Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
~●R@Li●~
Сис,много готини банери си направила 4.gif И на Мая и Вики аватарите са много хубави happy.gif
---
ето нещичко и от мен:

Miss_Duff
~●R@Li●~,сладки аватари.
**Sophia**,и твоите са страхотни.
susito,банерите ти са много оригинални и суперско направени. blush.gif Надявам се да не изглежда,че използвам идеята ти с цитатите,но ми омръзна да правя банери само с обикновени надписи тип "Брукас"... unsure.gif
--

Довечера ще поста още един.
susito
хах мерси много на всички..Мис_Дъф(как да те наричам?) много е готин банера и няма проблем за това с идеите!
siska
ето малко и от мен wink.gif

susito
оле Сисе много си добра..страхотни авчета !
siska
мерси, радвам се , че ти харесват smile.gif
Miss_Duff
Сус[аз пък си позволявам да ти казвам така biggrin.gif ]наричай ме Ния. smile.gif Приятно ми е.хех.
--
Ето го и обещаният втори банер:

Bloody_Tears
Ния, Сиске, Рали, Вики, Наси, Вяра, Майче, Сусинце....дано не съм пропуснала някой (да ме извинява, ако съм unsure.gif ) Страхотни неща сте направили worthy.gif Вики, твоите аваатри са божествени worthy.gif Станала си страшно добра в това, продължавай в същия дух 4.gif Наси, няма нужда да я коментирам, всички знаем, че е една от най-добрите. Няма спор smile.gif Банерите на всички са страхотни, имате невероятен талант, браво worthy.gif Не очаквах толкова нови неща. Само няколко дни ме няма, а вие сте сложили толкова много неща. Браво, браво. Чакам още smile.gif
Ето и няколко мои нещица от днес smile.gif

И няколко авчета на Хил и Софито smile.gif

susito
оле Мимс 3-я лол е уникален,братле!За мен пък в правенето на лол-чета ти си най-добрата!
Tedds
Тука не съм слагала неща от 108 години..тей че реших да направя малко аватарчета..

Bloody_Tears
Цитат(susito @ Sep 9 2007, 23:06) *
оле Мимс 3-я лол е уникален,братле!За мен пък в правенето на лол-чета ти си най-добрата!

Мерси много, Суси. blush.gif Радвам се, че лолчетата ми ти харесват happy.gif Сега ще направя още няколко mrgreen[1].gif
brooke_scott
Цитат([ТеDиТо] @ Sep 10 2007, 12:08) *

Тука не съм слагала неща от 108 години..тей че реших да направя малко аватарчета..

аз също unsure.gif и ето да се разпиша, а и Теди мн сладки ав4ета си направила 4.gif

♥Didito♥
Мале аз от кога не съм слагала нищо,ама то ся ме мързии,много хубави неща сте направили вси4ки 3.gif
Bloody_Tears
Теди, Вяра, много сладки авчета 4.gif
Диди, чакам твоите неща. smile.gif
Ето малко аватарчета на Софито

Едно банерче на Хил, което забравих да постна вчера smile.gif

И няколко лол-а на Софито smile.gif

♥Didito♥
Мале Мимс,отново съм о4арована страхотни неща особено на Софито аватарите и уол4етата не възразяваш ако си взема някое друго аватар4е нали,а пък мои неща и аз незнам кога пак ще ми дойде музата да прая smile.gif
Bloody_Tears
Мерси Дид, разбира се, че давам. Даже съм поласкана blush.gif happy.gif Твоите неща също стават много хубави, чакам за още smile.gif
П.С. Сега набързо направих 1 лол във два варианта smile.gif На Лейтън е, от доста време не бях правила нещо тяхно rolleyes.gif
siska
страхотни неща сте направили всички smile.gif ето и още малко мой wink.gif

♥Didito♥
Уау,Мимс ти работиш със скороста на светлината,наистина независимо,4е е на лейтън е мн хубав уола,Сисе(ако мога да те нари4ам така) и ав4етата са мн хубави
Tedds

♥Didito♥
Теди Браво много са ти хубави ав4етата smile.gif
`BruKas`
всички сте направили страхотни неща...теди справяш се много добре!!БРАВО!!
Tedds
Цитат(`BruKas` @ Sep 10 2007, 21:31) *
всички сте направили страхотни неща...теди справяш се много добре!!БРАВО!!

