
CheerFuL-F
Вяра взимай ги smile.gif

Мимс супер тапетчета...
Gossip Girl
Цитат(Bloody_Tears @ Sep 16 2007, 20:51) *

Мимс, може ли този невероятен уолпейпър да го направиш 1280х720, без надпис и да ми го пратиш на скайп, за да не е с логото на дата.бг? Сериозно, много ми харесва, ама с това лого и като се разтегне допълнително...
CheerFuL-F
още аватарчета....

**Sophia**
Мн сладки аватарчета..
ето малко от мен:

Bethany
може ли... happy.gif

susito
Мимс знаеш ми отношението към лол-четата ти....възхищавам им се...още снощи ти казах,че са страхотни!Цвети много си задобряла...запазих си повечето авчета!А Вики твоите ги запазих сички
nadezhda_had
Миме уолпейпърите са суперрррррррррр
Bloody_Tears
Мерси на всички blush.gif Радвам се, че ви харесват. smile.gif Жани, веднага започвам, след малко ще го сложа bigwink[1].gif
susito
очевидно тая работа с уолчетата не ми се отдава...доказателството:
Sophia Bush-Beauty
Hilarie Burton-Beauty Angel Girl
Beauty Hil
Beth,Hil,Soph-Friends Forever
Hilarie Burton-Funny
Hilarie Burton-Beautiful Girl
hilarie Style
Sophia Bush

ох дано,като видите,че ги давам така не ги подминете...наистина искам да знам вашето мнение,защото е много важно за мен unsure.gif
♥Didito♥
Абе Сус,как да не са хубави бе те са прекрасни,онова последното на София и вси4ки други са направо нямам думи shocking.gif ,не спирай да правиш 9.gif 4акам още biggrin2.gif ,ето и уол от мене
Bloody_Tears
Суси, хубавки са. Последното най-ме кефи smile.gif
Диди, лол-четата са велики worthy.gif Неам думи,... ohmy.gif worthy.gif Браво! Ставаш все по-добра! 4.gif
Викии, аватарчетата са направо бужествинярски mrgreen[1].gif Страхотни са worthy.gif Сейвнах си ги всичките smile.gif
Цвети, твоите също са супер. особенно на Чадчо smile.gif

Това е за Жани-
Ето и още две лолчета на Соф smile.gif
Tedds
Абе Сус сатрахотни са лол4етата!Диди твойте са много хубави,измуяваш ме.Мимс твоите са супер готинки!БРАВО на всички! smile.gif
CheerFuL-F
Цитат(Bethany @ Sep 17 2007, 12:22) *
може ли... happy.gif

дам smile.gif
brooke_scott
Цитат(susito @ Sep 17 2007, 17:27) *
очевидно тая работа с уолчетата не ми се отдава...доказателството:
Sophia Bush-Beauty
Hilarie Burton-Beauty Angel Girl
Beauty Hil
Beth,Hil,Soph-Friends Forever
Hilarie Burton-Funny
Hilarie Burton-Beautiful Girl
hilarie Style
Sophia Bush

ох дано,като видите,че ги давам така не ги подминете...наистина искам да знам вашето мнение,защото е много важно за мен unsure.gif

Сис, супер са нз защо си несигурна в уменията си, но аз ли4но мисля 4е са прекрасни, особено първото, трето и последните две worthy.gif

Цитат(brooke_23 @ Sep 17 2007, 17:51) *
Абе Сус,как да не са хубави бе те са прекрасни,онова последното на София и вси4ки други са направо нямам думи shocking.gif ,не спирай да правиш 9.gif 4акам още biggrin2.gif ,ето и уол от мене

Диди, мн са яки 4.gif
~●R@Li●~
Уааау...много готини wall-чета...Сис,защо да не ти се отдават,виж колко яки си ги направила happy.gif Мимс,ти направо поразяваш с твоите,много са яки 4.gif Диди и твоите са много хубави...и аватарите на Вики и Цвети са страхотни happy.gif
---
А пък аз направих огромно количество аватари 18.gif ....цели 3....

susito
Мерси на сички...Диди яки лолчета...Мимс *поклон*-нямаш равна,любоФ!

авчита:

айде Тединце най-после ги качих...не само на Брукас обаче...Тия на Лейтън и на Крис/Брук са ми любими на мен лично smile.gif
~●R@Li●~
Ей,Сис страхотни аватари 4.gif Всички са станали много якички happy.gif Незнам на тебе кои са ти любими,но на мене всички biggrin2.gif
а пък най-се радвам на
Цитат
&
Tedds
Мале Сусинце,жестоки са!!Ще си открадна няколко smile.gif Може да ги сложа на аватарче :PpPpP
susito
хах Рали мерси...и мене много ме кефят тея двата,ама аз щото съм пристрастна :Р!теди емрси много и на теб..взимай каквото иска6
brooke_scott
Сис, мн добри аватари бравос!
CheerFuL-F
Сис аватарчетата на Брук и Лукас са супер!!!

ю

Tedds
ОЛе Цветии,супер аватари!Много са добрии!
♥Didito♥
Мерси на вси4ки за коментарите smile.gif ,Сус страхотни аватари,Мимс мн хубави уол4ета
brooke_scott
Цвети , мн са яки wink.gif
susito
Вики може ли
renito818
Уау, мн яки неща сте направили!!!!!!! Особено Сусито и Цветито 4.gif
brooke_scott
хайде малко от мен 4е отдавна не бях правила wink.gif

siska

fenka_lucas_i_brooke
Цитат(susito @ Sep 17 2007, 20:58) *
Мерси на сички...Диди яки лолчета...Мимс *поклон*-нямаш равна,любоФ!

авчита:

Сис може ли този?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.