Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
ladysunshine
Малее Мони(предполагам, че мога да те наричам така) страхотни са. Много ми харесаха
SeMiNi
Мерси и на двете! biggrin2.gif 16.gif
Gossip Girl
Цитат(SeMiNi @ Sep 6 2007, 17:24) *

Мони, отново страхотни аватари. С твое позволение искам да взема тези трите..
SeMiNi
Взимай ги! unsure.gif
♥Didito♥
Мони,наистина аватарите са срахотни smile.gif
susito
Цитат(susito @ Sep 2 2007, 19:21) *
Наде сега ще се опитам да направя нещо на Лукас и Хейли,на Лукас и Нейтън или на Нейли,но нищо не обещавам!

по-добре късно отколкото никога...специално за тебб rolleyes.gif

надявам се да ти харесат...както и на останалите blush.gif

Mai4et0
♥Didito♥
Много е хубав банера,наистина SAVE BRUCAS
susito
Майче страхотен банер,но не го подкрепям :/
brooke_scott
мн хубав банер на Брукас SAVE BRUCAS
ani4ka_89
Аз няколко дена да не влизам въвъ форума и тука се разразяват някакви Междузвездни войни. Стеф, Мимс, Сус, Мони, страхотни неща сте направили (да но не пропускам някого, че ще хвърчат глави.) Аз отдавна не съм правила, но днес реших да си поиграя малко с цветовете и ето какво се получи.
Соф

Хил
susito
олеее Ани страхотни са всички...първите 3 на Соф и първите 3 на Хил най-много ми харесват smile.gif
Nasi
Не съм пускала нищо мое от мноого време. ето нещата, които правих през цялото лято:

след малко и останалите...
♥Didito♥
Уау,Наси аватарите са прекрасни smile.gif
Nasi
....продължението:

Nasi
уфф, преминах лимита по брой снимки в един пост.

ето ги и последните:

Катeто
Nasi,шапка ти свалям,това са едно то най-готините аватари,които съм виждала,прекрасни са worthy.gif и е хубаво,че са на хейли и нейт,понеже всички правят на Брукас,браво на теб rolleyes.gif
ludoto_mimi
Наси, страхотни аватари си направила. 8.gif И това само за едно лято. biggrin2.gif
Браво! Запазих си няколко на Хейли, колорингите са чудесни.

Ето един майстор! bigarmhug.gif
HiLaRy`DuFf{}
Докато ги гледах останах с отворена уста shocking.gif .. направо ме изоми Nasi .. това са едни от най - хубавите аватари в цялата тема .. направо ти се възхищавам worthy.gif и са толкова много .. колко време ги прави ? smile.gif
Nasi
радвам се че ви харесмат. smile.gif

Мимс bigarmhug.gif

Цитат
колко време ги прави ?

много време, може би първия съм го правила в началото на месец май.
susito
олеее Наси върна ми спомените за Нейтън и Хейли в първи сезон...може ли тези?
Цитат

Miss_Duff
Eдин съвсем набързо направен аматьорски банер/уол(800x600)-първият ми опит с Фотошоп.. unsure.gif

И разни други банери:

Абе днес нещо не ми е голяма музата... mrgreen[1].gif
..
И малко иконки:

smile.gif

smile.gif

Наси,
иконките ти са уникални!! rolleyes.gif Рядко съм виждала аватари с такива цветове,а ги обожавам..Суперски са,продължавай и занапред да ни радваш с огроомни постове с толкова творчество..!! blush.gif mrgreen[1].gif Не знам има ли смисъл след твоите неща аз да пускам,но..така или иначе съм ги направила... unsure.gif
ladysunshine
Малее, стархотни са. Наси, тъкмо си мислех да си направя профилчето със снимки на Нейли, ама сега не мога да си избера. Невероятни са
~●R@Li●~
Леле,Наси...направо нямам думи worthy.gif worthy.gif Откога чакам някой да направи Нейли аватари(аз все се мача ,ама се нещо не ми харесва)Много са готини,запазих абсолютно всички happy.gif
Ако може да използвам тия:
Цитат
black1wolf
Лелле супер са.Наси може ли да си взема някои.
ladysunshine
Цитат(Nasi @ Sep 7 2007, 14:41) *
уфф, преминах лимита по брой снимки в един пост.