Радвам се че аватарите ми ти харесват Анелци!
SeMiNi
Теди,мн сладки аватарчета blush.gif
**Sophia**
Мерси на Дидито,на Ния biggrin2.gif и на Мимито..радвам се че ви харесват blush.gif ..ето още малко:

Хилъри:

София:

Tedds
Цитат(SeMiNi @ Sep 10 2007, 21:46) *
Теди,мн сладки аватарчета blush.gif

Мерсии(hug),утре пак ще правя.**Sophia** аватарите са много готинки smile.gif Тези на Соф са суперски smile.gifНа Хилариту също са много хубави.
ALeX4e7y^
Вики много са хубави!Теди и твоите също 4.gif

Сис(siska) много готини ги правиш!!
siska
Диди,Саше happy.gif благодаря ви мн, радвам се, че ви харесват wink.gif
Bloody_Tears
Мерси Дидз, радвам се, че са ти харесали blush.gif Вики, Сиси, страхотни аватари, браво 4.gif
Ето няколко лол-а. От 3 часа ги правя O_o Незнам що толкоз мноу, сигурно много ме мързи тая вечер biggrin.gif

И малко аватарчета на Пейт happy.gif
(любимото ми mrgreen[1].gif )
♥Didito♥
Цитат(Bloody_Tears @ Sep 11 2007, 01:15) *

Уау,възхитена съм 3.gif
brooke_scott
**Sophia** ав4етата на София са прекрасни,Bloody_Tears мн яки уол4ета особено 1-то
ето 1 банер4е от снощи:
Tedds
Браво Вяра,банера е супер готин wink.gif
brooke_scott
мерси, Теди, радвам се 4е ти хареса blush.gif
♥Didito♥
Вяра наистина мн хубав банер,Вики аватар4етата са мн хубави
Bloody_Tears
Диди, мерси много blush.gif Вяра, банерчето е страхотно! worthy.gif Веднага си го запазих smile.gif
Ето още две лол-чета от снощи smile.gif

П.С. Сега направих и още едничко biggrin.gif
Miss_Duff
Вчера направих няколко аватара на Пейт[напоследък съм на такава вълна]

И едно банерче на Бевин и Скилс rolleyes.gif mrgreen[1].gif

fenka_lucas_i_brooke
На всички едно голямо БРАВО но се ПРЕКЛАНЯМ пред таланта на НАСИ -СТРАХОТНИ АВАТАРИ НАПРАВО УНИКАЛНИИИИИ!!!
Bloody_Tears
Последното ми лол-че на Соф smile.gif
♥Didito♥
Нещата на вси4ки са прекрасни Браво.
N@det0
Цитат(susito @ Sep 6 2007, 19:46) *
Цитат(susito @ Sep 2 2007, 19:21) *
Наде сега ще се опитам да направя нещо на Лукас и Хейли,на Лукас и Нейтън или на Нейли,но нищо не обещавам!

по-добре късно отколкото никога...специално за тебб rolleyes.gif

надявам се да ти харесат...както и на останалите blush.gif

Мерси много,имах вирус в компютъра и не съм влизала няколко дена,затова чак сега ги виждам smile.gif

Харесах си няколко неща за този и за друг форум,ако има проблем ЛС.
П.с Наси,евала.Просто уникални аватари.
fenka_lucas_i_brooke
Насинко може ли тези
SeMiNi
Мимс,това е страхотно! worthy.gif И другите уолчета също.. rolleyes.gif
shocking.gif shocking.gif Вяра просто невероятен банер! 8.gif Страшно много ми харесва! blush.gif

Аз направих няколко аватари:тук rolleyes.gif
ludoto_mimi
Мони, както винаги много хубави аватари, особено #7. smile.gif
fai7h
Bloody_Tears,страхотни неща правиш!Мн ми харесват 4.gif save-нах си последните ти wallpaperi,и сащо аватарчето на Пейт `wtf` е мн яко!Браво! wink.gif
♥Didito♥
Мони,много хубави аватари
Tedds
Оле Мониии,правиш страхотнин аватари!МАЛЕ много са хубави!Браво!
brooke_scott
1-во мерси на вси4ки за похвалите blush.gif bigarmhug.gif

Мони, Мимс, страхотни неща сте направили !!! 4.gif

ето малко ав4ета:
Хейли

Крис

и Пейтън

и две банер4ета

+ 1 уол

♥Didito♥
Вяра,много хубави неща,особено уола е мн готин smile.gif
Tedds
ОЛе Вяра всичко е супер! Първия банер кефи максимално.Браво smile.gif Ето от мен малко аватари на Софито:

SeMiNi
Мим,Диди,Теди,Вяра радвам се че ви харесват авчетата.. smile.gif
CheerFuL-F
От доста време не бях влизала тука и виждам че продължавате да правите страхотни неща
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.