Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
nadezhda_had
Вяра хубави аватари си направила ,също идейте за подписите и уола са страхотни.
Теди супер аватари.

Ето и няколко подписа на София

♥Didito♥
Теди,Наде много хубави неща. shocking.gif
ALeX4e7y^
Наде,върховни са 4.gif Много са хубави!Ти винаги правиш стахотни неща 4.gif

ПП От мен скоро нищо ново не учаквайте,защото не ми се занимава нещо. happy.gif
rali4kata
София Буш

Чад(това е много старо wacko.gif )изглежда зле но го пускам

rali4kata
Hilarie Burton

brooke'n'lucas
Наде(ако може така да те наричам), Теди, страхотни неща worthy.gif

rali4kata-много хубави банери, обаче не пускай два поста един след друг.Използвай бутона "промени". smile.gif Иначе..браво!

Аз от толкова време не съм пускала неща..Ако преборя мързела, може да пусна някой уол smile.gif

nadezhda_had
Мерси мното на всички
Габи няма проблем да ми казваш Наде
Tedds
Супер много се радвам че аватарите ви харесаха.smile.gif
susito
Мимс,Вики,Теди,Наде,Вяра,Рали,Мони..аммм сигурна съм,че изпускам някой!Честно хора измунеа съм..Мимс възхищавам ти се след тези лол-4ета!Мони,Вики....на бас,че не можете да направите по-хубави аватари!

аз имам 12 нови аватара и 1 банер,ама нямам нет и скоро няма да имам..едвам се добарах до един комп,но тфа е дълга история!

П.П.ако продължавате с тези уникални неща ще ми падне ченето от измуление!
♥Didito♥
Ето нещо и от мен,от толкова време нищо не съм прайла ама тая ве4ер се реших най-сетне smile.gif
Tedds
Малее Диди ти не си правила ама тея,уолчета са УоОоЛ,супер са,продължавай все така smile.gif
nadezhda_had
Диди готини уолчета
Mrs.Ackles
Толкова прекрасни работи сте направили, че направо ме оставихте без думи..
Наси, перфектни аватари!
Наде, невероятно красиви банери, както винаги.
Жена ми, това е уникално!
rali4kata, много хубави неща си направила.
Диди, втория wall е... shocking.gif УаУ, страхотен!
Мони, отново супер аватари.
Ако тръгна да изреждам така, ще ми е нужно доста време....

Тази вечер, съвсем набързо, направих мъничко авчета:

♥Didito♥
Мерси,мерси на вси4ки emoticon1 (44).gif

П.П Стеф,тея аватар4ета и особено последното направо са невероятни shocking.gif
VeRonICa^^
Браво Диде 13.gif ,много хубави неща сте направили всички,страхотни са 1clap[1].gif
black1wolf
brooke23 страхотни са брао tongue.gif
brooke_scott
10x на вси4ки emoticon1 (44).gif Диде, страшни неща си напраила !!!

ето 1 уол4е
`BruKas`
всички сте направили много хубави неша..да можех и аз като вас ..
fenka_lucas_i_brooke
Страхотни неща!
НАСИ БЛАГОДАРЯ за аватарите!!!
Bloody_Tears
Мерси на всички! Много се радвам, че са ви харесали blush.gifСупер неща сте направили! Жена ми, Диди вашите са велики worthy.gif Браво worthy.gif
Ето няколко лол-чета от мен. Пробвах си всички нови четки и може да е станало малко претруфено happy.gif Пък и имам нов Фотошоп и постоянно прая нещо с него. Ама сега ще излизам и затова не слагам много. Като се върна ще сложа още smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Аааа Мимс много са яки особенно първотоооо
♥Didito♥
Мимс,много готини уол4ета,ето и едно от мен,отново мерси на вси4ки за коментарите smile.gif
brooke'n'lucas
Леле, Диде shocking.gif БРАВО!!! Страхотни са уолчетата!!

Едно уолче и от мен:

Tedds
Айде Диди,Габи и вие се събудихте,супер уоулчета smile.gif
♥Didito♥
Габи,уол4ето е страхотно smile.gif
`BruKas`
много хубаво уолче диди
susito
аууу Мимс прати малко четки,скръндзо biggrin.gif не честно..за мен си Дъ бест в тоя бизнес :Р пфф нямаше ме само 1 ден бе-работите със скоростта на вяръра!Габи,Диди страхотни лол-4ета!

пф неска нета ми е непоносимо бавен..утре ще си кача нещата!
~●R@Li●~
Невероятни сте хора worthy.gif Работите наистина много барзо и правите страхотни неща...направо велики happy.gif
---
Хайде и аз да се включа с мойте 6 аватара 18.gif Брукас/Лейтън happy.gif

susito
почти успях да сложа всичко..значи аватара ми в момента и авчетата от подписа аз съм ги правила...новичи са!
ето банерите...

