Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
Mai4et0
Стеф, мн ме кефят аватарите на Софито blush.gif worthy.gif | А аз съм скромно blush.gif Ето малка дозичка biggrin2.gif

Gossip Girl
Цитат(Mrs.Ackles @ Aug 20 2007, 23:38) *

Стееефф...страхотни са..Това си го взимам, ако нямаш нищо напротив.

Майче, авчетата са много готини, особено тези на Данийл и София emoticon1 (56).gif
Mrs.Ackles
Майче, Жани, мерси и на двете.
Цитат(Prinston Girl @ Aug 21 2007, 00:55) *

Стееефф...страхотни са..Това си го взимам, ако нямаш нищо напротив.

Разбира се, няма проблем. smile.gif
Майче, мн сладурски авчета си направила. tongue.gif
Mai4et0
Цитат(Prinston Girl @ Aug 21 2007, 00:55) *
особено тези на Данийл и София emoticon1 (56).gif

xaxa... Забавна си dry.gif 10х ви biggrin2.gif
ladysunshine
Ей Вяра, ама ти си била талант бе !!!! хихих въпреки че са на София, мн ме кефят. Супер си се справила. Може някой път да те помоля да сътвориш нещо специално за мен :Р (или пък да ми покажеш някои и друг трик на фотошопа, че аз не съм мн добре с него )
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Aug 21 2007, 10:29) *
Ей Вяра, ама ти си била талант бе !!!! хихих въпреки че са на София, мн ме кефят. Супер си се справила. Може някой път да те помоля да сътвориш нещо специално за мен :Р (или пък да ми покажеш някои и друг трик на фотошопа, че аз не съм мн добре с него )

няма проблем ще ти направя само кажи какви biggrin2.gif , а за фотошоп-а като са видим и ще ти показвам(не 4е аз знам мн ама горе=долу се оправям unsure.gif ) специално за теб днеска ще ка4а тези на Хил wink.gif
Катeто
да феновете на хил имаме нужда от една порция авчета 18.gif brooke_scott аватарите ти са страхотни,давай все така smile.gif
brooke_scott
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Aug 21 2007, 12:40) *
да феновете на хил имаме нужда от една порция авчета 18.gif brooke_scott аватарите ти са страхотни,давай все така smile.gif

ето за феновете на Хил и по - специално за lady_sunshine и .:PeYtOn_SaWyEr:., надявам се да ви харесат mrgreen[1].gif

[/img]
Катeто
Цитат(brooke_scott @ Aug 21 2007, 14:21) *

ето за феновете на Хил и по - специално за lady_sunshine и .:PeYtOn_SaWyEr:., надявам се да ви харесат mrgreen[1].gif

[/img]

да ни харесат?страхотни са worthy.gif worthy.gif ако позволиш да си взема тези двете за аватарчето rolleyes.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Aug 21 2007, 13:21) *

нали може да си взема тези. Вяра много ти благодаря bigarmhug.gif Обичкам те
brooke'n'lucas
Всички сте направили страхотни неща. Браво!!! worthy.gif

Аз преди около седмица за първи път седнах да правя аватари. Ето ги:

susito
Нямаше какво да правя и ето го резултата: smile.gif

о0о0о резултата е зашеметяващ....с всяка порция аватари ме изумяващ все повече...ама как ги правиш едни такива с много странни цветове..меки(голямо определения)...запазвам ги сички

това е от мен...

скоро ще направя и малко аватари...на Бетъни или на Чад
Mrs.Ackles
Мерси. rolleyes.gif Аз впрочем точно на странните цветове залагам. biggrin2.gif
Твоите нещица са супер зарибени, мн те бива, ей. 4.gif Трябва да ти дам някоя моя снимка, за да ми направиш няква червено-оранжева коса - ще е хипер яко! 3.gif 16.gif
ALeX4e7y^
Мерси,Сис.
brooke'n'lucas мн са ти хубави аватарите!

Ето още няколко аватара от мен :

Gossip Girl
Цитат(susito @ Aug 21 2007, 16:01) *
Нямаше какво да правя и ето го резултата: smile.gif

...запазвам ги сички

Аа Сис, ще се караме...Долу ръцете от последния..Запазила съм го mrgreen[1].gif
Иначе твоите неща са мнооооого яки...Много оригинално измислени...И мен трябва така да ме направиш biggrin2.gif
susito
еее аз смао си ги запазвам,не съм казала,че ще ги ползвам(което не е лоша идея всъщност)...мерси на всички за коментарите по изчанченото ми творчество :Р давайте снимки по ЛС и се заемам!

П.П.На София скоро няма да правя аватари,първо щото от няколко седмици насам правя само на нея и ми омръзна и второ-свършиха ми снимките
brooke'n'lucas
Един уолпейпър от вчера:

ALeX4e7y^
Готин е 4.gif

Намерих готини снимки и направих малко аватарчето:

Има и още,но тях друг път ще ги кача.
Айде драснете някой коментар smile.gif
Mrs.Ackles
Цитат(brooke @ Aug 22 2007, 13:52) *
Един уолпейпър от вчера:

Много е хубав. happy.gif

ladysunshine
Цитат(ALeX4e7y^ @ Aug 22 2007, 14:40) *
Готини е 4.gif

Всичките са много готини. Браво! Може ли да си взема този ?
PoLiTy'
Цитат(ladysunshine @ Aug 22 2007, 17:02) *
Цитат(ALeX4e7y^ @ Aug 22 2007, 14:40) *
Готини е 4.gif

Всичките са много готини. Браво! Може ли да си взема този ?

