Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
**Sophia**
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Aug 11 2007, 12:06) *
Цитат(**Sophia** @ Aug 5 2007, 16:13) *

може ли да я взема тази красота rolleyes.gif

Охх,чак сега виждам 16.gif ..съжелявам много,но бях на лагер..и..ако още искаш аватара с удоволствие ти го давам smile.gif ..мн се радвам че ти харесва!
brooke_scott
Brookie мн са ти яки ав4етата, с-р са

днеска реших да си поиграя малко и ето какво излезе smile.gif

П.С> запазени са wink.gif

♥Didito♥
[quote name='brooke_scott' date='Aug 25 2007, 21:15' post='286809']
Brookie мн са ти яки ав4етата, с-р са

днеска реших да си поиграя малко и ето какво излезе smile.gif

Много са хубави БРАВО 1clap[1].gif
susito
Вяра тези на последния ред най-много ми харесват! shocking.gif

Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Aug 25 2007, 16:47) *
Хора айде ако тези дни Ви дойде някоя идея за аватарчета на Лейтън,моля ви направете някое rolleyes.gif

има още 11+1 банер,ама сега трябва да ставам
Bloody_Tears
Реших да направя и нещичко на София. Ето го:
nadezhda_had

Bloody_Tears
Наде, последното аватарче на София е много сладко!
Сус, това авче на Лейтън Can you sleep е върховнооо wub.gif
П.С. ОМГ, щях да забравя 18.gif Ето новото ми лол-че на Софийка biggrin.gif

И едно аватарче на Лейтън. Имах още 4, но тъпия ми Фотошоп..... dry.gif
hip_hop^girl
[
brooke_scott
мерси на вси4ки радвам се 4е ви харесват
Наде(ако мога да ти казвам така), мн ми харесват ав4етата на София, мн хубави са станали и банера е страхотен(нищо 4е е на Рей4ъл wink.gif ) !!!
ALeX4e7y^
Сега направих няколко набързо.Не станаха,както исках,ама...

Лукас/Пейтън/Брук

Лейтън

Едно на Нейтън и Хейли

На Хилари

Хейли

Чад

Толкова за сега smile.gif Дано ви харесат smile.gif
SeMiNi

Gossip Girl
Цитат(SeMiNi @ Aug 26 2007, 14:14) *

Мони, обожавам твоите неща. Ако нямаш на против това го взимам.
susito
ето това е продължението на предните 2 аватара...

и банера...

Мимс мерси и твойто авче е мноо сладко!Саше иконките ти са страхотни,както и шрифта(уникален е)!Мониииии перфектни,както винаги..изумяваш ме...трябва да ми дадеш 1-2 урока biggrin.gif

П.П.Хора имам един въпрос.Една снимка,като е неясна и некачествена как мога да и опрая качеството...всмисъл да стане по-ясна поне?Давала съм ви хипер гадни снимки и сте правили такива качествени аватари...примерно тази снимка.Не си зададох въпроса май както трябва...дано да стев ме разбрали!
Катeто
Цитат(susito @ Aug 26 2007, 17:45) *

аватарите ти са страхотни,радвам се,че са на Лейтън,а тези двата може ли да си ги преватизирам rolleyes.gif
SeMiNi
Сис,банера е просто невероятееен! shocking.gif shocking.gif Страхотен е! 4.gif Браво... 3.gif 3.gif
а за въпроса..ами аз не знам как става и май не мога да ти помогна. huh.gif Точно за тази снимка..аз всъщност потърсих същата с по-добро качество и намерих..но иначе не знам как blink.gif
susito
ами аз заради теб ги направих,затова са на Лейтън...пък и ми доставя удоволствие да ги гледам тези двамата!Радвам се,че ти харесват-взимай ги!Наде чак сега видях твоите неща,които са невероятни!

Цитат
Сис,банера е просто невероятееен! Страхотен е! Браво...
а за въпроса..ами аз не знам как става и май не мога да ти помогна. Точно за тази снимка..аз всъщност потърсих същата с по-добро качество и намерих..но иначе не знам как

мерсииии...честно казано съм горда,че точно на теб ти е харесал blush.gif blush.gif хаа аз съм ти фен 18.gif не сериозно,ако направиш няколко авчета на Лукас много ще те обичам biggrin2.gif А относно въпроса ми...аз си мислих,че ти значеш,щото аз тая снимка я бях давала и ти направи авче със страхотно качество,но сега разбирам,че е било правено от друга снимка!пффф много дълго изречение wacko.gif Спирам щото поста стана километричен dry.gif
Tedds
SeMiNi,надявам се че нямаш нищо против че си откраданах няколко от аватар4етата ти за новият ми подпис. rolleyes.gif
ladysunshine
Сус, страхотни аватари на Лейтън си направила
brooke'n'lucas
brooke_scott, последните ти авчета са страхотни. worthy.gif
SeMiNi, аватарите на Бетъни са великии. biggrin2.gif
БРАВО!!!