това на Брукас го направих,щото ми писна Брук да е красивото момиче,а Лукас нейно притежание!
♥Didito♥
Мале Суси,Рали невероятни неща shocking.gif smile.gif
Tedds
Оле РАЛИ,сУС,страхотни неща!Сусе банерите много ми харесаха,много хубави ги правиш занчи smile.gif
brooke'n'lucas
сУс-не съм фенка на лейтън, но банера е невероятен shocking.gif worthy.gif
Рали-страхотни аватарчета, особено тези на брукас biggrin2.gif
`BruKas`
Рали може ли да си взема аватарите на брукас (и трите ако може..и ако не съм прекалено нахална smile.gif
susito
ето и аватарите...

♥Didito♥
Суси,аватарите са супер smile.gif
Bloody_Tears
Любоф моя, аватарите са бужественярски worthy.gif Браво душко emoticon1 (56).gif
Аз както никога нямам никъкви идеи на Фотошоп unsure.gif Не мога да измисля нищо... Пък и сега най-сетне си инсталирвам Симс 2 и сигурно по цял ден само на това ще играя blush.gif и няма да ми се прави нищо на Фотошоп biggrin.gif
susito
Мимс направи един лол на крис и Пейтън,като нямаш идеи!А да и мерси,Диди и на теб!
brooke_scott
Сус, мн е готин първия банер и ав4етата на Соф и тоя дет са двамата с Чад (запазвам си го wink.gif ), Рали - прекрасни аватари на Брукас !!!
~●R@Li●~
Цитат(`BruKas` @ Sep 14 2007, 11:37) *
Рали може ли да си взема аватарите на брукас (и трите ако може..и ако не съм прекалено нахална smile.gif
Разбира се! happy.gif

*Мерси на всички, радвам се,че аватарите са ви харесали biggrin2.gif
Сис,и аватарите и банерите ти са много готини smile.gif
Bloody_Tears
Рали, Габи, Диди, супер неща сте направили и вие! Сус, теб вече те коментирах, любов, но пак дфа ти кажа,ч е са супер аватарчетата bigarmhug.gif А банерите... wub.gif Ставаш все по-добра душко, браво worthy.gif
Ето няколко лол-чета от мен и аватарите от снощи smile.gif
За това лол-че да отделя място да кажа, че благодарение на Сус има надпис biggrin.gif Мерси пак шушумиго emoticon1 (56).gif
susito
Хах Мимс лол-четата са невероятни..пък за надписа к'фо а те прая?нали си ми любоФ :* Мерси пак!Авчетата са си уникални...довечера да ми кажеш как си ги направила!
Mrs.Ackles
Жена ми... вече не знам какво да кажа за твоите творения! 3.gif Прелестни са! wub.gif Продължавай да правиш все толкова красиви wall-чета, а защо не и аватари... rolleyes.gif
bigarmhug.gif
susito
пак съм аз хах...тая мания с банерите ме е завладяла...предполагам,че кат почнем даскало вместо да уча ше прая банери :/

ето и авчета на ЧадулинчУ...

тези са за мен:
Tedds
Мали Сусииии,велика си кви са тез хубави банери,Първия на Лейтън много ме кефиии,представяш ли си мен да ме кефи Лейтън се едно са женени и се събуждат...ама айде да ни зарадваш скоро Брукас феновете с твойте хубави аватари...ако може де smile.gif
susito
абе аз правя 1000 брукас аватара,после правя 1 банер на лейтън и вие се чувствате пренебрегнати..хах това в кръга на шегата!Мерси Теди..радвам се,че нещо на Лейтън ти харесва...

ето един банер..аз лично изобщо не го харесвам,дано на вас понееее мало ви хареса!
SeMiNi
Страхотни неща сте направили. rolleyes.gif Сис последния банер е станал много хубав! blush.gif

.... rolleyes.gif
susito
Мони мерси..твоето мнение е едно от най-важните за мен!Аз само като видях 3-те авчета дето си ги сложила и си знаех,че доста ще има да запазвам...а и може ли

П.П.имам няколко въпроса за LJ...очаквай ЛС!
Miss_Duff
От доста време не бях влизала тук и сега направо страшно се изкефих!! biggrin.gif
Браво на абсолютно всички!Няма да казвам имена,защото със сигурност ще пропусна някого! smile.gifwink.gif
brooke_scott
Мони, супер неща си направила, ако може ще сизапазя малко от тези на "Изгубени", 4е направо се влюбих
SeMiNi
Сис,Вяра разбира се че може взимайте каквото си харесате biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.