ето ги и последните:

избрах си smile.gif може ли тези
fai7h
Наси,може ли да взема този =)
brooke_scott
снощи направих първите си банери, надявам се да ви харерсат, не са нищо особено и не се полу4иха както исках,но ето ги:

П.С> Наси, страхотни аватари, направо са прекрасни, отдавна не бях виждала подобни неща worthy.gif
Tedds
Вяра втория банер е страхотен!Първия също е хубав.
ladysunshine
Ето първото ми банерче smile.gif малко в никакъв размер и не както исках, ама айде следващите по-добре :Р
DesiTo
Наси, аватарите са страхотни. Браво, много добре са направени. 8.gif 8.gif Продължавай в същия дух. bigarmhug.gif
Mai4et0
Ето малко аватари, че отдвна не сам пускала smile.gif

susito
етУ на Брукасите да са радват...
♥Didito♥
Уау,Суси,знам,4е не подкрепяш Брукас,но е много мило,4е си направила този банер,наистина е прекрасен smile.gif
Tedds
Да Сус банера е суперски.Много е готин. smile.gif
susito
Кой е казал,че не ги подкрепям?Просто Лукас и Пейтън по-ми се връзват и повече ги одобрявам!Мерси и на двете!
nadezhda_had
Наси чак сега видях аватарите ти феноменални са ,много ми харесват
Gossip Girl
Наси, ти си човекът!! Знаеш, че обожавам нещата ти, но аз пак да кажа..ОТХ аватари са изумителни. Наистина едно голямо, голямо браво! emoticon1 (56).gif И ако нямаш напротив си взимам тези:
Цитат(Nasi @ Sep 7 2007, 14:26) *
susito
Пф Наси дано нямаш нищо против,че си сложих авчетата без да си ми ги отстъпила,ама наистина са страхотни и се изкуших!
Mai4et0
Много готини неща видях, браво на всички smile.gif Ето аватари 18.gif

brooke_scott
ето уол4ето което направих с банера на Брукас

П.С. нещо не стана както трябваше, но поне се полу4и...нещо blink.gif
Tedds
Mai4et0 хубави аватари.
Наси забравих да кажа за твойте аватари,страхотни са!
Вяра уолчето е готино.
♥Didito♥
Вяра,много хубав уол.Маи4е и твойте ав4ета са хубави
susito
оле вяра много си добра...*поклон* страхотен Уол..аз още банера много го харесах,ама уол-а е ...УОУ!

3 банера над които се мъча цял ден(над втория 1 час :/ )

П.П.сега нз какво ми става,ама правя банери по цитати от ОТХ!харесвам си някой цитат и според него правя банер!Ако искате давайте някфи цитати,че на мен почти ми се изчерпаха |-(
♥Didito♥
Сус,независимо,4е съм за Брукас,втория банер направо ми взе о4ите,мн ми харесва 3.gif,Браво
`BruKas`
всички аватари на брукас са страхотни!!! а за банера на сиана..няма да коментирам!!!>.
susito
Диди мерси много...и аз си го харесвам!

П.П.
Цитат
а за банера на сиана..няма да коментирам

то това си е достатъчно...айде стига вече с това Бруас/Лейтън...правете,като мен smile.gif
brooke_scott
10x на вси4ки, радвам се 4е ви харесва
**Sophia**
Haley:

Nathan & Haley:

Brooke:
♥Didito♥
Уау,Вики мн са хубави,особено онези две4ките на Брук,направо са супер
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.