Аз..без комп почти 2 дена..ужас, но както и да е.

Ето две уолчета от оняден:

♥Didito♥
Габи,много са хубави уол4етата,особено на София 4.gif
Miss_Duff
Първите ми уолпейпъри: rolleyes.gif
1
2
3
Brookie
Малко ав4ета и от мен smile.gif
**Sophia**
Страхотно Miss_Duff..мн ми харесват уолчета blush.gif ...Браво..представям си другите какви ще бъдат. 13.gif .
щом тезиса ти първи bigarmhug.gif
ladysunshine

ladysunshine
Уаау, Miss_Duff, страхотни уолчета. 1и 3 много ми харесаха. Щом тея са първите ще чакаме да видим следващите. Сигурно и те ще са страхотни smile.gif
CheerFuL-F
Страхотни неща сте направили всички! Страшно много ми харесват blush.gif

Ето и някой от мен в различни варианти:

brooke'n'lucas
Много аватари, много нещо. Всичките са страхотни. Браво!!!

Аз преди половин час направих 1 уолче.

Това е мойта гордост. biggrin2.gif Надявам се и на вас да ви хареса.
HiLaRy`DuFf{}
Леле супер е .. и профилати е много як .. smile.gif
♥Didito♥
Ето един уолпейпър и от мен,не е нищо особено,но доста се старах,дано ви хареса smile.gif

**Sophia**

black1wolf
Брао на сички супер сте tongue.gif
ALeX4e7y^
brooke_23 супер си е happy.gif 4.gif

brooke'n'lucas готин е 4.gif 4.gif

**Sophia** първият и вторият на Софито най-ми харесват 4.gif
~●R@Li●~

CheerFuL-F

SeMiNi

още..
♥Didito♥
~●R@Li●~,SeMiNi и вси4ки други сте направили страхотни неща,ето два уолпейпъра от днес,те са по4ти еднакви,ама реших да ги сложа и двата,не мога да се похваля с талант,но се надявам поне малко да ви харесат!

http://img292.imageshack.us/img292/6913/sophiabush1gd3.jpg
http://img172.imageshack.us/img172/3703/sophiabush2lo6.jpg
susito
уоу нямаше ме 2 дни и вие сте направили страхотни неща!Мони всичките ти авчета са страхотни...всички сте се справили перфектно!Като гледам тази мания София Буш в Teen Choice Awards доста ви е прихванала(всъщност тя какво награди беше спечелила?).Аз предполагам,че скоро няма да имам интернет(имам скайп,но не и интернет-сега съм на друг комп)...направих доста сладки,според мен,авчета но няма как да ги кача..еми надявам се скоро да ги видите!Аз обаче все още си чакам авчетата на Лукас,от който и да са : )
♥Didito♥
Ето още един уолпейпър,малко е щарен ама... smile.gif

http://img264.imageshack.us/img264/2483/sophiabush3mv2.jpg
ALeX4e7y^
Ето малко аватари

На Хилари

На София

brooke_23 готини са ти нещата!
brooke'n'lucas
Браво, Диде. Много са хубави уолчетата ти.

Ето 1 банерче в различни варианти:

♥Didito♥
Габи,супер са банерите БРАВО

2thum[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif
VeRonICa^^
brooke`n`lucas,ALeX4e7y^ и brooke_23,страхотни неща,БРАВО !!! 13.gif 13.gif 13.gif
_BrooKe_
brooke_23- страхотна работа си свършила , браво!! 36_1_55[1].gif 1clap[1].gif 2thum[1].gif
**Sophia**

susito
оооо имам нет уеее...не мога да повярвам...и ето сега аватарите ми : )

Leyton/Peyton

Brooke/Sophia

общи+1 авче от надписи+James Lafferty

Най-после моето фенско сърце да се зарадва...Уикиииии аватарите са страхотнииии...може ли
**Sophia**
Сисс..мн се радвам че ти харесват blush.gif ..взимай каквото искаш..давам ти го с удоволствие smile.gif
`BruKas`
хора не мога да не ви похваля..значиии един ден ме няма ии вие стее направили простоо велики неща ..всички аватари и уолпейпари на софия и чад много мии харесват!!! във този форум наистина има много талантливи хора!!ПОЗДРАВИИ:)
ladysunshine
Цитат(susito @ Aug 28 2007, 21:52) *
оооо имам нет уеее...не мога да повярвам...и ето сега аватарите ми : )

Leyton/Peyton

Тези нали мога да си ги взема?
Mrs.Ackles
Нямаше ме за 3 дни, а сте направили толкова много работи.. shocking.gif Не мога да изреждам по имена, но някои неща наистина ме впечатлиха. worthy.gif

Няколко авчета, които сътворих току-що:

susito
Дам взимай ги...Стеф страхотни аватари!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.