И на мен този най-много ми харесва 4.gif
Mrs.Ackles
Ето малко аватари от мен: happy.gif

brooke'n'lucas
Eто няколко аватарчета:

[img]http://i232.photobucket.com/
brooke_scott
айде и аз да си сложа мойте wink.gif
1. малко на София, има и още, но за сега тези ще ка4а wink.gif

2. и няколко на Хилари smile.gif

П.С. сори, оба4е тряя да кажа 4е ще си запазя тези тези за мен smile.gif
Brookie
Айде малко и от менн smile.gif
ALeX4e7y^

Bloody_Tears
Всички сте направили страхотни неща, браво!
Жена ми, това на Брук е великооо! worthy.gif
Габи, лол-а на Джеймсчо е Невероятно! Запазих си го, много е хубаво 4.gif worthy.gif
susito
Brookie очаквах ги авчетата,ама не знаех,че ще са толкова хубави! <- снимката от този аватар може ли да ми я дадеш по ЛС или да ми я пратиш по Скайп-а?
Саше много много много сладки авчета...особено тези на Хил!

Цитат(Mrs.Ackles @ Aug 22 2007, 17:46) *
Ето малко аватари от мен: happy.gif

за тези прелести ^^ ще напиша само...ихаааааааааааа shocking.gif Ей Стеф може ли да ми направиш няколко авчета на Пейтън...ще ти дам снимки по лС blush.gif
Mrs.Ackles
Жена ми, мерси много. blush.gif

Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Aug 22 2007, 22:38) *
Стефиииии всичко е за мен biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif worthy.gif biggrin2.gif worthy.gif biggrin2.gif

Окси, радвам се, че са ти харесали. rolleyes.gif

Цитат(susito @ Aug 22 2007, 22:42) *
за тези прелести ^^ ще напиша само...ихаааааааааааа shocking.gif Ей Стеф може ли да ми направиш няколко авчета на Пейтън...ще ти дам снимки по лС blush.gif

Благодаря. emoticon1 (32).gif Разбира се, че ще ти направя - само прати готини снимчици. smile.gif
mimi_k5
brooke_scott
Brookie мн са ти хубави ав4етата, ако няма проблем си запазвам тези : mrgreen[1].gif

Brookie
естествено, че няма проблеми smile.gif тия дни ще направя още smile.gif
brooke'n'lucas
susito
олеееее brooke'n'lucas...този банер на Брукас е великолепен!Ако беше Уол щях да си го сложа на десктопа :Р
brooke'n'lucas
Цитат
олеееее brooke'n'lucas...този банер на Брукас е великолепен!Ако беше Уол щях да си го сложа на десктопа :Р

Радвам се, че ти харесва.. А ако искаш мога да го направя и като уол. smile.gif
♥Didito♥
Вси4ки сте направили страхотни неща,ето няколко аватар4ета и от мен,дано ви харесат.

brooke'n'lucas
Диде, аз вече ти го казах, но..Много са ти хубави аватарчетата. Браво!

Ей го банера на брукас като уол:
Mrs.Ackles
Съвсем набързо направени. rolleyes.gif

susito
о0о0о Габи мерсииии,веднага го слагам smile.gif
Стеф имам един съвет...винаги прави авчетата си набързо,щото стават най-хубави biggrin.gif
brooke_scott
Цитат(brooke_23 @ Aug 23 2007, 14:41) *
Вси4ки сте направили страхотни неща,ето няколко аватар4ета и от мен,дано ви харесат.

Диде, браво мн хубави са станали, заслужаваше си 4акането да ги видя biggrin2.gif
brooke'n'lucas
Две уолчета от преди малко. Не се получиха както ги исках, но нищо.

ALeX4e7y^
Цитат(brooke @ Aug 23 2007, 17:02) *
Две уолчета от преди малко. Не се получиха както ги исках, но нищо.

Много са готини!Браво!
susito
особено първия е страхотен!Много ми харесва фона отзад...връзва се на всичко!
♥Didito♥
Мерси Габи уол4етата са супер,ето още аватар4ета,Вяра мерси мноого радвам,4е са ти харесали

brooke'n'lucas
Цитат
Много са готини!Браво!
Цитат
особено първия е страхотен!

Мерси. Радвам се, че ви харесват. smile.gif

Диде, страхотни аватарчета.

Пфф...Имам толкова много неща, че...

Ето 1 уолче на Софито. smile.gif

PS: По-късно ще пусна и аватари.
ALeX4e7y^

Mrs.Ackles
shocking.gif Вие работите със скоростта на светлината! biggrin.gif Браво, браво..
Сис, ето ти поръчката: smile.gif

Все пак се надявам скоро да оправят галерията на Хил..
susito
и аз се надявам скоро да я оправят,че ми запустя колекцията от нейни снимки!
и сега...мерси мерси мерси мерси многооооооооооо за авчетата smile.gif и тези цветове....взимам си 3-ти,5-ти,7-ми,8-ми ииии 10-ти ....и отново мерсииииии!Стеф велика си!
Mrs.Ackles
Страшно се радвам, че ти харесват, Сис. Мерси много. blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.